Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Juvelandia
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Juvelandia » 02 jun 2012, 00:25

AllAbout je napisao/la:
Juvelandia je napisao/la::lol: sta je ovo, prema portalu kao saljemo ponudu za Dzeku? joj ovi nasi kvazi novinari pisu samo radi pisanja, informacije su im cista izmisljotina.Samo nek se pise pa makar i budalastinje.Ja novinarstva i k-ca.
moli Boga da ga dovedete..trenutno nemate pravog napadaca, a valja u ligu pravaka
uh sta ce Juve bez Dzeke :? :roll:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 02 jun 2012, 00:27

Juvelandia je napisao/la:
AllAbout je napisao/la:
Juvelandia je napisao/la::lol: sta je ovo, prema portalu kao saljemo ponudu za Dzeku? joj ovi nasi kvazi novinari pisu samo radi pisanja, informacije su im cista izmisljotina.Samo nek se pise pa makar i budalastinje.Ja novinarstva i k-ca.
moli Boga da ga dovedete..trenutno nemate pravog napadaca, a valja u ligu pravaka
uh sta ce Juve bez Dzeke :? :roll:
pravi napdac treba, a dzeko je izmislio fudbal za trenutne napdace juventusa..naravno ne mora to biti dzeko..ima tu jos, ali malo je ovih iz top klase
Unica grande amore

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 02 jun 2012, 00:29

AllAbout je napisao/la: pravi napdac treba, a dzeko je izmislio fudbal za trenutne napdace juventusa..naravno ne mora to biti dzeko..ima tu jos, ali malo je ovih iz top klase
da mu damo 9 miliona platu? pa da mi se vucara po terenu kao sto zna za repku? neka hvala, drag mi je a u Juve samo ako nema drugog izbora

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 02 jun 2012, 00:31

AllAbout je napisao/la: pravi napdac treba, a dzeko je izmislio fudbal za trenutne napdace juventusa..naravno ne mora to biti dzeko..ima tu jos, ali malo je ovih iz top klase
da mu damo 9 miliona platu? pa da mi se vucara po terenu kao sto zna za repku? neka hvala, drag mi je a u Juve samo ako nema drugog izbora
to ce Boga mi sportski direktor odlucit..a plitko ti je razmisljanje oko novca..koji ce to pristat na iznos manji o 7 mil..RVP?
Unica grande amore

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 02 jun 2012, 00:34

AllAbout je napisao/la:
to ce Boga mi sportski direktor odlucit..a plitko ti je razmisljanje oko novca..koji ce to pristat na iznos manji o 7 mil..RVP?
razlika je sto RVP zasluzuje platu od 8 ili 9 miliona a Dzeko ne.To je po meni.Cinjenica je da je RVP bio blizu Juventusa al eto ne dadose mu 8 miliona koliko je trazio.Ja bi mu dao, a tu je naravno i porez i doprinosi u Italiji koji tu platu od 8 naguraju na 13 ili 14 miliona godisnjeg troska za klub.Svaka drzava druga jbacina.

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 02 jun 2012, 00:39

da RvP je tek ovu sezonu sastavio da nije imao ozbiljnije povrede..pored toga mu je vec 28 29 godina..pa isplativije je jovetica pokusat dovest u svakom smislu
Unica grande amore

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 02 jun 2012, 00:43

Džeko je i najrealnija opcija od svih koji se dovode u vezu sa nama, jedini ima maltene odriješene ruke da traži klub + njegova plata od 5-6M je ona koju bi Juve mogao dati.

Ali, zbog ovakvih kao ovaj dušebrižnik na prošloj strani, ne bih da dođe nikada.
Takvi bi nas ovdje opsjedali i pljuvali Contea i klub ako bi bilo nekih problema na toj relaciji, a ne znaju da je Juve ovdje svima na prvom mjestu, i ispred Džeke naravno.
No, forum je nebitan naravno, koliko je bitno da ako dođe, pomogne sebi i Juventusu u ostvarivanju visokih ciljeva.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 jun 2012, 00:43

Radja Nainggolan uskoro u dresu Juventusa 8-) 8-) sto je i sam potvrdio :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 02 jun 2012, 00:45

Ponos Torina je napisao/la:Radja Nainggolan uskoro u dresu Juventusa 8-) 8-) sto je i sam potvrdio :mrgreen:
L'pool te malo povukao :mrgreen: , demant je uslijedio, navodno loš prevod novinara u Belgiji.
Asamoah je najbliži uz Pogbu.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 02 jun 2012, 00:49

Oxygen je napisao/la:Džeko je i najrealnija opcija od svih koji se dovode u vezu sa nama, jedini ima maltene odriješene ruke da traži klub + njegova plata od 5-6M je ona koju bi Juve mogao dati.

Ali, zbog ovakvih kao ovaj dušebrižnik na prošloj strani, ne bih da dođe nikada.
Takvi bi nas ovdje opsjedali i pljuvali Contea i klub ako bi bilo nekih problema na toj relaciji, a ne znaju da je Juve ovdje svima na prvom mjestu, i ispred Džeke naravno.
No, forum je nebitan naravno, koliko je bitno da ako dođe, pomogne sebi i Juventusu u ostvarivanju visokih ciljeva.
skoro sam ja kontao kad je bila prica oko Dzeke, odmah zamisljam kako Conte trazi od Dzeke da izgara kao sto je to trazio od igraca protekle sezone i Dzeko onakav kakav jest malo podbaci i Conte ga na klupu posalje, eh onda bi ovdje svi jbali mater Conteu, nazivali ga zabarom ovako onako, jbali Juventusu mater kao sto rade jadnici Manciniju, kontam, pa ja bi im svima odmah jbao majku sto diraju legendu kao sto je Conte jer eto nasa perjanica Dzeko sjede na klupu ili da ti navijacici bivsi tifozi BL i Wolfsburga a sada visestoljetni navijaci City dodju pa pljuju po mom klubu, mislim da bih banova zaradio tonu i poceo ljude trazit po ulici :evil: :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 jun 2012, 00:49

Teško Juventus može dovesti Džeku 25-30 mil plus tu je i plata 7 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 02 jun 2012, 00:55

Juvelandia je napisao/la: skoro sam ja kontao kad je bila prica oko Dzeke, odmah zamisljam kako Conte trazi od Dzeke da izgara kao sto je to trazio od igraca protekle sezone i Dzeko onakav kakav jest malo podbaci i Conte ga na klupu posalje, eh onda bi ovdje svi jbali mater Conteu, nazivali ga zabarom ovako onako, jbali Juventusu mater kao sto rade jadnici Manciniju, kontam, pa ja bi im svima odmah jbao majku sto diraju legendu kao sto je Conte jer eto nasa perjanica Dzeko sjede na klupu ili da ti navijacici bivsi tifozi BL i Wolfsburga a sada visestoljetni navijaci City dodju pa pljuju po mom klubu, mislim da bih banova zaradio tonu i poceo ljude trazit po ulici :evil: :mrgreen:
Ti si kralj :lol: , i da, slažem se apsolutno sa svim navedenim.
Nisu svjesni da je ovdje Juve prioritet i da im ne bi pošlo za rukom vrijeđanje kao na račun Mancinia, jer tamo imaš 1-2 forumaša koji ga ne bi ni branila iako su simpatizeri Citya, ovdje bi banovi praštali drama, jer bi svi stali na stranu institucije zvane Juventus.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 02 jun 2012, 00:56

Oxygen je napisao/la:Džeko je i najrealnija opcija od svih koji se dovode u vezu sa nama, jedini ima maltene odriješene ruke da traži klub + njegova plata od 5-6M je ona koju bi Juve mogao dati.

Slozio bi se sa tobom,, Dzeko jeste dobar igrac i super bi nam legao,, al nebi ga volio radi ovih nasih bosnja ( onih sa tema Dzeko i City, cast izuzecima) u Juventusu nikako... Ko bi slusao kako oni pljuju po klubu koji volimo, kako kukaju kad on ne igra, svi krivi samo on nije.. Ma kakvi ni u ludilu..

Procitah danas da je televizija sky prenijela kako nam sutra dolazi prvo pojacanje,, al haj ga ti znaj, ko bi njima vjerovo. skoro nemoguca misija. Svasta bi oni izjavili radi gledanosti...

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 02 jun 2012, 01:02

Oxygen je napisao/la:
Juvelandia je napisao/la: skoro sam ja kontao kad je bila prica oko Dzeke, odmah zamisljam kako Conte trazi od Dzeke da izgara kao sto je to trazio od igraca protekle sezone i Dzeko onakav kakav jest malo podbaci i Conte ga na klupu posalje, eh onda bi ovdje svi jbali mater Conteu, nazivali ga zabarom ovako onako, jbali Juventusu mater kao sto rade jadnici Manciniju, kontam, pa ja bi im svima odmah jbao majku sto diraju legendu kao sto je Conte jer eto nasa perjanica Dzeko sjede na klupu ili da ti navijacici bivsi tifozi BL i Wolfsburga a sada visestoljetni navijaci City dodju pa pljuju po mom klubu, mislim da bih banova zaradio tonu i poceo ljude trazit po ulici :evil: :mrgreen:
Ti si kralj :lol: , i da, slažem se apsolutno sa svim navedenim.
Nisu svjesni da je ovdje Juve prioritet i da im ne bi pošlo za rukom vrijeđanje kao na račun Mancinia, jer tamo imaš 1-2 forumaša koji ga ne bi ni branila iako su simpatizeri Citya, ovdje bi banovi praštali drama, jer bi svi stali na stranu institucije zvane Juventus.
ne kontaju ti navijacici sta je ljubav i postovanje.Sjecas se utakmice protiv Leccea i greske Buffona, ja sam tu noc spavao 2 sata, kontao sam da smo izgubili titulu, da cemo psihicki past.Kontam sjeba nam Buffon titulu, bio sam ljut al koliko god htio ljutnju da pokusam preusmjerit na Buffona kao naravno krivca, nikako nisam mogao, cim krenem da kazem jbii se Buffon , ma nema sanse, odmah razum upali i sjetis se sta je Gigi nama, sta je sve uradio za nas,pa i da je nismo osvojili ja bi mu halalio iako sam tu noc bio ljut , trazio nekog da okrivi al njega i nazor nisam mogao.E to ovi navijacici ne kontaju, da se ne moze pljuvat zbog Dzeke po onom sto je bitnije, ja to ne bi podnosio nikako.Dzeko je nas, al Dzeko nije svet da ga jbes.

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 02 jun 2012, 01:07

Volio bih da je to prvo pojacanje Nianggolan, mada mi sve vuce na to da ce Asamoah brzo potpisati :D

Sto se tice Dzeke, on ima sve predispozicije da uspije u Seriji A. Poslije Cavania on je po meni najbolja realna opcija. Forumasi koji bi pljuvali po Juventusu u slucaju da Dzeko ne bude igrao me ne bi toliko sekirali. Znate nas narod, glupi smo mi k´o tokmaci. Malo ko realno gleda na mnoge stvari, pa tako i na fudbal.

U svakom slucaju, ocekuje nas jedan od najbitnijih prelaznih rokova gdje cemo vidjeti da li cemo u narednim sezonama moci zadrzati ovaj kontinuitet i pokusati igru podici na jos veci nivo, sto se iskreno nadam.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

HarisJuve
Kontakt:

Post Postao/la HarisJuve » 02 jun 2012, 01:12

Svaka cast Dzeki, ali ja i dalje sanjam Cavanija. Dzekin kvalitet je neosporan, ali nije mi on za Italije! Moje misljenje, jbg! ;)
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 02 jun 2012, 01:21

Kub ispred svih a vi opet ne bi zeljeli Dzeku zbog tih debila :mrgreen: iako nam je on najrealnija pa mozda i jedina opcija jer je izvjesno da svi ostali nabrojani igraci nece napustiti svoje klubove (doduse rano je jos za bilo kakve prognoze) i takoder svi znamo da bi se on nadavao golova i golova ovdje te sam uvjeren da bi bio rame uz rame sa Ibrahimovicem na listi strijelaca. Lahko mozemo traziti od administracije da odstrane te kvazi navijace sa nase teme a uostalom brojniji smo od svih tako da to ne bi bio nikakav problem barem za mene.

Takoder zamolio bih admina da ovog forumasa sa prethodne strane koji vrijeda nas klub barem upozori.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

HarisJuve
Kontakt:

Post Postao/la HarisJuve » 02 jun 2012, 01:28

10DelPiero je napisao/la:Kub ispred svih a vi opet ne bi zeljeli Dzeku zbog tih debila :mrgreen: iako nam je on najrealnija pa mozda i jedina opcija jer je izvjesno da svi ostali nabrojani igraci nece napustiti svoje klubove (doduse rano je jos za bilo kakve prognoze) i takoder svi znamo da bi se on nadavao golova i golova ovdje te sam uvjeren da bi bio rame uz rame sa Ibrahimovicem na listi strijelaca. Lahko mozemo traziti od administracije da odstrane te kvazi navijace sa nase teme a uostalom brojniji smo od svih tako da to ne bi bio nikakav problem barem za mene.

Takoder zamolio bih admina da ovog forumasa sa prethodne strane koji vrijeda nas klub barem upozori.
Neka ih, zanimljivi su mi kad upadnu na nasu temu! Moze se covjek malo i nasmijat. :D

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 jun 2012, 01:31

Jutro rano,oko sabaha,žandari su pretresli sportski centar Juventusa u Vinovu.

Uhapsili su sve igrače,među kojima su i:
...
Buffon-Optužen za kleptomaniju.Kažu umalo ukrao Juventusu Scudetto.
Lichsteiner-Optužen za doping.No prije nego su ga uhapsili,ganjali su ga oko Alpi.
De Ceglie-Uhapšen zbog sumnjivo dobrog centaršuta.
Chiellini-U njegovom džepu su pronašli nekoliko igrača Serija A,uglavnom napadača,među kojima su i Ibrahimović,Lavezzi,Cavani i Klose.Diego Milito je pronađen na dnu džepa zajedno sa Pazzinijem kako plače,pa se Giorgio Chiellini tereti i za naneseni duševni bol.
Bonucci-Optužen za rušenje Sicilije,te za dijeljenje džepa sa Chiellinijem.
Pirlo-Optužen je za ugrađivanje robota u lopte,kojima je hranio svoje suigrače.Roboterorizam.
Marchisio & Matri-Optuženi za krađu mreža više vratara Serije A.U njihovim ruksacima su pronađene razne mreže,uključujući i one Abbiatija,Julia Cesara i De Scantisa.
Vidal-Optužen za krađu lopti.U njegovom stanu je pronađeno preko 150 ukradenih lopti.Čuvali su ih rotvajleri.
Vučinić-Optužen za lomljenje nogu nekolicine braniča Serije A.
Pepe-optužen za rovenje trave.
Borriello-Optužen za silovanje curica. :))
Giaccherini-Optužen zbog toga što nije Brazilac.
Caceres-Optužen za istovremeno porobljavanje.Optužnicu dijeli sa Barzaglijem,koji je optužen i za silovanje Giovinca u šesnaestercu.
Krasić & Elija-optuženi zbog izlizanih klupa.Elija je u jednu klupu urezao i INTER MERDA.
Marrone & Padoin-optuženi za fantastično ubacivanje iz drugog plana.
Storari-Optužen za neobjašnjivo dobru formu,iako je drugi golman.
Estigarribija-Optužen zbog mogućnosti igranja na više pozicija.Optužnicu dijeli sa skoro svim igračima Juventusa.
Quagliarella-Optužen zbog posjedovanja vatrenog oružja u nogama.
Del Piero-Optužen za neovlašteno skidanje paučine na golu.
Conte-optužen za skidanje skalpa svim trenerima u Seriji A.
Agnelli,Marotta,Nedved & Paratici-optuženi za sumnjivo dobar mercato.

halalite ako je bilo... braćo...

FORZA JUVE!!!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

HarisJuve
Kontakt:

Post Postao/la HarisJuve » 02 jun 2012, 01:33

ZOI84 je napisao/la:
Nije Džeko lud da ide u taj mafijaski i nemoralni klub
City je moralan u p.m.! City, i svi ostali umjetni klubovi. Usput, nije ti ovdje mjesto! :!:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.