AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius II

Re: AS Roma

Post Postao/la Evil Genius II » 01 jun 2012, 11:38

sutra je presica na kojoj bi se zeman trebao zvanicno izjasniti o svojoj sudbini, iako je evidentno da je on novi trener rome. sto se ostalih novosti tice i nema ih bas previse. uglavnom se sve vrti oko vec spomenutih imena ali nista konkretno. ono sto mi se svidjelo je vijest da vrlo vjerovatno necemo otkupiti gaga (koji i nije zadovoljio proslom sezonom) pa se nadam da cemo dovesti kakvog kvalitetnog veznjaka (ili dva).

toliko od mene,
cao drugari :D

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 01 jun 2012, 12:17

Evil Genius II je napisao/la:sutra je presica na kojoj bi se zeman trebao zvanicno izjasniti o svojoj sudbini, iako je evidentno da je on novi trener rome. sto se ostalih novosti tice i nema ih bas previse. uglavnom se sve vrti oko vec spomenutih imena ali nista konkretno. ono sto mi se svidjelo je vijest da vrlo vjerovatno necemo otkupiti gaga (koji i nije zadovoljio proslom sezonom) pa se nadam da cemo dovesti kakvog kvalitetnog veznjaka (ili dva).

toliko od mene,
cao drugari :D
gdje ces to :lol: :lol:

sto se tice trenera mogu reci da sam jako sretan i mislim da ce sve biti dosta bolje ovaj put i da cemo napokon uzivati :D
Unica grande amore

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 01 jun 2012, 22:32

AllAbout je napisao/la: gdje ces to :lol: :lol:

sto se tice trenera mogu reci da sam jako sretan i mislim da ce sve biti dosta bolje ovaj put i da cemo napokon uzivati :D
otisao, vratio se . . k'o enes begovic (il' cija je vec pjesma) :mrgreen:

zeman je hodajuca legenda i covjek koji ce privuci puno talentovanije igrace nego sto je to bio slucaj sa enriqueom. najsvjeziji primjer (nakon insignea) je destro koji je pricao kako mu je san igrati s borinijem u tandemu pod vodstvom il boema 8-)

osjecam da neki bolji dani dolaze. nadam se da sam u pravu inace mi slijedi golemo razocarenje :oops:

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 02 jun 2012, 21:00

Zdenek is in the building! 8-)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 04 jun 2012, 18:40

propali pregovori sa zemanom!!!

nije ba :D
danas je bio u trigoriji gdje je valjda potpisao ugovor a sutra u 17:00 je zvanicna presica 8-)

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 04 jun 2012, 19:16

Evil Genius II je napisao/la:propali pregovori sa zemanom!!!

nije ba :D
danas je bio u trigoriji gdje je valjda potpisao ugovor a sutra u 17:00 je zvanicna presica 8-)
http://www.asroma.it/en/news/news.html?id=5578" onclick="window.open(this.href);return false;

evo oficijelno propali

salim se i ja :evil: forza romaaa!!1 :lol:
Unica grande amore

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 04 jun 2012, 19:28

Evil Genius II je napisao/la:propali pregovori sa zemanom!!!
[youtube][/youtube]
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 04 jun 2012, 19:34

izvini prijatelju al' ne mogodoh odoljeti iskusenju :D
evo jedna za oporavak 8-)
slika

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 06 jun 2012, 04:02

[youtube][/youtube]

" onclick="window.open(this.href);return false;

schmecker
Kontakt:

Post Postao/la schmecker » 07 jun 2012, 14:32

Ima li kakvih novosti, desava li se sta, sta je sa sissoka i rolanda ?

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 07 jun 2012, 14:34

slika

Vrijeme je i bilo za kragnu.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 08 jun 2012, 08:00

zadovoljan sam dresovima, pravi retro stil s tim sto su me uvijek kod kappe nervirali ova dva ogromna loga na rukavima :D
schmecker je napisao/la:Ima li kakvih novosti, desava li se sta, sta je sa sissoka i rolanda ?
nista novo, sissoko se sam nudi ali iz rome sute 'ko zaliveni'. s rolandom se stvar malo zakomplikovala zbog nekih 3 miliona. naime, porto navodno trazi 15 a roma je spremna ponuditi 'samo' 12 miliona za njega. isto tako sam naletio na njegovu izjavu gdje kaze kako ce sacekati zavrsetak eura prije nego donese odluku o buducnosti sto vjerovatno znaci da puca na neki 'jaci' klub od rome tako da sam nakon pocetnog slavlja postao skeptik povodom njegovog dolaska. od ostalih vijesti nista zanimljivo sto me podsjeti:
sjeca li se neko sabatinijevog obecanja od prije par mjeseci tj izjave kada je rekao da je roma potpisala jednog igraca svjetske klase ali da ce to objaviti tek na ljeto? iskreno se nadam da ce biti nesto od toga.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 jun 2012, 00:43

slika

boli kapitena briga za eurom i slicnim glupostima, uziva sa Ilari u majamiju

malo u shoping

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
nema potpisa

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 jun 2012, 12:27

Mogli bi mi kupiti Van der Wiela, nakon jučerašnje predstave cijena mu je sigurno pala :roll:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 11 jun 2012, 19:08

evo gledam ovu tekmu francuska - engleska i moram priznati da ovaj debuchy nije nimalo los desni bek, a procitah jutros da nam je on kao primarna meta za tu poziciju.

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 11 jun 2012, 22:09

Evil Genius II je napisao/la:evo gledam ovu tekmu francuska - engleska i moram priznati da ovaj debuchy nije nimalo los desni bek, a procitah jutros da nam je on kao primarna meta za tu poziciju.
nisam znao da je meta..ako jeste odlicno..dao se primjetit kvalitet
Unica grande amore

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 11 jun 2012, 22:24

(navodno) zemanova lista pojacanja:
insigne
debuchy
rolando
ili
ogbonna
i veznjak (sissoko)?

il capitano futuro u najboljem izdanju 8-)
[youtube][/youtube]

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 jun 2012, 01:22

ja sam tog iz lila zapamtio kada su igrali cska-lil ligu prvaka, al nekako uvijek zaboravljao da napišem :roll:

frajer je pravo kompletan bek, dobro se otvara i nazad nije uopste loš. danas oni klocevi engleski nisu uopste napadali po onoj strani
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 12 jun 2012, 07:46

vidjecemo kako ce kjaer odigrati ostatak eura ali po onome sto sam vidio protiv holandjana moram priznati da se radi o odlicnom stoperu i izgleda da je 'samo' bio zrtva taktike proslu sezonu. medjutim, to je tek jedna utakmica i kao sto rekoh sacekacu ostatak eura pa onda komentarisati njegov performans. dakle, s rezurektovanim kjaerom (ako ga potpisemo) i jednim pojacanjem tipa rolando ili ogbonna i jakim bekovima kao sto su debuchy ili fucile (koji se spominjao zadnjih dana) imali bi sasvim solidnu odbranu koja je ogroman napredak u odnosu na proslu sezonu i koja postaje samo jos jaca dodavanjem iskusnih juana i burdissa u tu jednacinu. doduse, s obzirom na total fudbal koji zeman preferira ne treba ocekivati nista revolucionarno u odnosu na enriquea kad je defanziva u pitanju. jadan stekelenburg :mrgreen:

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 12 jun 2012, 10:52

Ma ta dva beka su odlicna i svakako napredak u odnosu ne samo na proslu sezone nego zadnjih par godina, vise mi se smucilo gledati Romu sa nekim Casettijima, Rossijma itd, pa i Taddei koji uopste nije bek igra tu poziciju :?

Ako bi uspjeli dovesti obojcu onda bi i ta odbrana na nesta licila.

Debuchy Kjaer Rolando/Ogbonna Fucile

Eto odavno nije jaca bila mada mislim da u Romi nisu sposobni ovo da urade ali isto sam nedavno mislio i za Marrotu u Juventusu pa me on kontrira u samo par dana, tako da ipak ima nade i za vas.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.