Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Messi,Higuain i Di maria se odlicno salzu u reprezentaciji.Cine fantastican napad.Dovoljno je reci da jedan Aguero nemoze da igra pored ove trojke.
Edit: Koji ce veceras igraci nasupati za Real i Manchester ?
Visca el Barça ! Mes que un club !
I sta je sad on, neka igracina sto je napravio flip-flap?anonymousHD je napisao/la:Htio je reći da je Ronaldo postao veliki flop što se tiče penala.
Ali sa ovim se iskupio kod mene.
U nastavku akcije je imao samog Nanija i jos jednog igraca na penalu, al je **** sutala iz mrtvog ugla. Odlican sut u aut. Isti slucaj u drugoj akciji kad je imao samog Almeidu, opet sebican. Cak stigao da promasi i penal, al bitno je da zna napravit flip-flap...
Pa kako pobogu Messi moze zasluzit Zlatnu loptu kad Ronaldo zna napravit flip-flap?!

stari igrači kao ovi na slici,legende oba klubaDesimaL je napisao/la:Messi,Higuain i Di maria se odlicno salzu u reprezentaciji.Cine fantastican napad.Dovoljno je reci da jedan Aguero nemoze da igra pored ove trojke.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Real Madrid: Buyo, Contreras, Illgner, Roberto Carlos, Chendo, Rojas, Velasco, Iron, Sabido, Sanchis, Fernando Sanz, Ramis, Karanka, Garcia Cortes, Redondo, Helguera, Zidane, Martin Vazquez, Figo, Butragueno Amavisca, Alfonso Ivan Perez, Santillana and Morientes.
Manchester United: Andy Cole, Bryan Robson, Clayton Blackmore, Denis Irwin, Dion Dublin, Dwight Yorke, Edwin van der Sar, Jaap Stam, Jesper Blomqvist, Lee Martin, Lee Sharpe, Quinton Fortune, Raymond van der Gouw, Ronny Johnsen and Teddy Sheringham
@StevieM mucki provokator.
Manchester United: Andy Cole, Bryan Robson, Clayton Blackmore, Denis Irwin, Dion Dublin, Dwight Yorke, Edwin van der Sar, Jaap Stam, Jesper Blomqvist, Lee Martin, Lee Sharpe, Quinton Fortune, Raymond van der Gouw, Ronny Johnsen and Teddy Sheringham
@StevieM mucki provokator.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
StevieM je napisao/la: I sta je sad on, neka igracina sto je napravio flip-flap?

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- anonymousHD
- Kontakt:
Jest igračina. Što ti ne uradiš flip-flap? Ne možeš! Sediš za računarom ovde, glupiraš se, pišeš nebuloze. A Ronaldo guzi, zarađuje pare, boli ga kita što ti pišeš da je on sebičan, ovako onako. Ti nazivaš nekoga debilom, retardom, a za celi život nećeš zaraditi ko godinu dana.StevieM je napisao/la: I sta je sad on, neka igracina sto je napravio flip-flap?
U nastavku akcije je imao samog Nanija i jos jednog igraca na penalu, al je **** sutala iz mrtvog ugla. Odlican sut u aut. Isti slucaj u drugoj akciji kad je imao samog Almeidu, opet sebican. Cak stigao da promasi i penal, al bitno je da zna napravit flip-flap...
Pa kako pobogu Messi moze zasluzit Zlatnu loptu kad Ronaldo zna napravit flip-flap?!

Šta ima od Zlatne lopte, ni iz džepa ni u džep, zaboli ga ****.
sad kao flip-flap je neki problem za uraditi ? to je prvi trik sto dijete nauci kad uzme loptu sutati ...anonymousHD je napisao/la:Jest igračina. Što ti ne uradiš flip-flap? Ne možeš! Sediš za računarom ovde, glupiraš se, pišeš nebuloze. A Ronaldo guzi, zarađuje pare, boli ga kita što ti pišeš da je on sebičan, ovako onako. Ti nazivaš nekoga debilom, retardom, a za celi život nećeš zaraditi ko godinu dana.StevieM je napisao/la: I sta je sad on, neka igracina sto je napravio flip-flap?
Pa kako pobogu Messi moze zasluzit Zlatnu loptu kad Ronaldo zna napravit flip-flap?!![]()
Šta ima od Zlatne lopte, ni iz džepa ni u džep, zaboli ga ****.
uostalom , tko si ti da covjeku govoris da on ne moze uraditi ovo ili ono , da ne moze zaraditi i slicne gluposti , ti nisi nista bolji , jednako kao on sjedis za racunarom i pises nebuloze , glupiras se , sitne su razlike , on kritikuje igraca , ti njega

-
- Kontakt:
StevieM je napisao/la:

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Alcantaru za zlatnu loptu
potez+pas
[youtube][/youtube]

potez+pas
[youtube][/youtube]
Velika je razlika izmedju Tiagove i Ronaldove finte, a ti skontaj u cemu.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
U moru očajnih komentara jedini konkretan i dobar.Uz Javia Messi je moja jedina želja.Raul_64 je napisao/la:Treba dovest messia,po ko zna koji put Messi i Higuain pokazuju kakvu su kombinacija.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Divno je imati ovakve navijace. U moru ovakvih komentara, culesi nam nisu ni potrebni.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
hos samar ?D10S je napisao/la:Divno je imati ovakve navijace. U moru ovakvih komentara, culesi nam nisu ni potrebni.
dje to mene trpas.
evo buduci prvotimci getafea trckaraju po terenu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Muamba izveo početni udarac,tekma puna simbolike.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Vidio bi te ja kad bi Lejo obukao bijeli dresD10S je napisao/la:Divno je imati ovakve navijace. U moru ovakvih komentara, culesi nam nisu ni potrebni.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- nemampojma
- Kontakt:
Golčina Morientesa 

Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Meni sve steka, ima li ko kakav dobar stream?
- nemampojma
- Kontakt:
But Andy Cole still has it 
Dva gola u dvije minute
2:1
Tri gola u četiri minute.
Figo has got it too

Dva gola u dvije minute
2:1
Tri gola u četiri minute.
Figo has got it too

Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
- anonymousHD
- Kontakt:
Luis Figo, kakva golčina. Gledajući ove igrače, za pola ih ne bi rekao da više ne igraju pravo, profesionalno.
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto imaš tu dobrih streamova, pa vidi šta ti valja, ja gledam taj 1120kbps (sopcast)
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto imaš tu dobrih streamova, pa vidi šta ti valja, ja gledam taj 1120kbps (sopcast)
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 03 jun 2012, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Zidane na terenu,samo zbog njeg bi vrijedilo ovo gledat da ne spominjem svu silu legendi na obje strane.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.