FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

anonimni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 03 jun 2012, 23:01

ma odlično :lol: ubilo se za Želje :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 jun 2012, 23:16

Ljudi ajde ko je u mogucnosti da nazove i donira 2+ KM za ljecenje ovom momku !

slika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 03 jun 2012, 23:18

Elegant je napisao/la:Ljudi ajde ko je u mogucnosti da nazove i donira 2+ KM za ljecenje ovom momku !

slika
:!:
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Oprahnoge
Kontakt:

Post Postao/la Oprahnoge » 04 jun 2012, 10:03

Pošto je tema malo utihnula,jer su svi manje više na odmoru,evo jedna info,o kojoj se nije uopšte pisalo.Semir Štilić bio je u ozbiljnim kombinacijama da pojača redove prvaka 8-)
Šanse i dalje postoje al su minimalne ;)
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 04 jun 2012, 10:06

rastafarian je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ljudi ajde ko je u mogucnosti da nazove i donira 2+ KM za ljecenje ovom momku !

slika
Jao majko pa dokle vise ove bolesti misle da idu!!!! :(
Ma dacu mu 10km halal , samo da se decko aBd izlijeci ja mislim da je ovaj decko iz Pofalica ako se nevaram. :roll:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 04 jun 2012, 10:38

Zna li netko od manijaka objasniti ima li Zrinja pravo na neki postotak od transfera Luke Modrića (ako ga bude) pošto vi imate iskustva sa Džekom ?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 04 jun 2012, 10:42

acovic1 je napisao/la:Zna li netko od manijaka objasniti ima li Zrinja pravo na neki postotak od transfera Luke Modrića (ako ga bude) pošto vi imate iskustva sa Džekom ?
Nemate, jer vam je bio na posudbi, nije ponikao kod vas
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 04 jun 2012, 11:33

slika slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 04 jun 2012, 12:32

RedDevilS je napisao/la:
rastafarian je napisao/la:

slika
Jao majko pa dokle vise ove bolesti misle da idu!!!! :(
Ma dacu mu 10km halal , samo da se decko aBd izlijeci ja mislim da je ovaj decko iz Pofalica ako se nevaram. :roll:
Potpis, stvarno tuga, treba pomoći, 2 KM mogu nekom puno značiti!

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 04 jun 2012, 12:33

Oprahnoge je napisao/la:Pošto je tema malo utihnula,jer su svi manje više na odmoru,evo jedna info,o kojoj se nije uopšte pisalo.Semir Štilić bio je u ozbiljnim kombinacijama da pojača redove prvaka 8-)
Šanse i dalje postoje al su minimalne ;)
Nekako mislim da za ovo nema sanse :D spominje se on stalno u kontekstu bundesligasa i odjednom nama da dodje :? bilo bi lijepo ali je to SF
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 jun 2012, 12:53

BolanBolan je napisao/la:slika slika
Najljepsa stvar u svemu ovome je kad nekog naseg igraca pitaju o karijeri vani odgovor je obavezno u dogovoru sa Amarom Osimom.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 04 jun 2012, 13:06

Ne shvatam kako možete biti tako nerealni...kakav Štilić, kakav Hasagić,Papac...zašto bi bilo ko do njih dolazio u Premijer ligu....pa jedva smo Bekrića vratili, hiljadu komplikacija oko njegovog dolaska. Da nije htio biti blizu kući i da ne voli toliko Želju(sam je rekao da se stvorila velika euforija oko njegovog dolaska pa nije htio razočarati navijače), on bi sigurno otišao u Rijeku gdje bi imao bolje uslove...

Bez obzira što je nama naš klub najveći na svijetu, treba malo biti nealan!

@pile, i ja sam to primjetila, i fascinira me toliko poštovanje svih igrača prema Amaru...sigurno je on to zaslužio kod njih jer i on njih poštuje..
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 04 jun 2012, 13:21

MinjonKocka je napisao/la:Ne shvatam kako možete biti tako nerealni...kakav Štilić, kakav Hasagić,Papac...zašto bi bilo ko do njih dolazio u Premijer ligu....pa jedva smo Bekrića vratili, hiljadu komplikacija oko njegovog dolaska. Da nije htio biti blizu kući i da ne voli toliko Želju(sam je rekao da se stvorila velika euforija oko njegovog dolaska pa nije htio razočarati navijače), on bi sigurno otišao u Rijeku gdje bi imao bolje uslove...

@pile, i ja sam to primjetila, i fascinira me toliko poštovanje svih igrača prema Amaru...sigurno je on to zaslužio kod njih jer i on njih poštuje..
Meni samo nije jasno zašto ne,ako će nekom Željo bitiodskočna daska da igra lopte,ne da sjedi na klupi u nekom Lechu ko je gledao igru tog tima pa to je u rangu naših timova Olimpica i ovih slabijih to je igra bez igre,i igrač koji ima zabranu 6 utakmica gdje god da ode to mora odležati i takav problematičan koji je sklon problemima,misliš da to u Njemačkoj može bilo kojoj ligi to što ga kojekakvi novinari i menadžeri šalju u BL i ine lige je druga stvar daš novinaru 20 maraka i on ti piše šta mu kažeš kontaš,ja mislim da mu nebi bio promašaj sklopit ugovor sa našim klubom,fino i klubu a i njemu malo da igra da se vrati u formu u najboljem izlogu i ode kao gospodin bez proba u neki klub.pa da. ;)

Dijete83grbavice
Kontakt:

Post Postao/la Dijete83grbavice » 04 jun 2012, 13:25

MinjonKocka je napisao/la:Ne shvatam kako možete biti tako nerealni...kakav Štilić, kakav Hasagić,Papac...zašto bi bilo ko do njih dolazio u Premijer ligu....pa jedva smo Bekrića vratili, hiljadu komplikacija oko njegovog dolaska. Da nije htio biti blizu kući i da ne voli toliko Želju(sam je rekao da se stvorila velika euforija oko njegovog dolaska pa nije htio razočarati navijače), on bi sigurno otišao u Rijeku gdje bi imao bolje uslove...

nije imao bolje uslove..eh sad sto kad ne igra pa kaze da je bolestan ili sto dobije ponudu pa je udupla i odmah razglasi sms-om novinarima to je nesto drugo,stvar njegovog karktera,samopouzdanja i sl..uopste nije na "jedva" dosao..

slazem se da je nerelano ocekivati neka imena,ali iskreno fudbal je takav da se neke stvari mogu poklopiti..pa pola sezone,pola..(citaj stilic)

Dijete83grbavice
Kontakt:

Post Postao/la Dijete83grbavice » 04 jun 2012, 13:34

nevezano za ovu pricu,moram istaci da MI JE VEOMA DRAGO STO NEKI KLUBOVI NECE IGRATI sljedecu sezonu u pl zbog svih pisanja,debilizama i sl koji se iz dana u dan nastavljaju..i jest im mjesto tamo po livadama.. ;)

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 04 jun 2012, 13:38

Dijete83grbavice je napisao/la:nevezano za ovu pricu,moram istaci da MI JE VEOMA DRAGO STO NEKI KLUBOVI NECE IGRATI sljedecu sezonu u pl zbog svih pisanja,debilizama i sl koji se iz dana u dan nastavljaju..i jest im mjesto tamo po livadama.. ;)
Potpuno si upravu svako dobije šta zasluži kad-tad to je neminovnost i neka ih tamo đavo nek ih nosi. ;)

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 04 jun 2012, 13:44

ako dodje ovaj Jasmin Mesanovic bit ce zaista pravo pojacanje jer decko ima klasu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Dijete83grbavice
Kontakt:

Post Postao/la Dijete83grbavice » 04 jun 2012, 13:47

Blagoje Bratić je napisao/la:
Dijete83grbavice je napisao/la:nevezano za ovu pricu,moram istaci da MI JE VEOMA DRAGO STO NEKI KLUBOVI NECE IGRATI sljedecu sezonu u pl zbog svih pisanja,debilizama i sl koji se iz dana u dan nastavljaju..i jest im mjesto tamo po livadama.. ;)
Potpuno si upravu svako dobije šta zasluži kad-tad to je neminovnost i neka ih tamo đavo nek ih nosi. ;)
ma ne,sve ima svoje..ali smijesno,mislim dosadno vise ;)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 jun 2012, 13:47

Tracy3McGrady je napisao/la:ako dodje ovaj Jasmin Mesanovic bit ce zaista pravo pojacanje jer decko ima klasu.
procitano sa ovog foruma sto posto
Za zivot cijeli!

Dijete83grbavice
Kontakt:

Post Postao/la Dijete83grbavice » 04 jun 2012, 13:50

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:ako dodje ovaj Jasmin Mesanovic bit ce zaista pravo pojacanje jer decko ima klasu.
procitano sa ovog foruma sto posto
hahahhahahaha :D :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_ i 50 gostiju.