FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Blagoje Bratić

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Blagoje Bratić » 04 jun 2012, 13:52

Dobro, nek piše čovje pustite ga ja lično novim igračima mogu suditi o njihovom kvalitetu kad ih vidim u bašći jedino tad. :mrgreen:

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 04 jun 2012, 13:55

Procitao sa ****.ba a vi i dalje glumite seljacine koji odma na prvu skacu i napadaju i sto treba i sto ne treba, stid me bude sto navijam za Zelju zbog ovakvih ljudi. :roll:
Anfernee "Penny" Hardaway #1

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 jun 2012, 13:57

Tracy3McGrady je napisao/la:Procitao sa ****.ba a vi i dalje glumite seljacine koji odma na prvu skacu i napadaju i sto treba i sto ne treba, stid me bude sto navijam za Zelju zbog ovakvih ljudi. :roll:
koji si ti levat :mrgreen:
govorim da su sa sc sporta prociatli na ovom forumu da se pise za jasmina mesanovica i odma to stavili na svoj portal, a ne da si ti procitao :lol: :lol:
Za zivot cijeli!

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 04 jun 2012, 14:00

Ma oni redovno prenose odavde na svoj portal informacije ima ih koji ovde vise njihovi novinari i samo šibne info mušica da se narod nafata na to. :mrgreen:

Dijete83grbavice
Kontakt:

Post Postao/la Dijete83grbavice » 04 jun 2012, 14:00

Tracy3McGrady je napisao/la:Procitao sa ****.ba a vi i dalje glumite seljacine koji odma na prvu skacu i napadaju i sto treba i sto ne treba, stid me bude sto navijam za Zelju zbog ovakvih ljudi. :roll:
sta je đul behara?smiri se..."nick" je interesantna stvar...i polako sa epitetima koje dijelis ;)

Dijete83grbavice
Kontakt:

Post Postao/la Dijete83grbavice » 04 jun 2012, 14:03

Blagoje Bratić je napisao/la:Ma oni redovno prenose odavde na svoj portal informacije ima ih koji ovde vise njihovi novinari i samo šibne info mušica da se narod nafata na to. :mrgreen:
ma normala..plus koliko novinara cita forum nas,pa kafa i prica..nadje se za 10 min na ovim portalima..

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 04 jun 2012, 14:04

Dijete83grbavice je napisao/la:
sta je đul behara?smiri se..."nick" je interesantna stvar...i polako sa epitetima koje dijelis ;)
Nervira me jarane ovo cim neko nesto napise odma se andju likovi koji ce te yevbati u mozak, ja fino napisao "ako bi dosao..." i to ne samo sada vec bilo ko da nesto napsie odma ova djecurlija se javlja prva.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 jun 2012, 15:08

Sve veci broj napdaca i sve mi vise lici na to da se sprema prodaja Adilovica, helem Brko zna sta radi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 04 jun 2012, 15:23

Kako je krenulo, bit će nekoliko klubova u ligi za koje će golove davati Željini napadači na posudbi.

Pored talenta i određenih kvaliteta koje posjeduje, Mešanović je zanimljiv zbog toga što je 1992. godište, a velika je razlika trenutno između 1991. i 1992. iz razloga što igrači rođeni 1992. imaju pravo nastupa za U-21 reprezentaciju u idućem ciklusu, a tu se nabija cijena. Pretpostavka je da će Mešanović imati zapaženu minutažu u narednim kvalifikacijama.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 04 jun 2012, 15:52

Ljudi treba nam defanzivac za svaki slučaj mislim DMC/MC. :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 jun 2012, 16:06

Blagoje Bratić je napisao/la:Ljudi treba nam defanzivac za svaki slučaj mislim DMC/MC. :mrgreen:
Pa ako uzmes u obzir da su otisli ili idu : Karic, Markovic, Stanceski, Nijema kako sam cuo velike su sanse da ode i mali Balja jasno je i na kojim pozicijama ce biti dovodjeni igraca sve ovo sto se spominje ili sto je vec doslo ja ne mogu nazvati pojacanjima.Najteze ce biti nadomjestiti Nijemu a i sve su prilike Gusu...tako da ja tek sad ocekujem da nas podeblja neki igrac kako Bog zapovjeda.Dovodjenje nekog zvucnog imena je uvijek i dobra reklama i mamac za navijace koji nisu bas cesti na utakmicama pogotovo u ovom periodu kada je Zeljo izdominirao ligu bio bi pravi momenat za tako nesto.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 jun 2012, 16:14

Ima li istine da nas Jamak napusta jer je bas naljutio Amara zbog necega :?:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 jun 2012, 16:17

Moglo bi se kod Hrvata sta naci.
NO PYRO NO PARTY

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 04 jun 2012, 16:17

Frajer misli da su ljudi sa tog portala pročitali da se na ovom forumu priča o tome pa prenijeli, što ne bi bilo prvi put. Šta si se pomamio odma, čovjek te nije spomenuo.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 04 jun 2012, 16:38

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ima li istine da nas Jamak napusta jer je bas naljutio Amara zbog necega :?:
Jamak se pomlatio s nekim kad je bila proslava osvojenog Kupa, pa je hodao sa šljivom par dana, čini mi se nije ni trenirao, vjerovatno zbog tog neprofesionalnog ponašanja mu je i noga. I na proslavi titule imao je flaster iznad lijevog oka, koliko sam ja upratio.

Vjerovatno @pile zna nešto više o tome. :mrgreen:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 jun 2012, 17:05

GaziHusrevbeg je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ima li istine da nas Jamak napusta jer je bas naljutio Amara zbog necega :?:
Jamak se pomlatio s nekim kad je bila proslava osvojenog Kupa, pa je hodao sa šljivom par dana, čini mi se nije ni trenirao, vjerovatno zbog tog neprofesionalnog ponašanja mu je i noga. I na proslavi titule imao je flaster iznad lijevog oka, koliko sam ja upratio.

Zna al nije za foruma :mrgreen:

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 04 jun 2012, 17:07

to je tuca ja navijacem koliko ja znam u kaficu ali nebitno...

imam nesto osjecaj da bi Amar mogao angazovati K.Handzica, znam da ga je htio dovesti cim je odigrao par utakmica za prvi tim Sarajeva jer tada jos nije imao ugovor profesionalni, vidjecemo ne bi bilo lose da se pojaca konkurencija na toj poziciji

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 04 jun 2012, 17:13

Što reče pile trebalo bi nekog igrača,kao marketniški potez,a i da imamo to zvučno ime u ekipi to bi dodatno alarmiralo posjetu na stadionu,i tekmama i stvorila bi se neka euforija ja bar tako mislim ostalo ovo kako se mladi uzimaju i izvlače i dovode u naš tim je pravi potez plus mladi i plus što se može i zaraditi koja pinka na njima tu nema fule,a i može od tih prinova da se potrefi fin igrač i uklopi se u naš sistem to nikad ne znaš,nadam se da Amar prati stanje na tržištu i da ima plan koga i kako dovesti. :)

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 04 jun 2012, 17:31

pile87 je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:

Zna al nije za foruma :mrgreen:
eto ih na pp :D gotov si :p

Nego sad ce ovaj EURO pa treba dobro pratiti imal kvalitetnih pojacanja :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 04 jun 2012, 18:22

Volio bih i ja da se malo potrudimo oko Jasmina Mešanovića, prevashodno što se radi o momku rođenom 1992. godine, te pokušati potpisati ugovor od barem 3-4 godine.

Do sada smo imali sreće sa igračima koji su nam dolazili sa tog geografskog područja - odnosno sjeveroistočne Bosne - Muratović, Joldić, M. Bešlija, Denis Karić, A. Mešanović...., a prije rata rahmetli Nedžad Verlašević, Ismet Štilić.

Momci jednostavno proigraju, kada dođu kod nas ;)
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Argentina, bosnas_, F1921B, Google Adsense [Bot] i 45 gostiju.