Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
mozel mi neko objasnit sta mogu sa ovim vaucerom iz dnevog avaza,,,,kako se to uplacuje jel se mora posjedovat master card,,,ili neka druga kartica da bi se to isplatilo,, i ako ko hoce mjenjat ovih 5 eura sa vaucera za 1 eura na wwinu nek odg pa cemo se nac na fejsu
Registruj se na BAH, upiši tačne podatke, klikni na uplata i idi na 'Upišite kladiteljski bonus'. Prepiši kod sa vaučera i to je to. Ne moraš posjedovati karticu.Hater je napisao/la:mozel mi neko objasnit sta mogu sa ovim vaucerom iz dnevog avaza,,,,kako se to uplacuje jel se mora posjedovat master card,,,ili neka druga kartica da bi se to isplatilo,, i ako ko hoce mjenjat ovih 5 eura sa vaucera za 1 eura na wwinu nek odg pa cemo se nac na fejsu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
a kako cu u slucaju dobitka isplatitVirtu4l je napisao/la:Registruj se na BAH, upiši tačne podatke, klikni na uplata i idi na 'Upišite kladiteljski bonus'. Prepiši kod sa vaučera i to je to. Ne moraš posjedovati karticu.Hater je napisao/la:mozel mi neko objasnit sta mogu sa ovim vaucerom iz dnevog avaza,,,,kako se to uplacuje jel se mora posjedovat master card,,,ili neka druga kartica da bi se to isplatilo,, i ako ko hoce mjenjat ovih 5 eura sa vaucera za 1 eura na wwinu nek odg pa cemo se nac na fejsu
O tome ćemo kad nešto dobiješ. Isplata je još jednostavnijaHater je napisao/la:a kako cu u slucaju dobitka isplatitVirtu4l je napisao/la:Registruj se na BAH, upiši tačne podatke, klikni na uplata i idi na 'Upišite kladiteljski bonus'. Prepiši kod sa vaučera i to je to. Ne moraš posjedovati karticu.Hater je napisao/la:mozel mi neko objasnit sta mogu sa ovim vaucerom iz dnevog avaza,,,,kako se to uplacuje jel se mora posjedovat master card,,,ili neka druga kartica da bi se to isplatilo,, i ako ko hoce mjenjat ovih 5 eura sa vaucera za 1 eura na wwinu nek odg pa cemo se nac na fejsu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hater je napisao/la:a kako cu u slucaju dobitka isplatitVirtu4l je napisao/la:Registruj se na BAH, upiši tačne podatke, klikni na uplata i idi na 'Upišite kladiteljski bonus'. Prepiši kod sa vaučera i to je to. Ne moraš posjedovati karticu.Hater je napisao/la:mozel mi neko objasnit sta mogu sa ovim vaucerom iz dnevog avaza,,,,kako se to uplacuje jel se mora posjedovat master card,,,ili neka druga kartica da bi se to isplatilo,, i ako ko hoce mjenjat ovih 5 eura sa vaucera za 1 eura na wwinu nek odg pa cemo se nac na fejsu
Trebas od tih 5 Eura, min 100 Eura da napravis da bi te isplatili.
Toliko im je min. za isplatu neovisno o vauceru.
bet at home je **** od kladionice.
losa ponuda skroz
jeste, ako hoćeš odmah na karticu...a 10 € je min. ukoliko prebacuješ na Moneybookers, a sa njega možeš na karticuNexus je napisao/la:
Trebas od tih 5 Eura, min 100 Eura da napravis da bi te isplatili.
Toliko im je min. za isplatu neovisno o vauceru.
bet at home je **** od kladionice.
losa ponuda skroz
samo, možeš prebaciti na MB, sa kojeg si već prethodno nekada uplatio min 10 €
FORZA MARŠAL !!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Monaghan Utd.-St.Patrick 0-2 1,70
Monaghan je nepredvidiva ekipa, koju je najbolje izbjeci kad se radi o tipovanju na konacan rez., ni na njih, niti protiv njih.
Trenutno su posljednji tim na tabeli. U gostima imaju dvije pbjede, kod kuce su 0-2-4, uz gol razliku 1:7.
St.Partick je veoma dobra defanzivna ekipa, odmah poslije Sligo R.
Na njihovih dosadasnjih 13 odigranih ut. cak 10 njih je zavrsilo do 2 gola, a samo tri ut. su otisle preko.
Na prolsom gostovanju su odigrali veoma efikasno, cak 3:3 kod Bray Wand., tako da mi pravo nemoguce izgleda da uzastopno odigraju jednu efikasnu ut. sa golovima, to bi bile vec 4. ut. u nizu sa 3+, jer su u proslom kolu porazeni sa 1:2.
U medjuvremenu su igrali i kup ut. u gostima dobili nizeligasa Crumlin Utd 0:3.
To se rijetko desava ovoj ekipi, da igraju u nizu nekoliko ut. sa golovima, 3+.
Prvi susret Premier League je zavrsen:
16.03.12, St. Patrick`s Athletic-Monaghan United 1 : 1
a kup utakmice:
07.09.09, St. Patricks Athletic - Monaghan United 1 : 0
14.08.09, Monaghan United - St. Patricks Athletic 0 : 0
Monaghan dobio u kupu u Roverse u Sligu 1:3.
Tri ut. su vec bez poraza.
St.Patricku nedostaju:
Mark Rossiter i James Chambers. United kompletan.
Bray-UCD 1 1,95
16.03.12, UCD - Bray Wanderers 2 : 3
21.09.11, Bray Wanderers - UCD 4 : 0
08.07.11, UCD - Bray Wanderers 1 : 2
13.05.11, Bray Wanderers - UCD 2 : 1
25.03.11, UCD - Bray Wanderers 0 : 1
Pobjedjuju ih evo vec nekoliko ut. a uz to gostima nedostaje trojka:
Ger Barron golman, Chris Mulhall i Cillian Morrison.
i jos su upitni su:
Graham Rusk 7 goals topscorer, David O’Connor i Ciaran Nangle.
Bray igra sa najvise remija u ligi, ali i njima je vakat da nekoga dobiju, a ovi su im musterija, ni value nije los.
Waterford United - Mervue United 1 1,55
Mervue Injury News:
Brian O’Donoghue, Kenny Farrell, Martin Conneely, Mike Elwood, Pat Hoban.
21.10.11, Waterford United - Mervue United 2 : 0
06.05.11, Waterford United - Mervue United 1 : 0
25.06.10, Waterford United - Mervue United 3 : 0
20.10.09, Waterford United - Mervue United 1 : 0
02.05.09, Waterford United - Mervue United 2 : 0
Monaghan je nepredvidiva ekipa, koju je najbolje izbjeci kad se radi o tipovanju na konacan rez., ni na njih, niti protiv njih.
Trenutno su posljednji tim na tabeli. U gostima imaju dvije pbjede, kod kuce su 0-2-4, uz gol razliku 1:7.
St.Partick je veoma dobra defanzivna ekipa, odmah poslije Sligo R.
Na njihovih dosadasnjih 13 odigranih ut. cak 10 njih je zavrsilo do 2 gola, a samo tri ut. su otisle preko.
Na prolsom gostovanju su odigrali veoma efikasno, cak 3:3 kod Bray Wand., tako da mi pravo nemoguce izgleda da uzastopno odigraju jednu efikasnu ut. sa golovima, to bi bile vec 4. ut. u nizu sa 3+, jer su u proslom kolu porazeni sa 1:2.
U medjuvremenu su igrali i kup ut. u gostima dobili nizeligasa Crumlin Utd 0:3.
To se rijetko desava ovoj ekipi, da igraju u nizu nekoliko ut. sa golovima, 3+.
Prvi susret Premier League je zavrsen:
16.03.12, St. Patrick`s Athletic-Monaghan United 1 : 1
a kup utakmice:
07.09.09, St. Patricks Athletic - Monaghan United 1 : 0
14.08.09, Monaghan United - St. Patricks Athletic 0 : 0
Monaghan dobio u kupu u Roverse u Sligu 1:3.
Tri ut. su vec bez poraza.
St.Patricku nedostaju:
Mark Rossiter i James Chambers. United kompletan.
Bray-UCD 1 1,95
16.03.12, UCD - Bray Wanderers 2 : 3
21.09.11, Bray Wanderers - UCD 4 : 0
08.07.11, UCD - Bray Wanderers 1 : 2
13.05.11, Bray Wanderers - UCD 2 : 1
25.03.11, UCD - Bray Wanderers 0 : 1
Pobjedjuju ih evo vec nekoliko ut. a uz to gostima nedostaje trojka:
Ger Barron golman, Chris Mulhall i Cillian Morrison.
i jos su upitni su:
Graham Rusk 7 goals topscorer, David O’Connor i Ciaran Nangle.
Bray igra sa najvise remija u ligi, ali i njima je vakat da nekoga dobiju, a ovi su im musterija, ni value nije los.
Waterford United - Mervue United 1 1,55
Mervue Injury News:
Brian O’Donoghue, Kenny Farrell, Martin Conneely, Mike Elwood, Pat Hoban.
21.10.11, Waterford United - Mervue United 2 : 0
06.05.11, Waterford United - Mervue United 1 : 0
25.06.10, Waterford United - Mervue United 3 : 0
20.10.09, Waterford United - Mervue United 1 : 0
02.05.09, Waterford United - Mervue United 2 : 0
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
POZDRAV
AKO NEKO HOĆE DA MU DAM OVAJ POKLON VOUCHER ZA BET-AT-HOME OD 5 € ŠTO JE DOŠAO U DANAŠNJEM AVAZU NEK MI SE JAVI U INBOX
AKO NEKO HOĆE DA MU DAM OVAJ POKLON VOUCHER ZA BET-AT-HOME OD 5 € ŠTO JE DOŠAO U DANAŠNJEM AVAZU NEK MI SE JAVI U INBOX
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo

EVO DA NEBUDE NEKIH SUMNJI, PRVI JE TRAŽIO TRIATHLONE, PA LEYTON
ŽAO MI JE KO JE ZAKASNIO
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
ajd konačnonikos je napisao/la: Probat ću danas sa dublom:
Stephens S.-Johansson Mat. (01.06. 11:00) 1 1,65
MakarE/VesninE-CibulkoD/Zh (01.06. 17:00) 1 1,40
kv. 2,31
Singl :
hendikep -1/Italija - Rusija tip: X
Singl :
hendikep -2,5/Boston-Miami tip:1
tiket :
Boston-Miami under 180,5
Chalmers over 9,5 poena
Rondo over 15,5 poena
hendikep -1/Italija - Rusija tip: X
Singl :
hendikep -2,5/Boston-Miami tip:1
tiket :
Boston-Miami under 180,5
Chalmers over 9,5 poena
Rondo over 15,5 poena
[quote="Leyton"]Wawrinka-Simon 1 1,7 -Simon predosadan igrac,ima odlicnu defanzivu,ofanziva mu je nesto kao moja,i to kada nisam nabrijan,sigurno da Wawrinka ima udarce da to probije,pogotovo BH-om.Malo me muci ta prednost domaceg terena,znamo koliko Francuzi izvlace maximum iz svojih aduta(Razano,Matheiu pa i Simon kontra Bakera)
Medina-Martic 2 2,10
Nazalost,u proslom kolu sam igrao na Marion Bartoli protiv Petre Martic,ali dobra stvar je ta sto sam nakon dugo vremena gledao hrvatsku prestavnicu,i nevjerovatno je koliko je uznapredovala u svim segmentima igre.Servis odlican,forhend,pravi muski,kao Fernando Gonzalez iz najbolji dana(i nije bas) i vjerujem da danas ima snage,volje i znanja da napravi jos jedan veliki korak,odnosno plasman u 1/8 finala.Medina je u prvom kolu igrala protiv Laure Robson,i nanijela joj drugi poraz na RG(prosla u glavni turnir kao LL) a u drugom je slavila protiv Irene Pavlovic,limitirane Francuske teniserke.Dosta srece sa zrijebom,ali vjerujem da je danas kraj za Garigues.
hvala
@Leyton
Medina-Martic 2 2,10
Nazalost,u proslom kolu sam igrao na Marion Bartoli protiv Petre Martic,ali dobra stvar je ta sto sam nakon dugo vremena gledao hrvatsku prestavnicu,i nevjerovatno je koliko je uznapredovala u svim segmentima igre.Servis odlican,forhend,pravi muski,kao Fernando Gonzalez iz najbolji dana(i nije bas) i vjerujem da danas ima snage,volje i znanja da napravi jos jedan veliki korak,odnosno plasman u 1/8 finala.Medina je u prvom kolu igrala protiv Laure Robson,i nanijela joj drugi poraz na RG(prosla u glavni turnir kao LL) a u drugom je slavila protiv Irene Pavlovic,limitirane Francuske teniserke.Dosta srece sa zrijebom,ali vjerujem da je danas kraj za Garigues.
hvala
Željeznicar za život cijeli !
E moj Kubotu sjeme ti se zatrlo'. Ti ne mozes pobjediti drugorazredne tenisere. Amin nikad vise ne zaigro' profesionalni tenis.STEVEN je napisao/la:Kubot-Goffin 1 1.55
Federer-Mahut over 27.5 ( prvi set over 8.5 ) 1.85 (1.5)
Kerber-Penneta 1 1.5
ukupna kvota 4.3 ( 3.5)
Bravo Leyton
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Bohemians -Sligo X/2
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
-
elcapitano
- Kontakt:
Dajem ovaj vaucher 5e za bet-at-home za 2e na wwinu..
Wexford Youths-Athlone 1 @ 2.00
Athlone bez 7 standardnih igraca i 3 rezervna.Nedostajat ce im igraci koji su postigli 10 od 14 golova ove sezone: Paul Danaher, Ross Kenny, Mark Walsh, Noel McGee (svi povredjeni), Brian McCarthy, Mark Sherlock (dobili grip), Stephen Relihan, Garvan Broughall (otisli u USA)... Wexford Youths je domacinska ekipa,kuci su od 6 utakmica dali 14 golova a primili samo 3.Gost bez citave zadnje linije i igraca koji su dali 10 od 14 golova + domacin odlican kuci bez izostanaka - bez razmisljana 1 kao kuca
Ovo naravno nije moj par, prepiso sam s fb. Inače ne prepisujem od njih pa gotovo nikad, al ovaj lik je prilično uspješan, a i tip je navodno iz VIP grupe pa ću ispratit.
Athlone bez 7 standardnih igraca i 3 rezervna.Nedostajat ce im igraci koji su postigli 10 od 14 golova ove sezone: Paul Danaher, Ross Kenny, Mark Walsh, Noel McGee (svi povredjeni), Brian McCarthy, Mark Sherlock (dobili grip), Stephen Relihan, Garvan Broughall (otisli u USA)... Wexford Youths je domacinska ekipa,kuci su od 6 utakmica dali 14 golova a primili samo 3.Gost bez citave zadnje linije i igraca koji su dali 10 od 14 golova + domacin odlican kuci bez izostanaka - bez razmisljana 1 kao kuca
Ovo naravno nije moj par, prepiso sam s fb. Inače ne prepisujem od njih pa gotovo nikad, al ovaj lik je prilično uspješan, a i tip je navodno iz VIP grupe pa ću ispratit.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Kubot je genijalacacovic1 je napisao/la:Dubl :
Kubot - Gofin - 1
Moldavija(21)-Poljska(21) -2
Vrijedi pokušati farski Otoci(21)- Makedonija (21) - 1x kvota 3,20![]()
![]()
Sretno!
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
gdje mi je pamet bila da i ivanovicku odigram prvi set uzela bi se guta, al ne zalim sepayton je napisao/la:Wawrinka-Simon 1 set 1 1.75
Ivanovic-Errani 1 1.50
Valencia-Barcelona kp2 1.30
Kvota:3.41
Verdasco-Seppi 1 set 2 2.85
nek nam je sa srecom
YES.WE.DID.
Note to myself: unlike and block all fb tipsters!dijabola je napisao/la:Wexford Youths-Athlone 1 @ 2.00
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- Emir ZENICA
- Kontakt:
opet sekundaEmir ZENICA je napisao/la:Bohemians-Sligo X/2
Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.