Igor Zurzinov vam dolazi 101% ako Kvesic nadje angazman!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Аha, ok hvala ti na infu i živiobekicamir je napisao/la:Neki dan na kavi u klubu ,nije nikakva izjava za medije!
AHA a ima jos koliko ugovora u Zrinjskombekicamir je napisao/la:Ovaj Marjanovic je neki dan izjavio kako mu je prva opcija Zeljeznicar pa tek onda inozemstvo!
Valjda možemo dat 50 milja evra za ovakvog igrača ne može sve bajde treba nešto i platiti ii dati našim klubovima jbga.pile87 je napisao/la:AHA a ima jos koliko ugovora u Zrinjskombekicamir je napisao/la:Ovaj Marjanovic je neki dan izjavio kako mu je prva opcija Zeljeznicar pa tek onda inozemstvo!jos neke dvije godine
Ma kakvi u principu mozemo ali necemo sigurno ...Blagoje Bratić je napisao/la:Valjda možemo dat 50 milja evra za ovakvog igrača ne može sve bajde treba nešto i platiti ii dati našim klubovima jbga.pile87 je napisao/la:AHA a ima jos koliko ugovora u Zrinjskombekicamir je napisao/la:Ovaj Marjanovic je neki dan izjavio kako mu je prva opcija Zeljeznicar pa tek onda inozemstvo!jos neke dvije godine
Puric jeste za Vrsajevica ne znamadi11 je napisao/la:Jesu li Purić i Vršajević slobodni ili imaju ugovor sa Čelikom?
Ma kakav Marjanovic imate Brkovica nema boljeg mladog napadaca u ligi bolji je od Marjanovica sto bezveze pare bacati jedino ako prodate Adilovica za neku ludu cifru on je rupa nego sreca pa ima dobre igrace oko sebeBlagoje Bratić je napisao/la:Valjda možemo dat 50 milja evra za ovakvog igrača ne može sve bajde treba nešto i platiti ii dati našim klubovima jbga.pile87 je napisao/la:AHA a ima jos koliko ugovora u Zrinjskombekicamir je napisao/la:Ovaj Marjanovic je neki dan izjavio kako mu je prva opcija Zeljeznicar pa tek onda inozemstvo!jos neke dvije godine
Marjanovic je lijevo krilo ako sam ga ja dobro upratio...Rodeni je napisao/la:Ma kakav Marjanovic imate Brkovica nema boljeg mladog napadaca u ligi bolji je od Marjanovica sto bezveze pare bacati jedino ako prodate Adilovica za neku ludu cifru on je rupa nego sreca pa ima dobre igrace oko sebe
Pa ja kontam nije htio ljetos sto bi sad igrac pred zalaskom karijere, lijepo bi bilo osim Brkovica i ovog amerikanca dovesi jos jedno dva tri mladja igraca jedan ce napravit nesto ...aleksandar_veliki je napisao/la:Nemoj se ljutiti, ali lupas brate, Sir za Zurzinova nije zainteresovan, jedino ako se sta od jucer promijenilo, a s obzirom da se nudio ljetos i ovaj nije htio cuti za to, znaci da pricas bezveze. Moje neke informacije kazu da bi ovaj Mesanovic iz Slobode mogao doci, kao zalog za buducnost, nije sigurno, ali nacuo sambekicamir je napisao/la:Neki dan na kavi u klubu ,nije nikakva izjava za medije!
Mislim da bi Markica i Marjanovica kojem je Zeljeznicar prva opcija veoma lagano doveli za neki transfer od 30ak tisuca KM!sajo10 je napisao/la:Neznam kad kontrakt Markicu istice sa Zrinjskim ali uvjek kad U21 igra jedan je od boljih. Volio bi vidjeti na Grbavici. Sto se tice Slobode, nadam se da ce klub dovesti Rahmanovica ili Mesanovica. Inace neznam Marjanovic se spominje ali bice to vrlo tesko jer ima kontrakt na jos nekolko godina tako da tu on otpada.
Zna li neko nesto vise o Gabeljicu, jel se tako preziva? Kolike su sanse da ce zadovoljiti i ostati. Izgleda da ima finog potenciala u njemu a i vrlo je mlad.
Sto se tice ovih napadaca sto vec imamo. Adilovic, Nikolic, Pehilj, Ramic.. Tu su jos i Brkovic sada. Mislim da dvojica najmanje ovih sto su trenutno tu moraju otpasti?
i Brkovic je lijevak lijevo krilo ili lijevi napadac brz jak jedan na jedan razvaljuje koljena pogledajte kako je nanizo odbranu Travnika u Travniku na izvjestaju sa utakmice imapile87 je napisao/la:Marjanovic je lijevo krilo ako sam ga ja dobro upratio...Rodeni je napisao/la:Ma kakav Marjanovic imate Brkovica nema boljeg mladog napadaca u ligi bolji je od Marjanovica sto bezveze pare bacati jedino ako prodate Adilovica za neku ludu cifru on je rupa nego sreca pa ima dobre igrace oko sebe
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, obagol, Paromlinac i 34 gosta.