Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 01 jun 2012, 18:12

Fino, fino, postajemo brojniji i brojniji, danas je baš pazarni dan za nas Juventine na ovom forumu što bi rekao dedo Nezir sa juga. Ovi Manijaci znaju o kome se radi. :mrgreen: :lol:

Eh, saznao sam nešto što je jako bitno za naš klub, ovako, Juventus kao klub ne može nikako i neće biti kažnjen oduzimanjem titule i neće biti kaznenih poena nakon procesa calcioscommese, jedino što bi mogao platiti neku mizernu novčanu kaznu za Bonuccija i Contea normalno ako se dokaže da su ova dvojica učestovovala u namještanju.

Nakon Van Persiea, navodno je i Higuainov otac prošle sedmice boravio u Torinu, kako sada stvari stoje imamo načelni dogovor i sa Higuainom, plata nije problem, nekih 5 miliona, a otkup jeste, Mourinho hoće 55 miliona.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 01 jun 2012, 18:21

GaziHusrevbeg je napisao/la:Fino, fino, postajemo brojniji i brojniji, danas je baš pazarni dan za nas Juventine na ovom forumu što bi rekao dedo Nezir sa juga. Ovi Manijaci znaju o kome se radi. :mrgreen: :lol:

Eh, saznao sam nešto što je jako bitno za naš klub, ovako, Juventus kao klub ne može nikako i neće biti kažnjen oduzimanjem titule i neće biti kaznenih poena nakon procesa calcioscommese, jedino što bi mogao platiti neku mizernu novčanu kaznu za Bonuccija i Contea normalno ako se dokaže da su ova dvojica učestovovala u namještanju.

Nakon Van Persiea, navodno je i Higuainov otac prošle sedmice boravio u Torinu, kako sada stvari stoje imamo načelni dogovor i sa Higuainom, plata nije problem, nekih 5 miliona, a otkup jeste, Mourinho hoće 55 miliona.
Vole ljudi Torino, malo malo pa u obilazak :)
Pogba ce bit official kad mu istekne ugovor, prije toga nis.
A calcioscommese ce da pocisti Napoli i Udine, oni ce ostat bez Europe, shinter ce profitirat.
Juve nema nista s ovim sranjima, to sto jedan igrac Siene prica ovako a ostala 21 i predsjednik kluba drugacije to je stvar nagodbe za koju ce ta ljiga dobit 20 mjeseci izgona iz fudbala.Jadu ufatili i sad kao eto cinkacu sve samo mi smanjite kaznu.Veoma kredibilan svjedok ahhahahaa
Samo mi je krivo sto je Italiji banana drzava, za vrijeme farsopolia nijedan mec nije bio namjesten al pritisak javnosti i interovi "sudija" nas izbacise, a sad kad imas dokaze o uplatama i novcu, priznanjima igraca, kazne ce bit uz rasponu -1 do - 7 bodova, jbo te dan, ko je tu lud.Bananaaa drzava prava.Al ko ih jbe Juve jedino volim i on se vrati iz pepela i to bez poraza, in you face haters. :)
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 01 jun 2012, 18:24

Samo da mi je znati kako to da Juventus nešto plati, Bonnuci bio igrač Baria, a Conte trener Siene. :roll:

Uostalom, neće oni ni biti u prilici ništa da plate kada će obojica biti oslobođeni, za to ruku dajem.
Jedino oko ovog procesa što me brine je bolesna italijanska štampa koja jedva dočeka na nož Juventus, pogotovo mediji pod kontrolom berlusconia.

Ljudi su bolesni, pričaju o privođenju Contea, pa i Giggia, a obojica na presici kažu da ih niko nije ni kontaktirao, Gigi kaže novinarima da je od njih saznao da je u policiji. :lol:

U vezi Agnellia i "top napadača", moj Agnelli, ne bih da ti pehiram, ali teško ćemo mi do ovih igrača koji su konstantno po novinama, jedina nam je šansa da neki od tih igrača baš bude nezadovoljan statusom u ekipi, a jedina dva takva trenutno su Persie i Pipita (jedan zbog manjka ambicije kluba, drugi zbog toga što je drugi napadač u rotaciji).
Cavani - meni je to najdalja opcija, jer, nemoguće je gotovo pregovarati sa njima zbog zategnutih odnosa na toj relaciji, a i cijena bi pogotovo za nas bila paprena. Drugi problem je odlazak lavezzia, niko nije lud prodati svoja 2 glavna napadača, pogotovo de laurentis.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 01 jun 2012, 18:27

Pipita se još uvijek dvoumi oko produženja sa Realom. On je rasni strijelac, bio bi veliko pojačanje, sigurno.

Uglavnom, mnogo imena se spominje, ali da se ne zamaramo, tek nakon Eura će se dešavati veći transferi, kad se sve opcije realno sagledaju. Mi ćemo sigurno, aBd dovesti dobrog napadača, nema tu šta.

NAJVEĆI odlazi u Montreal. Jedina mana je dres, plavo-crni.. :P
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 01 jun 2012, 18:36

Federer je napisao/la:Pipita se još uvijek dvoumi oko produženja sa Realom. On je rasni strijelac, bio bi veliko pojačanje, sigurno.

Uglavnom, mnogo imena se spominje, ali da se ne zamaramo, tek nakon Eura će se dešavati veći transferi, kad se sve opcije realno sagledaju. Mi ćemo sigurno, aBd dovesti dobrog napadača, nema tu šta.

NAJVEĆI odlazi u Montreal. Jedina mana je dres, plavo-crni.. :P

Je li to definitivno da Alessandro Del Piero nastavlja karijeru u Montrealu i daj izvor...
Ako je to tačno baza fanova tog kluba će naglo skočiti naravno kao i bilo gdje da bi prešao :D
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 01 jun 2012, 18:39

Svi italijanski mediji su prenijeli. Nije ništa gotovo, ali je vrlo blizu, kažu detalji ostali...
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 01 jun 2012, 18:50

Znači Pogba dolazi tek sljedećeg mjeseca. Asamoah, Pogba i Marrone su odlična zamjena za MVP trio. Nije meni Veratti još uvijek za prvog tima, neka njega još u Pescari da sazrije još malo.

Treba malo sačekati kraj ovog skandala, ako Napoli bude drastično kažnjen, Cavani nam sigurno dolazi, Chelsea je doveo Hazarda, vjerovatno će i Hulka, neće oni trošiti više love na napadače.

Ja se ne brinem po tom pitanju, neki napadač će sigurno doći, mi imamo sigurno pare, samo bi najbolje bilo da to odradimo to početka priprema, a ne da ga dovodimo kad sezona počne. Ako ne bude sve išlo po planiramo, odrijesti će Andrea kesu. :mrgreen:

Treba se pozabaviti i Giovincom oko ovog vlasništva, to moramo odraditi do 22. juna, ako želimo da izbjegnemo aukciju. :mrgreen:
Željezničar ale!

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 01 jun 2012, 18:52

GaziHusrevbeg je napisao/la:Znači Pogba dolazi tek sljedećeg mjeseca. Asamoah, Pogba i Marrone su odlična zamjena za MVP trio. Nije meni Veratti još uvijek za prvog tima, neka njega još u Pescari da sazrije još malo.

Treba malo sačekati kraj ovog skandala, ako Napoli bude drastično kažnjen, Cavani nam sigurno dolazi, Chelsea je doveo Hazarda, vjerovatno će i Hulka, neće oni trošiti više love na napadače.

Ja se ne brinem po tom pitanju, neki napadač će sigurno doći, mi imamo sigurno pare, samo bi najbolje bilo da to odradimo to početka priprema, a ne da ga dovodimo kad sezona počne. Ako ne bude sve išlo po planiramo, odrijesti će Andrea kesu. :mrgreen:

Treba se pozabaviti i Giovincom oko ovog vlasništva, to moramo odraditi do 22. juna, ako želimo da izbjegnemo aukciju. :mrgreen:
ja bi vratio Giovinca al mali se digao pravo pa nesto prica kao hocu sigurno mjesto :lol: on stvarno misli da je novi del Piero, pa i DP je znao sjedit na klupi, eh te nove generacije

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 01 jun 2012, 19:00

Treba vratiti Giovinca, mogao bi dobro odigrati sad dobro odigrati na Euru i podići sebi cijenu, onda ga nekom uvaliti u transferu nekom, ako ga već Conte ne bude imao u planovima. :mrgreen:

Neće on imati nikad zagarantovanu prvu postavu, jedini koji su sigurni je ova petorka iz repke i Vidal, svi ostali moraju dosta znoja proliti. :D
Željezničar ale!

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 01 jun 2012, 19:01

slika

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 01 jun 2012, 19:03

Ma ako cemo ga vec vracati onda treba ostati i igrati u prvoj sigurno ima kvaliteta za prvih 11, pa moze prije Pepea igrati kako god okrenes ili ipak ne moze s tim da je ovaj Conteov ljubimac a i najstariji @hare bi nam se ljutio :lol:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 jun 2012, 19:04

Kao u stara dobra vremena :mrgreen:

I ja se pitam kako Juventus može platiti kaznu za Bonuccia i Conte (ne bitno koliko ona bila, jer ne trebaju platiti ni 1$), jer to nema veze sa Juventusom. Problem je jer ponovo novine pljuju po Juventusu, a siguran sam da to nije slučajno, ali to je dokaz da smo se vratili. Ovo za Buffona, dobro je Andrea rekao kako to da su tek sad tu pricu pustili u javnost :roll: , zaista providno :oops: .

Nisam baš upućen u vezi ovog novog skandala, ali malo sam čitao da bi mnogo klubova iz Serije B moglo biti kažnjeno, a spominju se neki i iz Serije A. Nadam se samo da će Asamoaha što prije završiti, jer i Manchester United ga želi dovesti u svoje redove, a samim tim i cijena mu raste, ako se uključe još neki klubovi.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 01 jun 2012, 19:09

juventus 0244 je napisao/la:Kao u stara dobra vremena :mrgreen:

I ja se pitam kako Juventus može platiti kaznu za Bonuccia i Conte (ne bitno koliko ona bila, jer ne trebaju platiti ni 1$), jer to nema veze sa Juventusom. Problem je jer ponovo novine pljuju po Juventusu, a siguran sam da to nije slučajno, ali to je dokaz da smo se vratili. Ovo za Buffona, dobro je Andrea rekao kako to da su tek sad tu pricu pustili u javnost :roll: , zaista providno :oops: .

Nisam baš upućen u vezi ovog novog skandala, ali malo sam čitao da bi mnogo klubova iz Serije B moglo biti kažnjeno, a spominju se neki i iz Serije A. Nadam se samo da će Asamoaha što prije završiti, jer i Manchester United ga želi dovesti u svoje redove, a samim tim i cijena mu raste, ako se uključe još neki klubovi.
ma to pljuvanje po Juventusu ti je cisto senzacionalisticko smece usmjereno ka prodaji novina.Vidi ovu situaciju, igrac Siene namjestio utakmicu, i sad ti pises o tome.Koga boli k sto je tamo neki Carrobio namjestio utakmicu, ta vijest nece prodat novinu, a kad napises Buffon( kao jedna od najvecih sportskih zvijezda Italije svih vremena a i svijeta) se kladio na to ti to, odmah ljudi ce kupit novinu da procitaju, to ti je kao veliki brat, hoces da zaviris u zivot zvijezde i ako ima sta prljavo, bez obzira istina to bila ili ne, ti ces da kupis nako malo da citas, da nekako svoj prosjecni zivot zasladis jadima velikih zvijezda, dakle te lazi iz novina su cisti pokusaji ostvarenja veceg profita, jer jbga koga briga sto je Massiello uzeo 50 000 za auto gol Baria, interesantnija je vijest da je Conteu policija pokucala na vrata.Nemamo se sta cudit tako se svijet vrti, oko novca i prodaje.A hejteri jedva docekaju da napisu sta zlobno, zbog novinskih natpisa i pritiska je Juve letio u Serie B a ne zbog neke namjestene utakmice.Tako i danas, novine se prodaju zbog senzacije a ne zbog neke namjestene utakmice tamo nekog Baria ili Siene, koga briga ba za te klubove, hajmo pravit skandal pljuvat po sampionu i uzet pare od prodaje novina.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 01 jun 2012, 19:10

Možda sam i ja pogrešno razumio, kaznu bi možda trebali platiti Bonucci i Conte, ako budu optuženi. :mrgreen:

A i ovi kažnjeni timovi će novu sezono početi za kaznenim poenima, a neki bi mogli biti izbačeni iz Coppa Italia, uglavnom ne bi trebalo biti izbacivanja iz ligaških takmičenja. :D

Samo da se zna, na trofejima sve jasno piše. 8-) :mrgreen:

slika
Željezničar ale!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 01 jun 2012, 19:17

GaziHusrevbeg je napisao/la:Fino, fino, postajemo brojniji i brojniji, danas je baš pazarni dan za nas Juventine na ovom forumu što bi rekao dedo Nezir sa juga. Ovi Manijaci znaju o kome se radi. :mrgreen: :lol:

Jos malo dodamo i Ronalda dovedemo :mrgreen:
Tema dominira, realno :lol:

Inace moja zelja za transfer je Cavani, uz to da vratimo Giovinca. Ne bi nam lose ni Jovetic legao :D
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

SempreJuve
Kontakt:

Post Postao/la SempreJuve » 01 jun 2012, 19:35

Novi sam ovdje na forumu,.
Volim JUVE vise od sebe,,Sempre JUVEEEE

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 01 jun 2012, 19:37

Pozdrav novom clanu.

Stavi u potpis ovo sto svi imamo i ostani aktivan.
Alessandro Del Piero !

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 01 jun 2012, 19:40

pozz svim novim...

što nas je više to bolje...

;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 01 jun 2012, 19:42

Ne mozes ove nove, stare nove upratit, a jos nije ni sezona pocela.
Masala, masala.

Pozdrav za sve :mrgreen:
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 01 jun 2012, 19:53

Pa ako mou toliko trazi za Higuina zanimame onda kolko trazi za Benzemu..

Ma mi moramo pod svaku cijenu dovesti jendog top napadaca, Rvp izkljucujem jer imam osjecaj da on ostaje... poznavajuci Marottu dovest cemo Gilardina i to ce biti nas "top player" :oops:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.