FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

diplomatija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la diplomatija » 02 jun 2012, 23:38

stvarno onaj colic benjamin nije normalan, nisam htio da vjerujem koleginici koja mi je pricala da je benjamin colic poslije utakmice koja se igrala u banja luci oko pola cetiri ujutro dosao kod nje u kazino na malti narucio odmah dvije pive ,izvadio kutiju cigareta i rokao u aparat po dvije stoje i izasao ko usljo oko 10 sati ujutro i sta se desi veceras, ja u vogoscu, svi omladinci U21 setaju, zove me lik, kaze bio si u pravu za ono sto si pricao, colic se roka na aparatima i bogara, duboko me razocarao, jad tuga i zalost...

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 02 jun 2012, 23:40

nime_tm87 je napisao/la: Ne gledas bas to fino... iskustvo kod igraca je u biti veoma cijenjeno s toga... Haso to naravno posjeduje kao i Baota... razumijes, dovedes golmana, neiskusnog bez iskustva u nekim euro kupovima (ove sezone igramo LS) i on pravi one pocetnicke greske i sl...

Takodje jako bi se odbradovao kad bi umocili negdje Vasu, Adila i Svraku za 1 milioncic do 1, 200 000 ...to bi bilo savrseno, savrseno vidjecemo jos....
Spominje se takodje pored Hase i Baote i Bandovic
Razumijem ja to sve, ali mi nismo još uvijek na toj razini da držimo takve igrače poput Hasagića u ekipi, nismo mi kao Partizan ili Dinamo da mogu sebi priuštiti neke iskusnije igrače i dati im dobre plaće, Partizan ili Dinamo svakog ljeta prodaju par igrača za par miliona, dok mi za dvojicu najboljih uzmemo milion.

Kad budemo kao Partizan ili Dinamo, sa finansijskog stanovišta, onda trebamo dovoditi iskusne igrače koji nam mogu pomoći.

Stavljanje mladog i neiskusnog golmana je svakako kockanje, ali ko ne riskira taj i ne profitira.

Iako smo najveći i najuspješniji klub u gradu i državi, umjesto da imamo sponzore koji će nam donositi milion maraka godišnje, mi još uvijek nažalost živimo od prodaje igrača, tj. sami sebe hranimo.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 03 jun 2012, 00:00

Nyema odigrao cijelu utakmicu Senegal-Liberija, prvo kolo afričkih kvalifikacija za SP u Brazilu.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 jun 2012, 09:53

diplomatija je napisao/la:stvarno onaj colic benjamin nije normalan, nisam htio da vjerujem koleginici koja mi je pricala da je benjamin colic poslije utakmice koja se igrala u banja luci oko pola cetiri ujutro dosao kod nje u kazino na malti narucio odmah dvije pive ,izvadio kutiju cigareta i rokao u aparat po dvije stoje i izasao ko usljo oko 10 sati ujutro i sta se desi veceras, ja u vogoscu, svi omladinci U21 setaju, zove me lik, kaze bio si u pravu za ono sto si pricao, colic se roka na aparatima i bogara, duboko me razocarao, jad tuga i zalost...
Nista novo za Colu, prije se znalo desavat da sve pare da u kladionicu pa poslije nema ni za kafe...

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 03 jun 2012, 10:10

Zna li ko sta se tacno desava sa oficijelnom stranicom kluba,negdje sam procitao da se pravi nova,e sad jeli to rade isti momci (sumnjam jer bi obicno na tom domenu pisalo "under construction")ili je to neki drugi projekat.
Žujo je poceo da naglasava kako ce od ove sezone da pocnu da rade na marketingu.. :roll:
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 03 jun 2012, 10:18

BIH: Bukvić 8, Čolić 7,5, Kvesić 7,5, Sipović 7, Markić 7,5, Zahirović 7,5, Višća 7,5, Stevanović 8, Bilbija 8 (od 89. Mešanović - ), Grahovac 7 (od 67. Gnjatić 7), Bešić 8 (od 79. Đurić 7,5 ). Selektor: Vlado Jagodić.
Oslobođenje
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 03 jun 2012, 11:52

deyo je napisao/la:Zna li ko sta se tacno desava sa oficijelnom stranicom kluba,negdje sam procitao da se pravi nova,e sad jeli to rade isti momci (sumnjam jer bi obicno na tom domenu pisalo "under construction")ili je to neki drugi projekat.
Žujo je poceo da naglasava kako ce od ove sezone da pocnu da rade na marketingu.. :roll:
Ja sam cuo da rade novi momci taj projekat i navodno ce sve biti gotovo do evropskih utakmica, sada koliko je ovo tacno, ne bih ti mogao sa sigurnoscu potvrditi! :D Sto se Zujine izjave tice, to je tacno, to sam slusao u jednoj od emisija u kojima je gostovao. Treba da se marketing vrati na nivo iz sezone 2009/10 (Zeljo TV, pozivi navijaca na stadion i sve sto je pratilo taj projekat), a sve radi vracanja publike na stadion u sto vecem broju. Ja ovo maksimalno podrzavam i radujem se ovim pozitivnim stvarima, mada sam misljenje da samo neki, ajde recimo iskorak u evropi moze vratiti raju na stadionu ili odvratiti sto je bio slucaj u predhodnim sezonama.
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 03 jun 2012, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 jun 2012, 11:53

deyo je napisao/la:Žujo je poceo da naglasava kako ce od ove sezone da pocnu da rade na marketingu.. :roll:
Kad smo vec kod Žuje jel on rekao da ce na ljeto 2013 bageri biti na Grbavici, pocinje izgradnja tribine ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 03 jun 2012, 11:55

više sam za Baotića nego za Hasagića..
koliko sam čuo, Hasagić je nekad tužio Želju bio zbog para!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 03 jun 2012, 11:57

Komsije kako stoje stvari kod vas sto se tice novih transfera(dovodjenja)? :D
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 jun 2012, 12:09

RedDevilS je napisao/la:Komsije kako stoje stvari kod vas sto se tice novih transfera(dovodjenja)? :D
dobro
Za zivot cijeli!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 03 jun 2012, 12:12

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:Komsije kako stoje stvari kod vas sto se tice novih transfera(dovodjenja)? :D
dobro
Konkretno koji igraci, kod nas samo znam za pixia da se zeli vratiti,ostalo nista za sad.. :roll:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 03 jun 2012, 12:13

BlueTiger je napisao/la:
deyo je napisao/la:Zna li ko sta se tacno desava sa oficijelnom stranicom kluba,negdje sam procitao da se pravi nova,e sad jeli to rade isti momci (sumnjam jer bi obicno na tom domenu pisalo "under construction")ili je to neki drugi projekat.
Ja sam cuo da rade novi momci taj projekat i navodno ce sve biti gotovo do evropskih utakmica, sada koliko je ovo tacno, ne bih ti mogao sa sigurnoscu potvrditi! :D Sto se Zujine izjave tice, to je tacno, to sam slusao u jednoj od emisija u kojima je gostovao. Treba da se marketing vrati na nivo iz sezone 2009/10 (Zeljo TV, pozivi navijaca na stadion i sve sto je pratilo taj projekat), a sve radi vracanja publike na stadion u sto vecem broju. Ja ovo maksimalno podrzavam i radujem se ovim pozitivnim stvarima, mada sam misljenje da samo neki, ajde recimo iskorak u evropi moze vratiti raju na stadionu ili odvratiti sto je bio slucaj u predhodnim sezonama.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/osvojite ... jice/81631" onclick="window.open(this.href);return false;

I ovo je pocetak ( odlican) sa tom marketinskom kampanjom.

Odlicno Zujo :D
Razumijes ti mene burazere moj :)

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 03 jun 2012, 12:13

Elegant je napisao/la:
deyo je napisao/la:Žujo je poceo da naglasava kako ce od ove sezone da pocnu da rade na marketingu.. :roll:
Kad smo vec kod Žuje jel on rekao da ce na ljeto 2013 bageri biti na Grbavici, pocinje izgradnja tribine ?
Intervju je davao u maju i rekao je da će se zakopati temelji do naredne godine u ovo doba, jer će i papirologija biti gotova.
Govorio je o izgradnji stadiona, koji će koštati oko 15 miliona KM, grejs period dvije godine i to ne bi bio problem otplatiti. očekuje pomoć FBiH, KS, Općine NS, i NFSBiH.

Ja sam ga tako razumio i to je otprilike objašnjavao u više TV intervjua, Alfa, Vogošća, TVSA...

Da podvučem, temelji bi se trebali zakopati po njegovoj priči u maju 2013. godine.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 03 jun 2012, 12:21

http://sportsport.ba/bh_fudbal/osvojite ... jice/81631" onclick="window.open(this.href);return false;

Odličan potez!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 jun 2012, 13:56

inacefindecko je napisao/la:više sam za Baotića nego za Hasagića..
koliko sam čuo, Hasagić je nekad tužio Želju bio zbog para!
Pa s razlogom bili su mu duzni plate, covjeku je to posao i zivi od toga.S druge strane ne vjerujem da ce ista biti od toga, prije svega zbog njegovog ugovora pa onda zbog ledja, tako da se ljudi i ne zanose previse.Opet Guso je bez volje, hoce li ga premuntat ili nece vidjecemo a i on kuka na ledja, mada mi izgleda vise kao da mu je mrsko branit.
Da bi se necemu nadali u evropi, onako odoka treba nam vjerovatno golman, zadnji vezni, i napadac s tim da je zadnji vezni prioritet.Opet ni to nam nebi garantovalo uspjeh u evropi ali bi u tome da i iduce sezone igramo ovo isto takmicenje jer sistem je takav da se uspjeh gradi postepeno i bude nagradjen samo onaj ko je kostantan u evropi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 03 jun 2012, 14:33

Ma klasa bio i ost`o 8-)

[youtube][/youtube]
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 03 jun 2012, 14:36

nema pare, sve se rastalilo :P

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 03 jun 2012, 14:46

admirone je napisao/la:Ma klasa bio i ost`o 8-)

[youtube][/youtube]
jedina dostojna zamjena Guši, da dovedemo npr Fejzića ili Bandovića, bez obzira što su ok golmani, mislim da bi im uništili bezveze karijeru jer bi bili zamjena i Guši,a i Amar bi prije Bukvića stavljao..ista bi im sudbina kao Kariću bila. Došao je kao ok pojačanje, sad mu valja tražiti klub koji će ga staviti za prvog golmana nakon polusezone na klupi Želje :(
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 jun 2012, 14:47

slika

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.