BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]
@AllGunsBlazing
Eto neka sam ja smijesan sa mojim znanjem fudbala samo preskocis postove i problem rijesen.
Eto neka sam ja smijesan sa mojim znanjem fudbala samo preskocis postove i problem rijesen.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Od Cocalica i Zukanovica nema nista,Vracaju se Spahic,Papac.Sad je bilo pravo vrijeme da se to isproba ali nas selektor intelektualaac moze sa 1 "kako terba"odbrambenim igracem da igra .Panj bio ko Spahic kad igra s ovim levatima ili ljudima kojima nije mjesto u odbrani.
Safet Susic:"Zasto vi kazete da nemamo odbranu? Imamo Dzeku,Ibisevica.To su igraci koji su vise defanzivci.Mi uvijek igramo sa 4-6 odbrambenih igraca samo sto vi to ne vidite"!?
Safet Susic:"Zasto vi kazete da nemamo odbranu? Imamo Dzeku,Ibisevica.To su igraci koji su vise defanzivci.Mi uvijek igramo sa 4-6 odbrambenih igraca samo sto vi to ne vidite"!?
- samir_tm87
- Kontakt:
SUŠIĆU ODLAZI!
DOK NISMO PROKOCKALI I OVE KVALIFIKACIJE CC :/
Sramotno izdanje nasi sinoc, umjesto da se malo bore zbog one raje sto je prevalila toliki put i kisla po nevjerovatno hladnom vremenu oni NISTA.
Jedno veliko NISTA, i raja se totalno razocarala svi su istog misljenja i potpuno sjebani.
Nije raji sto su izgubili i da je bilo 5-1 vec nezalaganje i setanje po terenu.
Kad vidis one mekse kako idu na loptu i skacu pri Begovicevim izbijanjima, i s druge strane Dzeku kako i nepokusava da ide na loptu a ne da skoci onda ti sve ohladi i razmislis pa koji qrac mi ovo sve radimo.
Nemaju pojma koliku masu ljudi su razocarali i onim ponasanjem na kraju tekme.
Ma sve ukupno samo jedna rijec za sinoc je BRUKA!
Jedno veliko NISTA, i raja se totalno razocarala svi su istog misljenja i potpuno sjebani.
Kad vidis one mekse kako idu na loptu i skacu pri Begovicevim izbijanjima, i s druge strane Dzeku kako i nepokusava da ide na loptu a ne da skoci onda ti sve ohladi i razmislis pa koji qrac mi ovo sve radimo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ja mislim da ne trebate biti razocarani iz nekoliko razloga. Kao prvo ne radi se o tome da oni nisu htjeli, htjeli su oni, zelja je bila tu, ali druze nasi igraci su nespremni od kako ih pratim. Jednostavno pola igraca neigra u svojim klubovima uopste ili ulazi sa klupe po 15tak minuta.TNT je napisao/la:Sramotno izdanje nasi sinoc, umjesto da se malo bore zbog one raje sto je prevalila toliki put i kisla po nevjerovatno hladnom vremenu oni NISTA.
Ja mislim da nasi igraci NE MOGU VISE jer su nespremni, ne radi se tome da oni nece. To je ogromna razlika.
Selektor je tu da nebi naprimjer napravio gresku i stavio spore igrace u prvih 11. Pjanic, Misimovic, Medunjanin, Rahimic su prespori igraci a svi su krenuli zajedno od samog pocetka utakmice. Naravno, i korak od Mekse nasi moraju sa 5 nadoknaditi, ljudi su fizicki spremniji 10 puta, zato su nasi pali druze vec od 45 minute, da nepricam o kraju.
Naravno, agonija ide dalje, kada sve te igrace odjednom izbacis i ubacis podjednako spore igrace, koji dodatno uopste nemaju iskustva igranja onakvih utakmica, oni bi bili juce preforsirani da su igrali protiv Malte, jer se ekipa gradi po korak po korak a ne da se onako igraci bacaju u hladnu vodu, i to po trojica novih odjednom, Boze sacuvaj.
Rezultat opsteg preforsiranja, a ne nezalaganja je Vranjesova reakcija u 93 minuti. Ja ti kazem, sa ovim treningom, ovom taktikom, ovim igracima, mi smo juce super prosli.
poz
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Pogledao sad tekmu. Lulic ove dvije tekme totalno van forme. Kao i Pjanic. Eto, do jeseni ima vremena.
Zukanovica definitivno umjesto Jahica. Karabajaspor i godine su ucinile svoje ... Valjda je to i Sajo skontao. Za njega sam ali i meni ide na jetra zbog poziva i ignoriranja kada su potencijalni u pitanju.
Vranjes
. Kod Cire ne bi vise prinjusio repki. Valjda i Susic tako misli.
Ovo u drugom pol. katastrofa. Hej, umjesto da da cijelo drugo pol. Vrancicu pa da vidimo na cemu smo s njim, on nađe Ibricica ... Cemu taj potez?
Svraka.. Ima li Zeljo drugog kandidata jer ovaj je tapija...
Valjda Zukanovic potvrdi kvalitet novim-boljim klubom. Za Wels bih ga bacio u prvu sa Spahom
Mujdza-Zukanovic-Spahic-Papac
Pjanic-Salihovic-Rahimic-Lulic
Misimovic
Dzeko
Zukanovica definitivno umjesto Jahica. Karabajaspor i godine su ucinile svoje ... Valjda je to i Sajo skontao. Za njega sam ali i meni ide na jetra zbog poziva i ignoriranja kada su potencijalni u pitanju.
Vranjes

Ovo u drugom pol. katastrofa. Hej, umjesto da da cijelo drugo pol. Vrancicu pa da vidimo na cemu smo s njim, on nađe Ibricica ... Cemu taj potez?
Svraka.. Ima li Zeljo drugog kandidata jer ovaj je tapija...
Valjda Zukanovic potvrdi kvalitet novim-boljim klubom. Za Wels bih ga bacio u prvu sa Spahom
Mujdza-Zukanovic-Spahic-Papac
Pjanic-Salihovic-Rahimic-Lulic
Misimovic
Dzeko
Pitam samo, jer protiv Irske sam prvi put upratio momka, i iskreno nije mi djelovao kao neko za te pozicije, doduše nije istu ni igrao tad...kimbo je napisao/la:Ne igra druze al kad imas brz korak mozes da smetas svugdje. Nemamo trenutno perfektnog igraca osim Besica za tu poziciju i ja bi preskolovao Stevanovica da u repci igra na toj poziciji. Uz pametne upute i par utakmica sa laksim prtivnicam mali bi nasao povrsinu.mandraX je napisao/la:@kimbo, zar Stevanović igra tu poziciju?
Mislim da ta pozicija i ne zahtjeva sad neku aman brzinu, normalno ne smije bit' ni invalid, al' sad da mora biti baš tako brz kao što ti kažeš, hmm...pa i ne baš...
Koliko ja znam, Mascherano, Busquets, Carrick, Yaya (u Barci), De Jong, i nisu baš neki brzi igrači, a opet jedni su od najboljih u svijetu na tim pozicijama. Kao što @AllGunsBlazing reče, mislim da ta pozicija više zahtjeva igru s mozgom...
- DonCorleone
- Kontakt:
Po meni nema smisla igrati sa dvije 10tke u prvih 11. Kada se uzme u obzir da je Medunjanin najjaci u ulozi ofanzivnog veznjaka onda trenutno i on igra poziciju koju nezna igrati. Stoga se juce jos i dobro drzao, kada se uzme u obzir da nije igrao godinu dana kako treba. Dalje, ovo pozivanje toliko veznjaka nevodi nicemu, cemu sluze uopste Ibricic i Alispahic pored Misimovica, Pjanica i Medunjanina? Pa koliko treba jos igraca zvati koji su jaki na istoj poziciji?
Kada ce Pjanic igrati CM? Hoce li ikako u Papetovoj eri? Zasto igra Zahirovic beka ako nije bek? Zasto nismo testirali stopere u ove dvije utakmice ako nam upravo ti ponajvise fale?
Po meni je jasna formacija koju mi moramo igrati u buducnosti:
-------------------------------Begovic--------------------------------
-----Mujdza--------Spahic------------Zukanovic------Papac------
---------------Ljevakovic----------------Salihovic-----------------
--------------------------------Pjanic--------------------------------
----------Stevanovic------------------------------Lulic-------------
--------------------------------Dzeko---------------------------------
U ovim utakmicama morali su se isprobati Cocalic, Zukanovic, Ljevakovic, Mahmutovic i Hadzic kojem su se odavno trebali rjesiti papiri. Nijedan od ovih navedenih igraca nije zaigrao. Po meni je Zukanovic dobar stoper, jos ako prede u klub poput Anderlechta, to bi bila prva stvar.
Sa ovom formacijom bi imali brzinu, kreativnost i efikasnost u prvih 11.
Kada ce Pjanic igrati CM? Hoce li ikako u Papetovoj eri? Zasto igra Zahirovic beka ako nije bek? Zasto nismo testirali stopere u ove dvije utakmice ako nam upravo ti ponajvise fale?
Po meni je jasna formacija koju mi moramo igrati u buducnosti:
-------------------------------Begovic--------------------------------
-----Mujdza--------Spahic------------Zukanovic------Papac------
---------------Ljevakovic----------------Salihovic-----------------
--------------------------------Pjanic--------------------------------
----------Stevanovic------------------------------Lulic-------------
--------------------------------Dzeko---------------------------------
U ovim utakmicama morali su se isprobati Cocalic, Zukanovic, Ljevakovic, Mahmutovic i Hadzic kojem su se odavno trebali rjesiti papiri. Nijedan od ovih navedenih igraca nije zaigrao. Po meni je Zukanovic dobar stoper, jos ako prede u klub poput Anderlechta, to bi bila prva stvar.
Sa ovom formacijom bi imali brzinu, kreativnost i efikasnost u prvih 11.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- MinjonKocka
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
3:32
trebali su otjerat Karlosa

3:32
trebali su otjerat Karlosa

Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Nego, kakva je ovo marisana na tribinama bila [na 6:39].
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 01 jun 2012, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
-
- Kontakt:
Znal neko sta je sa zasto inace u zadnje vrijeme nema nigdje Safeta Nadarevica u repci? Prije je imao mjesta i pored standardnih oporavljenih, a sada ga ne zove ni kada nema odbrambenih? Covjek je uvijek igrao sa srcem i bio tu i u onim teskim situacijama kada mnogi nisu.
Kako sam ja čuo, on se posvađao sa Sušićem i da ga upravo zbog toga nema u reprezentaciji.Bosanac225 je napisao/la:Znal neko sta je sa zasto inace u zadnje vrijeme nema nigdje Safeta Nadarevica u repci? Prije je imao mjesta i pored standardnih oporavljenih, a sada ga ne zove ni kada nema odbrambenih? Covjek je uvijek igrao sa srcem i bio tu i u onim teskim situacijama kada mnogi nisu.
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- anonymousHD
- Kontakt:
samir_tm87 je napisao/la:SUŠIĆU ODLAZI!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
care tusklo se opasno
..jedan nam je navijac uletio dole na stadion pa se ovaj seccurity izivljavao nad njim i onda tu nastafu frustracije....poslije gore su par mexikanaca dobili batina dobrih, a i nas je jedna lik dobio maru gataru...ma ebiga bilo je ebeno nakon tekme ..ovog mog prijatelja razvali nas covjek stocem , ebiga omaklo se
.
Ebiga Mexicanci pricjau kako im je ovo 4-5 utkamica kako gledaju ovdje Mexico i da smo mi jedini koji su imali vise navijaca od njih
...ma ebiga bez obzira na sve bilo je fino smao kisa je padala citav dan svi smo kisnuli od ranih jutarsnjih sati

Ebiga Mexicanci pricjau kako im je ovo 4-5 utkamica kako gledaju ovdje Mexico i da smo mi jedini koji su imali vise navijaca od njih

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- LarryDavid
- Kontakt:
anonymousHD je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:SUŠIĆU ODLAZI!

Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
garant im srbija jos nije bila gost u chicagu...SaltCityAttack je napisao/la:care tusklo se opasno..jedan nam je navijac uletio dole na stadion pa se ovaj seccurity izivljavao nad njim i onda tu nastafu frustracije....poslije gore su par mexikanaca dobili batina dobrih, a i nas je jedna lik dobio maru gataru...ma ebiga bilo je ebeno nakon tekme ..ovog mog prijatelja razvali nas covjek stocem , ebiga omaklo se
.
Ebiga Mexicanci pricjau kako im je ovo 4-5 utkamica kako gledaju ovdje Mexico i da smo mi jedini koji su imali vise navijaca od njih...ma ebiga bez obzira na sve bilo je fino smao kisa je padala citav dan svi smo kisnuli od ranih jutarsnjih sati

- samir_tm87
- Kontakt:
LarryDavid je napisao/la:anonymousHD je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:SUŠIĆU ODLAZI!
i meni je smijesno sto nismo uspjeli pobjediti selekcije tipa irska i sad imamo niz od 6 utakmica bez pobjede
čini mi se da je 5 poraza u pitanju, al' nije velika razlika, slažem se s tvojim mišljenjem 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Četiri poraza u nizu......(por, bra, irl, mex) a nismo pobjedili još od luxa znači šest utakmica bez pobjede....anonimni je napisao/la:čini mi se da je 5 poraza u pitanju, al' nije velika razlika, slažem se s tvojim mišljenjem
Ne valja ovo ni malo!!!!
Nešto treba mjenjati!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.