Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 jun 2012, 16:28

Ja u minusu od 4 miliona ne mogu da živim još 183957 godina. :P :mrgreen:

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 03 jun 2012, 16:44

Bez nekih vjesti iz provjerenih izvora i bez špekulacija nas napustio Kuyt, sigurno da ove godine neće biti previše tih "rumorsa" jer su ovi naši strogi po tom pitanju.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 03 jun 2012, 16:57

Lijepo, ali mislim da možemo mi i bolje. Dirk otišao, sretno mu i hvala za sve. Očekujem Maxia sljedećeg, pa onda Donia. Ne vjerujem da će još neko ići, možda Spero ili Shelvey negdje na posudbu. Sterling u prvi tim, klupa ako ništa. Aqua i Cole kofer, ali za stalno ovaj put.

Što se tiče prinova treba nam ljevi bek (po mogućnosti neki za prvog tima jer Enrique mi je odavno truba). Treba nam neki motor u veznom redu, jer su svi statični. Gerro godine, Adam statičan, Lucas je zadnji vezni, Hendo solidan, ali mu fali samopouzdanja. Dok njemu dođe to samopouzdanje, nama treba mlad kreativac. Krila kritična. Tu se treba najviše poraditi. Napad zavisi od Eura. Ako Carroll bude standardni reprezentativac treba nam neki back-up napadac. Ako bude klupa, ili pogotovo ako slabo igrao imat cemo novog centarfora. Vjerujem u Rodgersov izbor.

Sretan nam rodjendan. !!!! :mrgreen:
Ja mislim da ne bi bila loša ideja da se L'pool obrati na Realovu adresu. Bolji motor od Lassa ne možete naći,+ dobili bi ga za neku pristojnu cijenu ! :)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 03 jun 2012, 17:10

anfield je napisao/la:legendi Kuytu sve najbolje u novom klubu da se naigra i bude najbolji strijelac Fenera :d YNWA i sretan rodjendan najboljem klubu jednom i jedinom LIVERPOOLU YNWA
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 jun 2012, 18:48

Sretan rođendan našem voljenom klubu.
Sretno Dirku u Feneru i hvala mu za sve golove i lijepe trenutke koje smo doživjeli.
Drago mi je što je Kelly dobio poziv, čak šestorica igrača iz LFCa je u repki Engleske.

i što se @fera okačio na Glena, Bože dragi :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 03 jun 2012, 19:41

Sretan rođendan klubu! :)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 jun 2012, 19:49

Mislim da mi se Hodgson počeo sviđati. :mrgreen: Drago mi zbog naših igrača, a svakako me i nije briga za Englesku reprezentaciju. :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 jun 2012, 20:10

" onclick="window.open(this.href);return false;

;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 03 jun 2012, 20:27

joj jesu ovi mazlumi sa manchesterove teme ljuti sto ferninand nije pozvan hahahahah :lol:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 jun 2012, 20:32

RA. je napisao/la:joj jesu ovi mazlumi sa manchesterove teme ljuti sto ferninand nije pozvan hahahahah :lol:
koga briga za njih, važno je da je Kelly dobio poziv :D

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 03 jun 2012, 21:03

Volio bih vidjeti ovog Sigurdssona, iako ne spada u wc igrače... još uvijek. Ima sjajnu tehniku, vrlo snažan i precizan udarac, dobro izvodi i kornere i slobodnjake... mlad je, ima pozitivno iskustvo igranja na otoku te najvažnije, finu vezu sa Rodgersom, koja datira još iz Readinga. Zbog njega je i pristao preći u Swansea ovo ljeto, tako da ne treba isključiti opciju da ga prati i u Liverpool. Iako Rodgers ne smije dovoditi bivše igrače najmanje godinu dana, Sigurdsson nije Swanseaev igrač još uvijek tako da kasna ponuda za njega, koja je barem 7m eura, sigurno može promijeniti planove. Uglavnom, dobro bi došao našoj antikreativnoj ofanzivnoj liniji, te između njega i povratka Aque, birao bih Gylfia.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jun 2012, 21:06

nek je sa srecom kuytu.
You are someone else I am still right here

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 jun 2012, 22:15

I zvanično su počele špekulacije oko pojačanja:
Eziz Allamov ‏@EzizAllamov
Brendan Rodgers interested in signing Giovani dos Santos from Spurs. Rodgers tried to sign the player for Swansea. (via Informador)
:D

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 03 jun 2012, 22:56

Carlo je napisao/la:I zvanično su počele špekulacije oko pojačanja:
Brendan Rodgers interested in signing Giovani dos Santos from Spurs. Rodgers tried to sign the player for Swansea. (via Informador)
Nadam se da će ovo ostati samo na traču. GdS je apsolutni promašaj u engleskoj ligi, nije se uspio probiti u Tottenhamu, sumnjam da će išta više uraditi kod nas. Sturridge, Hoilett (ako nije kasno), Afellay su puno bolje mogućnosti od njega.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 03 jun 2012, 23:03

slika

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 04 jun 2012, 00:04

Nikad se LFC nece izvuci iz ove situacije ako bude dovodio takve igrace ( Sigurdson, Diame &co ). Svima je jasno da LFC sada mora preplatiti dobre igrace da bi dosli tu i da bi se LFC vratio na staze stare slave, a sa tim pojacanjima koje vi spominjete LFC ce samo padati nize i nize.

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 04 jun 2012, 00:19

Impresivna statistika Kuyta u 6 sezona osvojio League Cup 2011–12...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 jun 2012, 00:24

the scouser je napisao/la:
Carlo je napisao/la:I zvanično su počele špekulacije oko pojačanja:
Nadam se da će ovo ostati samo na traču. GdS je apsolutni promašaj u engleskoj ligi, nije se uspio probiti u Tottenhamu, sumnjam da će išta više uraditi kod nas. Sturridge, Hoilett (ako nije kasno), Afellay su puno bolje mogućnosti od njega.
istina da ništa nije pokazao u tottenhemu, trebamo se okrenuti drugim igračima. izgleda da je kasno za Hoilleta, ali isto tako mislim da bi Sturridge i Afellay teško prihvatili ponudu LFCa, ipak ne igramo ligu šampiona dok njihovi timovi igraju, jedino ako su željni igre i imaju više nade u novi projekat nego mi (navijači)...
Liverpool will receive £2.7 million for Dirk Kuyt from Fenerbahce. (via MirrorFootball)
Sky Sports je maloprije objavio da ćemo dobiti milion, a mirror 2.7 miliona. kome vjerovati? :D

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 04 jun 2012, 00:27

Sturridgea bi sigurno mogli dovesti jer je on definitivno izgubio svoju poziciju u CFC dolaskom Hulka,Marina i Hazarda, eh sad pitanje je hoce li Rodgers biti pametan pa dovesti njega ili ce biti levat pa dovesti nekog igraca tipa GdS.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 04 jun 2012, 00:47

Salomon Kalou je slobodan igrac, mozete njega ugrabiti, kad vec trazite takve igrace :smile:

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.