Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Samo ukucajte sportlemon.tv i imate dole 20 linkova za tekmu, i svaki radi, ako ne radi, samo predji na sljedeci...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Imate bre na SK.Koja je uživancija gledati Zidana 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zidan.
koja golcina Figa jbt
koja golcina Figa jbt
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- majestic24
- Kontakt:
Evo link,nije los
http://www.sportlemon.tv/v-4/0/148/v-414839.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportlemon.tv/v-4/0/148/v-414839.html" onclick="window.open(this.href);return false;
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Mozel mi neko reci kad je tekma pocela,i jel ovo sad pouvrijeme,koji je rezultat i ko je dao golove(ako je bilo jos osim ovih navedenih)?Hvala unaprijed.
Ubicu se bgm ,cekam cijeu sedmicu i opeeet...
Ubicu se bgm ,cekam cijeu sedmicu i opeeet...
Sretno zmajevi!!
19:30
2:1 za Real.
Morientes i golcina Figa,za United Sharp.
Chendo,Buyo,Butrageno svoje vec zavrsili i vjerovatno Santilana u poluvremenu ce izaci(ima 60 bgt
)
Zidan pokazuje da moze i danas komotno igrat i tako.
2:1 za Real.
Morientes i golcina Figa,za United Sharp.
Chendo,Buyo,Butrageno svoje vec zavrsili i vjerovatno Santilana u poluvremenu ce izaci(ima 60 bgt

Zidan pokazuje da moze i danas komotno igrat i tako.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- anonymousHD
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Cristiano Ronaldo učinio je jednu 10-godišnju djevojčicu, uz to još i mladu nogometašicu, nesretnom. Odbio joj je potpisati autogram samo zato što je nosila dres Barcelone
Djevojčica je obukla taj dres za trening svog kluba, koji je bio otkazan zbog priprema portugalske reprezentacije za Euro. Kada već nije bilo treninga, pokušala je djevojčica iskoristiti priliku i dobiti autogram od zvijezde Real Madrida. No kapetan portugalske reprezentacije ju je ignorirao.
Priča je to koju je za jedne portugalske novine ispričao otac djevojčice.
'Kada sam je došao pokupiti s treninga, nisam našao sretnu i veselu djevojčicu kakvu sam očekivao, već tužnu. Pitao sam je što se dogodilo, pa mi je odgovorila:
'Cristiano mi nije želio potpisati autogram jer sam nosila dres Barcelone.'
Nisam znao što bih joj rekao. To je dres koji joj je njezina majka kupila kao dar kada je posjetila Barcelonu, simbol roditeljske ljubavi, i ništa drugo. Nisam znao kako bih svojoj nesretnoj kćeri objasnio zašto joj je naš reprezentativac, za kojeg ona toliko navija, okrenuo leđa', ispričao je otac Robert Filipe.

Djevojčica je obukla taj dres za trening svog kluba, koji je bio otkazan zbog priprema portugalske reprezentacije za Euro. Kada već nije bilo treninga, pokušala je djevojčica iskoristiti priliku i dobiti autogram od zvijezde Real Madrida. No kapetan portugalske reprezentacije ju je ignorirao.
Priča je to koju je za jedne portugalske novine ispričao otac djevojčice.
'Kada sam je došao pokupiti s treninga, nisam našao sretnu i veselu djevojčicu kakvu sam očekivao, već tužnu. Pitao sam je što se dogodilo, pa mi je odgovorila:
'Cristiano mi nije želio potpisati autogram jer sam nosila dres Barcelone.'

Nisam znao što bih joj rekao. To je dres koji joj je njezina majka kupila kao dar kada je posjetila Barcelonu, simbol roditeljske ljubavi, i ništa drugo. Nisam znao kako bih svojoj nesretnoj kćeri objasnio zašto joj je naš reprezentativac, za kojeg ona toliko navija, okrenuo leđa', ispričao je otac Robert Filipe.
Odbio je i Hristo Stoickov potpisati na dres Reala. Rivalitet. Samo je problem sto i za jedne i za druge postoje razliciti kriteriji koji se mijenjaju ovisno o situaciji.
Verdasco jednom malom: "Nosis dres Barce, a ti bi potpis od mene?"
baj d vej. El Mundo Deportivo.Zamisli ti oca,vodi malu na trening repke u barcinom dresu i još izričito žele doći do Ronalda koji igra za Real.Sad vi meni recite imali taj tip išta u glavi,dobro curica ali što je on točno mislio??
Smiješan tip,te onda još i kmeči.
Verdasco jednom malom: "Nosis dres Barce, a ti bi potpis od mene?"
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
I potpisao mu dresD10S je napisao/la: Verdasco jednom malom: "Nosis dres Barce, a ti bi potpis od mene?"

Don't hate what you don't understand.

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- raul-zakon
- Kontakt:
Least turnovers in La Liga

Real Madrid's excellent performance level this season allowed them to have less turn-overs than any other side in the championship, losing the ball 26 times less than runners-up Barcelona. In total, the Whites lost 3,183 balls.
The team's defenders have been key in this, lowering the risk to Casillas' goal. The Real Madrid defence has the lowest average of lost balls in the championship, with one turn-over every 17.1 minutes. Their mdifielders lost the ball every 11.1 minutes and the forwards every 9.8 minutes.
Real Madrid 3,183
Barcelona 3,209
Valencia 3,441
Atletico Madrid 3,481
Granada 3,539
Malaga 3,544
Sevilla 3,554
Levante 3,574
Racing Santander 3,584
Villarreal 3,586
Mallorca 3,598
Getafe 3,623
Sporting 3,671
R. Sociedad 3,673
Espanyol 3,674
Zaragoza 3,684
Athletic 3,724
Rayo 3,735
Betis 3,748
Osasuna 3,862
Zanimljivo...

Real Madrid's excellent performance level this season allowed them to have less turn-overs than any other side in the championship, losing the ball 26 times less than runners-up Barcelona. In total, the Whites lost 3,183 balls.
The team's defenders have been key in this, lowering the risk to Casillas' goal. The Real Madrid defence has the lowest average of lost balls in the championship, with one turn-over every 17.1 minutes. Their mdifielders lost the ball every 11.1 minutes and the forwards every 9.8 minutes.
Real Madrid 3,183
Barcelona 3,209
Valencia 3,441
Atletico Madrid 3,481
Granada 3,539
Malaga 3,544
Sevilla 3,554
Levante 3,574
Racing Santander 3,584
Villarreal 3,586
Mallorca 3,598
Getafe 3,623
Sporting 3,671
R. Sociedad 3,673
Espanyol 3,674
Zaragoza 3,684
Athletic 3,724
Rayo 3,735
Betis 3,748
Osasuna 3,862
Zanimljivo...

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
[youtube][/youtube]
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- nemampojma
- Kontakt:
Marcelo, inače Ronaldov najbolji prijatelj iz Reala: Messi je najbolji igrač na svijetu
Izgleda da je Marcelo zaboravio da su Arbeloa i Alonso još uvijek aktivni. Zbog toga ne cijenim Brazilca od kojeg je po meni Coentrao puno, puno bolji u svakom segmentu.
Hamit Altintop: Da, mislim da Mourinho želi moj ostanak u Real Madridu
Ostani Hamite, treba neko da zamijeni Arbelou ako se kojim slučajem umori. Dakle, imaćeš jednu utakmicu po sezoni jer veliki Arbeloa i unatoč velikim naporima i činjenici da je uvijek najbolji na terenu rijetko kad osjeća ili pokazuje umor.
Izgleda da je Marcelo zaboravio da su Arbeloa i Alonso još uvijek aktivni. Zbog toga ne cijenim Brazilca od kojeg je po meni Coentrao puno, puno bolji u svakom segmentu.
Hamit Altintop: Da, mislim da Mourinho želi moj ostanak u Real Madridu
Ostani Hamite, treba neko da zamijeni Arbelou ako se kojim slučajem umori. Dakle, imaćeš jednu utakmicu po sezoni jer veliki Arbeloa i unatoč velikim naporima i činjenici da je uvijek najbolji na terenu rijetko kad osjeća ili pokazuje umor.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Cudno ce biti gledati Ramosa bez duge kose, mada ova mu bolje stoji :SToxicity je napisao/la:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Pomladio se sad barem 5 godina 

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
[youtube][/youtube]
LOS 10 MÁXIMOS GOLEADORES DE LA HISTORIA DEL REAL MADRID
JUGADOR GOLES
Raúl 323
Di Stéfano 308
Santillana 290
Puskas 238
Hugo Sánchez 208
Gento 179
Pirri 171
Butragueño 171
Amancio 155
Cristiano Ronaldo 146
LOS 10 MÁXIMOS GOLEADORES DE LA HISTORIA DEL REAL MADRID
JUGADOR GOLES
Raúl 323
Di Stéfano 308
Santillana 290
Puskas 238
Hugo Sánchez 208
Gento 179
Pirri 171
Butragueño 171
Amancio 155
Cristiano Ronaldo 146
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.