FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

admirone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la admirone » 03 jun 2012, 14:53

@nime jeko ovo ? :P
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 03 jun 2012, 15:01

Nyemina rodbina. :mrgreen:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 jun 2012, 15:07

Kad god vidim ili cujem nesto za Kenu sjetim se onog gola sto je primio na derbiju bukvalno iz auta,nemoj njega svega ti :mrgreen: Za ozbiljan nastup u Europi nam treba golman i spic,vidjecemo dal' ce Adilovic otici ako ode nadam se napretku na toj poziciji gdje smo svakako najbolje pokriveni u BiH ali eto za euro takmicenja ce nam trebati nesto vise.Sto se tice golmana iz nase lige Bandovic se pokazao protiv nas,ne znam kako je branio druge tekme,ovo ostalo je tanko bas pa i nije katastrofa ako Bukvic stane među stative.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 jun 2012, 15:21

bistrikboy je napisao/la:Kad god vidim ili cujem nesto za Kenu sjetim se onog gola sto je primio na derbiju bukvalno iz auta,nemoj njega svega ti :mrgreen: Za ozbiljan nastup u Europi nam treba golman i spic,vidjecemo dal' ce Adilovic otici ako ode nadam se napretku na toj poziciji gdje smo svakako najbolje pokriveni u BiH ali eto za euro takmicenja ce nam trebati nesto vise.Sto se tice golmana iz nase lige Bandovic se pokazao protiv nas,ne znam kako je branio druge tekme,ovo ostalo je tanko bas pa i nije katastrofa ako Bukvic stane među stative.
A zadnji vezni igramo sa dva u ekipi a imamo ih ukupno sva i to jedan od njih je osamnestogodisnjak koji moze igrat toplo hladno a sigunrno hoce.Treba nama i zadnji vezni sigurno
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 jun 2012, 15:21

Mislim da bi mogli dovesti Zdenka, bez kluba je, a mi bi mu bila odlicna odskocna daska za ponovo neki inostrani pokusaj. Koliko on nama bude valjao toliko cemo i mi njemu, slicno kao sa Patrickom.
NO PYRO NO PARTY

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 jun 2012, 15:37

Buu je napisao/la:Mislim da bi mogli dovesti Zdenka, bez kluba je, a mi bi mu bila odlicna odskocna daska za ponovo neki inostrani pokusaj. Koliko on nama bude valjao toliko cemo i mi njemu, slicno kao sa Patrickom.
Jest samo sto smo mi Nijemi valjali dosta, a on nama polovicno... tacnije ginuo je na terenu i sve to, ali je otisao za 0 eura

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 03 jun 2012, 16:14

Od zadnjih veznih jedino mi se Sesar cini pristojnim pojacanjem iz nase lige,ako vec Bukvic nije za br 1. , Zdenko je sigurno pravi izbor, mada ni Bandovic nije los. Napadaca moramo dovesti sa strane jer u nasoj ligi nema igraca za nas. Meni se zanimljiv cini Admir Adrovic,napadac Buducnosti iz Podgorice,mladi reprezentativac a mogli bi ga platiti
Zadnja izmjena: djale, dana/u 03 jun 2012, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 03 jun 2012, 16:14

Što se Zdenke tiče,sve je do Amara i do njegove koncepcije.Ono što je sasvim sigurno je da Zdenko hoče da dođe,a hoče li ga Amar zvati ostaje da vidimo u narednim danima.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 jun 2012, 16:24

djale je napisao/la:A zadnji vezni igramo sa dva u ekipi a imamo ih ukupno sva i to jedan od njih je osamnestogodisnjak koji moze igrat toplo hladno a sigunrno hoce.Treba nama i zadnji vezni sigurno
Od zadnjih veznih jedino Sesar mi se cini pristojnim pojacanjemiz nase lige,Keno ni pod razno ako vec Bukvic nije za br 1. , Zdenko je sigurno pravi izbor, mada ni Bandovic nije los. Napadaca moramo dovesti sa strane jer u nasoj ligi nema igraca za nas. Meni se zanimljiv cini Admir Adrovic,napadac Buducnosti iz Podgorice,mladi reprezentativac a mogli bi ga platiti
Sesar ti je u turskoj na probi koliko ja znam, ma nema igraca za nas u nasoj ligi koji ce biti pojacanje za evropu...A CG liga je i slabija od nase...

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 03 jun 2012, 16:44

Upravu si, Sesar je veznjak ala Svraka, nama treba neko ko zna da koka :D , vjerujem da ce Zola za 2 sezone biti najbolji igrac Zelje( fali mu bezobrazluka) ali sad ne smijemo previse rizikovati,vise zbog euro utakmica nego nase lige. Imamo varijantu inprovizacije sa Cutukom ili Bogijem, mislim da bi oni i to mogli dobro odraditi al opet to bi bilo malo neozbiljno. Problem sa pojacanjima nije toliko u kvalitetu, sve su to igraci u 5 deka,bitnija je psiho-fizicka pripremljenost tj kakvi su u glavi i plucima.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 jun 2012, 16:51

djale je napisao/la:Upravu si, Sesar je veznjak ala Svraka, nama treba neko ko zna da koka :D , vjerujem da ce Zola za 2 sezone biti najbolji igrac Zelje( fali mu bezobrazluka) ali sad ne smijemo previse rizikovati,vise zbog euro utakmica nego nase lige. Imamo varijantu inprovizacije sa Cutukom ili Bogijem, mislim da bi oni i to mogli dobro odraditi al opet to bi bilo malo neozbiljno. Problem sa pojacanjima nije toliko u kvalitetu, sve su to igraci u 5 deka,bitnija je psiho-fizicka pripremljenost tj kakvi su u glavi i plucima.
Pa ima i toga nama treba neko sa plucima na toj poziciji a ne neko ko u 70 minuti ima grceve, neko sa iskustvom u nogama.Zola ce vec iduce godine biti najbolji zadnji vezni ali po meni nemoze nosti igru mora odbolavat djecije bolesti i to je to.Nace Brko nesto sigurno :mrgreen:

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 03 jun 2012, 17:05

Sesar bi nam bio pravo pojacanje,a od neke raje sam cuo da o tome pricaju,tako da bi nam valj'o.Isto sam cuo i za Purica,pa cemo vidjeti sta se moze tu uraditi.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 03 jun 2012, 18:12

Evo i ja malo o transferima da progovorim. Najviše bi volio da se prodaju Adilović i Svraka. Prvi jer otvara mjesto mladima Ramiću, Pehilju pa i tom novom Amerikancu, a drugi jer je zaslužio. Adilović može i prije Evrope, a Svraka poslije. Naravno ja znam da bi vi svi voljeli da mi prodamo Adilovića i za 100.000EUR ali milsim da to ne treba raditi. Pao bi u vodu sav trud da dignemo cijene igračima.Potcjenjujete Adila mnogo. On je imao i 5 asista ove sezone a to niko ne spominje. I mene je nervirao sa padanjima ali ipak statistika je tu. Eto ko biva Džeko ne fula sto posto šanse. O Toresu da ne pričam pa vi bi ga objesili na stadionu odmah. Stalno su na Adilu bila po dva igrača najmanje samo to niko ne spominje. Ostali mogu ići samo ako budu odlične ponude. Iz naše lige doveo bi neke od ovih igrača ako mognemo i zavisno gdje nam zatreba:

Hadzic Adnan, Markic Toni, Marjanovic Lazar, Bibic Elvis
Nurkovic Adis, Vrsajevic Avdija, Travancic Anid
Mehremic Adi, Merzic Samir, Zvonic Denis
Rahmanovic Amar, Bekic Almir, Mesanovic Jasmin
Sabanovic Vedad
Husic Senad, Halilovic Emir
Todorovic Ognjen
Fejzic Nevres, Kovacevic Adnan, Varupa Nermin, Magalhaes Cassio Horta
Gnjatic Ognjen

Uzeo sam samo klubove od 6-og mjesta pa nadalje. Nurković ne znam jeli završio karijeru ali bio je dobar golman. Hadžić mi je prva želja ali ovaj je mislim slobodan. Ostali su svi mlađi i na to sam obratio pažnju. Od donekle starijih uzeo sam samo Vršajevića i Merzića. Prvog jer mislim da je odličan i prava zamjena za Bešliju /brzo će u penziju/ a drugi bi bio odlična i iskusna zamjena za oba beka. Kovačevića bi doveo i vratio u Travnik na posudbu /premlad je još/. Posebnu pažnju bi obratio prvo na Gnjatića. Momak je 1.90 visok /po transfermarktu/ a gledao sam ga u mladoj nekoliko puta kao i na TV naše lige. Mislim da će biti nešto od njega. Odlična zamjena za Nyemu. O Lazaru Marjanoviću sve je ispričano. Adi Mehremić je lijevi bek /nadam se da sam mu dobro ime potrefio gledao sam ga dvije tekme na TV-u/ i bio bi odlična zamjena za Kvesu /ako ga tušnemo/. Naravno Amar bi ga malo dotjerao. O Jasminu Mešanoviću također sve znate kao i o Bekiću. Ostale bi uzeo u obzir ako ove ne uspijemo dovesti. I Markić bi bio prioritet međutim veoma veoma teško ali jedina je prava zamjena iz naše lige za Bogija /ako ode/. Purića sam zaboravio ali i on samo ako Vršajevića ili Marjanovića ne uspijemo dovesti.

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 03 jun 2012, 18:15

Savic je rekao da se nece vracati u klub u kojem je igrao prosle godine. Ako neko misli da nam treba zadnji vezni on je jedan od najboljih koji su igrali u Zelji od rata. I bio je jedan od najefikasnijih Zeljinih igraca kada je igrao za nas. Amar ga je zadnju polusezonu kod nas delozirao na klupu jer nije zelio produziti ugovor ali ako je primio opet Kerlu ne vidim zasto nebi i Savica

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 5ZK-o6hsK8
Zadnja izmjena: istina1981, dana/u 03 jun 2012, 18:39, ukupno mijenjano 4 puta.
FORZA ZELJO !!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 jun 2012, 18:17

Ma kakav crni Savic, pu pu pu daleko mu kuca od Zeljine bila.... hajde sto je maliverzant, vec sto nije neki Bog zna igrac... samo je imao nos za gol i to je to... ostalo prosjek mrtvi

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 03 jun 2012, 18:25

nime_tm87 je napisao/la:Ma kakav crni Savic, pu pu pu daleko mu kuca od Zeljine bila.... hajde sto je maliverzant, vec sto nije neki Bog zna igrac... samo je imao nos za gol i to je to... ostalo prosjek mrtvi
Za malverzacije ne znam. Po meni nije bio los, ali eto. Samo da ne dovodimo "pojacanja" iz klubova koji se vjecito bore za opstanak. Ti igraci tamo izgledaju dobro ali kada dodju kod nas izgube se totalno...
FORZA ZELJO !!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 03 jun 2012, 18:39

Savić je igrač koji je dobar u skok igri i ima nos za gol.U defanzivi nije borben,a i ne pokriva dio terena koji bi trebao.U ofanzivi dosta usporava igru,nema pregled igre.Savić nema mjesta u Želji...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 jun 2012, 18:40

zaboljisportuBiH je napisao/la:Evo i ja malo o transferima da progovorim. Najviše bi volio da se prodaju Adilović i Svraka. Prvi jer otvara mjesto mladima Ramiću, Pehilju pa i tom novom Amerikancu, a drugi jer je zaslužio. Adilović može i prije Evrope, a Svraka poslije. Naravno ja znam da bi vi svi voljeli da mi prodamo Adilovića i za 100.000EUR ali milsim da to ne treba raditi. Pao bi u vodu sav trud da dignemo cijene igračima.Potcjenjujete Adila mnogo. On je imao i 5 asista ove sezone a to niko ne spominje. I mene je nervirao sa padanjima ali ipak statistika je tu. Eto ko biva Džeko ne fula sto posto šanse. O Toresu da ne pričam pa vi bi ga objesili na stadionu odmah. Stalno su na Adilu bila po dva igrača najmanje samo to niko ne spominje. Ostali mogu ići samo ako budu odlične ponude. Iz naše lige doveo bi neke od ovih igrača ako mognemo i zavisno gdje nam zatreba:

Hadzic Adnan, Markic Toni, Marjanovic Lazar, Bibic Elvis
Nurkovic Adis, Vrsajevic Avdija, Travancic Anid
Mehremic Adi, Merzic Samir, Zvonic Denis
Rahmanovic Amar, Bekic Almir, Mesanovic Jasmin
Sabanovic Vedad
Husic Senad, Halilovic Emir
Todorovic Ognjen
Fejzic Nevres, Kovacevic Adnan, Varupa Nermin, Magalhaes Cassio Horta
Gnjatic Ognjen

Uzeo sam samo klubove od 6-og mjesta pa nadalje. Nurković ne znam jeli završio karijeru ali bio je dobar golman. Hadžić mi je prva želja ali ovaj je mislim slobodan. Ostali su svi mlađi i na to sam obratio pažnju. Od donekle starijih uzeo sam samo Vršajevića i Merzića. Prvog jer mislim da je odličan i prava zamjena za Bešliju /brzo će u penziju/ a drugi bi bio odlična i iskusna zamjena za oba beka. Kovačevića bi doveo i vratio u Travnik na posudbu /premlad je još/. Posebnu pažnju bi obratio prvo na Gnjatića. Momak je 1.90 visok /po transfermarktu/ a gledao sam ga u mladoj nekoliko puta kao i na TV naše lige. Mislim da će biti nešto od njega. Odlična zamjena za Nyemu. O Lazaru Marjanoviću sve je ispričano. Adi Mehremić je lijevi bek /nadam se da sam mu dobro ime potrefio gledao sam ga dvije tekme na TV-u/ i bio bi odlična zamjena za Kvesu /ako ga tušnemo/. Naravno Amar bi ga malo dotjerao. O Jasminu Mešanoviću također sve znate kao i o Bekiću. Ostale bi uzeo u obzir ako ove ne uspijemo dovesti. I Markić bi bio prioritet međutim veoma veoma teško ali jedina je prava zamjena iz naše lige za Bogija /ako ode/. Purića sam zaboravio ali i on samo ako Vršajevića ili Marjanovića ne uspijemo dovesti.
odlicna analiza ali samo u uslovima ako zelis kupiti igraca ( sto bi nam u buducnosti obavezno trebala postati praksa ) jos ovijek mi uzmemo samo sto mozemo jer ima ciste papire ali imamo i prednosti najbolji smo klub u drzavi za igrace solidna i redovna primanja.Nazalost treba imati jedno 100 000 u steku za neke mlade igrace a mi to nemamo.Odkako je Amar tu nema neke frke on zna sta mu tacno treba, proslo ljeto uboli smo sa dosta igraca nadam se da cemo ovo bar jos sa dvojicom i veselo

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 03 jun 2012, 19:21

Ovaj Marjanovic je neki dan izjavio kako mu je prva opcija Zeljeznicar pa tek onda inozemstvo!

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 03 jun 2012, 19:23

bekicamir je napisao/la:Ovaj Marjanovic je neki dan izjavio kako mu je prva opcija Zeljeznicar pa tek onda inozemstvo!
Gdje je izjavio, izvor ??

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.