pile87 je napisao/la:
Samo opusteno nije to bas u tolikoj mjeri tako kao sto se prica.Amar jeste najbitni ali ima i on ljudi u klubu na koje se moze osloniti i koji rade.I druga stvar ne ide nigdje dok ne bude sve kako treba ali bas sve tj dok ne stignemo do tog auta ne sjedemo jedan krug kroz grad i ne potkacimo kakve trebe e onda sretan mu put

naravno da ima jos ljudi u klubu osim Amara, <----cuj "osim Amara"
ali Amar je tu jednostavno autoritet koji NIKO ne moze zamijeniti, sa njim smo 30% bolji ako nista samo zbog autoriteta i njegovog inata, jer ga se boje pored toga sto ga postuju, svi.
pa znas situaciju protiv Slavije cijeli stadion mu skandira ime, a on nece da se javi jer nismo dovoljno glasni(i pokazuje rukom onom do sebe "mora to bolje"), tek kada su meni se cini svi ustali i iz sve snage zagalamili njegovo ime nakon 10 puta, tek onda digao ruku.
isto tako djeluje i na igrace, nema u Zelji vise igraca koji se ne trude do max. i najveci sminkeri(Jamak), sada trce ko Gatuso.
A takodje autoritet je i u svom menadjerskom poslu koliko i u trenerskom, tako da svi ovise o njemu i najzasluzniji je za rad, red i disciplinu u Zelji. (sve ostalo je produkt toga)
mislim da smo zaboravili kako mozemo i mi vrlo lahko doci do toga da se ne zna ko pije a ko placa, ko uzima a ko daje.
dovoljno je samo da se izuzme jedan covjek.
zato mislim da bi morali taj "maraton" istrcati sa Amarom na celu.