Samo da mi je znati kako to da Juventus nešto plati, Bonnuci bio igrač Baria, a Conte trener Siene.
Uostalom, neće oni ni biti u prilici ništa da plate kada će obojica biti oslobođeni, za to ruku dajem.
Jedino oko ovog procesa što me brine je bolesna italijanska štampa koja jedva dočeka na nož Juventus, pogotovo mediji pod kontrolom berlusconia.
Ljudi su bolesni, pričaju o privođenju Contea, pa i Giggia, a obojica na presici kažu da ih niko nije ni kontaktirao, Gigi kaže novinarima da je od njih saznao da je u policiji.
U vezi Agnellia i "top napadača", moj Agnelli, ne bih da ti pehiram, ali teško ćemo mi do ovih igrača koji su konstantno po novinama, jedina nam je šansa da neki od tih igrača baš bude nezadovoljan statusom u ekipi, a jedina dva takva trenutno su Persie i Pipita (jedan zbog manjka ambicije kluba, drugi zbog toga što je drugi napadač u rotaciji).
Cavani - meni je to najdalja opcija, jer, nemoguće je gotovo pregovarati sa njima zbog zategnutih odnosa na toj relaciji, a i cijena bi pogotovo za nas bila paprena. Drugi problem je odlazak lavezzia, niko nije lud prodati svoja 2 glavna napadača, pogotovo de laurentis.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!