U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Znaci borimo se za baraz,ili mozda kao najbolja drugoplasirana??
Ja sam gledao utakmicu s Njemackom i nismo lose stojali ...
Zasto ne,treba ih prokusat dobit,vjerujem ovim momcima nakon ove igre kontra BLR...
Ja sam gledao utakmicu s Njemackom i nismo lose stojali ...
Zasto ne,treba ih prokusat dobit,vjerujem ovim momcima nakon ove igre kontra BLR...
Valjda nam se poklope rezultati iz drugih grupa pa nam tu i bod bude igrao.Šteta za onaj poraz protiv Kipra, šta smo tamo sve fulali
.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
svi igraju baraz ahmicu. svi prvoplasirani +4 najbolja drugoplasirana. mi se sad borimo da budemo jedni od ovih 4 najbolja drugoplasirana, al izgleda da ce bit teska borba.
znaci u barazu ce bit 14 ekipa, 7 ide na prvenstvo i to je onda ukupno 8 sa izraelom koji su domacini.
znaci u barazu ce bit 14 ekipa, 7 ide na prvenstvo i to je onda ukupno 8 sa izraelom koji su domacini.
...
I opet možemo Portugal izvuć u baražu 
Samo 8 ekipa znaci na euru...
Malo brate dragi...
No,nadajmo se ...
Ovaj doticni gospodin Jovic djeluje mnogo pametan ,obrazovan...
Zavidim mu ,svaka recenica ima pocetak i kraj,svoj smisao,tecnost...
Vjerujem da ce napraviti posao s ekipom,a znamo da bez ovih mladih nema ni seniora...
Temelj je jako bitan ,kao i dobra saradnja A tima s U21 .te svih selekcija...
Malo brate dragi...
No,nadajmo se ...
Ovaj doticni gospodin Jovic djeluje mnogo pametan ,obrazovan...
Zavidim mu ,svaka recenica ima pocetak i kraj,svoj smisao,tecnost...
Vjerujem da ce napraviti posao s ekipom,a znamo da bez ovih mladih nema ni seniora...
Temelj je jako bitan ,kao i dobra saradnja A tima s U21 .te svih selekcija...
nazalost, interesovanje za euro U21 nije uopste toliko veliko, igra se uglavnom pred haman praznim stadionima (Attendance 101,955 (6,372 per match) - za euro 2010) i ne isplati se nikome organizirati nesto vece od ovoga.ahmic je napisao/la:Samo 8 ekipa znaci na euru...
Malo brate dragi...
No,nadajmo se ...
...
Ma i igra se svako dvije godine. 8 ekipa je sasvim dovoljan broj. Prvo prevenstvo mislim da je imalo 4 ekipe pa se to povećavalo, evo do 8.
pa i to sto kazes, ja isto mislim da je 8 ekipa cist dovoljno za omladinski fudbal. samo eto kazem, da ima vise, i mi bismo imali vecu sansu za plasman. a isto tako, da uefa ima neku vecu finansijsku dobit od toga, ne sumnjam da bi sve to puno vece bilo.
meni je super sto se igra svake dvije godine, jer tako svaka generacija dobije sansu sa igra euro.
meni je super sto se igra svake dvije godine, jer tako svaka generacija dobije sansu sa igra euro.
...
Pa da, zato se i igra svako dvije godine. Helem, bila bi prava stvar da se plasiramo u Izrael, najviše zbog mogućih transfera. Ta prvenstva su prava pijaca mladih igrača, više je menadžera i skauta na tribinama nego navijača.
VanBasten je napisao/la:I opet možemo Portugal izvuć u baražu
Kao da gledam da cemo ih ponovo izvuc ili cemo bit 5. najbolji drugoplasirani, a oni 4.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Život nije fer, svakako. Ali baš tako da je gadan, nije valjdaCartman je napisao/la:VanBasten je napisao/la:I opet možemo Portugal izvuć u baražu![]()
Kao da gledam da cemo ih ponovo izvuc ili cemo bit 5. najbolji drugoplasirani, a oni 4.
Sve je moguće, pa i da ih izbacimo u tom slučaju 
- spielführer_21
- Kontakt:
Ja mislim da bi naš savez trebao predati kandidaturu za domaćinstvo EURA U-21 ili čak SP. To nam je najlakši način da zaigramo na velikom takmičenju i da rekonstruišemo par stadiona, UEFA i FIFA vole da daju organizaciju "egzotičnim" zemljama, nisu preveliki troškovi pošto je manji interes za prvenstva mladih. Malo se para namiri of FIFE/UEFE, malo iz državnog budžeta, malo iz kantonalnih/opštinskih u kojima se prvenstvo održava i eto stadiona. Ako se organizira EP to je šansa da se 4-6 stadiona popravi, ako je u pitanju SP, onda će se raditi na 8+ stadiona. Sasvim dobro....
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Da, sa malo politicke volje bi mozda i moglo. U Sarajevu smjestit jednu grupu (dva terena) a onu drugu isto tako bi bilo dobro smjestit negdje gdje postoje dva pristojna terena (mozda Pecara + Bijeli brijeg?) ili eventualno podijelit izmedju neka dva grada. Ne znam da li je izvodljivo i da li je neko razmisljao o tome vec...spielführer_21 je napisao/la:Ja mislim da bi naš savez trebao predati kandidaturu za domaćinstvo EURA U-21 ili čak SP. To nam je najlakši način da zaigramo na velikom takmičenju i da rekonstruišemo par stadiona, UEFA i FIFA vole da daju organizaciju "egzotičnim" zemljama, nisu preveliki troškovi pošto je manji interes za prvenstva mladih. Malo se para namiri of FIFE/UEFE, malo iz državnog budžeta, malo iz kantonalnih/opštinskih u kojima se prvenstvo održava i eto stadiona. Ako se organizira EP to je šansa da se 4-6 stadiona popravi, ako je u pitanju SP, onda će se raditi na 8+ stadiona. Sasvim dobro....
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Bio sam na tekmi u petak, i bar sa tribina, momci su odigrali za svaku pohvalu. Velika kolicina zalaganja, htijenja, kvaliteta i na kraju i malo srece je donijela rezultat.
Kod nas najbolji Bilbija, Kvesic, Stevanovic (u prvom je malo bio pod rucnom u drugom poludio).
Visca, Colic, Besic solidni, Zahirovic moze i mora bolje, previse gresaka i ispadanja.
Sa tribina najgora 10, Grahovac, krije se iza igraca, ne trazi loptu, defanziva katastrofa, nije mi jasno kako ranije nije zamijenjen.
Stoper vrlo dobri, Markic je ispao 2 puta, ali se odlicno postavlja, dok je Sipovic suvereni vladar svog 16.
Bukvic meni ne lici na golmana, ali je svoj posao odlicno odradio.
Drago mi zbog Djurica sto zabi u debiju, jak na nogama i treba nam onakav igrac.
Sve u svemu dosta materijala za A repku, posebno krila, Bilbija i ovi neumorni trkaci Besic i Zaha.
Kod nas najbolji Bilbija, Kvesic, Stevanovic (u prvom je malo bio pod rucnom u drugom poludio).
Visca, Colic, Besic solidni, Zahirovic moze i mora bolje, previse gresaka i ispadanja.
Sa tribina najgora 10, Grahovac, krije se iza igraca, ne trazi loptu, defanziva katastrofa, nije mi jasno kako ranije nije zamijenjen.
Stoper vrlo dobri, Markic je ispao 2 puta, ali se odlicno postavlja, dok je Sipovic suvereni vladar svog 16.
Drago mi zbog Djurica sto zabi u debiju, jak na nogama i treba nam onakav igrac.
Sve u svemu dosta materijala za A repku, posebno krila, Bilbija i ovi neumorni trkaci Besic i Zaha.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Gledao sam tekmu i cini mi se da je Zaha usao u tekmu malo u onom folu "pih, sta ce ova djeca meni, ja sam igrao protiv Cristiana Ronalda" ...bhsport je napisao/la:Bio sam na tekmi u petak, i bar sa tribina, momci su odigrali za svaku pohvalu. Velika kolicina zalaganja, htijenja, kvaliteta i na kraju i malo srece je donijela rezultat.
Stevan,Visca,Kvesic, su po meni u svakom slucaju klasa ili dvije iznad Zahirovica...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Kako će igrati dobro kad je noć prije visio na Fejsu do 6 ujutru....
Dakle ako sam sve dobro shvatio, u srijedu igramo protiv Kipra (U Sarajevu), a u septembru nam dolaze Grci i Švabe (u Sarajevo?)....A, odlučujuća utakmica je protiv drugoplasirane ekipe > Grčke ?
Trenutno korisnika/ca: General505, jasmin10 i 27 gostiju.