Stvarno taj momak je lud ili se pravi lud pa on je davno trebao da potpise za vas, sad haj znaj sta ce biti sa njim bog te pitoViking je napisao/la:Hoce li se napokon nagađanja oko Pogbe obistiniti!? Najmanje 2 mjeseca se govori o njegovo dolasku u Juventus...
Znaci, mogao bi Pogba biti prvo pojacanje Juventusa i tako bi odlicno poceli ljetni merkato...![]()
Ovo za dvojac iz Udinesea sigurno nema smisla, tesko da cemo za tako malo para dovesti oslonce njehove sredine. Negdje sam procitao da Nainggolan sigurno dolazi, prema tome Isla i Asamoah nisu vise potrebni jer bi imali previse igraca na tim pozicijama...
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
@Viking
Asamoah će samo doći, te Pogba najvjerovatnije, Verrati je već teže, a ja bih bio zadovoljan da on odigra još jednu sezonu u Pescari, taman da stekne iskustvo u seriji A, pa da ga naknadno dovedemo ili eventualno da kupimo sada 50% i ostavimo ga tamo sezonu.
Nainggolan neće doći, bio je demant, pogrešan prevod novinara u Belgiji.
Asamoah-Pogba-Marrone, trojac MVP te Giack koji često igra veznog i to je i više nego dovoljno.
Utaliti Padoina, a Conte je izgleda odlučio da će Luca ostati.
Asamoah će samo doći, te Pogba najvjerovatnije, Verrati je već teže, a ja bih bio zadovoljan da on odigra još jednu sezonu u Pescari, taman da stekne iskustvo u seriji A, pa da ga naknadno dovedemo ili eventualno da kupimo sada 50% i ostavimo ga tamo sezonu.
Nainggolan neće doći, bio je demant, pogrešan prevod novinara u Belgiji.
Asamoah-Pogba-Marrone, trojac MVP te Giack koji često igra veznog i to je i više nego dovoljno.
Utaliti Padoina, a Conte je izgleda odlučio da će Luca ostati.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 03 jun 2012, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Znaci Asamoah je vas, mi onda se okrecemo nekom novom igracu kako stvari stoje hmm maleri jedni.Oxygen je napisao/la:@Viking
Nainggolan neće doći, bio je demant, pograšan prevod novinara u Belgiji.
Utaliti Padoina, a Conte je izgled aodlučio da će Luca ostati.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-
Juvelandia
- Kontakt:
mediji su napravili od Pogbe igraca, te i mi sami se hvatamo toga da je "Pogba pojacanje". Taj momak je jos uvijek samo talent i on je pojacanje za Juve koliko je i Buoy ili Appelt.Nego je ta trakavica preko media narapvila sliku kao da se radi o nekom Makelelu a ono lik odigrao 70 minuta za Man U i sjajan je talent, a talent ne moze bit pojacanje dok ne postane igrac, dok se ne razvije u nosioca igre.Viking je napisao/la:Hoce li se napokon nagađanja oko Pogbe obistiniti!? Najmanje 2 mjeseca se govori o njegovo dolasku u Juventus...
Znaci, mogao bi Pogba biti prvo pojacanje Juventusa i tako bi odlicno poceli ljetni merkato...![]()
Ovo za dvojac iz Udinesea sigurno nema smisla, tesko da cemo za tako malo para dovesti oslonce njehove sredine. Negdje sam procitao da Nainggolan sigurno dolazi, prema tome Isla i Asamoah nisu vise potrebni jer bi imali previse igraca na tim pozicijama...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Oduzilo se oko njegovog transfera kao da se radi o Naniju, mislim da je vec 10 x bio Juventusov igrac, a taj dan nije jos dosao. Ljudi moraju nesto pisati, sve ovo se mora uzeti sa rezervom...RedDevilS je napisao/la:Stvarno taj momak je lud ili se pravi lud pa on je davno trebao da potpise za vas, sad haj znaj sta ce biti sa njim bog te pitoViking je napisao/la:Hoce li se napokon nagađanja oko Pogbe obistiniti!? Najmanje 2 mjeseca se govori o njegovo dolasku u Juventus...
Dok ga ne vidim u dresu Juventusa, ja niste ne vjerujem...
@oxygen
i ja preferiram dolazak Asamoaha, Nainggola se nesto koprcio kada se ranije govorilo o njegovom transferu. Malo sam tuzan sto nece biti nista od transsfera Verratia (bar za sada), bas je momak pokazao da voli i zeli igrati u Juventusu.
Ko ce nam biti zamjena za Pirlo, zna li neko odgovor?
The Old Lady is back on TOP...
Pa neće je biti, ako ne dođe Verratti.
Marrone, Pogba ako ostane pa i Vidal mogu odigrati to mjesto, najbitnije je da Pirlo bude zdrav.
Baš je i Vialli govorio o tome kako Vidal može odigrati to mjesto jer ima dobru viziju igre i fin pas.
Marrone, Pogba ako ostane pa i Vidal mogu odigrati to mjesto, najbitnije je da Pirlo bude zdrav.
Baš je i Vialli govorio o tome kako Vidal može odigrati to mjesto jer ima dobru viziju igre i fin pas.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Moze Vidal da odigra na bilo kojoj poziciju u ekipi, to se moglo vidjeti u ovoj sezoni. Ali bi po meni bio veliki rizik ostati ili se osloniti samo na Pirla jer velika iskusenja ocekuju ovu ekipu. Od samog pocetka najvise sam zelio dostoju zamjenu nasem najboljem igracu jer covjek sa 33 godine i najvise minuta u nogama mora imati vise odmora da bi funkcionisao na 2 fronta( Seria a, LP)...Oxygen je napisao/la:Pa neće je biti, ako ne dođe Verratti.
Mozda vi bolje znate, ali ocekujem da kupimo igraca koji ce biti zamjena Pirlu...
Po svim parametrima, mislim da Pogba može odigrati Pirlovu poziciju.
Obratite pažnju na minut 2.28, ala Zidane.
Nadam se da ćemo što prije dovesti ovu zvijer.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma da i nije neko pojacanje jer je jos uvijek poprilicno nedokazan igrac ali bilo bi steta da ga ne dovedemo po free transferu kada smo u mogucnosti da to uradimo.Juvelandia je napisao/la:mediji su napravili od Pogbe igraca, te i mi sami se hvatamo toga da je "Pogba pojacanje". Taj momak je jos uvijek samo talent i on je pojacanje za Juve koliko je i Buoy ili Appelt.Nego je ta trakavica preko media narapvila sliku kao da se radi o nekom Makelelu a ono lik odigrao 70 minuta za Man U i sjajan je talent, a talent ne moze bit pojacanje dok ne postane igrac, dok se ne razvije u nosioca igre.Viking je napisao/la:Hoce li se napokon nagađanja oko Pogbe obistiniti!? Najmanje 2 mjeseca se govori o njegovo dolasku u Juventus...
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Odlican je Pogba, dosta lici na Vieru ili recimo Sissoko..
Evo jedna slika buduceg kapetana Juventusa-il principino

Evo jedna slika buduceg kapetana Juventusa-il principino

@Viking Pogba je strasan talenat samo da ga vise dovedete i vidjeces ima da nadodje ko hljeb!Viking je napisao/la:Odlican je Pogba, dosta lici na Vieru ili recimo Sissoko..
Evo jedna slika buduceg kapetana Juventusa-il principino![]()
kako javlja Tuttosport Pogba je vidjen u Torinu, ceka se jos da se finalizira transfer
Vincere non è importante, è la sola cosa che conti
Momak je na dobrom putu da postane novi Patrick Vieira! Otkako se poceo dovodit u vezu s nama, poceo sam gledat utakmice mladog tima Man. Uniteda, mislio sam da je neki levat, medjutim veliki je talenat, i sigurno ce se razvit u vrhunskog igraca. Jedva cekam da ga vidim u nasem dresu...Oxygen je napisao/la:Po svim parametrima, mislim da Pogba može odigrati Pirlovu poziciju.
[youtube][/youtube]
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Kako tvrdi Sky sport, koji je po meni relevantan izvor informacija, neka 3 miliona dijele Van Persiea od prelaska u Juventus, Marotta je ponudio 5,5 miliona, a Holanđanin traži 7 plus jedan milion bonusa. Navodno je i Van Persiova žena izabrala Torino prije kišovitog Manchestera.
Sljedeće sedmice bi trebao uslijediti niz sastanaka sa par klubova, prije svih sa Udineseom i Cesenom, radi moguće kupovine Asamoaha, odnosno otkupa Giaccherinija.
Prema procjenama Gazzette od prodaje igrača mogli bi zaraditi oko 64,5 miliona.

Po meni ovo je malo previše, realna cifra je nekih 50 miliona, ali složio bih se sa ovim da će jedan od dvojca Matri-Quagliarella na ljeto sigurno napustiti klub.
Nije zgoreg ni napomenuti, da samo na jučerašnji dan 1935. godine osvojili 5. Scudetto u nizu. Rekord koji ni dan danas nije oboren.
Sljedeće sedmice bi trebao uslijediti niz sastanaka sa par klubova, prije svih sa Udineseom i Cesenom, radi moguće kupovine Asamoaha, odnosno otkupa Giaccherinija.

Po meni ovo je malo previše, realna cifra je nekih 50 miliona, ali složio bih se sa ovim da će jedan od dvojca Matri-Quagliarella na ljeto sigurno napustiti klub.
Nije zgoreg ni napomenuti, da samo na jučerašnji dan 1935. godine osvojili 5. Scudetto u nizu. Rekord koji ni dan danas nije oboren.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Ako će jedan napuštati klub, nije mi jasan razlog njihovog produživanja ugovora, niti jedan nije bio u zadnjoj godini ugovora, teško da će im to produženje podići neku cijenu, tako da....
Neka se oni riješe Boriella prije svega, a ako moram birati ko će napustiti, biram Quagliu jer nemamo prve špice onda nikako, Matri je odlična alternativa potencijalnom napadaču.
Matri-Vučinić-Giovinco- Famozni napadač-Quagliarella te eventualno Destro.
Mislim da bi Matri mogao otići jedino u dealu za Cavania, to je ono što naša uprava mislim želi, ali od toga neće biti ništa.
Neka se oni riješe Boriella prije svega, a ako moram birati ko će napustiti, biram Quagliu jer nemamo prve špice onda nikako, Matri je odlična alternativa potencijalnom napadaču.
Matri-Vučinić-Giovinco- Famozni napadač-Quagliarella te eventualno Destro.
Mislim da bi Matri mogao otići jedino u dealu za Cavania, to je ono što naša uprava mislim želi, ali od toga neće biti ništa.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
GaziHusrevbeg je napisao/la:Kako tvrdi Sky sport, koji je po meni relevantan izvor informacija, neka 3 miliona dijele Van Persiea od prelaska u Juventus, Marotta je ponudio 5,5 miliona, a Holanđanin traži 7 plus jedan milion bonusa. Navodno je i Van Persiova žena izabrala Torino prije kišovitog Manchestera.
Dobro ovo izgleda ali ne mogu se neki igraci ovako skupo prodati...
Za martineza ne vjerujem da bi neko dao i 4. miliona a ne 6,5..za Zieglera je bila prica da je fener davao nesto manje od miliona ...takodje mislim da ni mottu ne mozemo za toliko uvaliti i nevjerujem da ce prodati nekoga od ovoga dvojca pepe giaccherini...mozda bi mogli dobiti neke pare i za pazienzu....
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Primavera večeras, veliki hendikep je neigranje Bouya koji ima problema sa povredom, a upitno je i hoće li Appelt startati.
Edit:
Branescu; Untersee, Gouano, Rubin, Belfasti; Chisbah, Appelt; Ruggiero, Beltrame, Spinazzola; Libertazzi.
sportitalia.com
Edit:
Branescu; Untersee, Gouano, Rubin, Belfasti; Chisbah, Appelt; Ruggiero, Beltrame, Spinazzola; Libertazzi.
sportitalia.com
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 03 jun 2012, 20:58, ukupno mijenjano 2 puta.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- rastafarian
- Kontakt:
Hoće li biti kakvog linka za večerašnju tekmu?
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
bice , mora biti ...
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.