Portugal: Ocekivan porazsamir_tm87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
nakon 6 utakmica bez pobjede neko i dalje podrzava susica? e ne mogu da vjerujem
Brazil: Ocekivan poraz
Irska: Ocekivan poraz
Meksiko: Ocekivan poraz.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Portugal: Ocekivan porazsamir_tm87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
nakon 6 utakmica bez pobjede neko i dalje podrzava susica? e ne mogu da vjerujem
ovo je zrelo za bojkota, reprezentacija je taoc porodice susic, igrackih lobija i osimove slabosti prema trenerima, a sve to je podrzano carsiskom, bosnjackim sitnosopstvenistvom, neka nama nase legende..tvrdim da crnje nije bilo od ere pasalica, ono je bar, igracki, na nesto licilo, ovo je fuj.samir_tm87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
1. Niko nije tražio da se isprobaju Vrančić, Svraka, Alispahić, Vranješ Stojan.molotovljev je napisao/la: Kazes nije nista isprobao.Jarane ti nekoga pravis budalom ili fakat to mislis?
Isprobao je nekolicinu novih igraca za koje je sira javnost smatrala da ti igraci 'moraju' dobiti svoju sansu.
Imali su priliku,nisu je iskoristili,Boze moj...sta treba sada,da pozove mozda neke druge...nije vam ovo kviz !
Ja još uvijek čekam da on zaigra na svojoj prirodnoj poziciji.Virtu4l je napisao/la:Još uvijek čekam dobru partiju Pjanića u reprezentativnom dresu....
Odmori me!!molotovljev je napisao/la:Nakon sto si i javno priznao da nisi navijac nase domovine,vec tamo neki pjegavi Irac...Svakako nisi zasluziogringobih je napisao/la:Navalili zato sto je unistio do sad bezbroj prpremnih utakmica a apsolutno nije nista isprobao, naprotiv...I onda kad zbrojis jedan i jedan sa pravom se bojis cekati kvalifikacijske...princx je napisao/la:nemam pojma sto ste navalili na susica,**** prijateljske,vazno je da nas krenu ove glavne iduce tekme
Sta je novo donio za ove sljedece kvalifikacije????
da uopste repliciram tvoje postove,ali hajde napravicu izuzetak pa ti ukratko odgovoriti..cisto zbog javnosti.
Kazes nije nista isprobao.Jarane ti nekoga pravis budalom ili fakat to mislis?
Isprobao je nekolicinu novih igraca za koje je sira javnost smatrala da ti igraci 'moraju' dobiti svoju sansu.
Imali su priliku,nisu je iskoristili,Boze moj...sta treba sada,da pozove mozda neke druge...nije vam ovo kviz !
Odmori me!!gringobih je napisao/la: Nakon sto si i javno priznao da nisi navijac nase domovine,vec tamo neki pjegavi Irac...Svakako nisi zasluzio
da uopste repliciram tvoje postove,ali hajde napravicu izuzetak pa ti ukratko odgovoriti..cisto zbog javnosti.
Kazes nije nista isprobao.Jarane ti nekoga pravis budalom ili fakat to mislis?
Bio je Misimovic na klupi i u Minsku, pa smo odigrali najbolju utakmicu kvalifikacija. Nije Misimovic onaj stari, i moze se bez njega. Naravno moze i uc sa klupe.Pauleta je napisao/la: Misimović na klupu, a pjanić na teren????? pa valjda postoji vođa ekipe. to je kao da imamo jednog stopera i spahić sjedi na klupi, dok pandža igra. pandža može samo da pruža potporu spahiću, nemože biti vođa obrane, kao što pjanić može samo da pruža potporu misimoviću, nemože da bude vođa.
Naravno poenta je u tom da jedan mora biti aut pa sad koji nek struka procijeni koji bi mogao vise dati lopti do napadaca...Cartman je napisao/la:Bio je Misimovic na klupi i u Minsku, pa smo odigrali najbolju utakmicu kvalifikacija. Nije Misimovic onaj stari, i moze se bez njega. Naravno moze i uc sa klupe.Pauleta je napisao/la: Misimović na klupu, a pjanić na teren????? pa valjda postoji vođa ekipe. to je kao da imamo jednog stopera i spahić sjedi na klupi, dok pandža igra. pandža može samo da pruža potporu spahiću, nemože biti vođa obrane, kao što pjanić može samo da pruža potporu misimoviću, nemože da bude vođa.
Jesili ocekivao da cemo ici sa jednim stoperom u te utakmice?AÐ_Official je napisao/la:Portugal: Ocekivan porazsamir_tm87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Brazil: Ocekivan poraz
Irska: Ocekivan poraz
Meksiko: Ocekivan poraz.
Slatke muke ! U brzim utakmicama prednost Pjanicu. Al moram priznati da se i Miske popavlja !gringobih je napisao/la:Naravno poenta je u tom da jedan mora biti aut pa sad koji nek struka procijeni koji bi mogao vise dati lopti do napadaca...Cartman je napisao/la:Bio je Misimovic na klupi i u Minsku, pa smo odigrali najbolju utakmicu kvalifikacija. Nije Misimovic onaj stari, i moze se bez njega. Naravno moze i uc sa klupe.Pauleta je napisao/la: Misimović na klupu, a pjanić na teren????? pa valjda postoji vođa ekipe. to je kao da imamo jednog stopera i spahić sjedi na klupi, dok pandža igra. pandža može samo da pruža potporu spahiću, nemože biti vođa obrane, kao što pjanić može samo da pruža potporu misimoviću, nemože da bude vođa.
nicho@ shvatio sam ja da ovo nisu navijaci repke nego ...
jeste ali se ta cvrsca, defanzivnija , varijanta mora uvjezbavati, a to radis na slabijim protivnicima.. ne bi valjalo dvije utakmice, protiv outsidera,igrati u formaciji s obojicom, a onda grcima izvesti novu, neuigranu formaciju.. e sad, da prijateljske koristimo za prave stvari, a ne za prodavanje igraca, bilo bi drugo..Cartman je napisao/la:Svakako se ne slazem da Miske i Pjanic ne mogu igrat zajedno protiv slabijih ekipa. Siguran sam da mogu protiv svih protvnika u nasoj grupi osim Grcke i Slovacke u gostima. Odlicno igramo protiv slabijih ekipa (jedini kiks u Tirani), upravo zato sto imamo mnogo kreativnih igraca koji mogu razbit te bunkere. U Atini i Bratislavi bi volio da Miske bude na klupi, jer nije u stanju ispunit defanzive zadatke kao Pjanic.
Daju izjave.The_Target je napisao/la:Nije mi samo jasno zašto je kao glavna vijest intervju sa Sušićem, kad su momci iz Mlade selekcije napravili pravi rezultat i zaslužuju da se o njima piše...
Sušiću prepiši od Jagodića kako se vodi reprezentacija, kako se momci motivišu i kako se utakmice pobjeđuju!!!
AllGunsBlazing je napisao/la:Kazu ovi su protiv Reprezentacije, a oni javnu kazu da ne podrzavaju istu. Koja ste vi **** od ljudi to je za nepovjerovati. Ne podrzavam ni ja Susica, ali podrzavam reprezentaciju makar je Ciro opet vodio.
Ti mislis da bi drugaciji ishod bio da je, recimo, zukanovic pozvan? Stoper je pozicija koja se najteze nadoknadjuje i uigrava. Da smo stavili Puyol-a, opet bih izgubili. Stoperi moraju biti ugirani.gringobih je napisao/la: Jesili ocekivao da cemo ici sa jednim stoperom u te utakmice?
Aha, uzima više vremena, pa što onda sada nije pozvao zamjene za Papaca i Spahića. Kada ćemo uigravati nove stopere, tokom kvala jeli?AÐ_Official je napisao/la:Ti mislis da bi drugaciji ishod bio da je, recimo, zukanovic pozvan? Stoper je pozicija koja se najteze nadoknadjuje i uigrava. Da smo stavili Puyol-a, opet bih izgubili. Stoperi moraju biti ugirani.gringobih je napisao/la: Jesili ocekivao da cemo ici sa jednim stoperom u te utakmice?
To pitaj selektora, a mene licno boli ona stvar jel' nekog pozvao ili ne. Ovo palamudjenje po forumu i kritikovanje selektora vodi nicemu. K'o da bilo kojeg igraca ili selektora boli ona stvar sta imam ja, ti, ili neki treci reci.Batko je napisao/la:Aha, uzima više vremena, pa što onda sada nije pozvao zamjene za Papaca i Spahića. Kada ćemo uigravati nove stopere, tokom kvala jeli?AÐ_Official je napisao/la:Ti mislis da bi drugaciji ishod bio da je, recimo, zukanovic pozvan? Stoper je pozicija koja se najteze nadoknadjuje i uigrava. Da smo stavili Puyol-a, opet bih izgubili. Stoperi moraju biti ugirani.gringobih je napisao/la: Jesili ocekivao da cemo ici sa jednim stoperom u te utakmice?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.