Kvesic-Odera lik ovamo uz linju

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kvesic, Zahirovic, Stevanovic, Besic, Viscael-fighter je napisao/la:Pa ne mogu vjerovati. BilbijaKao sto kaze moj drug:"Ono bi i Sasa Matic utjero u gol".
Momci igraju fenomenalno i gol visi u zraku. Zaista bi bila velika steta da ovdje kiksaju, zato se nadam da ce do kraja postici barem 1. Ovdje ima bar 5 igraca koji se moraju prikljuciti A reprezentaciji.
MrAmani96 je napisao/la:Kvesic, Zahirovic, Stevanovic, Besic, Viscael-fighter je napisao/la:Pa ne mogu vjerovati. BilbijaKao sto kaze moj drug:"Ono bi i Sasa Matic utjero u gol".
Momci igraju fenomenalno i gol visi u zraku. Zaista bi bila velika steta da ovdje kiksaju, zato se nadam da ce do kraja postici barem 1. Ovdje ima bar 5 igraca koji se moraju prikljuciti A reprezentaciji.
Pogodi šta im je zajedničko?mandraX je napisao/la:Mali Višća je munja, i onaj bek (mislim), Kvesić...dobri dobri...
Bar za njega imamo kvalitetnu zamjenu.alacious je napisao/la:Sta je s Bilbijom?
Jel' moze on igrati?
Slažem se.spielführer_21 je napisao/la:Štoperi su nam prespori, pogotovo Markić. A Višća, Zahirović i u manjoj mjeri Stevanović su pokazali dosta sebičnosti, malo su se ufurali u ulogu zvijezda. Mislim da bi Jagodić trebao izvaditi Grahovca koji je bio blizu drugog žutog kartona, te Bilbiju, a ubaciti ovog malog iz Crotonea.
mogu l' ja pokušat' ?Virtu4l je napisao/la:Pogodi šta im je zajedničko?mandraX je napisao/la:Mali Višća je munja, i onaj bek (mislim), Kvesić...dobri dobri...
To bas prije pola sata razmisljam. Kvesa je za A reprezentaciju.Cartman je napisao/la:Steta sto nismo dali gol u prvih 20 minuta, sad ce bit tesko razbit ovaj polu-bunker. Mozda probat uvest ovog Djurica, kazu da je jak i visok. To nam treba u ovoj tekmi. Bilbija vrlo slab, isto vazi za Grahovca. Kvesic ja mislim zreo za A-repku.
Yebiga kad Besic nikako ne igra za HSV. Neka nadje klub u donjem dijelu Bundeslige ili neki solidan klub u drugoj ligi, pa ce sigurno dobit jos prilika. Pokazao je Susic ranije da vjeruje u njega.sajo10 je napisao/la:Kolko Zahirovic dobija prilika u A-repci Besic ih je zasluzijo dvostruko.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, perun i 49 gostiju.