Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Treba sad Brko i psihologa unajmit Arbeloi,valja prebrodit fazu bez Twittera 

[youtube][/youtube]
u nedjelju i Fernando na terenu
u nedjelju i Fernando na terenu
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Castilla 3-0 Mirandes
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- nemampojma
- Kontakt:
Ima Arbeloa puno važnijih stvari od Twittera.
Recimo svakodnevno mora vježbati da bi kao najbolji desni bek ostao u top formi.
Što se tiče slike gore za Alonsa, to dovoljno govori o tome da je najbolji igrač Real Madrida.
ARBELONSO!
Recimo svakodnevno mora vježbati da bi kao najbolji desni bek ostao u top formi.
Što se tiče slike gore za Alonsa, to dovoljno govori o tome da je najbolji igrač Real Madrida.
ARBELONSO!
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
- nemampojma
- Kontakt:
Fenomenalni Joselu u pobjedi 3:0 tresao mrežu dva puta, te je ujedno asistirao.
Usporedbe radi, Morata nije zabio nijedan gol, ali je eto izborio penal i asistirao.
Penal je doduše simulirao.
Usporedbe radi, Morata nije zabio nijedan gol, ali je eto izborio penal i asistirao.

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Morata ove godine vise igra krilo/poluspica, a Morata mu je fakticki nastimao oba gola gdje ovom nije bilo tesko pogoditi..Joselu jedino sto brze igra od Morata a ostalo je sve na strani Alvara..nemampojma je napisao/la:Fenomenalni Joselu u pobjedi 3:0 tresao mrežu dva puta, te je ujedno asistirao.
Ne mogu da ne reagujem na ovu vijest oko Silva,znam da je to samo spekulacija i da seici ne bi pustili svog najvaznijeg igraca,ali...
Ja sam protivnik nagomilavanja igraca i gusenja Castille,ali Silva je jedan od najboljih na svojoj poziciji i meni jedan od najdrazih,tako da ne bi imao nista protiv da ovo nije spekulacija..

- nemampojma
- Kontakt:
Na stadionu ''Estadio da Luz'' Stephan Studer je dosudio jedanaesterac za momčad Portugal. Cristiano Ronaldo je prišao lopti... i promašaj!
Hoće ga penali
Hoće ga penali

- tyler durden
- Kontakt:
Sta si s ovim htio reci ?nemampojma je napisao/la:Na stadionu ''Estadio da Luz'' Stephan Studer je dosudio jedanaesterac za momčad Portugal. Cristiano Ronaldo je prišao lopti... i promašaj!
Hoće ga penali
- anonymousHD
- Kontakt:
Htio je reći da je Ronaldo postao veliki flop što se tiče penala.

Ali sa ovim se iskupio kod mene.

- nemampojma
- Kontakt:
Te stvari Drenthe kad je radio Penaldo je samo sanjao o Real Madridu.
Žao mi je što moram tražiti novo ime za njega jer mu izgleda PENALdo više ne paše.
Misnaldo?
Žao mi je što moram tražiti novo ime za njega jer mu izgleda PENALdo više ne paše.
Misnaldo?
Dno Dnanemampojma je napisao/la:Te stvari Drenthe kad je radio Penaldo je samo sanjao o Real Madridu.
Misnaldo?

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- tyler durden
- Kontakt:
anonymousHD je napisao/la:Htio je reći da je Ronaldo postao veliki flop što se tiče penala.
Promasio dva penala i postao flop

I onda neko kaze prodat Di Mariu i Higuaina

[youtube][/youtube]
Treba dovest messia,po ko zna koji put Messi i Higuain pokazuju kakvu su kombinacija.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Sinoć su Coentrao i Pepe bili očajni protiv Turske primili su tri gola na greške.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anonymousHD
- Kontakt:
Zavisi, ko je išao u školu, ko je imao matematiku je sabrao više od dva penala. Ali hajde, nismo svi obrazovani. Biće bolje druže.tyler durden je napisao/la:Promasio dva penala i postao flop![]()

Pepe i Coentrao katastrofa sinoc. Ronaldo nista bolji, izbacivanje Altintopa onom fintom jedino vrijedno pomena kao i izbacivanje solidne svote iz mog dzepa promasenim penalom.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- nemampojma
- Kontakt:
tipovima kao što su D1OS i ostali ovaj video treba nešto pokazati, a to je da je Messi i u reprezentaciji igrač na visokom nivou. Uvijek bio i uvijek će biti.tyler durden je napisao/la: [youtube][/youtube]
Samo što su sinoć Higuain & co bili raspoloženi, inače da nisu kao i obično, Messi bi imao deset ovakvih prodora kao kod zadnjeg, drugog i trećeg gola, ali bezuspješno jer niko s njim ne zna odigrati.
On je igračina i u reprezentaciji igra kao u Barceloni, dok Ronaldo u reprezentaciji igra kao ... ne znam. Ne igra doduše nikako, ako je ono igra 90 miliona vrijednog igrača e onda se poserem na nogomet.
uskrsno namiks više puta nego neki likovi u tekkenu
pozno bi tvoje gluposti u postovima isto ko onog malog ludjaka arenabp
Inače večeras u 19h meč izmedju legendi Madrida i Manchester Uniteda,prenos ima na sportklubu.

Inače večeras u 19h meč izmedju legendi Madrida i Manchester Uniteda,prenos ima na sportklubu.

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.