I koga onda umjesto njega ?Saurman je napisao/la:Sušić da je imao i gram morala podnio bi ostavku odmah nakon baraža.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Selektora koji iza sebe ima rezultate.Elegant je napisao/la:I koga onda umjesto njega ?Saurman je napisao/la:Sušić da je imao i gram morala podnio bi ostavku odmah nakon baraža.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tesko cemo naci takvog da je sa nasih prostora jer su svi zaposleni, a stranac ne dolazi u obzir.
Samo da se neko ne napravi pametan i ne kaze "Barbarez".
Nisam gledao tekmu u onom sabah terminu. Jutros prije posla zavirim ovdje da vidim kako je bilo, kad prvo sto ugledah:
Osim
Bazdarevic
Bajevic
Vaha,
a bilo je 06:12h ... Mada ne na ovoj temi.
Osim
Bazdarevic
Bajevic
Vaha,
a bilo je 06:12h ... Mada ne na ovoj temi.
E takve likove ja ne mogu smislit', non-stop pametuju kako Sušić treba otić', dan-noć, a kad ih pitaš koga treba onda dovest', on kaže "Barbareza"...pa jbt šta si dobio sa tim? S konja na magarca. Pa ne služi repka ebote za sticanje trenerskog znanja. Dobro reče ovaj gore, nama treba neko trenersko ime koje ima rezultate iza sebe. Ništa više.Elegant je napisao/la:Tesko cemo naci takvog da je sa nasih prostora jer su svi zaposleni, a stranac ne dolazi u obzir.
Što se tiče ovih izmjena sinoć (jutros), sve ok, i Svraka i Vranješ i Vrančić, dobili momci priliku, i neka su, al' Safete zašto Ibričić? Otkud njega majket'?
nadam se da je nešto vidio i naučio. Bekovi nam spavaju pasovi to ne postoji u igri???
Piplici pomočniku i Asmiru golmanu svaka čast ostalo je vidio život je škola i iskustvo!!
A zadnja izjava koja je mene zasmetala ne zbog hrv.nogometa ali dat izjavu ne poznat igrače susjedne zemlje strašno
kako onda da se priprema za protivnike ,navija za tim taj, nisam baš doslovno to shvatila ali digresija na ovo E, moj dragi Pape kuda ćemo dalje ako ne znamo tuđu igru !
Ali opet kažem, SRETNOOOO!!!!!!!!
Piplici pomočniku i Asmiru golmanu svaka čast ostalo je vidio život je škola i iskustvo!!

A zadnja izjava koja je mene zasmetala ne zbog hrv.nogometa ali dat izjavu ne poznat igrače susjedne zemlje strašno

Ali opet kažem, SRETNOOOO!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Ja mislim da bi nama sa Vahom bilo najbolje.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Il' s MurinjomBosanac225 je napisao/la:Ja mislim da bi nama sa Vahom bilo najbolje.

Joj naompade mi Andre Villas-Boas

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
U potpunosti se s tobom slazem.Valjda ce moje oci docekati da vide njega kao selektora.Bosanac225 je napisao/la:Ja mislim da bi nama sa Vahom bilo najbolje.
vecaveca je napisao/la:U potpunosti se s tobom slazem.Valjda ce moje oci docekati da vide njega kao selektora.Bosanac225 je napisao/la:Ja mislim da bi nama sa Vahom bilo najbolje.
60k vs 2M plata... mozda i docekate

ser del barça es el millor que hi ha !
-
- Kontakt:
Mozda bi covjek i pristao za manju platu, jbg ipak je to Bosna. Sad zavisi koliko je ko spreman dati za domovinu.
Vaha vodi Alzir, ne znam do kada mu je ugovor.
za odrijesene ruke i 2 mio premije za plasman bi vaha sigurno dosao... ako ne vaha onda selektor slicnih kvaliteta..Scof1eld je napisao/la:vecaveca je napisao/la:U potpunosti se s tobom slazem.Valjda ce moje oci docekati da vide njega kao selektora.Bosanac225 je napisao/la:Ja mislim da bi nama sa Vahom bilo najbolje.
nazalosz safet nedvosmisleno iz dana u dan pokazuje da je selektor od 60 000 godisnje... s tim da je i s tom brojkom precijenjen... safet susic je jedva nivo premijer lige... tulic, stojnic, ibrakovic... jagodic je za njega trenerski mag...
2mil premija za upitan plasman.. bas bi za to dosao raditi i pokusao od go*ana pitu napravitamho je napisao/la:za odrijesene ruke i 2 mio premije za plasman bi vaha sigurno dosao... ako ne vaha onda selektor slicnih kvaliteta..Scof1eld je napisao/la:vecaveca je napisao/la: U potpunosti se s tobom slazem.Valjda ce moje oci docekati da vide njega kao selektora.

ser del barça es el millor que hi ha !
Nije ti to lijepo nase igrace gov.nima nazivati.Scof1eld je napisao/la: 2mil premija za upitan plasman.. bas bi za to dosao raditi i pokusao od go*ana pitu napravit
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- kuman_@mel
- Kontakt:
Ma debos klasicni,došo ovdje da pljuje po nasoj repki..... ma mrš !malta071 je napisao/la:Nije ti to lijepo nase igrace gov.nima nazivati.Scof1eld je napisao/la: 2mil premija za upitan plasman.. bas bi za to dosao raditi i pokusao od go*ana pitu napravit
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
Uvijek isti odgovaor kad je u potpisu jedan grad sa prvim slovom S...Alfa_Muzijak je napisao/la:Il' s MurinjomBosanac225 je napisao/la:Ja mislim da bi nama sa Vahom bilo najbolje.Jao sta bi radili! Ipak je mnogo bolje dogovoriti s Guardiolom nema kluba. Sta cekaju?!
Joj naompade mi Andre Villas-BoasTo je to!

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Šta mi god pisali Pape će ugovor odraditi do kraja, nek' ljudi igraju, pa šta bude, nama je isto, mi smo prije njega, sa njim, a kao što ćemo i poslije njega bodriti našu repku, tako da nema smisla da se uzrujavamo 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Prije njega sam imao 29 sad imam 32 gotovo...zizu1991 je napisao/la:Šta mi god pisali Pape će ugovor odraditi do kraja, nek' ljudi igraju, pa šta bude, nama je isto, mi smo prije njega, sa njim, a kao što ćemo i poslije njega bodriti našu repku, tako da nema smisla da se uzrujavamo

Ne zelim da sa unucima pratim SP na kom igra BiH prvi put...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.