U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Gost Dnevnika Vlado Jagodić - Dnevnik TV1 02.06.2012.:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ko nebo i zemlja, mislim da svi znaju na sta mislim...
hej, pazite ovog lika s papirima s desne strane kak upada u kadar
hej, pazite ovog lika s papirima s desne strane kak upada u kadar
...
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Ja mislim da ovdje vidimo naseg buduceg selektora A reprezentacije. Gospodin covjek nema sta.
- Principatus
- Kontakt:
Vlado je do sada sa reprezentacijom uradio solidan, pa cak i dobar posao. Na stranu rezultati, ova reprezentacija ima igru. To znaci da ne hodaju po terenu kao muhe bez glave, nego se vidi uigranost ili bolje receno sistem, jer kako sam rece, uigranost bas nemogu ni imati zbog manjka priprema. Razumijem njegov argument, da ne zeli mijenjati nesto na ekipi koja funkcionise, ali ne slazem se sa tim, to jest sto se tice poziva za nove igrace.
Dali je stvarno potrebno da ekipa negdje zakaze, pa da se zovu novi igraci? Sa pozivom Djurica je uradio dobru stvar, nema potrebe da zove svaki put masu novih igraca, ali nek zove one koji pokazuju svoj kvalitet. Dakle zanemarivanje igraca iz inostranstva je po meni greska.
Sve u svemu bicemo pametniji poslije utakmica sa Grckom i Njemackom. Ovu zadnju utakmicu igraci trebaju dobro iskoristiti, to jest dati sve od sebe da poraze Njemacku. Jer zasto se prodavati preko nekih levatskih liga tipa Poljska, HNL i Co. kada se moze pokusati odmah uci u jednu jacu.
Dali je stvarno potrebno da ekipa negdje zakaze, pa da se zovu novi igraci? Sa pozivom Djurica je uradio dobru stvar, nema potrebe da zove svaki put masu novih igraca, ali nek zove one koji pokazuju svoj kvalitet. Dakle zanemarivanje igraca iz inostranstva je po meni greska.
Sve u svemu bicemo pametniji poslije utakmica sa Grckom i Njemackom. Ovu zadnju utakmicu igraci trebaju dobro iskoristiti, to jest dati sve od sebe da poraze Njemacku. Jer zasto se prodavati preko nekih levatskih liga tipa Poljska, HNL i Co. kada se moze pokusati odmah uci u jednu jacu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Stevanoviću i Bibliji treba pružit priliku u A-tim.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Prvi je dobio sansu protiv Iraca i vjerovatno je zadovoljio.Ljepoje je napisao/la:Stevanoviću i Bibliji treba pružit priliku u A-tim.
Igrao bi sigurno i protiv Mexica, ali je imao obaveze sa mladom repkom, sto je u ovom momentu mnogo bitnija stvar od prijateljske provjere.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
neroazzuro
- Kontakt:
Ma ova reprezentacija je masina! Vladu za predsjednika!!!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
lezerno i pametno lafi tip...Pa jel s Grckom kod kuce igramo?
Ima jos prostora da se pozovu neki igraci, ali polako najveca snaga ove ekipe je u veznom redu gdje imamo neumorne trkace Zahirovica,Besica i ubice sa strane Viscu i Stevanovica koji ce se 1000 puta ubaciti, ali i vratiti nazad.Ova repka lici na nesto, samo golman nam fali ne znam zasto nije pozvao Fejzica iz Travnika jedini mladi golman koji brani u Premijer ligi
Limvo Likce
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
e jbga sad, Evanđelju treba priliku datiLjepoje je napisao/la:Stevanoviću i Bibliji treba pružit priliku u A-tim.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Jeste. Pa je li to ne pratis U21 reprezentacijuahmic je napisao/la:lezerno i pametno lafi tip...Pa jel s Grckom kod kuce igramo?
I ja isto ne kontam... Dobar i mlad golman, zasto ga nije pozvao. A zato jeste Tomovica, koji nikad nije branio za Slaviju... Pa tako i jednog Abdihodzica iz Krajine.bagra je napisao/la:Ima jos prostora da se pozovu neki igraci, ali polako najveca snaga ove ekipe je u veznom redu gdje imamo neumorne trkace Zahirovica,Besica i ubice sa strane Viscu i Stevanovica koji ce se 1000 puta ubaciti, ali i vratiti nazad.Ova repka lici na nesto, samo golman nam fali ne znam zasto nije pozvao Fejzica iz Travnika jedini mladi golman koji brani u Premijer ligi
Ima tu jos, Tino Divkovic (Sloboda), Mato Masic (Cibalia)
igramo sve preostale utakmice kuci, znaci san marino, grcka, pa njemackaahmic je napisao/la:lezerno i pametno lafi tip...Pa jel s Grckom kod kuce igramo?
...
Stevanovic naravno, ali mislim da Bilbija nije taj kvalitet trenutno.Ljepoje je napisao/la:Stevanoviću i Bibliji treba pružit priliku u A-tim.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Mislim da Susic ne bi nista pogrijesio kada bi u kvalifikacije usao sa Stevanovicem,Kvesicem,Viscom te Markicem ili Sipovicem.Cartman je napisao/la:Stevanovic naravno, ali mislim da Bilbija nije taj kvalitet trenutno.Ljepoje je napisao/la:Stevanoviću i Bibliji treba pružit priliku u A-tim.
BosnaE
-
neroazzuro
- Kontakt:
Bogami,meni je Markic izgledao dosta sigurno i pouzdano.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
calcio je napisao/la:
Ako cemo nekoga uzimati od svicaraca ja bih najradije bracu Hajrovice, igraju na pozicijama gdje smo najtanji. Onaj u Arsenalu je stoper i zadnji vezni ako se ne varam, a i burazer mu je nesto slicno u Grasshopersima.
Plus sto su oni vec izjavili da bi igrali za BiH.
Što se tiče Izeta, on igra lijevo krilo, slično kao Lulić, a Arsenalov Hajrović igra štopera
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Znaci mi ako dobijemo sve utakmice do kraja,mogli bi i prvi biti...?
Zavisi od Njemacke i Grcke haman,imaju li oni medjusobni duel ???
Zavisi od Njemacke i Grcke haman,imaju li oni medjusobni duel ???
-
Bosanac225
- Kontakt:
nemozemo biti prvi jer njemacka ima 11 bodova vise od drugoplasirane nase repke buduci da je sve utakmice do sada pobjedila (jedina repka u kvalama). Ali kada bi ih sve pobjedili isli bi prakticno sigurno na prvenstvo. S tim da ukoliko njemacku ne pobjedimo imamo jako male sanse bez obzira na predhodne dvije pobjede. Mada treba biti realan i reci da je to jako tezak posao i da su njemci ipak njemci i da ako njih pobjedimo onda bi se prakticno mogli nadati i medalji na prvenstvu jer su oni jedni od glavnih favorita. Al eto, mozda ako se opuste buduci da imaju tako siguran plasman, uspijemo ih i iznenaditi.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Jarodwest i 33 gosta.