BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Batko
Kontakt:

Re: BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]

Post Postao/la Batko » 02 jun 2012, 16:18

Ovaj forum je najmanje pola godine ispred selektora. Masa primjera. Koliko dugo se tražilo da Begović bude prvi golman. Selektor razvlačio, prvo mu bio drugi golman, pa ih mjenjao 50/50, kulminiralo time što je u najvažnijoj tekmi ta EURO jedan branio jedno a drugi drugo poluvijeme, ovaj prvi navodno povrijeđen.
Godinu dana tražimo da se Mravac potjera, koliko je vremena prošlo.
Tražimo Zuku i Cocalića i još ih nije zvao, vjerovatno na jesen il sledeće godine.

Milion stvari.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 jun 2012, 16:38

Da treba napomenuti da su ovdje sve sami sručnjaci!!!
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 jun 2012, 17:55

hilmo je napisao/la:Da treba napomenuti da su ovdje sve sami sručnjaci!!!
Pa akd ih uporediš sa Telećim pogledom i jesu
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 02 jun 2012, 18:16

Heller je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Da treba napomenuti da su ovdje sve sami sručnjaci!!!
Pa akd ih uporediš sa Telećim pogledom i jesu
Nemoj tako, Sušić je legenda Sarajeva, i kao takav ne može napraviti grešku. Jednostavno, svaki njegov potez odiše logikom, pa i pozivanje 2 štopera i 15 veznih igrača, sve je to normalno i sasvim logično!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 02 jun 2012, 18:35

Dobice svoju sansu Zukanovic protiv Welsa,pa cemo da vidimo da li je on taj kalibar za reprezentaciju.
Ove ostale salabajzere zaboravite,nemamo vremena,cekaju nas zanosne brazilke...
Prijatno
F.K.SARAJEVO

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 02 jun 2012, 19:38

The_Target je napisao/la:Nije mi samo jasno zašto je kao glavna vijest intervju sa Sušićem, kad su momci iz Mlade selekcije napravili pravi rezultat i zaslužuju da se o njima piše...

Sušiću prepiši od Jagodića kako se vodi reprezentacija, kako se momci motivišu i kako se utakmice pobjeđuju!!!
ima o u21 pod omladinski fudbal
...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 jun 2012, 00:40

AÐ_Official je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Jesili ocekivao da cemo ici sa jednim stoperom u te utakmice?
Ti mislis da bi drugaciji ishod bio da je, recimo, zukanovic pozvan? Stoper je pozicija koja se najteze nadoknadjuje i uigrava. Da smo stavili Puyol-a, opet bih izgubili. Stoperi moraju biti ugirani.
I ti me odmori! :roll: :roll:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 03 jun 2012, 01:13

Kako je to nekad izgledalo :mrgreen:

[youtube][/youtube]

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 jun 2012, 01:23

The_Target je napisao/la:Nije mi samo jasno zašto je kao glavna vijest intervju sa Sušićem, kad su momci iz Mlade selekcije napravili pravi rezultat i zaslužuju da se o njima piše...

Sušiću prepiši od Jagodića kako se vodi reprezentacija, kako se momci motivišu i kako se utakmice pobjeđuju!!!
Mladi pobjedili Bjelorusiju i imaju sansu za baraz?
Bas me zanima ko je od koga prepisao jer i Susic je isto napravio. :D

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 03 jun 2012, 01:55

Mladi "rastavili Bjelorusiju na proste faktore" pred 2.000 hiljade ljudi, kod rezultata 2:0 vrše pritisak na zadnju liniju Bjelorusije.

A selekcija zvijezde i zvjezdice na čelu sa Sušićem izgubila od Irske, a onda pred 40.000 naših navijača protiv Meksika realizuje jednu akciju i pogodak.

Pametnom dosta...
Rođeni brato

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 jun 2012, 02:11

Mladi izgubili od Cipra, a selekcija zvijezda i zvijezdica na celu sa Susicem nadigrala Francusku u Parizu...

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 03 jun 2012, 02:15

calcio je napisao/la:Mladi izgubili od Cipra, a A selekcija nadigrala Francusku u Parizu...
A selekcija odigrala 1:1 sa Katarom na Grbavici... Mladi pobjedili protiv Grcku u Tripoli.... Cuj nadigrala Francusku kad je rezultat zavrsen 1:1 :lol:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 jun 2012, 02:21

MrAmani96 je napisao/la:
calcio je napisao/la:Mladi izgubili od Cipra, a A selekcija nadigrala Francusku u Parizu...
A selekcija odigrala 1:1 sa Katarom na Grbavici... Mladi pobjedili protiv Grcku u Tripoli.... Cuj nadigrala Francusku kad je rezultat zavrsen 1:1 :lol:
Poenta je da je vecina trenutno ocarana mladom repkom i Jagodicem ali nakon prvog poraza ce im *ebati sve po spisku. Znam ja nas.
Cuj da Susic prepise od Jagodica :lol: :lol: Sta, kako pobjediti Bjelorusiju?
Hajd nek mladi odigraju 1:1 sa mladim francuzima u Parizu.

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 03 jun 2012, 02:32

Mislim da većina ljubitelja fudbala/nogometa/baluna smatra da je vazna volja, zelja, motiv, strast, da igraci na terenu pokazu ono sto znaju, da pokazu zasto su bas oni odabrani da predstavljaju jednu državu. I da su mladi izgubili na onakvu igru, sigurno niko ne bi prigovorio. Momci su grizli po terenu, s cim se bas ne mogu pohvaliti igraci A selekcije, Sušić je kao igrač bio kvalitet u to vrijeme, ali kao trener ... nisam dovoljno kompetentan da to procjenjujem, ali nakon 5 poraza odgovor se sam namece
Rođeni brato

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 03 jun 2012, 03:56

calcio je napisao/la:
MrAmani96 je napisao/la:
Poenta je da je vecina trenutno ocarana mladom repkom i Jagodicem ali nakon prvog poraza ce im *ebati sve po spisku. Znam ja nas.
Cuj da Susic prepise od Jagodica :lol: :lol: Sta, kako pobjediti Bjelorusiju?
Hajd nek mladi odigraju 1:1 sa mladim francuzima u Parizu.
Vjerujem da nemaš pojma da je Bjelorusija na prošlom EP-u bila treća.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jun 2012, 03:58

calcio je napisao/la:Mladi izgubili od Cipra, a selekcija zvijezda i zvijezdica na celu sa Susicem nadigrala Francusku u Parizu...
Cuj nadigrala. Bili ravnopravni u prvom, a u drugom nas ljudi razbili i dobili zasluzeni gol na kraju,
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ron9
Kontakt:

Post Postao/la ron9 » 03 jun 2012, 05:53

Cartman je napisao/la:
calcio je napisao/la:Mladi izgubili od Cipra, a selekcija zvijezda i zvijezdica na celu sa Susicem nadigrala Francusku u Parizu...
Cuj nadigrala. Bili ravnopravni u prvom, a u drugom nas ljudi razbili i dobili zasluzeni gol na kraju,
U drugom poluvremenu nas nisu razbili, nego je sudjenje bilo za kite :D . LIcno sam bio na stadionu i nisu nas razbili nego su mucki preko sudije dosli do " ZASLUZENE " pobjede. Mlada repka protiv Bjelorusa je odigrala fantasticno i lijepo je da je tako... Neznam, uvijek se nadam nekom pozitivnom rezultatu, uvijek nam manka za dlaku, jbg, dokle vise... Kriv selektor, krivi igraci , krivo more al ja svako vece takmicenjem navijati za susjede ,... eh , jbg. Potegne insan i 10000 km daleko da 90 minuta podrzi repku, ostao bez " piska" brate najmanje sedmicu iz mene samo krcalo kad pokusao progovoriti, nije da se zalim, samo gorak ukus u ustima... jbg..Nemamo ni dobar stadion, jbg, al cemu i praviti stadion za repku kad se nikad ne plasira, jbg..Nekad nam bio kriv Savez, sve se to odrazavalo na igru, sad je novi Savez a rezultati su identicni, jbg... Ne moze buraz DZeko sam---

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 03 jun 2012, 06:00

ron9 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
U drugom poluvremenu nas nisu razbili, nego je sudjenje bilo za kite :D . LIcno sam bio na stadionu i nisu nas razbili nego su mucki preko sudije dosli do " ZASLUZENE " pobjede. Mlada repka protiv Bjelorusa je odigrala fantasticno i lijepo je da je tako... Neznam, uvijek se nadam nekom pozitivnom rezultatu, uvijek nam manka za dlaku, jbg, dokle vise... Kriv selektor, krivi igraci , krivo more al ja svako vece takmicenjem navijati za susjede ,... eh , jbg. Potegne insan i 10000 km daleko da 90 minuta podrzi repku, ostao bez " piska" brate najmanje sedmicu iz mene samo krcalo kad pokusao progovoriti, nije da se zalim, samo gorak ukus u ustima... jbg..Nemamo ni dobar stadion, jbg, al cemu i praviti stadion za repku kad se nikad ne plasira, jbg..Nekad nam bio kriv Savez, sve se to odrazavalo na igru, sad je novi Savez a rezultati su identicni, jbg... Ne moze buraz DZeko sam---
Kakve to veze ima, kad se reprezentacija plasira ionako joj ne treba stadion, stadion i treba radi kvalifikacija.

Što se tiče Džeke, jednako je loše odigrao kao i većina naših igrača, sam može makar trčat, niko mu to ne brani.

Sudije im jesu šiljile, al su nas sigurno nadigrali u drugom poluvremenu.

Novi savez (Komitet) je na snazi tek godinu dana i nije kriv ni za šta osim možda za produženje ugovora Sušiću. Nek svako sam procijeni jel to dobra odluka.

ron9
Kontakt:

Post Postao/la ron9 » 03 jun 2012, 06:14

Gdje su nas naddigraliParizu? P a gdje bolan? Na kojoj utakmici se i dalje igra a igracu slome nogu i on lezi a igra se nastavlja? VIDJECEMO IH NA euru brate...

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 03 jun 2012, 06:19

ron9 je napisao/la:Gdje su nas naddigraliParizu? P a gdje bolan? Na kojoj utakmici se i dalje igra a igracu slome nogu i on lezi a igra se nastavlja? VIDJECEMO IH NA euru brate...
Na EP-u neće igrati protiv nas nego protiv jačih.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.