SaltCityAttack je napisao/la:ma ja ne znam bio sam dole odmah u prvom redu u grupi BHF haman pa tekmu nisam ni gledao..gol sam nas vidjeo samo iz razloga jer je stadion kad je izasao Dzeko sam ispred ustao na noge, a onda je uslijedila erupcija...ebiga citav dan se na nogama ne znam sta da kazem vise osim da me jedan clan ovog foruma pozno i javio se
nick rodjak navijac Veleza covjek me sasvim slucajno prepoznao i tu smo malo pricali cugnuli bilo nam fino pravo..glasaa ebiga vise i nemam nestalo je skroz, kud sam sav mokar i onda onakav otisao kiselio se na koncertu

..mozes mislit kisnut onako citav ebeni dan i onda se osusit na koncertu i kako da se covjek osjeca

... bubrezi mi titraju sto od kise, sto od kojekakvih ranzih susptanica

napokon se vratio kuci (evo izgleda i ja fasovo neku bolescurinu imam povisenu temperaturu)

Samo prvo hocu da pozdravim ovog mog jarana iz grada soli,svaka cast super momak
Sto se tice same utakmice,tipicna za nase reprezentativce prijateljska utakmica.Dodju da se malo druze,zahebaju,slikaju sa navijacima,da odigraju sa 60% snage utakmicu i to sa paznjom da se ko slucajno ne povrijedi,usput zarade koju marku u kasu saveza a da pri tom rezultat nije toliko ni bitan,samo im je najvaznije da ne bude kakva katastrofa i to je to

Svaka im je prijateljska utakmica bila otprilike ovaj sistem,a navijaci po pravilu odu kuci razocarani

.Ima tu vise razloga zasto je tako,prvo drzava nam nije uredjena,pa tako ni repka ne moze biti perfekt,drugo ni trener nije najsjaniji(ali nemamo ni velikog izbora da ce se neko primiti tog posla za tako male pare) a trece dopusteno je raznoraznim menadjerima da imaju prevelikog udjela u rad reprezentaciju,pa tako svak gura svog kandidata u repku samo da ga lakse proda.Moraju se ovi menadjeri svi rastjerati oko repke i ne dati im blizu(a to isto se desava i sa klubovima)Bilo kako bilo i dalje svim silama ostajemo uz repku

jer mi druge nemamo.Kad se vrate Spaha,Papac i Salihovic bit ce to puno bolje,hebaji ga sta je tu je

.
P.S.Sada tek vidim da su Spaha i Papac kraljevi defanzive,i puno su falili,imamo i Pandzu a treba Pape pronaci jos barem jednog stopera,tako ako neko pauzira radi kartona da se ne osjeti toliko.Lula definitivno treba igrati samo krilo,puno se trosi kada ide gore-dole pa onda nekad i pogrijesi u defanzivi.Eto toliko,ovo je bio neki moj mali rezime.Fino je bilo u Chicagu ova nekolika dana ali za potpuni ugodjaj nam je trebalo i ljepse vrijeme i bolji rezultat,mozda nekom drugom prilikom,idemo dalje

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA