Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ja mislim da ne bi bila loša ideja da se L'pool obrati na Realovu adresu. Bolji motor od Lassa ne možete naći,+ dobili bi ga za neku pristojnu cijenu !Lijepo, ali mislim da možemo mi i bolje. Dirk otišao, sretno mu i hvala za sve. Očekujem Maxia sljedećeg, pa onda Donia. Ne vjerujem da će još neko ići, možda Spero ili Shelvey negdje na posudbu. Sterling u prvi tim, klupa ako ništa. Aqua i Cole kofer, ali za stalno ovaj put.
Što se tiče prinova treba nam ljevi bek (po mogućnosti neki za prvog tima jer Enrique mi je odavno truba). Treba nam neki motor u veznom redu, jer su svi statični. Gerro godine, Adam statičan, Lucas je zadnji vezni, Hendo solidan, ali mu fali samopouzdanja. Dok njemu dođe to samopouzdanje, nama treba mlad kreativac. Krila kritična. Tu se treba najviše poraditi. Napad zavisi od Eura. Ako Carroll bude standardni reprezentativac treba nam neki back-up napadac. Ako bude klupa, ili pogotovo ako slabo igrao imat cemo novog centarfora. Vjerujem u Rodgersov izbor.
Sretan nam rodjendan. !!!!
anfield je napisao/la:legendi Kuytu sve najbolje u novom klubu da se naigra i bude najbolji strijelac Fenera :d YNWA i sretan rodjendan najboljem klubu jednom i jedinom LIVERPOOLU YNWA
koga briga za njih, važno je da je Kelly dobio pozivRA. je napisao/la:joj jesu ovi mazlumi sa manchesterove teme ljuti sto ferninand nije pozvan hahahahah
Eziz Allamov @EzizAllamov
Brendan Rodgers interested in signing Giovani dos Santos from Spurs. Rodgers tried to sign the player for Swansea. (via Informador)
Nadam se da će ovo ostati samo na traču. GdS je apsolutni promašaj u engleskoj ligi, nije se uspio probiti u Tottenhamu, sumnjam da će išta više uraditi kod nas. Sturridge, Hoilett (ako nije kasno), Afellay su puno bolje mogućnosti od njega.Carlo je napisao/la:I zvanično su počele špekulacije oko pojačanja:
Brendan Rodgers interested in signing Giovani dos Santos from Spurs. Rodgers tried to sign the player for Swansea. (via Informador)
istina da ništa nije pokazao u tottenhemu, trebamo se okrenuti drugim igračima. izgleda da je kasno za Hoilleta, ali isto tako mislim da bi Sturridge i Afellay teško prihvatili ponudu LFCa, ipak ne igramo ligu šampiona dok njihovi timovi igraju, jedino ako su željni igre i imaju više nade u novi projekat nego mi (navijači)...the scouser je napisao/la:Nadam se da će ovo ostati samo na traču. GdS je apsolutni promašaj u engleskoj ligi, nije se uspio probiti u Tottenhamu, sumnjam da će išta više uraditi kod nas. Sturridge, Hoilett (ako nije kasno), Afellay su puno bolje mogućnosti od njega.Carlo je napisao/la:I zvanično su počele špekulacije oko pojačanja:
Sky Sports je maloprije objavio da ćemo dobiti milion, a mirror 2.7 miliona. kome vjerovati?Eziz Allamov @EzizAllamov
Liverpool will receive £2.7 million for Dirk Kuyt from Fenerbahce. (via MirrorFootball)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.