U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Zabi Seferević.
Mnogi če se pitati što o njemu pišem. Ja sam uvjeren da će igarti za nas.
Mnogi če se pitati što o njemu pišem. Ja sam uvjeren da će igarti za nas.
- Principatus
- Kontakt:

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Divi torbice jao jaoPrincipatus je napisao/la:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Evropsko prvenstvo nije nerealan cilj
Kvesić: Na Grbavici ne možemo izgubiti
Mlada fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je na Grbavici u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa ubjedljivih 3:0 savladala Bjelorusiju, te je na taj način došla još jedan korak bliže baražu.
Izabranici Vlade Jagodića u svim segmentima fudbalske igre nadigrali su vršnjake iz Bjelorusije, a dobru partiju pružio je i lijevi bočni sarajevskog Željezničara, Josip Kvesić.
"U prvom poluvremenu i nismo bili na nivou, imali smo nekih prilika, ali i Bjelorusi su nam u par navrata opasno zaprijetili. Međutim, u drugom dijelu na terenu je postojala samo jedna momčad. Zasluženo smo slavili, možda je rezultat i previsok, ali pokazali smo da smo u ovom trenutku bolja reprezentacija. Svojom igrom i nisam baš zadovoljan, ali najvažnije je da smo sjajno odigrali timski, te da smo došli do značajnih bodova", za SportSport.ba je istakao Josip Kvesić.
Mladi Zmajevi imali su i veliku podršku sa tribina stadiona Grbavica.
"Fenomenalno je igrati na Grbavici, podrška na ovom stadionu ne može izostati. Ja sam navikao na istu, ali drago mi je što su kolege osjetile kako je igrati na Grbavici kada te nosi podrška sa tribina. Svi su oduševljeni, a ja sam uvjeren da niti jednu utakmicu na Grbavici ne možemo igubiti", istakao je mladi bh. reprezentativac.
Vremena za slavlje nema, već za par dana pred našim reprezentativcima je duel sa San Marinom, koji je sinoć iznenadio Grčku.
"Nema opuštanja, izgleda da u našoj grupi svak svakoga može dobiti. San Marino shvatamo ozbiljno i u utkamicu ćemo ući kao da igramo protiv Njemačke. Potrebna nam je pobjeda, kako bismo popravili bodovni saldo jer samo četiri najbolje drugoplasirane reprezentacije idu u baraž", govori lijevi bočni prvaka naše zemlje i na kraju dodaje:
"Naš cilj je baraž, ali možemo i do Evropskog prvenstva. Svi vjerujemo u to i doista ćemo učiniti sve da budemo prva generacija koja će igrati na smotri najboljih evropskih selekcija".
@MrAmani96 mogu ti reci da me Kvesi sa onom tekmom sinoc kupio, bio je odlican svih 90 minuta. Vec sad je bolji igrac od Subasica i legitimni nasljednik Papca!
Brži je od Subašića.
Jeste brzi i konstantniji te igra jednako dobro i odbranu i napad, eh stabio on radio iza Lulica na ljevom beku!Batko je napisao/la:Brži je od Subašića.
[youtube][/youtube]
Dajte tog Seferovica zovnite vise, momak je ona vrsta modernog napadaca sto je suportnost od nasih napadaca.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
On će u A repku direkt. 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Kodirana HTV2 na MojaTV -.-
A bas sam imao zelju pogledati Seferovica na djelu , vidim eto zabio je , treba ga kaparisati
A bas sam imao zelju pogledati Seferovica na djelu , vidim eto zabio je , treba ga kaparisati
Pravi striker. Kako je samo zabi svaka cast a i ona peta prije toga uff boli glava. Hrvati nisu znali gdje su..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Svicarci bez sumnje medju najbolje drugoplasirane, evo dva jugovica zabili Hrvatima golove. Ko ce biti medju ostalih 3 pitanje je sad. U septembru odigrat protiv Grka kao juce protiv Bjelorusije i uspijeh nece izostati. Da li ce trebat bod ili 3 protiv Njemaca ostaje da se vidi. Uglavnom, uzivao sam u igri mladih momaka kako odavno nisam u igri A repke. Ima mjesta optimizmu.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- badblueboylivno
- Kontakt:
Hrvatsku srušiše dva švicarska Bosanca, ovaj Josip je iz Tomislavgrada. 
Hayley <3
Upravu si, Josip je iz BiH. Obojica u A tim odmah po okončanju U21 kvalifikacija, pod uslovom da nam Švicarci opet iz pakosti ne ospore promjenu sportskog državljanstva kod UEFA - kao onom golmanu. Brača Hajrović takođe moraju što prije promjeniti sportsko državljanstvo.badblueboylivno je napisao/la:Hrvatsku srušiše dva švicarska Bosanca, ovaj Josip je iz Tomislavgrada.
Za sve njih makar po jedna prijateljska tekma za A tim, za početak....
- Principatus
- Kontakt:
Hrvati vec razmisljaju dali mogu dovesti Josipa.santasa je napisao/la:Upravu si, Josip je iz BiH. Obojica u A tim odmah po okončanju U21 kvalifikacija, pod uslovom da nam Švicarci opet iz pakosti ne ospore promjenu sportskog državljanstva kod UEFA - kao onom golmanu. Brača Hajrović takođe moraju što prije promjeniti sportsko državljanstvo.badblueboylivno je napisao/la:Hrvatsku srušiše dva švicarska Bosanca, ovaj Josip je iz Tomislavgrada.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ništa novo, bilo bi čudo kad bi i naši razmišljali.... (Naši neče da se zamjeraju prijateljskim komšijskim savezimaPrincipatus je napisao/la:Hrvati vec razmisljaju dali mogu dovesti Josipa.santasa je napisao/la:Upravu si, Josip je iz BiH. Obojica u A tim odmah po okončanju U21 kvalifikacija, pod uslovom da nam Švicarci opet iz pakosti ne ospore promjenu sportskog državljanstva kod UEFA - kao onom golmanu. Brača Hajrović takođe moraju što prije promjeniti sportsko državljanstvo.badblueboylivno je napisao/la:Hrvatsku srušiše dva švicarska Bosanca, ovaj Josip je iz Tomislavgrada.
Jel igro Hajrović Izet za Svicarsku i on ima meščini 20g.Grasshopers
on može igrati samo za A tim Hrvatske,a tu nije ni blizu da dobije poziv niti o tome neko u Hrvatskoj razmislja(al bar je sam rekao da ce ako bude morao birati između Hrvatske i Švicarske igrati za Hrvatsku,tako da ima vremena za njega)Principatus je napisao/la:
Hrvati vec razmisljaju dali mogu dovesti Josipa.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ako cemo nekoga uzimati od svicaraca ja bih najradije bracu Hajrovice, igraju na pozicijama gdje smo najtanji. Onaj u Arsenalu je stoper i zadnji vezni ako se ne varam, a i burazer mu je nesto slicno u Grasshopersima.zgembo89 je napisao/la:Jel igro Hajrović Izet za Svicarsku i on ima meščini 20g.Grasshopers
Plus sto su oni vec izjavili da bi igrali za BiH.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 02 jun 2012, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.