NK Troglav 1918 Livno
Re: NK Troglav Livno
Znam ja par Cazinjana,ništa kada budete gostovali napravit ćemo teferić u Livnu. Negdje roštilj baciti i tako proveseliti se. Isto očekujem i u Cazinu. Samo nemojte plakati poslije kada izgubite. 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- badblueboylivno
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
IZAÐITE NA BALKONE, POZDRAVITE ŠAMPIONE!
- badblueboylivno
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
Evo govori se na radiju da je se jako blizu izgradnji tribine na istoku. As I said. 

Hayley <3
Ma nije da je blizu, nego ce se graditbadblueboylivno je napisao/la:Evo govori se na radiju da je se jako blizu izgradnji tribine na istoku. As I said.

Zmija se*e malo

- badblueboylivno
- Kontakt:
Malo?!
Pa to je smeće na 23 potenciju, sve, apsolutno sve, taj monstrum želi opstruirati. Nabijem ga na kuratz i dao Bog pa nikad ne došao na Zgona.
Pa to je smeće na 23 potenciju, sve, apsolutno sve, taj monstrum želi opstruirati. Nabijem ga na kuratz i dao Bog pa nikad ne došao na Zgona.
Hayley <3
trazi medijsku pozornost prije lokalni izbora, nista vise,... 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Majstor ima nekih psihičkih problema, a ovo pokušava svesti na osobni obračun s određenim članovima vodstva kluba, kojima ne može priznati uspješno odrađenu sezonu i ostvareni uspjeh.
Jedva čekam početak gradnje tribine i njegove shizofrene ispade u komentarima na livno-onlineu. Fuj.

Jedva čekam početak gradnje tribine i njegove shizofrene ispade u komentarima na livno-onlineu. Fuj.

Hayley <3
"Smatram da su pozivi u ovu emisiju namjesteni"
Kako si ti onda dobio priliku da govoris?
Steta, u ovom se gradu zele ugasiti sve dobre stvari, da je Troglav ispao u nizu ligu, imam osjecaj da bi slavili!
Kako si ti onda dobio priliku da govoris?
Steta, u ovom se gradu zele ugasiti sve dobre stvari, da je Troglav ispao u nizu ligu, imam osjecaj da bi slavili!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Isto bi bilo, ništa ne može proći, a da se po tom ne pos'ere, ništa. Zamisli situaciju da se nađe sponzor sa 100k KM, i da se odmah uđe u Prem... pa yebote ovi bi klauni tipa Zmija demolirali grad zbog, biblijski rečeno, obijesti i jala. Gadi mi se tko nam vodi grad i tko odlučuje o našim sudbinama.
On će tražiti da se ispita ovo
, on će reći da je uprava nelegalna
, on će reći da vodstvo nema veze sa sportom
, on će reći da je to pranje para
, sve će on, bogmumater.
Ali kako mu pojedini pozivatelji zabiše kajlu
On će tražiti da se ispita ovo

Hayley <3
I meni je drago zbog toga, a đub*e jedno, bezobrazan je, sto se nije javljao tijekom sezone, a, naravno, najlakse se pos*at po sportu, jer to nitko ne gleda. I, netko reče, a ja mislim da je to čak bio on, da drugi klubovi trpe (financijski) zbog Troglava. Pa koliko glup možeš bit pa to reć, Troglav je trenutno možda i najbolji livanjski klub, zašto bi smanjili prihode Troglavu, da bi Kamešnica dobila veće pare, kad nemaju ambicije za ulazak u Prvu ligu, tu su se ustalili, i to je to. Ovakva raspodjela je najbolja, svi klubovi su nam dobri, pocevsi od skijaskog, nogometnih, rukometnog, biciklistickog, kosarkaskog, borilackih... Ne znam sta hoce...Jos samo da nam je tu tribinu sagradit, dvoranu renovirat i sto se tice sporta, zapad smo u odnosu na neke druge gradove.badblueboylivno je napisao/la:Isto bi bilo, ništa ne može proći, a da se po tom ne pos'ere, ništa. Zamisli situaciju da se nađe sponzor sa 100k KM, i da se odmah uđe u Prem... pa yebote ovi bi klauni tipa Zmija demolirali grad zbog, biblijski rečeno, obijesti i jala. Gadi mi se tko nam vodi grad i tko odlučuje o našim sudbinama.
On će tražiti da se ispita ovo, on će reći da je uprava nelegalna
, on će reći da vodstvo nema veze sa sportom
, on će reći da je to pranje para
, sve će on, bogmumater.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, dobro si rekao.
Nego, hvala i Junaku na doniranju 10 stolica, pravi susjedski klub.
Nego, hvala i Junaku na doniranju 10 stolica, pravi susjedski klub.

Hayley <3
Zar jesu?
Svaka cast
Nisam cijelo vrijeme te donacije sluso 
A, koliko sam cuo, nas trener 20 doniro

Ja doniram 10
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nije trener, nego brat mu Zlatko.Hans je napisao/la:Zar jesu?Svaka cast
Hayley <3
A jbg ja sam cuo Dalic, kad sam pito koji je, rekli mi Miranbadblueboylivno je napisao/la:Nije trener, nego brat mu Zlatko.Hans je napisao/la:Zar jesu?Svaka cast

Svaka cast Zlatku, nije zaboravio svoje korijene

btw. 20 stolica jel tako?

- badblueboylivno
- Kontakt:
Da. Cijeni se (i ja osobno) to što se javio i pomogao (vidio sam ga i na utakmici protiv Kupresa, taj dan došao u Livno i odmah na tekmu
). Postoji i mnoštvo drugih koji su također mogli i trebali nazvati i dati koju marku - a nije da nemaju koristi od igrača Troglava, posebno petkom i subotom navečer - ali nisu
. Dvije stolice, dvije, dobro.
Impresionirala me ona baka što je kupila pet komada.

Impresionirala me ona baka što je kupila pet komada.

Hayley <3