Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la YNWA » 01 jun 2012, 16:57

Red Assassin je napisao/la:Rodgers kad je u interviju rekao da liverpul ima fantasticne igrace poput Gerrarda, Carragera, Reine i Belamija, mislim da ga nece prodavati sem ako Reina sam ne odluci otici.

Nemam sta sanjati, tako je trebalo i biti da su j.cole i aqulani otkupljeni dobili bi oko 12-13 miliona a njih 2.. A stvarno ne vidim kako bi se Kuyt uklopio u pas taktiku koju igra Rodgers tako da mislim da ce i on biti prodat. Nebi bilo lose kad bi i Spiringa nekom uvalili za 2-3 miliona..

Sasvim razumno je sto cemo imati sani 30 miliona za nova pojacanja, uskoro bi se Anfild trebao siriti ili praviti novi stadion a to zahtjeva ogromna ulaganja.
koja budala ce dati 5 miliona za Cole-a ili 5 miliona za Kuyta. pa niko nije lud...

Liverpool Youths
Emmanuel Mendy, Michael Roberts, Kristjan Emilsson, Matty McGiveron and Stephen Darby have all been released by Liverpool

hvala Bogu, davno je trebalo ovo uraditi
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 01 jun 2012, 17:19

slika
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 jun 2012, 17:44

Bas Dost potpisao za Volfsburg
01-06-2012 16:57 Napisao: S.D.
Nemački prvoligaš Volfsburg dobio je veliko pojačanje u napadu. Doskorašnji fudbaler Herenvena, sjajni Bas Dost potpisao je petogodišnji ugovor sa članom Bundes Lige. Dost je prošle sezone postigao neverovatnih 38 golova u svim takmičenjima.

Visoki napadač je pre dolaska u Herenven 2010. nastupao za Herakles, a prošle sezone je prosto eksplodirao, i sa 32 gola bio najbolji strelac Eredivizije.

Ima 23 godine i visok je čak 196 centimetara. Zanimljivo je da je 23. rođendan proslavio baš juče. Četiri puta je nastupao za mladu reprezentaciju Holandije.

U Volfsburgu su oduševljeni novim pojačanjem, a trener Feliks Magat svestan je njegovih kvaliteta, i ima velikih očekivanja. Za njega je bila zainteresovana i Borusija Mehengladbah, kao i engleski Vest Hem, Aston Vila i Evertom.
kakve mi igrace propustamo, a sta dovodimo :roll:

baš me zanima koliko su ga platili, ne vjerujem da je vise od 10mil eura
nema potpisa

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 01 jun 2012, 17:52

Lijepi su vam ovi novi dresovi

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 01 jun 2012, 17:54

Svidjela mi se ova Rodgersova pressica i ove izjave pravo, ali PRAVO.Valjda uspije da usadi taj svoj pobjednički mentalitet i totalni fudbal u ekipu.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 jun 2012, 18:14

Ma meni su smiješne one špekulacije koje su kružile, a ni trenera nismo imali. Sada očekujem bar 2 solidna pojačanja Rodgersa, da baš vidimo šta on misli gdje najviše 'škripi' ovaj Liverpool.

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 01 jun 2012, 18:42

Sto vise razmisljam sve mi se vise svidja Rodgers. Ofanzivan, brz, napadacki fudbal je ono sto nam je trebalo. A i da mi se ne svidja, nista se mi tu ne pitamo. Nase je da podrzimo sta nam god ovi Ameri rade u nekim granicama. :D
Nad nama nebo ima da gori!

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 01 jun 2012, 18:49

Shanks je napisao/la:Svidjela mi se ova Rodgersova pressica i ove izjave pravo, ali PRAVO.Valjda uspije da usadi taj svoj pobjednički mentalitet i totalni fudbal u ekipu.
Dijelimo isto misljenje :) Pa hajde da vidimo nisu nam opcije bas idealne.Zelim mu srecu da podigne ovaj klub iz pepela.
"You'll Never Walk Alone"

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 01 jun 2012, 19:13

In Bill Shankly's last game for Huddersfield they Beat ԼƖƔЄƦƤƠƠԼ 1-0
In Brendan Rodgers last game for Swansea they Beat ԼƖƔЄƦƤƠƠԼ 1-0

:D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 jun 2012, 19:25

Gerrard: Rodgers je bio prvi izbor za našeg trenera

Kapetan nogometaša Liverpoola Steven Gerrard vjeruje kako je 39-godišnji sjevernoirski nogometni stručnjak Brendan Rodgers pravi izbor za novog menadžera ''redsa''...

Rodgers (39) je sa Swanseajem, u svojoj tek četvrtoj menadžerskoj sezoni, okončao prvenstvo na odličnom 11. mjestu Premiershipa.

- Uzbuđen sam i radujem se što ću raditi s Rodgersom. Sinoć smo razgovarali telefonom, nestrpljivo čekam kada ćemo se i susresti, te započeti našu suradnju – veli Gerrard.

Prije Swanseaja, Rodgers je radio kao menadžer u Watfordu i Readingu, ali i u rezervnoj momčadi Chelseaja.

- Razgovarao sam s nekim Chelseajevim igračima koji su imali priliku surađivati s njime i njihovi su dojmovi o Brendanu vrlo pozitivni. Kažu da je dobar trener i dobar čovjek, vrlo iskren, te da podržava svoje igrače. Što još možete tražiti od trenera?

Rodgers je sam istaknuo kako je bio prvi izbor za novog menadžera Liverpoola, a to je potvrdio i Gerrard.

- Mogu vam reći da je Brendan bio prvi izbor kluba. Znam to jer sam u zadnje vrijeme bio u kontaktu s našom upravom i znam kako su razmišljali vlasnici – zaključio je kapetan Liverpoola i engleske reprezentacije.

Potvrđen dolazak Brendona Rodgersa na klupu Liverpoola

Danas je i službeno potvrđeno kako je novi menadžer Liverpoola Brendan Rodgers. 39-godišnji Rodgers iza sebe ima samo četiri godine trenerskog iskustva u reprezentaciji Walesa, Watfordu, Readingu i Swanseau.

Rodgers je protekle sezone odveo Swansea do odličnog jedanaestog mjesta u Premier ligi, a kaže kako nije mogao odbiti poziv Liverpoola, iako je prethodno planirao na duže razdoblje ostati u Swanseau.

"Želim se zahvaliti Johnu Henryu, Tomu Werneru i kompaniji Fenway Sports Group što su mi dali priliku voditi ovako veliki klub. Doista sam uzbuđen i jedva čekam da počnem raditi na ovom sjajnom projektu. Obećavam da ću svoj život posvetiti borbi za ovaj klub i da ću braniti principe Liverpoola na terenu i izvan njega." rekao je Rodgers u izjavi pred službeno predstavljanje.

Većinski vlasnik Liverpoola John Henry je rekao kako je Rodgers bio njegov prvi izbor za menadžera, ali je dodao kako je Rodgersu trebalo neko vrijeme prije potvrde.

"Brendanova nogometna filozofija je savršeno u skladu s onom našeg kluba i onih koji će uskoro doći u klub. On je bio naš prvi izbor, a ni kod njega nije bilo nikakvog oklijevanja u prihvaćanju onoga što želimo izgraditi u Liverpoolu. Ne očekujemo čuda preko noći i ne bi ih trebao očekivati nitko, ali čvrsto vjerujemo da pravac u kojem klub ide vodi do osvajanja Premier lige." rekao je Henry.

Nije svima u klubu Rodgers bio prvi izbor, pogotovo kad se radi o igračima, pa je tako vratar Jose Reina priznao kako je njegova, a i želja brojnih članova momčadi, bila da se na Anfield vrati Rafael Benitez.

52-godišnji Benitez je sporazumno raskinuo suradnju s Liverpoolom na kraju sezone 2009./2010. nakon ranog ispadanja iz Lige prvaka i razočaravajućeg sedmog mjesta u Premier ligi. Budući da je još uvijek bez posla, a za njegov povratak je bio i dobar dio navijača, govorilo se dosta o toj mogućnosti prije nego što je potvrđen dolazak Rodgersa.

U razgovoru za Radio Marca, Reina je rekao: "Za mnoge od mojih kolega, a i za mene, Rafael Benitez bi bio idealan kandidat za menadžera. Nije da ja nisam objektivan po tom pitanju, ali on je trener koji je najviše utjecao na moj razvoj. On je najbolji."
Valjda će on biti pun pogodak.
FK Pjetlovi

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 01 jun 2012, 20:17

E Rodgers me kupio sa ovom izjavom na pressici i ove dvije slike sa salom i rukom na "This is Anfield" tako da moje povjerenje ima.A pored toga voli Liverpool,stalo mu je do klupa a covjek zna pravu taktiku za danasnji nogomet.Sretno mu!!!
YNWA
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 jun 2012, 20:22

Kenneth Dalglish ‏@kennethdalglish
Congratulations to Brendan and Good Luck to everyone at LFC. Kenny
Nadam se da će vlasnici i Kralja ubaciti negdje.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 01 jun 2012, 20:31

Senaid L.F.C je napisao/la:E Rodgers me kupio sa ovom izjavom na pressici i ove dvije slike sa salom i rukom na "This is Anfield" tako da moje povjerenje ima.A pored toga voli Liverpool,stalo mu je do klupa a covjek zna pravu taktiku za danasnji nogomet.Sretno mu!!!
YNWA
Mozda voli Liverpool,ali navija za Chelsea koliko ja znam.
Ali mislim da je 30M premalo,mislim da je Kenny dobio 3 puta vise novca,ali eto vidjecemo kako ce to vas novi trener potrositi.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 jun 2012, 20:37

Brendan ne navija za Liverpool nego su njegov otac i djed bili navijači Liverpoola.

[youtube][/youtube]
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 01 jun 2012, 20:41

Narin je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:E Rodgers me kupio sa ovom izjavom na pressici i ove dvije slike sa salom i rukom na "This is Anfield" tako da moje povjerenje ima.A pored toga voli Liverpool,stalo mu je do klupa a covjek zna pravu taktiku za danasnji nogomet.Sretno mu!!!
YNWA
Mozda voli Liverpool,ali navija za Chelsea koliko ja znam.
Ali mislim da je 30M premalo,mislim da je Kenny dobio 3 puta vise novca,ali eto vidjecemo kako ce to vas novi trener potrositi.
al i ako nije navijac pokazao je danas da mu je u najmanju ruku stalo do kluba sto ce nadam se i dokazat
@carlo vidis ima tu nesto ako su mu otac i djed navijali za najveci klub mora ga i on malo voljeti
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 01 jun 2012, 22:50

Evo čitam vijesti upravo da će novi menadžer imati oko 30 milki na raspolaganju sto nije neka svota u odnosu na druge klubove u Engleskog ali treba pogledati malo igrace kojima je istekao ugovor danas ima tu finih igraca mozda i za prve postave prije svega Kalou a i dobrih igraca u slucaju povrede ili nesto slicno Hugo Rodalega , Craig Gordon , Bosingwa :D osim engleske ima i u drugim ligama igraca kojima je istekao ugovor ;)
Tako blizu, a tako daleko.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 01 jun 2012, 23:19

Probati dovesti Sturridgea koji je čini mi se višak u Chelseau od dolaska di Mattea na klupu (a tek će biti kad/ako Hulk i Hazard dođu), i ne znam šta se dešava sa Hoilettom, čuh da je blizu prelaza u Monchengladbach, ali ako nije, sigurno vrijedi pokušati. Jedan od njih dvojice bi bio dovoljan ako Rodgers odluči da nastavi u 4-3-3 formaciji kao u Swanseau, s tim da bi Carroll bio u špicu a Suarez igrao jedno od krila. U veznom redu, mislim da je potreban Xabijev zamjenik, i iskreno ne znam gdje da ga tražimo, ne padaju mi neki igrači na pamet, to bi se moglo obezbjediti poslije Eura.
Obavezno se riješiti ovih starijih, Maxija, Kuyta (kojeg mi je iskreno žao, al' došlo je vrijeme) i Colea, a ove Kennyeve
daleko preplaćene (Downing, Henderson, Carroll) pokušati dotjerati u neku formu (Carroll je na putu), a ako to ne bude moguće, prodati budi zašto, da se otvori prostor mlađim igračima i rastereti platna lista.
Za nadati se da će Rodgers svoje apetite što se tiče kupovine igrača prilagoditi Liverpoolu, i da se neće puno baktati sa ovim iz Swansea.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 02 jun 2012, 00:24

slika Gostujuci :mrgreen: Meni odlični i domaci i ovi stvarno.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 jun 2012, 00:33

[youtube][/youtube]

Prebaciti na 4:12 sec 8-) :) ja mislim da su novi dresovi radjeni po ovom dizajnu 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 02 jun 2012, 01:33

Steven Gerrard: "I can guarantee you that, if the public are criticising Jordan [Henderson] they will change their opinion of him very soon"

Kapiten objasnio stvari ovom izjavom, gledajuci Hendersona na treninzima i onim izazovima sa LFCTV moze se vidjeti da je jako talentovan i dobar igrac, ali na terenu to jos ne pokazuje, mozda se mora osloboditi pritiska ili ga ne treba stavljati na pozicije na kojima se ne snalazi bas najbolje..

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.