Ispusi ti malo fenom te ventilatore... meni kad je zakucala 90 ja ispuho fenom i spala na 50samir_tm87 je napisao/la:http://vvcap.net/db/IP_TMxF1D1R7UX61JDIB.png
sad mi poce iskakat, sva tri ventilatora rade

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ispusi ti malo fenom te ventilatore... meni kad je zakucala 90 ja ispuho fenom i spala na 50samir_tm87 je napisao/la:http://vvcap.net/db/IP_TMxF1D1R7UX61JDIB.png
sad mi poce iskakat, sva tri ventilatora rade
skInuo ocistijo stanje NEPROMJENJENOnime_tm87 je napisao/la:Skini CCleaner i fino to ocisti i to je to
reinstaliraj mozzilu123456 je napisao/la:skInuo ocistijo stanje NEPROMJENJENOnime_tm87 je napisao/la:Skini CCleaner i fino to ocisti i to je to
jel to u tebe mozila firefox 3.6 ?123456 je napisao/la:posto sam ja "duduk" za ovu tehnologijuQUARESMA 18<<< je napisao/la:Izbrisi history, cache, cookies
Sent from my brain using Tapatalkdeder ti to meni na Bosanskom
![]()
Jel na ovu mislis?
To je obrisano a ako mislis sta drugo reci der gdje da to pronadjem
To je toQUARESMA 18<<< je napisao/la:jel to u tebe mozila firefox 3.6 ?123456 je napisao/la:posto sam ja "duduk" za ovu tehnologijuQUARESMA 18<<< je napisao/la:Izbrisi history, cache, cookies
Sent from my brain using Tapatalkdeder ti to meni na Bosanskom
![]()
Jel na ovu mislis?
To je obrisano a ako mislis sta drugo reci der gdje da to pronadjem
btw izbrisi to preko ccleanera, zatim ocisti registry isto preko tog programa
i skini odavde najnoviju verziju
http://www.mozilla.org/hr/download/?pro ... in&lang=hr
sjecam se da mi se neko javio u vezi slicnih problema, problem je bilo u zastarjeloj verziji browsera
Probaj da upališ fotoaparat.Viper je napisao/la:Ljudi treba mi hitna pomoc do veceras! Kad hocu da prebacim slike sa fotoaparata na komp, ustekam usb i u fotoaparat i u komp ali ga ovaj ne prepoznaje. Ne da je ama bas nikakve znakove da sam ustekao usb.
ili kablo nije uredu ili ti fale driveri pa komp ne prepoznaje...Viper je napisao/la:Ljudi treba mi hitna pomoc do veceras! Kad hocu da prebacim slike sa fotoaparata na komp, ustekam usb i u fotoaparat i u komp ali ga ovaj ne prepoznaje. Ne da je ama bas nikakve znakove da sam ustekao usb.
Papastathopoulos je napisao/la:ljudi, evo u cemu je stvar![]()
skinuo sam nesto sa neta u .rar formatu i ima onaj password...al ne znam koji je...postoji li neki program da mogu extraktovati film, bez da kucam prokleti pass ?
hvala...
ovo se vjerovatno odnosilo na mene, ne na @sikiricunime_tm87 je napisao/la:@Sikirica
U google kopiraj ime tog rara i trazi password, naravno pored stavi PASSWORD i trazi... vjerujem da ce izbaciti nesto
nikad ne reci nikadtyler durden je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:ljudi, evo u cemu je stvar![]()
skinuo sam nesto sa neta u .rar formatu i ima onaj password...al ne znam koji je...postoji li neki program da mogu extraktovati film, bez da kucam prokleti pass ?
hvala...
ne postoji ,ako ne znas password nista od extracta
Moguce da je do temperature pa mi provjeri temperaturu pa javni..., a u medjuvremenu ocisti racunar fenom i naravno CCleanerom fino skeniraj... obavezno fenom jer je fen ko kamilica za racunarSenaid L.F.C je napisao/la:Kada upalim racunar i nakon par minuta mi se jednostavno pojavi Blue Screen i racunar se resatuje i upali se i radi vecinom normalno ako se ne dogodi isto,ovo mi se javlja svaki 3-4 dana 1-2X zaredom nakon paljenja racunara.Zna li ko do cega je i sta da radim?
evo jesam skeniro sve a kako da provjerim temperaturu nisam nikad to radio.Prije 2 tjedna sam ga cistio fenom cini mi se tako da nije do toga valjdanime_tm87 je napisao/la:Moguce da je do temperature pa mi provjeri temperaturu pa javni..., a u medjuvremenu ocisti racunar fenom i naravno CCleanerom fino skeniraj... obavezno fenom jer je fen ko kamilica za racunarSenaid L.F.C je napisao/la:Kada upalim racunar i nakon par minuta mi se jednostavno pojavi Blue Screen i racunar se resatuje i upali se i radi vecinom normalno ako se ne dogodi isto,ovo mi se javlja svaki 3-4 dana 1-2X zaredom nakon paljenja racunara.Zna li ko do cega je i sta da radim?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.