U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
pjanic nema vise pravo nastupa za mladu repku
da se ne raspravlja o ovoj temi
da se ne raspravlja o ovoj temi
Zadnja izmjena: AllAbout, dana/u 01 jun 2012, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Unica grande amore
HAHAHAHAHAHAHAHgringobih je napisao/la:Onako cisto me zanima gdje onaj harishp@ i njegova kompanija!!!
Tri kolimetra citata i na kraju to. HAHAHA I ja sam sinoc razmisljao gdje je on.
Mozda je neko od ovih novih nickova koji brane Papeta i kojima je Pape bitniji od reprezentacije.
On je Papeljubac, bolje receno on obozava Papeta a vidim da se sakrio u misju rupu ovih dana kada se njegov idol blamira.anonimni je napisao/la:@gringo, Haris je Sušićev fan ili.. ? (ne pratim ovaj podforum toliko, pa i ne znam)
Da i to patoloski!!!!anonimni je napisao/la:@gringo, Haris je Sušićev fan ili.. ? (ne pratim ovaj podforum toliko, pa i ne znam)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- storm_raider
- Kontakt:
Super, "paksu" je sigurno jer je pored poziva Francuske i Luksemburga izabrao BiH. Kako mi zaboravljamo brzo. Imas li negdje izvor te informacije da on nije htio igrati ovu tekmu ili je to sve rekla-kazala?vendeta87 je napisao/la:Da je C.Ronaldo on je Paksu jer nije htio ovu tekmu igrati ko Zahirovic i Stevanovic koji su dolsi iz Irske da pomognu i zato nam ne treba.storm_raider je napisao/la: Tebi je to "drkaranje" (sta god to znacilo). Pjanic je ipak bolji od svih u veznom redu mlade reprezentacije i bio bi veliko pojacanje.
Sport je lijek za tijelo i duh.
E zbog ovoga sto sam ti boldirao, ja kako ti kazes pluljem po Pjanicu, i dok to ne bude kod njega bilo glavno ja cu i dalje da ga pljujem!BIHfan je napisao/la:Cuj ovog vandete sto pljuje po Pjanicu.![]()
Trol!
Svaka cast momcima, samo trka i trka. Kvesic komotno moze u A selekciju. Takodje, cestitke Jagodicu na odlicnoj postavci.
Par igrača vremenom prekomandovati u A tim a bogami i selektora.
hvalagringobih je napisao/la:Da i to patoloski!!!!anonimni je napisao/la:@gringo, Haris je Sušićev fan ili.. ? (ne pratim ovaj podforum toliko, pa i ne znam)
normalno da se sakrio, ne može sam protiv svihvendeta87 je napisao/la:On je Papeljubac, bolje receno on obozava Papeta a vidim da se sakrio u misju rupu ovih dana kada se njegov idol blamira.anonimni je napisao/la:@gringo, Haris je Sušićev fan ili.. ? (ne pratim ovaj podforum toliko, pa i ne znam)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- inacefindecko
- Kontakt:
ja sam čitao za Pjanića da nije htio da dođe jer eto kao klub mu nije za takve stvari il tako nešto!
imali gdje pogledati golove ,.

Htio bih da pitam, što se tiče ovih četvero drugoplasiranih, koji idu u baraž, da li se računaju u toj " utrci " pobjede i bodovi nad najslabije rankiranim reprezentacijama ? Evo sada gledam na **** tablicu, i baš je gužva i borba za ta 4 mjesta 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Samo u oni grupama sa po 6 timova nece se racunati one tkeme sa posljednoplasiranim a u ostalim se sve racuna.zizu1991 je napisao/la:Htio bih da pitam, što se tiče ovih četvero drugoplasiranih, koji idu u baraž, da li se računaju u toj " utrci " pobjede i bodovi nad najslabije rankiranim reprezentacijama ? Evo sada gledam na **** tablicu, i baš je gužva i borba za ta 4 mjesta
zizu, ne pika se u ovim grupama sa 6, nama otpadaju bodovi za san marino sto je na dnu tabele.
Zadnja izmjena: panties, dana/u 01 jun 2012, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
...
Pa momak gotovo uvjek najvise pretrci u reprezentaciji. I uopste ne bi silovao loptu kako ti mislis jer Pjana nije veliki ego kao npr Dzeko.vendeta87 je napisao/la:E zbog ovoga sto sam ti boldirao, ja kako ti kazes pluljem po Pjanicu, i dok to ne bude kod njega bilo glavno ja cu i dalje da ga pljujem!BIHfan je napisao/la:Cuj ovog vandete sto pljuje po Pjanicu.![]()
Trol!
Svaka cast momcima, samo trka i trka. Kvesic komotno moze u A selekciju. Takodje, cestitke Jagodicu na odlicnoj postavci.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
mislim da se ne računajuzizu1991 je napisao/la:Htio bih da pitam, što se tiče ovih četvero drugoplasiranih, koji idu u baraž, da li se računaju u toj " utrci " pobjede i bodovi nad najslabije rankiranim reprezentacijama ? Evo sada gledam na **** tablicu, i baš je gužva i borba za ta 4 mjesta
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nakon turneje sa prvim timom, leta nazad BiH.. Stvarno bi nam bio koristan. Sredina mladih je i bez njega dobra i ne znam zasto je gusiti Pjanicem. Baraz je vec druga prica, a uvjeren sam da i to mogu bez njega... Bezveze nastaje jos jedna smijesna polemika...
Nasa grupa i druga imaju po 6 timova a ostale po 5 tako da kod odredivanja najbolji drugoplasirani iz nase grupe i iz grupe dva nece se racunati drugoplasiranom bodovi osvojeni sa posldnjeplasiraniamzizu1991 je napisao/la:Htio bih da pitam, što se tiče ovih četvero drugoplasiranih, koji idu u baraž, da li se računaju u toj " utrci " pobjede i bodovi nad najslabije rankiranim reprezentacijama ? Evo sada gledam na **** tablicu, i baš je gužva i borba za ta 4 mjesta
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
panties je napisao/la:zizu, ne pika se u ovim grupama sa 6, nama otpadaju bodovi za san marino sto je na dnu tabele.
Pretpostavljao sam, jer znam da se ni " A " selekciji prošle godine nije računao Luksemburg u računanju kvota u Baražu, al rekoh da provjerim opet da li je isto pravilo za sve selekcije
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Samo jedna stvar jer ne da mi se raspravljati ko ima veci ego, da je Dzeko ispunjavao uslov sa godinama (da je 90. godiste ili mladji) da zaigra za mladu repku veceras on bi se odazvao da pomogne!BIHfan je napisao/la:Pa momak gotovo uvjek najvise pretrci u reprezentaciji. I uopste ne bi silovao loptu kako ti mislis jer Pjana nije veliki ego kao npr Dzeko.vendeta87 je napisao/la:E zbog ovoga sto sam ti boldirao, ja kako ti kazes pluljem po Pjanicu, i dok to ne bude kod njega bilo glavno ja cu i dalje da ga pljujem!BIHfan je napisao/la:Cuj ovog vandete sto pljuje po Pjanicu.![]()
Trol!
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 01 jun 2012, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Da se napiše jednom za sva vremena.
Četiri najbolje drugoplasirane idu u baraž.
Obzirom da grupe jedan i dva imaju šest ekipa, a ostale imaju po pet, njihovi rezultati protiv šestoplasiranih ekipa se brišu, nakon toga se pravi tabela najboljih drugoplasiranih.
Četiri najbolje drugoplasirane idu u baraž.
Obzirom da grupe jedan i dva imaju šest ekipa, a ostale imaju po pet, njihovi rezultati protiv šestoplasiranih ekipa se brišu, nakon toga se pravi tabela najboljih drugoplasiranih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.