Ovaj put mogu samo da nam podudlaju, mogu samo da sanjaju scenario slican onome iz 2006-e!L'Avvocato je napisao/la:Slažem se s ovime u potpunosti ... smradovi bi da nas provlače kroz žutu štampu svako malo, a hoće igrače za repku.Oxygen je napisao/la:Barza nam izgleda propušta euro, kažu oko 20 dana je out, mada, tek se čeka pregled da se ustanovi.
Govori se da će ga ipak pozvati i čekati oporavak, ako tada Italije još bude na euru, ali teško.
Ovo je veliki udarac za repku, sa druge strane, navijači sa vecchiasignore svi sretni, kažu da Andrea ima vremena da odmori, nije ih briga za reprezentaciju zbog svih skandala u koje se uvlače Juventusovi igrači te da Italija ne zaslužuje Juventusove igrače u ekipi.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- harebianconero
- Kontakt:
Buffon i Pirlo su nominovani za Golden Foot.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nevjerovatna sličnost Verrattia sa Pirlom, iste finte imaju, okret sa loptom i duga lopta prema naprijed.
Sa pravim trenerom će postati veliki igrač, imao je jednu grešku gdje su mogli primiti gol iz kontre, poput Pirla nekada, čeka da ga napadnu i izgubi loptu.
Usput i crveni karton za njega.

Sa pravim trenerom će postati veliki igrač, imao je jednu grešku gdje su mogli primiti gol iz kontre, poput Pirla nekada, čeka da ga napadnu i izgubi loptu.
Usput i crveni karton za njega.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 04 jun 2012, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- IlPrincipino
- Kontakt:
nadam se da će biti naš...barem 50 % ugovora...
nek ostane još jednu sezonu u Pescari...dobro će mu to doći...
EDIT: dobio je crveni..treba se sa njim poraditi na tome...prečesto dobija crvene kartone...
nek ostane još jednu sezonu u Pescari...dobro će mu to doći...
EDIT: dobio je crveni..treba se sa njim poraditi na tome...prečesto dobija crvene kartone...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Utakmicu Superkupa protiv Napolija igrat ćemo u Pekingu, 19. augusta.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
-
Juvelandia
- Kontakt:
pa i nije lose sto se Andrea povrijedio, ko jbe repku, vecina navijaca u Italiji koji podrzavaju Juve jednostavno su bojkotovali repku zbog svih sranja koje FIGC a i mediji rade sa Juventusa ni krivog ni duznog.Jbala ih repka zbog njihove pravde je vise i ne pratim nakon jbenih 20 godina.Samo Juve.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- rastafarian
- Kontakt:
Ne znam koji im je više qrac sa ovim Superkupom i to.. kontaju da će ostvariti bolju promociju Serie A a vode se istrage i sličnoGaziHusrevbeg je napisao/la:Utakmicu Superkupa protiv Napolija igrat ćemo u Pekingu, 19. augusta.
Da sam ja neki uticajniji čovjek nekog vodećeg kluba digao bih glas protiv ovoga jer ovo nikome ne odgovara, jedino možda dođe solidan marketing za klubove po Aziji ( iako su vodeći tamo ManUtd i Lpool ) al opet sam protiv ovoga. EPL je dokaz da sve može funkcionisati super bez tih superkup utakmica po Aziji. Opet gledam i španci sad hoće tamo. Ja sam protivnik te globalizacije i posmatranja fudbala samo kao industriju i ništa više.
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
Juventus je i bio protiv toga, toliko prijateljskih, igrači umorni sa eura, još putovati u Kinu da se igra, niđe veze.
Predsjednik Napolia De Laurentis je zaprijetio da neće igrati ako se bude u Italiji igralo, možda računa na dodatni umor Juventusovih igrača.
Predsjednik Napolia De Laurentis je zaprijetio da neće igrati ako se bude u Italiji igralo, možda računa na dodatni umor Juventusovih igrača.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma veliki su prihodi koji dolaze savezu Italije od tog igranja, jedina nada je da taj ugovornik vise ne zeli da finansira igranje kupa u Kini ali tesko da ce do toga doci.
Alessandro Del Piero !
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Savez je uzeo lovu i dogovor se mora ispoštovati, a De Laurentis je teški pakaš i uvijek namjerno kontrira i hoće nešto po svom, sjetit ćete se kako je pobjegao na skuteru kada su se izvlačili parovi za prošlu sezonu.
Ko ga šiša, on je nebitan ionako, Napoli je klub u prolazu, par godina je tu negdje, pa ga opet nema sljedećih 20.
Sky informiše da smo se odlučili za Islu prije Asamoaha, po meni bolje je rješenje Isla, jer je polivalentiniji igrač, ali kako god siguran sam da će jedan od njih dvojice sigurno doći, s Udineseom smo uvijek dobro poslovali.
Ko ga šiša, on je nebitan ionako, Napoli je klub u prolazu, par godina je tu negdje, pa ga opet nema sljedećih 20.
Sky informiše da smo se odlučili za Islu prije Asamoaha, po meni bolje je rješenje Isla, jer je polivalentiniji igrač, ali kako god siguran sam da će jedan od njih dvojice sigurno doći, s Udineseom smo uvijek dobro poslovali.
Željezničar ale!
Šteta za Barzaglia, ali za nas Juventine je bolje što on ne ide na prvenstvo, jer on je u godinama i svaki dan odmora će mu dobro doći. Jeste da bi mu ovo moglo biti zadnje veliko takmičenje na reprezentativnom nivou, ali šta se može.
Isla jeste dobar, ali ipak mislim da je Asamoah bolji u vezi od Isle. A prije svega treba obratiti pažnju na igrača koji je dobar u sredini, jer smo na poziciji desnog beka dobri. Ali sigurno da bi se Isla bolje snalazio na poziciji bočnog igrača u 3-5-2 formaciji od Lichsteinera, ukoliko ovo bude tačno, mislim da je Conte i definitivno odlučio da mu prva formacija bude 3-5-2.
Isla jeste dobar, ali ipak mislim da je Asamoah bolji u vezi od Isle. A prije svega treba obratiti pažnju na igrača koji je dobar u sredini, jer smo na poziciji desnog beka dobri. Ali sigurno da bi se Isla bolje snalazio na poziciji bočnog igrača u 3-5-2 formaciji od Lichsteinera, ukoliko ovo bude tačno, mislim da je Conte i definitivno odlučio da mu prva formacija bude 3-5-2.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Koju ćemo formaciju igrati sljedeće sezone zavisi od ljetnog merkata. Nekad jedan igrač može biti presudan da se sve promjeni, Conte je počeo da igra sa 3 igrača na sredini samo radi Vidala. Formaciju je prilagodio igračima, vidio je da je Bonucci bolji s trojicom nazad, Pirlo je rasterečeniji u 3-5-2 formaciji, Vučinić je bolji u sredini nego na strani, itd.
Meni lično je svejedno ko će doći, imam apslutno povjerenje u Marottu i Conte i znam da će odabrati prave igrače koji će sigurno biti pojačanje, a ne prinova kao što je bio slučaj u prošlim sezonama, mada kao i svi imam neke lične želje, pa ćemo vidjeti.
Po mom mišljenju, sa Asamoahom/Islom, Armerom i Van Persiom bi bili na mjestu za sljedeću sezonu.
Meni lično je svejedno ko će doći, imam apslutno povjerenje u Marottu i Conte i znam da će odabrati prave igrače koji će sigurno biti pojačanje, a ne prinova kao što je bio slučaj u prošlim sezonama, mada kao i svi imam neke lične želje, pa ćemo vidjeti.
Po mom mišljenju, sa Asamoahom/Islom, Armerom i Van Persiom bi bili na mjestu za sljedeću sezonu.
Željezničar ale!
Ma De Laurentis je kreten od covijeka zasto se ne igra u italiji , zasto Agneli nije rekao da ni mi necemo igrati ako se ne igra u italiji ......
Ali zasto prvo ne rijese ovu situaciju oko napadaca , ako ipak sve propadne za RVP poslije eura ako zeli dovesti kvalitetnog napadaca skoro svima ce narasti cijena...
Asamoah , Isla , Pogba to se nece rijesiti do kraja jula izgleda...
Ali zasto prvo ne rijese ovu situaciju oko napadaca , ako ipak sve propadne za RVP poslije eura ako zeli dovesti kvalitetnog napadaca skoro svima ce narasti cijena...
Asamoah , Isla , Pogba to se nece rijesiti do kraja jula izgleda...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ma Pogba je naš igrač, samo se čeka s tim, Asamoah ili Isla isto tako, to je samo pitanje vremena kad će ozvaničiti transfer nekod od ove trojice.
A koji će napadač doći se sigurno neće znati da augusta, milion je kombinacija, zato se Marotta svjesno posvetio drugim pozicijama u timu.
A koji će napadač doći se sigurno neće znati da augusta, milion je kombinacija, zato se Marotta svjesno posvetio drugim pozicijama u timu.
Željezničar ale!
Ja bih nekako vise volio Asamoaha, istina da je Isla polivalentniji i da bi bolje legao u 3-5-2, ali Asamoah mi izgleda fizicki spremniji, borbeniji i ima mnogo jaci sut, mada ne sumnjam da bi Conte dotjerao Islu na mnogo veci nivo. Ne vjerujem da ce biti vecih pojacanja u skorije vrijeme. Tek ih mozemo ocekivati nakon Eura. Volio bih kada bi u narednim danima bio objavljen dolazak Pogbe ili otkup dijela ili cijelog ugovora Verattija.
Nekako mi se cini da kada igramo 3-5-2 formaciju nema one kreativnosti kao kod 4-3-3. Ali ako ce ta formacija i dalje donositi golove, samim tim i pobjede zasto ju ne igrati. Mada i dalje smatram da smo jaci u 4-3-3. Po najavljenim pojacanjima sve mi nekako aludira na to da cemo se vise bazirati na 4-3-3 sa tim jednim isturenim napadacem i dva krilna napadaca. Sigurno je da ce tokom sezone biti tih rotacija. Dobro dodju da se pojedinci odmore pred teze utakmice.
U svakom slucaju potrebni su nam lijevi bek (Kolarov/Armero/Cissokho), dva veznjaka (Veratti/Pogba, Asamoah/Nianggolan), krilni napadac (Giovinco/Jovetic), centralni napadac (Van Persie/Dzeko/Damiao).
Naravno mozemo ocekivati i rezervnog stopera, poznavajuci Contea prije stopera nego beka, mada ja i dalje mislim da nam je ta pozicija lijevog beka najlosija. De Ceglie jos uvijek nije dostojan lijevi bek za LP, a nikako ne zelim da gledam Chiellinija na toj poziciji. Naravno sve to ako se bude igralo u 4-3-3.
Nekako mi se cini da kada igramo 3-5-2 formaciju nema one kreativnosti kao kod 4-3-3. Ali ako ce ta formacija i dalje donositi golove, samim tim i pobjede zasto ju ne igrati. Mada i dalje smatram da smo jaci u 4-3-3. Po najavljenim pojacanjima sve mi nekako aludira na to da cemo se vise bazirati na 4-3-3 sa tim jednim isturenim napadacem i dva krilna napadaca. Sigurno je da ce tokom sezone biti tih rotacija. Dobro dodju da se pojedinci odmore pred teze utakmice.
U svakom slucaju potrebni su nam lijevi bek (Kolarov/Armero/Cissokho), dva veznjaka (Veratti/Pogba, Asamoah/Nianggolan), krilni napadac (Giovinco/Jovetic), centralni napadac (Van Persie/Dzeko/Damiao).
Naravno mozemo ocekivati i rezervnog stopera, poznavajuci Contea prije stopera nego beka, mada ja i dalje mislim da nam je ta pozicija lijevog beka najlosija. De Ceglie jos uvijek nije dostojan lijevi bek za LP, a nikako ne zelim da gledam Chiellinija na toj poziciji. Naravno sve to ako se bude igralo u 4-3-3.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Daleko je taj august cekalo se prose sezone aguero i onda dodje city sa parama i pokupi ga , sve su to placenici bolje sto prije dok ne budu trazili vise para ...al nadam se da marotta zna sta radi...
Po mom misljenju prije svega treba jedan kvalitetan stoper , kvalitetan lijevi bek a to pitanje napadaca kvalitetnog ako mislite da ce se tako lako rijesiti onda dobro....cekali smo aguera dobili borriella pola sezone
Po mom misljenju prije svega treba jedan kvalitetan stoper , kvalitetan lijevi bek a to pitanje napadaca kvalitetnog ako mislite da ce se tako lako rijesiti onda dobro....cekali smo aguera dobili borriella pola sezone
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Motivisani polovnjaci.

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Cagliari trazi 18. miliona za Radju
onda za polovicu Ekdala mi trebamo traziti oko 10. miliona
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Oxygen je napisao/la:Motivisani polovnjaci.![]()
[youtube][/youtube]
Jedan od njegovih najljepsih golova sa ovim
[youtube][/youtube]
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- 10DelPiero
- Kontakt:
Stvarno Barzagli je doktorski odigrao ovu sezonu samo jos da moze zadrzati ovaj nivo i naredne 2-3 imali bi izvrsnog stopera pa usudio bih se reci i WC
Nego 18 mil. za Radju je apsurdna cifra koju ne bih dao pa da je posljedni vezni na planeti
Nego 18 mil. za Radju je apsurdna cifra koju ne bih dao pa da je posljedni vezni na planeti
Alessandro Del Piero !
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Manuel5 i 3 gosta.