Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
da nisu malo mali dobici ?nime_tm87 je napisao/la:Ulozio po 5 EURA na slijedece parove:
Azarenka V. - Cibulkova D. (Tip) 1 1,35
Kerber A. - Martic P. (Tip) 1 1,35
Stosur S. - Stephens S. (Tip) 1 1,10
Kvitova P. - Lepchenko V. (Tip) 1 1,15
Li N. - Shvedova Y. (Tip) 1 1,10
Jesam ti pogodio Lepchenko,Erani i Kanepi ???Virtu4l je napisao/la:Ne znam ti za to, vidi sa ovim Stolarom, on ih obožava
Citizen-X je napisao/la:nego da se manimo poprdnjave
je l da da je ovaj Matjeu prilicno unisten nakon meca sa isnerom da bi kvota na Granolersa bila 1.7
tresao je ovaj tip vec u 2 navrata Matjea i na RG-u takodjer tako da mi se cini da je 1.7 dobar tip + uzevsi u obzir da je u top 25 dok je ovaj 200 i neki + sto je unisten nakon 76 gemova sa isnerom.
55-43dijabola je napisao/la:Oklahoma-San Antonio poluvrijeme 1 @ 1.70
Slična stvar kao i sinoć, momentum je definitivno na strani domaćina. Dobili su prošlu utakmicu uvjerljivo, igrali su gas-do-daske 48 minuta. Večeras će sigurno da ponovo zajašu taj momentum od početka utakmice, a u tome će im pomoći i domaća publika. Dvorana u Oklahomi je izgrađena u stilu onih za college košarku i uticaj publike je puno veći nego u nekim drugim dvoranama, što sigurno pomaže mladoj ekipi Thundera. Mislim da je isplativije odigrati poluvrijeme nego čitavu utakmicu, jer postoji mogućnost da Spursi na iskustvo iščupaju pobjedu na kraju, nešto slično kao u prvoj utakmici serije.
jah lako je tebi ja se evo jos uvijek tresem jedino ne znam je l od zene sto je skontala da je varam il je od aljkoholja juce ili je od stonog tenisa sto sam igr'o juce 3.5 sata ....dijabola je napisao/la:55-43dijabola je napisao/la:Oklahoma-San Antonio poluvrijeme 1 @ 1.70
Slična stvar kao i sinoć, momentum je definitivno na strani domaćina. Dobili su prošlu utakmicu uvjerljivo, igrali su gas-do-daske 48 minuta. Večeras će sigurno da ponovo zajašu taj momentum od početka utakmice, a u tome će im pomoći i domaća publika. Dvorana u Oklahomi je izgrađena u stilu onih za college košarku i uticaj publike je puno veći nego u nekim drugim dvoranama, što sigurno pomaže mladoj ekipi Thundera. Mislim da je isplativije odigrati poluvrijeme nego čitavu utakmicu, jer postoji mogućnost da Spursi na iskustvo iščupaju pobjedu na kraju, nešto slično kao u prvoj utakmici serije.![]()
Ajmo danas nać kvotu 2 da poduplamo onih 10 na bet-at-home
I DOSTA JE BILO SPAVANJA, NA NOGEEEE, USTAAAAAAAJ!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.