U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Papastathopoulos » 01 jun 2012, 23:02

mislim da bi protiv san marina trebao igrati zakaric umjesto grahovca...ja sam i danas ocekivao zakarica u prvih 11, al eto nije ga bilo...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

index_
Kontakt:

Post Postao/la index_ » 01 jun 2012, 23:04

Juan Mata je sa 23 god igrao za U21 prosle godine na euru, tako da moze i Pjanic...

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 01 jun 2012, 23:04

Prvo ovako: Pjanić ima pravo nastupa za U-21 jer je rođen 1990. (ako i dalje ne vjerujete, imate google, pogledate kad je rođen Pjanić, pa kad je Višća, pa zaključite...)
Nadam se da će Pjanić zaigrati u baražu, jer tu škripi najviše, Grahovac nije play. Jagodić sve fino radi, još samo fali da Čajića pozove. Savez mora organizovati prijateljsku utakmicu u augustu, to će puno značiti.

Bukvić nema samopouzdanja, al logično, doći će i to, bitno je da je sve fino odradio. Čola malo ispadao na početku, poslije dobro. Kvesa sa pola snage igrao. Stoperi dobri. Bilbija kapitenski, Stevanović majstorski. Tu u sredini mali problemi, ostavljali smo previše prostora za kontre, previše razmaka između sredine i odbrane.

Nije loše. Još kad bi pitari napravili nekog igrača, gdje bi nam kraj bio :lol:

I ne zamarajte se proračunima, prekomplikovano je trenutno.

E da, playa bi mogao odigrati Stevanović kad bi Zakarić bio u formi i pokrio desnu stranu, al pošto nije...Grčka i Njemačka su poslije ljetnih priprema, valjda proigra Zakarić...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 01 jun 2012, 23:06

index_ je napisao/la:Juan Mata je sa 23 god igrao za U21 prosle godine na euru, tako da moze i Pjanic...
Ma moze on igrati, al najbolje bi bilo da igraju oni igraci koji su iznjeli citave kvalifikacije a kod nas ih ima jednu petnestak.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 01 jun 2012, 23:06

e ne kontam, cemu polemika oko pjanica? on je '90 godiste, a u ovim kvalifikacijama oni imaju pravo nastupa. i to je to. pa ima igraca tog godista koji su isto vec napunili 22 godine da igraju za U21, recimo zahirovic il ovaj djuric. ne gledaju se godine, vec godiste.
...

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 01 jun 2012, 23:07

Sad mi bas krivo sto nisam gledao tekmu, pogotov jer vidim da su moji zeljovci bili dobri..ja odavno kvesu zovem masinom i momak jednostavno igra ko karlos u svoje vrijeme...gore dole i centarsut i lijevom i desnom nogom odličan...
nadam se da ce neko postaviti golove ako ne i citavu tekmu..
p.s. KAKAV JE bio Bukvic?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2012, 23:09

pintol_TM87 je napisao/la: p.s. KAKAV JE bio Bukvic?
Skinuo je jedan mrtvi zicer kad je Zahirović pogriješio. Da su tada zabili bilo bi svega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 01 jun 2012, 23:10

dobar, im'o je par dobrih odbrana
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 01 jun 2012, 23:10

gollum je napisao/la:Prvo ovako: Pjanić ima pravo nastupa za U-21 jer je rođen 1990. (ako i dalje ne vjerujete, imate google, pogledate kad je rođen Pjanić, pa kad je Višća, pa zaključite...)
Nadam se da će Pjanić zaigrati u baražu, jer tu škripi najviše, Grahovac nije play. Jagodić sve fino radi, još samo fali da Čajića pozove. Savez mora organizovati prijateljsku utakmicu u augustu, to će puno značiti.

Bukvić nema samopouzdanja, al logično, doći će i to, bitno je da je sve fino odradio. Čola malo ispadao na početku, poslije dobro. Kvesa sa pola snage igrao. Stoperi dobri. Bilbija kapitenski, Stevanović majstorski. Tu u sredini mali problemi, ostavljali smo previše prostora za kontre, previše razmaka između sredine i odbrane.

Nije loše. Još kad bi pitari napravili nekog igrača, gdje bi nam kraj bio :lol:

I ne zamarajte se proračunima, prekomplikovano je trenutno.

E da, playa bi mogao odigrati Stevanović kad bi Zakarić bio u formi i pokrio desnu stranu, al pošto nije...Grčka i Njemačka su poslije ljetnih priprema, valjda proigra Zakarić...
Ma moze Cajic odigrati playa kako ti kazes, jedino mi je malo krivo sto njega nema na ovim spiskovima kod Jagodica. Evo da malo pretjeram kada bi se u njega malo vise ulagalo od strane saveza (pozivi u u-21 a i u A-repku) dobili bih za 2 godine igraca koj je bolji od Pjanica jer je jednostavno fizicki jaci.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 jun 2012, 23:11

Moje skromno mišljenje je da bez obzira na to koje je ko godište, svaki grač ima pravo da odluči da li je nešto prerastao ili ne, pitanje njegove volje i to je sve. A smatram da ne bi trebali da pljujete po Pjaniću jer ja msm da je čovjek pokazao patriotizam kada je izabrao Bosnu mjesto Francuske ili Luksemburga koji su ga u isto vrijeme zvali da igra za njih, i svi ste s time upoznati ;)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 jun 2012, 23:12

gollum je napisao/la: Nije loše. Još kad bi pitari napravili nekog igrača, gdje bi nam kraj bio :lol:
Pravimo mi ali.....

Haj, ne želim da kvarim ovu predivnu večer i veliku pobjedu naših momaka....
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 01 jun 2012, 23:14, ukupno mijenjano 2 puta.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 01 jun 2012, 23:13

Virtu4l je napisao/la:
Skinuo je jedan mrtvi zicer kad je Zahirović pogriješio. Da su tada zabili bilo bi svega.
aha znači dobro je..hvala druze @anonimni hvala...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 01 jun 2012, 23:13

zizu1991 je napisao/la:Moje skromno mišljenje je da bez obzira na to koje je ko godište, svaki grač ima pravo da odluči da li je nešto prerastao ili ne, pitanje njegove volje i to je sve. A smatram da ne bi trebali da pljujete po Pjaniću jer ja msm da je čovjek pokazao patriotizam kada je izabrao Bosnu mjesto Francuske ili Luksemburga koji su ga u isto vrijeme zvali da igra za njih, i svi ste s time upoznati ;)
Jedna ispravna odluka nemoze sluziti kao opravdanje za niz losih odluka!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2012, 23:13

Pjanić im ne treba. Sami su počeli, neka sami završe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 01 jun 2012, 23:16

sad im ni pjanic ne valja !? tobejarabi...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 jun 2012, 23:17

@ Vendeta, ajmo realno, nema smisla da se svađamo, recimo da zaigra Pjanić za mlade, opet ponavljam " recimo " sva nogometna filozofija našeg tima, bi se vrtila oko njega, i na njemu bi se bazirala, mi bi prošli dalje ( gledajući optimistično ) na Evropsko, Pjanić ne bi igrao na Evropskom za njih, ekipa bi se izgubila, šta dobivamo time ?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 jun 2012, 23:35

Gubimo li još jednog talenta? Čajić nadomak češkog državljanstva
Čajić je već dvije godine standardan prvotimac Teplica. Ranije je nastupao za juniroski tim Sparte iz Praga, gdje je nosio kapitensku traku

Aldin Čajić, 19-godišnji veznjak Teplica, mogao bi u narednom periodu dobiti češko državljanstvo, te postoji mogućnost da zagra za mladi reprezentaciju Češke, što je nekadašnji juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine potvrdio za naš portal.

Čelnici Teplica kontaktirali su Čajića i njegovog menadžera i saopštili im da bi u narednom periodu mladi veznjak mogao dobiti češko državljanstvo, te da postoji mogućnost i da zaigra za reprezentaciju Češke.

"Istina je, kontaktiran sam od strane čelnika Teplica i rečeno mi je da postoji ta opcija. Prošle godine se također spominjala ta mogućnost, ali izgleda da je sada dosta ozbiljnije", rekao je Čajić u razgovoru za ****.ba, dodavši:

"U ovom trenutku ne znam šta da kažem. Žao mi je što nije bilo nikakvog interesa naše reprezentacije, jer za mene postoji samo BiH. Zatečen sam, morat ću razmisliti još o ovoj opciji".

Čajić je već dvije godine standardan prvotimac Teplica. Ranije je nastupao za juniroski tim Sparte iz Praga, gdje je nosio kapitensku traku. Duži period povezuje se sa prelaskom u Njemačku, ali još uvijek nema ništa konkretno.

Mladi veznjak pojavit će se sigurno na prozivci u Teplicama nakon odmora, a ukoliko odluči prihvatiti opciju, koju su mu ponudili čelnici Teplica, vjerovatno će morati ostati još na Na Stínadlech, jer nije prošlo punih pet godina od dolaska u Češku.

Podsjetimo, još jedan igrač Teplica, Aidin Mahmutović, u jednom od razgovora za naš portal potvrdio je da je i on blizu češkog državljanstva i njihove reprezentacije.
:roll: :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 jun 2012, 23:44

Višću za tekmu protiv San Marina poslat' na klupu ..užasan je bio večeras.
Očekujem J.Mešanovića da započne tekme, al' čisto sumnjam.

Inače dobra partija naših, čestitke za pobijedu :)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 jun 2012, 23:45

legenda reala je napisao/la:
Gubimo li još jednog talenta? Čajić nadomak češkog državljanstva
Čajić je već dvije godine standardan prvotimac Teplica. Ranije je nastupao za juniroski tim Sparte iz Praga, gdje je nosio kapitensku traku

Aldin Čajić, 19-godišnji veznjak Teplica, mogao bi u narednom periodu dobiti češko državljanstvo, te postoji mogućnost da zagra za mladi reprezentaciju Češke, što je nekadašnji juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine potvrdio za naš portal.

Čelnici Teplica kontaktirali su Čajića i njegovog menadžera i saopštili im da bi u narednom periodu mladi veznjak mogao dobiti češko državljanstvo, te da postoji mogućnost i da zaigra za reprezentaciju Češke.

"Istina je, kontaktiran sam od strane čelnika Teplica i rečeno mi je da postoji ta opcija. Prošle godine se također spominjala ta mogućnost, ali izgleda da je sada dosta ozbiljnije", rekao je Čajić u razgovoru za ****.ba, dodavši:

"U ovom trenutku ne znam šta da kažem. Žao mi je što nije bilo nikakvog interesa naše reprezentacije, jer za mene postoji samo BiH. Zatečen sam, morat ću razmisliti još o ovoj opciji".

Čajić je već dvije godine standardan prvotimac Teplica. Ranije je nastupao za juniroski tim Sparte iz Praga, gdje je nosio kapitensku traku. Duži period povezuje se sa prelaskom u Njemačku, ali još uvijek nema ništa konkretno.

Mladi veznjak pojavit će se sigurno na prozivci u Teplicama nakon odmora, a ukoliko odluči prihvatiti opciju, koju su mu ponudili čelnici Teplica, vjerovatno će morati ostati još na Na Stínadlech, jer nije prošlo punih pet godina od dolaska u Češku.

Podsjetimo, još jedan igrač Teplica, Aidin Mahmutović, u jednom od razgovora za naš portal potvrdio je da je i on blizu češkog državljanstva i njihove reprezentacije.
:roll: :roll:
Eto ga, ljudi su dobili priliku, da sutra prihvate da igraju za Čehe, ja ih ne bih sekunde osuđivao, čak šta više, pozdravljam ovaj njihov ( mogući ) čin, jer time zapravo pokazuju koliko su ovi naši iz Saveza brinuli za njih

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 jun 2012, 23:46

sve pohvale za vecerasnju igru i pobjedu,cestitke i vladi jagodicu lijepu je ekipu sastavio svida mi se i atmosfera u ekipi a vjerujem da je za to zasluzan sam jagodic...lijepo smo izgledali veceras dosta zrelo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], hansbosna i 25 gostiju.