BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

SamoZeljo
Kontakt:

Re: BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]

Post Postao/la SamoZeljo » 01 jun 2012, 21:11

hilmo je napisao/la:
anonimni je napisao/la:čini mi se da je 5 poraza u pitanju, al' nije velika razlika, slažem se s tvojim mišljenjem ;)
Četiri poraza u nizu......(por, bra, irl, mex) a nismo pobjedili još od luxa znači šest utakmica bez pobjede....
Ne valja ovo ni malo!!!!
Nešto treba mjenjati!!!!
A sta je sa Poljskom? Izgubili smo i od njih 1:0.
Pet uzastopnih poraza.

Samo Fuad Muzurovic je uspio nanizati jedan poraz u nizu vise od ovog parmaka Susica ali, Fuad je imao losiji tim na raspolaganju.
Susic je najveci parmak koji je ikad vodio nasu reprezentaciju.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 jun 2012, 21:16

SamoZeljo je napisao/la: A sta je sa Poljskom? Izgubili smo i od njih 1:0.
Pet uzastopnih poraza.

Samo Fuad Muzurovic je uspio nanizati jedan poraz u nizu vise od ovog parmaka Susica ali, Fuad je imao losiji tim na raspolaganju.
To je u23, nije A selekcija!!!
A siguran sam da bi Amar bio bolji!!!
P.S. Ne želim da počinjem raspravu o ovom ali sam morao tebi odg...

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 01 jun 2012, 21:22

samir_tm87 je napisao/la:
i meni je smijesno sto nismo uspjeli pobjediti selekcije tipa irska i sad imamo niz od 6 utakmica bez pobjede
znam brate al promjena trenera rjetko urodi necim...BIH repka i drugi timovi koji stalno mjenjaju vise bi profitirali od kontinuiteta...da ne objasnjavam previse Izet je to najbolje objasnio....jer stvarno je znak neznanja cim neko zatrazi smjenu trenera...to je prva iz usta svakog laika koji gleda utakmicu na TV... :mrgreen:
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 jun 2012, 21:23

hilmo je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la: A sta je sa Poljskom? Izgubili smo i od njih 1:0.
Pet uzastopnih poraza.

To je u23, nije A selekcija!!!
Znam ja to ali Susic je bio selektor te reprezentacije. Njemu se broji taj poraz, kontas?
Ma ok je, tu smo da diskutujemo.....
Ja sam mozda malo previse nervozan ali kako necu biti, najbolje godine zivota mi prolaze nervirajuci se gledajuci "prijateljske utakmice" :( Ne odoh na prvenstvo, da gledam one PRAVE TEKME reprezentacije.....

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 01 jun 2012, 21:28

[youtube][/youtube]

Znam da vas je još ovakvih bilo :)

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 01 jun 2012, 21:29

Zna li neko kad tacno igramo protiv Welsa?
Raja jutros sam ko pjan oso na pos'o,hebo te,onaj drugi gol sto smo primili od onog Cichkaricka nije me bolio toliko koligo ono ne zalaganje i opustenost u drugom pol.Pa zaboga nijednu akciju nismo uradili,nista prema njihovom golu...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 jun 2012, 21:30

amho je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:care tusklo se opasno :)..jedan nam je navijac uletio dole na stadion pa se ovaj seccurity izivljavao nad njim i onda tu nastafu frustracije....poslije gore su par mexikanaca dobili batina dobrih, a i nas je jedna lik dobio maru gataru...ma ebiga bilo je ebeno nakon tekme ..ovog mog prijatelja razvali nas covjek stocem , ebiga omaklo se :).

Ebiga Mexicanci pricjau kako im je ovo 4-5 utkamica kako gledaju ovdje Mexico i da smo mi jedini koji su imali vise navijaca od njih :)...ma ebiga bez obzira na sve bilo je fino smao kisa je padala citav dan svi smo kisnuli od ranih jutarsnjih sati
garant im srbija jos nije bila gost u chicagu... ;) po ovim pricama, haman samo cetnika ima u chicagu vise od bosancerosa....
pa logicno da ima , ali pitanje je dali su ti toliko loyalni s obzirom d aih je vecina tih ovdje rodjena ..pa ebiga ovdje Mexicanaca ima najvise , kao i Iraca..Poljaka ima takodjer , ali sta im pije vode kad opet nije bilo ovoliko ih kad su igrali i to protiv USA koja haman i nema navijace..kad kazem nema ne mislim bukvalno, ali za sve ostale fakticki da ih i nemaju ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 jun 2012, 21:33

LarryDavid je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:
i meni je smijesno sto nismo uspjeli pobjediti selekcije tipa irska i sad imamo niz od 6 utakmica bez pobjede
znam brate al promjena trenera rjetko urodi necim...BIH repka i drugi timovi koji stalno mjenjaju vise bi profitirali od kontinuiteta...da ne objasnjavam previse Izet je to najbolje objasnio....jer stvarno je znak neznanja cim neko zatrazi smjenu trenera...to je prva iz usta svakog laika koji gleda utakmicu na TV... :mrgreen:
Laik je neko ko ostavi takav komentar.
kakav kontinuitet bolan? Mislis na ove konstantne poraze?
Mozda ce se Pape nauciti da radi ovaj posao ali mozda i nece. I odakle mu uopste pravo da se uci na reprezentaciji? On POJMA NEMA sta radi. To je svakom jasno.

Ja ne znam nijednu ozbiljniju reprezentaciju koja bi sebi dozvolila ovu lakrdiju!

Najgori trener kojeg smo ikad imali a raspolaze sa najboljim igracima!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 01 jun 2012, 21:49

da bi bio selektor prvo mora znati pricati, a ne moras mu cupat rijeci iz usta...

svraka debil odigro 12/13 min, jel te stid benjo?

edit: BOLI ME KURCINA GDJE TI JEDES!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 jun 2012, 22:09

BenjooJutub je napisao/la:[youtube][/youtube]

nigdje veze..pa kakav ti je to posao u 5:45, a sto nije u 6:00?...kako mu ba nije samo mrsko laprdat ovako boze sacuvaj...Benjo jesi li ovo ti na ovom klipu zivotati?..ako jesi ziv bio prestani se glupirat i to sto si ustao da gledas repku valjda ti je to duznost, jer kad nekad mozes ustat gledat ebenu F1 u ta doba ili cekati utkamice NBA i slicno u 3 ujitru to nije problem, a problem je ustat gledat repku ...uozbilji se malo ba
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 01 jun 2012, 22:22

SaltCityAttack je napisao/la:nigdje veze..pa kakav ti je to posao u 5:45, a sto nije u 6:00?...kako mu ba nije samo mrsko laprdat ovako boze sacuvaj...Benjo jesi li ovo ti na ovom klipu zivotati?..ako jesi ziv bio prestani se glupirat i to sto si ustao da gledas repku valjda ti je to duznost, jer kad nekad mozes ustat gledat ebenu F1 u ta doba ili cekati utkamice NBA i slicno u 3 ujitru to nije problem, a problem je ustat gledat repku ...uozbilji se malo ba
ma on misli da je zanimljiv i smiješan, a s ovim klipovima samo pravi budalu od sebe ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 01 jun 2012, 22:26

Ljut,razočaran i bijesan jesam bio...ali da igraju i noćas/ujutro u 3h,opet bih ustao.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 01 jun 2012, 22:31

BenjooJutub je napisao/la:[youtube][/youtube]

get a life!
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 jun 2012, 22:35

:lol: :lol:

@kimbo, nadam se da si gledao ovu večeras tekmu BiH - Bjelorusija, i da si pratio Stevanovića kako igra, pa čovječe grijeh je onakvu munju gurat' u defanzivu, na def. veznog, života mi. Mali će da razvaljuje aBd.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 jun 2012, 22:41

SamoZeljo je napisao/la:
hilmo je napisao/la: To je u23, nije A selekcija!!!
Znam ja to ali Susic je bio selektor te reprezentacije. Njemu se broji taj poraz, kontas?
Ma ok je, tu smo da diskutujemo.....
Ja sam mozda malo previse nervozan ali kako necu biti, najbolje godine zivota mi prolaze nervirajuci se gledajuci "prijateljske utakmice" :( Ne odoh na prvenstvo, da gledam one PRAVE TEKME reprezentacije.....
Prošle godine na toj utakmici u Turskoj u je igrala naša olimpijska (u23) selekcija koji je sa klupe predvodio Gosp. Husref Musemić, tako da se to ne može brojati kao Sušićev kiks...
A godinu dana ranije je isto se igralo protiv Poljske u Turskoj i Sušić je vodio igrače iz PL BiH plus Misimović utakmica završena 2-2 (Subašić i Misimović)
Informiši se brate malo i nemoj se puno nervirati, to šteti zdravlju... ;) ;)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 01 jun 2012, 23:00

mandraX je napisao/la::lol: :lol:

@kimbo, nadam se da si gledao ovu večeras tekmu BiH - Bjelorusija, i da si pratio Stevanovića kako igra, pa čovječe grijeh je onakvu munju gurat' u defanzivu, na def. veznog, života mi. Mali će da razvaljuje aBd.
Slusaj grehota ga je zatvoriti na krilo da mu je jedna strana zatvorena , treba njega u srce igre na sred terena i da ordinira. Samo mu treba malo snage nabiti jos (snage ne kila) i to ciljano i veoma strucno da ne bi izgubio na brzini !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 jun 2012, 23:49

dr.van nostrand je napisao/la:slika
to sam cekao, da neko napravi gif :lol:
svi cemo se sjecati ovoga i svi cemo se sjecati poraza ali bojim se da ce mnogi zaboraviti da smo u prvom poluvremenu dok su igraci imali snage bili bolji i da smo realno trebali voditi.
ima ova nasa ekipa dosta talenta i potencijala, pojacati ih sa par dobrih defanzivaca i idemo optimisticno u sljedece kvalifikacije

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 jun 2012, 00:07

kimbo je napisao/la:
mandraX je napisao/la::lol: :lol:

Slusaj grehota ga je zatvoriti na krilo da mu je jedna strana zatvorena , treba njega u srce igre na sred terena i da ordinira. Samo mu treba malo snage nabiti jos (snage ne kila) i to ciljano i veoma strucno da ne bi izgubio na brzini !!
kakva bola' sredina :o lik je klasicno krilo. grijeh ga je gurati u sredinu i to na defanzivnog veznog :roll: to je isto da stavis lennona na defanzivnog veznog.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 jun 2012, 00:10

Daj nemojte taj gif citirat' više k'o Boga vas molim, ne mogu to gledat', plače mi se, nije mi čak više ni smiješno :|

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 jun 2012, 00:17

ova muzika i taj gif su rodjeni jedno za drugo :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.