U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Cartman » 04 jun 2012, 11:58

Ljepoje je napisao/la:Dakle ako sam sve dobro shvatio, u srijedu igramo protiv Kipra (U Sarajevu), a u septembru nam dolaze Grci i Švabe (u Sarajevo?)....A, odlučujuća utakmica je protiv drugoplasirane ekipe > Grčke ?
Lose si shvatio. :D

U srijedu igraju protiv San Marina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 04 jun 2012, 11:58

Ljepoje je napisao/la:Dakle ako sam sve dobro shvatio, u srijedu igramo protiv Kipra (U Sarajevu), a u septembru nam dolaze Grci i Švabe (u Sarajevo?)....A, odlučujuća utakmica je protiv drugoplasirane ekipe > Grčke ?
u srijedu protiv san marina, kipar smo odigrali obje.
i da, grci, pa njemci u septembru. sve domace.
mi smo drugoplasirani i imamo utakmicu manje od grcke tako da nam je gotovo zagarantovano to drugo mjesto.

Germany 24
Bosnia-Herzegovina 13
Greece 10
Belarus 10
Cyprus 9
San Marino 1

fazon je sto moramo biti medju najbolja 4 drugoplasirana a to su vec druge kalkulacije i treba se dosta poklopiti u drugim grupama. bitno da se ovo odigra kako treba i ne kiksa u ove dvije utakmice koje bi trebali uzeti (san marino i grcka).
...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 jun 2012, 12:15

gringobih je napisao/la: Gledao sam tekmu i cini mi se da je Zaha usao u tekmu malo u onom folu "pih, sta ce ova djeca meni, ja sam igrao protiv Cristiana Ronalda" ...
Stevan,Visca,Kvesic, su po meni u svakom slucaju klasa ili dvije iznad Zahirovica...
Ne vjerujem bas da su klasa i Zaha je klasa, samo je pitanje voljnog momenta i naravno Zaha je ofalio jer rijetko igra u Rusiji.
Ima i toga sto si naveo, malo je prepotentno usao u tekmu. Vidjet cemo ga protiv San Marina u srijedu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 jun 2012, 12:20

Meni je Zahirović sasvim pristojno odigrao. Imao je onu jednu grešku koja nas je mogla koštati gola, ali dešava se i mnogo boljim i iskusnijim igračima.I ta greška je produkt toga jer je ''glumio'' kreativca, a njemu ta uloga ne leži, jer je klasičan defanzivni vezni.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 04 jun 2012, 12:30

voltron30 je napisao/la:Meni je Zahirović sasvim pristojno odigrao. Imao je onu jednu grešku koja nas je mogla koštati gola, ali dešava se i mnogo boljim i iskusnijim igračima.I ta greška je produkt toga jer je ''glumio'' kreativca, a njemu ta uloga ne leži, jer je klasičan defanzivni vezni.
Pa zbog tog sam i reka da je usao u utakmicu malo previsoka cela...
Doduse ona 10-ka je trebao biti kreativac ali se zbog "tornada" u vidu Stevanovica,Visce,Besica,Kvesica nije mogao pokazati kao neki graditelj igre...I tako da je Zaha pokusavao malo glumiti Misketa :)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 04 jun 2012, 12:32

panties je napisao/la:pa kad si peh dvaput da izvuces portugal u barazu, sve je moguce.
Veci smo pehovi nego sto si upoznat, do sada smo 4 puta igrali baraz a od toga 3 puta nas je portugal eliminisao, ali yebat cemo im kevu jednog dana u to sam siguran ;)
Anfernee "Penny" Hardaway #1

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 jun 2012, 13:41

gringobih je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Meni je Zahirović sasvim pristojno odigrao. Imao je onu jednu grešku koja nas je mogla koštati gola, ali dešava se i mnogo boljim i iskusnijim igračima.I ta greška je produkt toga jer je ''glumio'' kreativca, a njemu ta uloga ne leži, jer je klasičan defanzivni vezni.
Doduse ona 10-ka je trebao biti kreativac ali se zbog "tornada" u vidu Stevanovica,Visce,Besica,Kvesica nije mogao pokazati kao neki graditelj igre...I tako da je Zaha pokusavao malo glumiti Misketa :)
Slažem se, desetka (Grahovac) je podbacio. On je trebao biti taj koji zna zadržati loptu i uposliti napadače, međutim, nije se snašao u toj ulozi, tako da su Zahirović i Bešić to morali raditi.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 jun 2012, 14:54

voltron30 je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Slažem se, desetka (Grahovac) je podbacio. On je trebao biti taj koji zna zadržati loptu i uposliti napadače, međutim, nije se snašao u toj ulozi, tako da su Zahirović i Bešić to morali raditi.
Taj nije nista uradio, osim sto je bjezo i od lopte u napadu i od bjelorusa u odbrani, trcko po terenu i odavno nisam vidio igraca sa manje zelje za igrom od njega.
U Borcu je mali dobar, samo se mozda il izgubio, il prepo, il se nije uklopio u ekipu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 04 jun 2012, 19:43

Neka me neko ispravi ako grijesim,Grahovac je defanzivni vezni to i igra u Borcu, protiv Bjelorusije je igrao ofanzivnog veznog ,a to igra Krunic u Borcu.Vjerovatno je to razlog slabije igre.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jun 2012, 19:46

samo_lijevo je napisao/la:Neka me neko ispravi ako grijesim,Grahovac je defanzivni vezni to i igra u Borcu, protiv Bjelorusije je igrao ofanzivnog veznog ,a to igra Krunic u Borcu.Vjerovatno je to razlog slabije igre.
U glavnom je mozda jedini podbacio. Ali nije to bilo toliko vazno na kraju. Onaj Gnjatic sto je usao u drugom poluvremenu je bio dosta dobar, presjekao dosta napada Bjelorusije. Zato bi valjalo ovoj reprezentaciji dodat jos Cajica iz Teplica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 04 jun 2012, 19:51

Cartman je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Neka me neko ispravi ako grijesim,Grahovac je defanzivni vezni to i igra u Borcu, protiv Bjelorusije je igrao ofanzivnog veznog ,a to igra Krunic u Borcu.Vjerovatno je to razlog slabije igre.
U glavnom je mozda jedini podbacio. Ali nije to bilo toliko vazno na kraju. Onaj Gnjatic sto je usao u drugom poluvremenu je bio dosta dobar, presjekao dosta napada Bjelorusije. Zato bi valjalo ovoj reprezentaciji dodat jos Cajica iz Teplica.
Mislim da je Grahovac imao loas dan, a za Cajica si svakako upravu. A ovaj Gnjatic me pozitivno iznenadio, ja sam konto da on igra u mekom boljem klubu a ne u Kozari.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 04 jun 2012, 20:06

Na drugom forumu sam posle tekme odma pohvalio ovog Gnjatica, i ja sam se syebao kad sam vidjeo da igra u Kozari, decko fakat ima potenciala da napravi nesto, fali mu malo ozbiljnog treninga da prodje kroz necije ruke poput Magatha i onda bi lagano mogao da bude zanimljiv Papetu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 04 jun 2012, 21:09

onda bi lagano mogao da bude zanimljiv Papetu.

Papetu su najzanimljiviji oni srednjovječni fudbaleri-dizelaši po mogućnosti da sjede na klupi za rezerve u svojim klubovima :)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 jun 2012, 15:08

SRETNO MOMCI DANAS :!: :!: , OČEKUJEM DA SARAJLIJE DOĐU DA VAS GLEDAJU PA JEDNO 5.000 AKO NIŠTA :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 jun 2012, 15:10

Utakmica je sutra (srijeda, 06.05.2012) u 17:00 ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 05 jun 2012, 16:29

Evo šta je izjavio Kvesić:

Iako ga mnogi vide kao najistaknutijeg među potencijalnim kandidatima za A reprezentaciju, zaobišao ga je poziv za kontrolne mečeve sa Irskom i Meksikom.

Što se tiče A selekcije, iskreno, nisam očekivao poziv jer mislim da još nisam dosegao reprezentativni nivo. Ipak, imam veliku želju da jednog dana budem pozvan, pa se nadam, uz naporan rad, da ću to i ostvariti.

Znači ima želju da igra za našu repku,a sad je red na našim "stručnjacima" da ga pozovu za A reprezentaciju,jer kad bi zaigrao za Hrvatsku,u životu im nikad ne bih to oprostio.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 jun 2012, 16:41

bagrcavi je napisao/la:Utakmica je sutra (srijeda, 06.05.2012) u 17:00 ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ma gdje mi je samo pamet bila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jun 2012, 16:44

zizu1991 je napisao/la:SRETNO MOMCI DANAS :!: :!: , OČEKUJEM DA SARAJLIJE DOĐU DA VAS GLEDAJU PA JEDNO 5.000 AKO NIŠTA :)
Da i ovo stavimo u najsmješniji postovi na forumu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 05 jun 2012, 16:46

braco je napisao/la:Evo šta je izjavio Kvesić:

Iako ga mnogi vide kao najistaknutijeg među potencijalnim kandidatima za A reprezentaciju, zaobišao ga je poziv za kontrolne mečeve sa Irskom i Meksikom.

Što se tiče A selekcije, iskreno, nisam očekivao poziv jer mislim da još nisam dosegao reprezentativni nivo. Ipak, imam veliku želju da jednog dana budem pozvan, pa se nadam, uz naporan rad, da ću to i ostvariti.

Znači ima želju da igra za našu repku,a sad je red na našim "stručnjacima" da ga pozovu za A reprezentaciju,jer kad bi zaigrao za Hrvatsku,u životu im nikad ne bih to oprostio.
Bice on strasan igrac!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 jun 2012, 16:55

braco je napisao/la:
Momak živi u Sarajevu trenutno, i ako je imao nekih dilema za koju će reprezentaciju igrati sad sigurno nema ;) Da igra negdje u Hrvatskoj, onda bi se možda i brinuli, ali ovako nema dileme za koga će Josup igrati.
DRUG NEBI TI PUNCA

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 28 gostiju.