BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]
Ovaj forum je najmanje pola godine ispred selektora. Masa primjera. Koliko dugo se tražilo da Begović bude prvi golman. Selektor razvlačio, prvo mu bio drugi golman, pa ih mjenjao 50/50, kulminiralo time što je u najvažnijoj tekmi ta EURO jedan branio jedno a drugi drugo poluvijeme, ovaj prvi navodno povrijeđen.
Godinu dana tražimo da se Mravac potjera, koliko je vremena prošlo.
Tražimo Zuku i Cocalića i još ih nije zvao, vjerovatno na jesen il sledeće godine.
Milion stvari.
Godinu dana tražimo da se Mravac potjera, koliko je vremena prošlo.
Tražimo Zuku i Cocalića i još ih nije zvao, vjerovatno na jesen il sledeće godine.
Milion stvari.
Da treba napomenuti da su ovdje sve sami sručnjaci!!!

Pa akd ih uporediš sa Telećim pogledom i jesuhilmo je napisao/la:Da treba napomenuti da su ovdje sve sami sručnjaci!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Nemoj tako, Sušić je legenda Sarajeva, i kao takav ne može napraviti grešku. Jednostavno, svaki njegov potez odiše logikom, pa i pozivanje 2 štopera i 15 veznih igrača, sve je to normalno i sasvim logično!Heller je napisao/la:Pa akd ih uporediš sa Telećim pogledom i jesuhilmo je napisao/la:Da treba napomenuti da su ovdje sve sami sručnjaci!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- molotovljev
Dobice svoju sansu Zukanovic protiv Welsa,pa cemo da vidimo da li je on taj kalibar za reprezentaciju.
Ove ostale salabajzere zaboravite,nemamo vremena,cekaju nas zanosne brazilke...
Prijatno
Ove ostale salabajzere zaboravite,nemamo vremena,cekaju nas zanosne brazilke...
Prijatno
F.K.SARAJEVO
ima o u21 pod omladinski fudbalThe_Target je napisao/la:Nije mi samo jasno zašto je kao glavna vijest intervju sa Sušićem, kad su momci iz Mlade selekcije napravili pravi rezultat i zaslužuju da se o njima piše...
Sušiću prepiši od Jagodića kako se vodi reprezentacija, kako se momci motivišu i kako se utakmice pobjeđuju!!!
...
I ti me odmori!AÐ_Official je napisao/la:Ti mislis da bi drugaciji ishod bio da je, recimo, zukanovic pozvan? Stoper je pozicija koja se najteze nadoknadjuje i uigrava. Da smo stavili Puyol-a, opet bih izgubili. Stoperi moraju biti ugirani.gringobih je napisao/la: Jesili ocekivao da cemo ici sa jednim stoperom u te utakmice?

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Kako je to nekad izgledalo
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mladi pobjedili Bjelorusiju i imaju sansu za baraz?The_Target je napisao/la:Nije mi samo jasno zašto je kao glavna vijest intervju sa Sušićem, kad su momci iz Mlade selekcije napravili pravi rezultat i zaslužuju da se o njima piše...
Sušiću prepiši od Jagodića kako se vodi reprezentacija, kako se momci motivišu i kako se utakmice pobjeđuju!!!
Bas me zanima ko je od koga prepisao jer i Susic je isto napravio.

- The_Target
- Kontakt:
Mladi "rastavili Bjelorusiju na proste faktore" pred 2.000 hiljade ljudi, kod rezultata 2:0 vrše pritisak na zadnju liniju Bjelorusije.
A selekcija zvijezde i zvjezdice na čelu sa Sušićem izgubila od Irske, a onda pred 40.000 naših navijača protiv Meksika realizuje jednu akciju i pogodak.
Pametnom dosta...
A selekcija zvijezde i zvjezdice na čelu sa Sušićem izgubila od Irske, a onda pred 40.000 naših navijača protiv Meksika realizuje jednu akciju i pogodak.
Pametnom dosta...
Rođeni brato
- calcio
- Kontakt:
Mladi izgubili od Cipra, a selekcija zvijezda i zvijezdica na celu sa Susicem nadigrala Francusku u Parizu...
A selekcija odigrala 1:1 sa Katarom na Grbavici... Mladi pobjedili protiv Grcku u Tripoli.... Cuj nadigrala Francusku kad je rezultat zavrsen 1:1calcio je napisao/la:Mladi izgubili od Cipra, a A selekcija nadigrala Francusku u Parizu...

- calcio
- Kontakt:
Poenta je da je vecina trenutno ocarana mladom repkom i Jagodicem ali nakon prvog poraza ce im *ebati sve po spisku. Znam ja nas.MrAmani96 je napisao/la:A selekcija odigrala 1:1 sa Katarom na Grbavici... Mladi pobjedili protiv Grcku u Tripoli.... Cuj nadigrala Francusku kad je rezultat zavrsen 1:1calcio je napisao/la:Mladi izgubili od Cipra, a A selekcija nadigrala Francusku u Parizu...
Cuj da Susic prepise od Jagodica

Hajd nek mladi odigraju 1:1 sa mladim francuzima u Parizu.
- The_Target
- Kontakt:
Mislim da većina ljubitelja fudbala/nogometa/baluna smatra da je vazna volja, zelja, motiv, strast, da igraci na terenu pokazu ono sto znaju, da pokazu zasto su bas oni odabrani da predstavljaju jednu državu. I da su mladi izgubili na onakvu igru, sigurno niko ne bi prigovorio. Momci su grizli po terenu, s cim se bas ne mogu pohvaliti igraci A selekcije, Sušić je kao igrač bio kvalitet u to vrijeme, ali kao trener ... nisam dovoljno kompetentan da to procjenjujem, ali nakon 5 poraza odgovor se sam namece
Rođeni brato
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Vjerujem da nemaš pojma da je Bjelorusija na prošlom EP-u bila treća.calcio je napisao/la:Poenta je da je vecina trenutno ocarana mladom repkom i Jagodicem ali nakon prvog poraza ce im *ebati sve po spisku. Znam ja nas.MrAmani96 je napisao/la:A selekcija odigrala 1:1 sa Katarom na Grbavici... Mladi pobjedili protiv Grcku u Tripoli.... Cuj nadigrala Francusku kad je rezultat zavrsen 1:1calcio je napisao/la:Mladi izgubili od Cipra, a A selekcija nadigrala Francusku u Parizu...
Cuj da Susic prepise od Jagodica![]()
Sta, kako pobjediti Bjelorusiju?
Hajd nek mladi odigraju 1:1 sa mladim francuzima u Parizu.
Cuj nadigrala. Bili ravnopravni u prvom, a u drugom nas ljudi razbili i dobili zasluzeni gol na kraju,calcio je napisao/la:Mladi izgubili od Cipra, a selekcija zvijezda i zvijezdica na celu sa Susicem nadigrala Francusku u Parizu...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
U drugom poluvremenu nas nisu razbili, nego je sudjenje bilo za kiteCartman je napisao/la:Cuj nadigrala. Bili ravnopravni u prvom, a u drugom nas ljudi razbili i dobili zasluzeni gol na kraju,calcio je napisao/la:Mladi izgubili od Cipra, a selekcija zvijezda i zvijezdica na celu sa Susicem nadigrala Francusku u Parizu...

- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Kakve to veze ima, kad se reprezentacija plasira ionako joj ne treba stadion, stadion i treba radi kvalifikacija.ron9 je napisao/la:U drugom poluvremenu nas nisu razbili, nego je sudjenje bilo za kiteCartman je napisao/la:Cuj nadigrala. Bili ravnopravni u prvom, a u drugom nas ljudi razbili i dobili zasluzeni gol na kraju,calcio je napisao/la:Mladi izgubili od Cipra, a selekcija zvijezda i zvijezdica na celu sa Susicem nadigrala Francusku u Parizu.... LIcno sam bio na stadionu i nisu nas razbili nego su mucki preko sudije dosli do " ZASLUZENE " pobjede. Mlada repka protiv Bjelorusa je odigrala fantasticno i lijepo je da je tako... Neznam, uvijek se nadam nekom pozitivnom rezultatu, uvijek nam manka za dlaku, jbg, dokle vise... Kriv selektor, krivi igraci , krivo more al ja svako vece takmicenjem navijati za susjede ,... eh , jbg. Potegne insan i 10000 km daleko da 90 minuta podrzi repku, ostao bez " piska" brate najmanje sedmicu iz mene samo krcalo kad pokusao progovoriti, nije da se zalim, samo gorak ukus u ustima... jbg..Nemamo ni dobar stadion, jbg, al cemu i praviti stadion za repku kad se nikad ne plasira, jbg..Nekad nam bio kriv Savez, sve se to odrazavalo na igru, sad je novi Savez a rezultati su identicni, jbg... Ne moze buraz DZeko sam---
Što se tiče Džeke, jednako je loše odigrao kao i većina naših igrača, sam može makar trčat, niko mu to ne brani.
Sudije im jesu šiljile, al su nas sigurno nadigrali u drugom poluvremenu.
Novi savez (Komitet) je na snazi tek godinu dana i nije kriv ni za šta osim možda za produženje ugovora Sušiću. Nek svako sam procijeni jel to dobra odluka.
Gdje su nas naddigraliParizu? P a gdje bolan? Na kojoj utakmici se i dalje igra a igracu slome nogu i on lezi a igra se nastavlja? VIDJECEMO IH NA euru brate...
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Na EP-u neće igrati protiv nas nego protiv jačih.ron9 je napisao/la:Gdje su nas naddigraliParizu? P a gdje bolan? Na kojoj utakmici se i dalje igra a igracu slome nogu i on lezi a igra se nastavlja? VIDJECEMO IH NA euru brate...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.