FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

бањалука
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la бањалука » 16 sep 2009, 19:08

ultra@rajvosa je napisao/la:Svako ima svoje misljenje,al vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu...

Naravno , prvenstvo je tek počelo , za 2 kola sve se može okrenuti ....!!!
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 16 sep 2009, 19:26

mislim su glavni favoriti za 1.mjesto borac ,siroki,sarajevo...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 16 sep 2009, 19:29

zmaj_Bosne je napisao/la:Ej, zaboravio sam vam prognozu za utakmicu sa S.Slavijom. Pobijedit će Borac sa dva penala više od S.Slavije.
Pa gdje si zmaje...hebem mu misa, izgleda opet vas pokradose danas u Uskoplju protiv renomirane i uvijek neugodne Sloge :)

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 16 sep 2009, 19:30

Joj da zmajček , i ja te zaboravi pitati , šta danas vas opet pokrali ... aaaa jbm miša , biće bolje sledeće godine, nemoj samo da se sekiraš ;) ... !!!

banjaluka u srcu
Kontakt:

Post Postao/la banjaluka u srcu » 16 sep 2009, 19:36

posto nam je nas dragi Zmaj progozirao po prvi put pobjedu i to jos u gostima znaci GUBIMO u nedjelju :D

kegeln
Kontakt:

Post Postao/la kegeln » 16 sep 2009, 22:26

joj ja se bojim da ce borac dobiti batine u i.sarejevu, i to doslovno, jos ako bude sudija pustao takvo nesto uopste nece biti fudbala...mislim da ce ih samo tuci i tuci!!!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 16 sep 2009, 22:55

Schlager je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Ej, zaboravio sam vam prognozu za utakmicu sa S.Slavijom. Pobijedit će Borac sa dva penala više od S.Slavije.
Pa gdje si zmaje...hebem mu misa, izgleda opet vas pokradose danas u Uskoplju protiv renomirane i uvijek neugodne Sloge :)
hvala na informaciji, nisam pratio jer sam ovdje u gradu bio sa pola prve ekipe Zvijezde. Taj duel je već predan bio, ali su se rezervisti potrudili da ga malo začine i sa penalima ;)
Sretno u Lukavici, ovaj u Ist. Sarajevskom parku :lol:
Dragon Town

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 16 sep 2009, 23:04

Vidim Banja Lucani i Gradacacani lijepo slijelo ovdje napravili a bas mi je drago da se druzite D:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 16 sep 2009, 23:55

Pa gdje si zmaje...hebem mu misa, izgleda opet vas pokradose danas u Uskoplju protiv renomirane i uvijek neugodne Sloge :)[/quote]

hvala na informaciji, nisam pratio jer sam ovdje u gradu bio sa pola prve ekipe Zvijezde. Taj duel je već predan bio, ali su se rezervisti potrudili da ga malo začine i sa penalima ;)
Sretno u Lukavici, ovaj u Ist. Sarajevskom parku :lol:[/quote]

Znači zmajček , prodali ste utakmicu , nema šta ... Jest lepa izvlakuša kad se izgubi od nižerazedne ekipe , ali nema veze to je vaša realnost ... ;)

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 17 sep 2009, 00:24

Green XXL je napisao/la:Hmmm, banjaluka kume, prvo i osnovno, Banja Luka se piše odvojeno i velikim slovom, de mi samo reci koliko ti je bilo potrebno da se ušteliš da pričaš ekavicu kao pravi Srbijanac!? :mrgreen:
Banjaluka,Banja Luka....

Ispravno je i jedno i drugo,smaras.....

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 17 sep 2009, 01:09

Schlager je napisao/la:Zasto?

Ko su po tebi favoriti?
Samo da kazem onom @ultra@rajvosa da NIGDJE Zelju ne ubrajam u favorite ali ako ti mislis da jeste hvala ti na tome, imas pravo na svoje misljenje .. 8-)

Borac, Siroki, Zrinjski (nisu oni daleko) i Velez po do sada prikazanoj igri se odvajaju kao favoriti .. Zeljo ima male sanse, skoro nikakve, jer ova ekipa realno ne zasluzuje titulu .. Sa nekim pojacanjima, ali pojacanjima a ne prinovama, na polusezoni mozda ali do tada samo eventualna borba za Evropu! Sarajevo ima relativno dobru prvu postavu ali cim dodje do nekih povreda ili izostanaka radi kartona, nema adekvatnih zamjena i tesko da ce i oni do titule.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 17 sep 2009, 01:21

Green postoje , igraju u 3 ligi RS .... Ma kakvi navijači , nez da li iko prati taj klub , jel ljudi uopšte dolaze ga gledati , i ako dolaze ne dodje više od 20 ljudi na utakmicu, penzionera , da ubiju vremena subotom ili nedeljom ... :D

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 17 sep 2009, 01:43

Pa jesu im slični grbovi ... Ma šta fali i da navijaju ;) ne vole svi Borac :evil: ;) .... :D

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 17 sep 2009, 01:53

E opet politika ... Pričamo o Borcu na ovoj temi , a političari nek pričaju o politici ... Politika nas je i dovela tu gde smo sad ... !! Tako da bez politike ... Pozzzzz

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 17 sep 2009, 02:13

Ma opusteno...sta se iamte svadjati...inace green vidim navijas za Olimpik,moj dobar kucni prijatelj je proslu sezonu proveo tamo Milan Knezevic,sad igra za Velez...uporan je decko..znam ga od svoje 7 godine..moji i njegovi su kucni prijatelji...cak smo i trenirali zajedno u Partizanu jedno vreme...dace Bog pa da dodje i on u Banja Luku :)

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 17 sep 2009, 10:08

hmm ovako ja vidim to za bodove u narednim kolima >

borac slavija, tu je realno uzeti bod, (tri bi bila premija ) ne vidim mogucnost da slavija dobije ovakav borac

borac zeljo, tu su realna tri boda, mislim da uz duzno postovanje zeljo nema sta traziti u banjakluci kad su bodovi u pitanju, treba rcunati na to da ce stadion opet biti prepun, euforija i to, nema sanse da ovakav zeljo otkine bod borcu u banjaluci.

borac travnik, tu je opet realan bod, cak i tri boda dolaze u obzir,

borac rudar , mislim da je tu posve realno uzeti tri boda.

Mozda djeluje navijacka prognoya ali nije, zato sto mislim da ovakvom borcu danas u ovoj ligi uz ovaj kvalitet siudjenja kao dosad ( nek ostane samo)bodove mogu uzeti samo sarajevo, velez i siroki brijeg s tim, da ove ekipe smatram direktnim konkurentima za titulu.

kako prvenstvo bude odmicalo,l mislim da c se u vrhu ipak ostati samo borac i sarajevo, jer realno velez je imao zaista lagan raspored, dok siroki mora cekati kiks borca, a borac ne izgleda kao ekipa koja lako kiksa protiv autsajdera danas.

treba imati u vidu ne samo 6 kola ove godine, nego cinjenicu da borac zadnjih 10 prvenstvenih utakmica nije izgubio, i da je ekipa ptavo izgraila pobjednicki mentlitet, koji ce biti tesko uzdrmati.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 17 sep 2009, 17:57

Kakava situacija je sa Kliberom i Sakanom, jesu li poceli trenirati
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 17 sep 2009, 18:52

Koliko sam čitao na našem sportskom portalu, neće se moći računati na Sakana , na Ljubojevića na utakmici sa Slavijom ... :evil:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 17 sep 2009, 20:30

jovanbl je napisao/la:hmm ovako ja vidim to za bodove u narednim kolima >

borac slavija, tu je realno uzeti bod, (tri bi bila premija ) ne vidim mogucnost da slavija dobije ovakav borac

borac zeljo, tu su realna tri boda, mislim da uz duzno postovanje zeljo nema sta traziti u banjakluci kad su bodovi u pitanju, treba rcunati na to da ce stadion opet biti prepun, euforija i to, nema sanse da ovakav zeljo otkine bod borcu u banjaluci.
Volim kad nismo favoriti ;) Željo će se patiti bilo sa Širokim bilo sa sarajevskom Bosnom. Samo, pazi da ta euforija ne splasne nakon Želje :mrgreen:
Razigrane ekipe volimo, da im ubijemo želju za igrom. Nadam se da će suđenje biti normalno.

Također, Željo ima i :

Travnik

Zenica

Lukavica

navijače. A oni koji dođu u Banja Luku neće stediti grla. To su osjetili i gore navedeni ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

banjaluka u srcu
Kontakt:

Post Postao/la banjaluka u srcu » 17 sep 2009, 21:15

proci ce Zeljo kao i Zrinjski u Banjaluci

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.