U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Gol Đurića za 3:0:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Na kom stadionu se igra protiv San Marina?
KoševoMrAmani96 je napisao/la:Na kom stadionu se igra protiv San Marina?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ispunimo Koševoanonimni je napisao/la:KoševoMrAmani96 je napisao/la:Na kom stadionu se igra protiv San Marina?
- Principatus
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Svaka cast nasim momcima na ovoj pobjedi.Pokazali su kako se treba boriti za nacionalni dres.Odusevljen sam igrom Kvesica,covjek je zvijer
Ova reprezentacija ima strasne talente i vec njih nekoliko moze komotno sada zaigrati i za "A" reprezentaciju.Bilbija,Stevanovic,Visca,Besic,Colic,Grahovac,Markic prejaki i trebaju samo tako da nastave.
Milan Đuric je isto pokazao da je kvaliteta i bas sam presretan sto je zabio taj pogodak,on ce mu bas dobro doci.Sve u svemu odlicni smo,a Vlado ih je fenomenalno uigrao.
Ne treba mu mnogo prigovarati,ali trebao bi jos malo "baciti" pogled i na inozemstvo,te nase mlade nade iz drugih zemalja uvrsiti u ovaj tim
Ova reprezentacija ima strasne talente i vec njih nekoliko moze komotno sada zaigrati i za "A" reprezentaciju.Bilbija,Stevanovic,Visca,Besic,Colic,Grahovac,Markic prejaki i trebaju samo tako da nastave.
Milan Đuric je isto pokazao da je kvaliteta i bas sam presretan sto je zabio taj pogodak,on ce mu bas dobro doci.Sve u svemu odlicni smo,a Vlado ih je fenomenalno uigrao.
Ne treba mu mnogo prigovarati,ali trebao bi jos malo "baciti" pogled i na inozemstvo,te nase mlade nade iz drugih zemalja uvrsiti u ovaj tim
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ja koliko sam skontao ovog belmina iz 6 grupa prvi idu u baraz i 4 najbolje drugoplasirane i nema povlastenih
nista ja to vise ne kontam,a i ako idu direknto prvoplasirani i 2 drugoplasirana iz baraza uz domacin izrael znaci da ce biti 9 reprezentacija
haa? sta je sad od toga svega 
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Ponovilo je se 100 puta kakav je sistem. Ima wikipedija pa citajte, uopste nije komplikovano.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
10 prvih u baraz ide + 4 drugoplasirana = 14. Sto znaci da na evropsko ide 7 + Izreal = 8. Jednostavna racunicaunavita je napisao/la:Ja koliko sam skontao ovog belmina iz 6 grupa prvi idu u baraz i 4 najbolje drugoplasirane i nema povlastenihnista ja to vise ne kontam,a i ako idu direknto prvoplasirani i 2 drugoplasirana iz baraza uz domacin izrael znaci da ce biti 9 reprezentacija
haa? sta je sad od toga svega
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako me ovaj Djuric samo podsjeca na Dzeku. 
Ma naravno...Samo Izrael ide direktno sve ostale reprezentacije igraju baraž. Prvoplasirane iz grupa ( 10 eskipa) plus četiri najbolje drugoplasirane ( 4 ekipe), ukupno 14 ekipa što čini sedam parova u baražu i sedam učesnika prvenstva plus Izrael....Cartman je napisao/la:Ponovilo je se 100 puta kakav je sistem. Ima wikipedija pa citajte, uopste nije komplikovano.
Hvala
- Principatus
- Kontakt:
Cajic bi se sa svojom brzinom brzo uklopio u ovu momcad.
Odmah na pocetku:
[youtube][/youtube]
Odmah na pocetku:
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Iskreno mene vise na Zigica.Goalgetter je napisao/la:Kako me ovaj Djuric samo podsjeca na Dzeku.
Vidim cesi navodno nude Cajicu drzavljanstva, sad ne znam koliko istine ima u tome, jer u istom clanku pise da nude i Mahmutovicu, a u to tesko mogu povjerovat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Goalgetter
- Kontakt:
Visinom i gradjom nekako na Zigica, ali ovako kad je postigao gol, pa raduje se golu, isto kao Dzeko nekad protiv Turaka na Kosevu kad je uvalio loptu u rasljeCartman je napisao/la:Iskreno mene vise na Zigica.Goalgetter je napisao/la:Kako me ovaj Djuric samo podsjeca na Dzeku.![]()
Vidim cesi navodno nude Cajicu drzavljanstva, sad ne znam koliko istine ima u tome, jer u istom clanku pise da nude i Mahmutovicu, a u to tesko mogu povjerovat.
Volio bih vidjeti Đurića otpočetka protiv San Marina
Da vidim kako djeluje čitavu tekmu, ovako 15-ak minuta nije dovoljno ..neka zabije jedno 2 komada tim levatima
Da vidim kako djeluje čitavu tekmu, ovako 15-ak minuta nije dovoljno ..neka zabije jedno 2 komada tim levatima
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ovi devetnaestogodisnjaci koji "ucjenjuju" repku i vagaju ponude nek se gone.Ako on sa 19 godina nema zivaca da ceka poziv za repku svoje zemlje po meni i ne treba nam.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
dobro je pa nisam jedinaGoalgetter je napisao/la:Kako me ovaj Djuric samo podsjeca na Dzeku.
...
Svaka cast momcima na borbenosti i zalaganju i ova generacija me dosta podsjeca na onu iz 2006.godine predvodjena Salihovicem i Ibisevicem koju su minute dijelile od EP-a.
Nemam namjeru da Vam kvarim raspolozenje, ali po meni je nedopustivo da jedinim pasom ispadne nas cijeli centralni vezni red i odbrana i da je ona Bjeloruska "5-tica" bila prisebnija pred golom mi bi se nasli u ogromnim problemima.
Po meni najveci problem ove repke su stoperi koji su dosta spori i imaju dosta problema kada protivnik loptu spusti na zemlju.
Takodjer sam razocaran posjetom, iz razloga sto je ulaz bio besplatan, zatim sto je bio Petak uz ugodno vrijeme i termin i opet dodje 2500 navijaca, a dajem glavu da su iz NSBiH stavili cijenu 3 KM da bi se po forumima i po gradu naslo 50000 pokemona da filozofiraju o cijeni karte. Ove situacije me licno dosta nerviraju i nekad i pomislim da nezasluzujemo nista bolje.
Nemam namjeru da Vam kvarim raspolozenje, ali po meni je nedopustivo da jedinim pasom ispadne nas cijeli centralni vezni red i odbrana i da je ona Bjeloruska "5-tica" bila prisebnija pred golom mi bi se nasli u ogromnim problemima.
Po meni najveci problem ove repke su stoperi koji su dosta spori i imaju dosta problema kada protivnik loptu spusti na zemlju.
Takodjer sam razocaran posjetom, iz razloga sto je ulaz bio besplatan, zatim sto je bio Petak uz ugodno vrijeme i termin i opet dodje 2500 navijaca, a dajem glavu da su iz NSBiH stavili cijenu 3 KM da bi se po forumima i po gradu naslo 50000 pokemona da filozofiraju o cijeni karte. Ove situacije me licno dosta nerviraju i nekad i pomislim da nezasluzujemo nista bolje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ovo bi trebao biti naš sastav. Moram čestitati momcima na jučerašnjoj igri i pobjedi. Mislim da su Kvesić, Markić, Stevanović i Đurić momci koji će držati a selekciju, a uz njih apsolutno bešić, višća i zakarić. zahirović nakon partija protiv irske i bjelorusije netreba biti dio ničega jer je katastrofa. umjesto njega u ovom sastavu bih volio vidjeti još nekog od naših igrača iz europe.MrAmani96 je napisao/la:
Najjaci sastav. Ako budemo igrali sa ovaj sastav, vrlo blizu smo baraza
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
- el-fighter
- Kontakt:
Sve cestitke momcima na sinocnjoj utakmici i pobjedi. Zaista je bilo prelijepo pogledati utakmicu sinoc makon Irske i Meksika. Razlika u igri je drasticna. Malci igraju "ko Barcelona". Toliko raznovrsti u napadu nisam odavno vidio. Stevanovic i Bilbija su odlicni igraci i cudi me sto vec ne igraju u nekim jacim ligama. Kada sam samo vidio onaj njihov trk nazad od protivnickog sesnaesterca u 70 i nekoj minuti ostao sam fasciniran. Takodjer treba pohvaliti Kvesica, Viscu, Besica, Zahirovica, kao i sve ostale momke koji su mi uljepsali dan nakon poraza A reprezentacije od Meksika. Vlado Jagodic odlicno vodi ovu reprezentaciju i vidi se da je covjek "gospodin". Iako je sastavio jednu odlicnu ekipu, mislim da tu ima jos nekih igraca koji dosta mogu donijeti ovoj reprezentaciji. U prvom redu tu mislim da Bicakcica, koji je standardan u Braunschweigu, te Cajica koji vec duze vrijeme nosi dres Teplica.
Sada slijedi mec protiv San Marina, koji je sinoc iznenadio Grcku i uzeo bod. Momci se ne smiju opustiti, a Jagodic je najavio da ce igrati kao da dolazi Njemacka. Nadam se da cemo upisati jos jednu pobjedu i tako doci na korak do baraza.
Sada slijedi mec protiv San Marina, koji je sinoc iznenadio Grcku i uzeo bod. Momci se ne smiju opustiti, a Jagodic je najavio da ce igrati kao da dolazi Njemacka. Nadam se da cemo upisati jos jednu pobjedu i tako doci na korak do baraza.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.