FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- marseille_unique
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
otkad je on tam u dallasu, volim old school style
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Gledam i kabanice žuto/plave nabaviliSaltCityAttack je napisao/la:
brate zima care bilo nije normalno..kakav crni dres po onakvoj zimi, vjeruj da sam citav dan ledenu kisu trpio i sav sam bio mokar..gace su mi mokre bile, a pantole su bile ni manje ni vise kao da si ih oprao i samo navukao onako mokro na sebe... vjeruj mi da se sve to na meni osusilo dok sam onakav mokar bio sa ostalim narodom na koncertu koji je bio u sklopu stadiona...ovako imao ovu duksericu BHF sal Fukara,i BHF, kao i ljiljane zastavu....a vala dosta je sal,a i pjevali smo malo ispred kafica i stadiona Mi smo Fukare iz Tuzle samo tvoje ime sveto je!!!!!!!!!...ma bilo nas je ebiga profulali smo slikanje sa SaltCity Boysima to jest Ivicom,Sanjinom i Damirom jer mi smo tu bili jos nekoliko nas iz Tz, ali smo otisli mi ranije pred stadion pa smo profulali da budemo u kadru.. ali nema veze

Vidio sam par slika zastava od želje i par šalova,što to Attack niste poskidali i dali mexikancima da prave od njih ćilime

-
- Kontakt:
Pa nema se sta praviti budala kad sledece godine ulazi Buducnost u PL, realnoTuzla950 je napisao/la:Malo se praviš budala?gavran je napisao/la:http://www.sportsport.ba/tabela/1.-liga ... 1-2012/335
mislim da ne bi trebao biti problem da ne ispadnete,realno ce te biti peti,sesti

& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg
ultra_slavija je napisao/la:Pa nema se sta praviti budala kad sledece godine ulazi Buducnost u PL, realnoTuzla950 je napisao/la:Malo se praviš budala?gavran je napisao/la:http://www.sportsport.ba/tabela/1.-liga ... 1-2012/335
mislim da ne bi trebao biti problem da ne ispadnete,realno ce te biti peti,sesti
Mozda je tebi to realno ali nama nije
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Tebe inace zovu realistaultra_slavija je napisao/la:Pa nema se sta praviti budala kad sledece godine ulazi Buducnost u PL, realnoTuzla950 je napisao/la:Malo se praviš budala?gavran je napisao/la:http://www.sportsport.ba/tabela/1.-liga ... 1-2012/335

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Reče ultras iz istočnog sarajeva..ultra_slavija je napisao/la:
Pa nema se sta praviti budala kad sledece godine ulazi Buducnost u PL, realno
Goni se mali na temu " crvena zvezda ili partizan " ,pa tamo prosipaj go*na iz svojih usta!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ja kupio plavu kabanicu reko da nepokisnem da mozemo ostati tu poslije tekme, ali klinac ne mogu ja brate navijat u onom ebo kabanicu dao nekakvoj djevojci tu do mene negdje stajala vidim kisne sminka joj spada reko uzmi ovu kabanicu ja cu ginutTuzla950 je napisao/la:Gledam i kabanice žuto/plave nabaviliSaltCityAttack je napisao/la:
brate zima care bilo nije normalno..kakav crni dres po onakvoj zimi, vjeruj da sam citav dan ledenu kisu trpio i sav sam bio mokar..gace su mi mokre bile, a pantole su bile ni manje ni vise kao da si ih oprao i samo navukao onako mokro na sebe... vjeruj mi da se sve to na meni osusilo dok sam onakav mokar bio sa ostalim narodom na koncertu koji je bio u sklopu stadiona...ovako imao ovu duksericu BHF sal Fukara,i BHF, kao i ljiljane zastavu....a vala dosta je sal,a i pjevali smo malo ispred kafica i stadiona Mi smo Fukare iz Tuzle samo tvoje ime sveto je!!!!!!!!!...ma bilo nas je ebiga profulali smo slikanje sa SaltCity Boysima to jest Ivicom,Sanjinom i Damirom jer mi smo tu bili jos nekoliko nas iz Tz, ali smo otisli mi ranije pred stadion pa smo profulali da budemo u kadru.. ali nema veze
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidio sam par slika zastava od želje i par šalova,što to Attack niste poskidali i dali mexikancima da prave od njih ćilime

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 03 jun 2012, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
HHAhahah.. A ja ovog rumpalije do tebe..
Jak je nema sta... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Sto nisi ispostovo goli do pasa 

Kao Škoti pijemo - Ko Englezi bijemo - Simbol nam je pesnica ili ruka Desnica - Ko se s nama kači - Život mu je kraći - Najjači smo najluđi smo - Jer Fukare mi smo
U ovom slučaju jer BOSANCI mi smo
-Oni misle sa nama lako eeeeee zajebali su se ,dobro će razmisliti gdje će biti i kako će se ponašati na sljedećoj prijateljskoj

-Oni misle sa nama lako eeeeee zajebali su se ,dobro će razmisliti gdje će biti i kako će se ponašati na sljedećoj prijateljskoj

- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
[youtube][/youtube] jel mislis na ovu tucu?
Inace dobre slike...najvaznije je sto navijas a ne ko ostali kada dodju gledati reprezentaciju i samo stoje i psuju
Pa bilo je dosta raje iz tuzle tamo
Inace dobre slike...najvaznije je sto navijas a ne ko ostali kada dodju gledati reprezentaciju i samo stoje i psuju

Pa bilo je dosta raje iz tuzle tamo

Najjaci komentar : jeb* li ih esmeralda 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
brate Zlaja je beton ima ledja malo ko ima ahaha..brat e u petak se utusi covjek u bazenu na dnu skroz potono lik 10 fita dole..security ne moze podici covjeka njih vise, a Zlaja skoci i sam to laganini covjeka izvuce..na zalost ebiga kasno covjek je najmanje 20 minuta dole bio pod vodom....sva sreca nije neko nas ipak bi za nas tu bila jos veca tragedija ebiga...jer tu je bilo puno nasih pa smo kontali odmah neko od nasih ljudiBaja_Zvjerka je napisao/la:HHAhahah.. A ja ovog rumpalije do tebe..Jak je nema sta...
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 03 jun 2012, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ahmad_tz je napisao/la:Najjaci komentar : jeb* li ih esmeralda

@SaltCityAttack
Najmasivniji si
Najmasivniji si

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Attack ,na ovoj zadnjoj slici po izgledu su Mexikanci?
Nešto šute
Nešto šute

Daj prebacite ovu temu na Prvu ligu FBiH. Dokle više.
papirčiću,napravi se kao aviončić i odleti sa ove teme,dok te neko nije poderao na sitne komadićepapir je napisao/la:Daj prebacite ovu temu na Prvu ligu FBiH. Dokle više.

Bolje tražite sami da vas prebace. Šta vam znači da piše Premijer liga. I ja bih volio biti astronaut možda, ali nisam.Tuzla950 je napisao/la:papirčiću,napravi se kao aviončić i odleti sa ove teme,dok te neko nije poderao na sitne komadićepapir je napisao/la:Daj prebacite ovu temu na Prvu ligu FBiH. Dokle više.
Kada bude vakat prebacit će se,i još jednom ako nisi pročitao/razumio moj predhodni post pročitaj ponovo,i sve tako dok ne skontašpapir je napisao/la:
Bolje tražite sami da vas prebace. Šta vam znači da piše Premijer liga. I ja bih volio biti astronaut možda, ali nisam.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.