Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
bice para koliko trebaIlPrincipino je napisao/la:treba biti čarobnjak da se dovedu ti igrači sa ovako malo para koliko imaju na raspolaganju(navodno tridesetak milliona)...
Liverpoolov pad po meni se desio onog trenutka kada se ozlijedio Lucas...nikada ga nisam gotivio ali zna lik odigrati kvalitetnu tekmu..u Liverpoolu nisu imali adekvatne zamjene za njega...
takodjer koliko se sjećam Suarez nije prošao pripreme sa ekipom na početku sezone...
nevjerovatno mi je ružno pogledati prve četiri ekipe u Engleskoj i ne vidjeti Liverpool...
sretno sa ovim Rodgersom i da konačno to krene nabolje...
Ja nisam zadovoljan. Ok, željeli su izvući nešto iz historije ali ovo je previše. Ronilačko odijelo.Carlo je napisao/la:predobar! čak bolji i od primarnog
Eziz Allamov @EzizAllamov
Liverpool have signed Birmingham U-18 midfielder Foday Nabay. He rejected Chelsea, Arsenal & United. [via MirrorFootball]
You love him already...Carlo je napisao/la:Eziz Allamov @EzizAllamov
Liverpool have signed Birmingham U-18 midfielder Foday Nabay. He rejected Chelsea, Arsenal & United. [via MirrorFootball]
http://www.guardian.co.uk/football/2012 ... CMP=twt_gu" onclick="window.open(this.href);return false;
kakva je legenda Rodgers, samo je dovoljno pročitati zadnji dio članka.
Da mi je dočekati dan kad će Liverpoolovi navijači prestati ovako razmišljati. Teško da će to ikad biti.Red Assassin je napisao/la: Svakog mi igraca mozemo dovesti nije bitno sto nismo u LP, bitno je ime kluba
Kada kvazi timovi tim Chelsea,Malaga i PSG mogu dovoditi dobre igrace zasto ne bi mogao LFC ako ima sredstva za to ?Wisey je napisao/la:Da mi je dočekati dan kad će Liverpoolovi navijači prestati ovako razmišljati. Teško da će to ikad biti.Red Assassin je napisao/la: Svakog mi igraca mozemo dovesti nije bitno sto nismo u LP, bitno je ime kluba
A možda ne razmišljaju svi ovako? Nema potrebe da se generaliziraju stvari.Wisey je napisao/la:Da mi je dočekati dan kad će Liverpoolovi navijači prestati ovako razmišljati. Teško da će to ikad biti.Red Assassin je napisao/la: Svakog mi igraca mozemo dovesti nije bitno sto nismo u LP, bitno je ime kluba
Velika većina, eto. Ima i svijetlih primjera naravno.reds je napisao/la: A možda ne razmišljaju svi ovako? Nema potrebe da se generaliziraju stvari.![]()