FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 01 jun 2012, 14:06

boccaccio je napisao/la:Nadam se da je tako @pile...ipak,ako bi prodali Svraku,a sa odlaskom Patricka,mijenjamo onda citavu defanzivnu veznu liniju,a ne mislim da je to bas dobro.Vjerovatno bi upao Zolotic,ali bi pored njega morao onda doci jedan pakleni zadnji vezni,s obzirom da je Zola mlad i moze se desiti da kroz sezonu dosta varira sa igrama.Nemam pojma,kontam da bi bilo opasno odjednom izgubiti dva zadnja vezna koja su nam drzala sezonu.
Za Kvesica se nadam da bi mogao produziti ako Amar to zaganja,ipak ga je Amar vratio u igru,u zivot i napravio da je mali sada toliko na cijeni.Mogao bi to onda i ispostovati bar za jos sezonu.
Znas sta svi vide kad mali Zola dobro odigra a niko kada odigra lose, recimo utakmica protiv sarajeva i sirokog nebo i zemlja.Ne iznenadjuje to imace on jos dosta oscilacija u igri i sigurno ne moze on iznijeti sezonu, bar se vidjelo sta pritisak radi.Sigurno je da cemo u njemu imati paklenog igraca ali isto tako da nam i treba jak zadnji vezni.
Kvesićeva izjava je izmišljena, a Partizan nema para za njega evo sad citam hahah cirkusa
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 01 jun 2012, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 01 jun 2012, 14:07

od slijedeće sezone za infrastrukturni kriteriji se dodaje i trening kamp, znači da klubovi koji imaju trening kamp mogu dobiti licencu za takmičenja UEFE.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 01 jun 2012, 14:12

Raja, ova generacija navijača Želje treba biti zahvalna do groba što imamo Amara u klubu. Doduše, to svako od nas zna, ali nije na odmet da ponovimo. :mrgreen:

Zvučat će pretenciozno, neki će se početi i smijati, ali ovog ljeta od eventualne prodaje Kvesića i Adilovića očekujem priliv od 2 miliona KM.

Trebamo navijati i za mladu reprezentaciju, jer ako se ova generacija plasira na Euro, Kvesiću i Čoliću će sigurno porasti cijena za par stotina hiljada eura.

Ja kad bih birao najbolje bi bilo da ne prodajemo Kvesića, jer je pozicija beka najnezahvalnija, užasno je teško naći dobrog igrača na toj poziciji, najbolje bi bilo da prodamo Adilovića i Svraku, jer te dvije pozicije u ekipi su itekako nadoknadive.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 jun 2012, 14:15

BlueBoy1921 je napisao/la:od slijedeće sezone za infrastrukturni kriteriji se dodaje i trening kamp, znači da klubovi koji imaju trening kamp mogu dobiti licencu za takmičenja UEFE.
pa sve si mi objasnio,pa svi klubovi imaju svoj trening kamp,nego de malo poblize kako, gdje, sta ,ako znas ili si samo negdje to procitao
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 01 jun 2012, 14:20

astra1922 je napisao/la:
BlueBoy1921 je napisao/la:od slijedeće sezone za infrastrukturni kriteriji se dodaje i trening kamp, znači da klubovi koji imaju trening kamp mogu dobiti licencu za takmičenja UEFE.
pa sve si mi objasnio,pa svi klubovi imaju svoj trening kamp,nego de malo poblize kako, gdje, sta ,ako znas ili si samo negdje to procitao
kao prvo drug nas ni jedan tim nema trening kamp

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 jun 2012, 14:22

ima siroki pa zato i pitam to mi je glupo pa reko ako zna neka objasni
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 01 jun 2012, 14:25

astra1922 je napisao/la:ima siroki pa zato i pitam to mi je glupo pa reko ako zna neka objasni
drug nema ni siroki pravi kamp jer pod pravim kampom se podrazumjeva 4 i vise terena za treniranje i jos mnoge bitne stvari

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 01 jun 2012, 14:56

rossoner je napisao/la: Sinoc nisam gledao drugo poluvrijeme, zaspao. Citam da je Svraka grijesio i to opasno, ali da je ostatak odradio solidno. Nadam se da ce opet biti pozvan iskreno, pored tamo nekog Stojana Vranjesa i ostalih je sigurno zasluzio vise poziv.
cuj nekog tamo stojana vranjesa momak igrao u panduriju bio standardan i jedan od najboljih igraca sad ga kupio cluj i tamo isto igra.svraka jeste zasluzio ali je vise na fazon maletica

CARSON

Post Postao/la CARSON » 01 jun 2012, 15:09

Blagoje Bratić je napisao/la:Kakav je ovaj Kenan Handžić iz Sarajeva 20 godina koliko već i tako ga se lako riješe dali mu slobodne papire da li neko zna šta o tom momku,i ima li kakav kvalitet. ?

Ja ga znam preko starijeg burazera svi su ga hvalili kao veliki talenat sad bas ne znam mada bi ga trebalo testirati.

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 01 jun 2012, 15:11

Kvesic nece ici ispod 1 milion KM,to je sigurno kao smrt.
Adilovi moze ici za 450000 eura.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 jun 2012, 15:13

Demantovo je Kvesićev menadžer ovu izjavu o Partizanu. Ništa od toga, kaže.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jun 2012, 15:24

fredi je napisao/la:
rossoner je napisao/la: Sinoc nisam gledao drugo poluvrijeme, zaspao. Citam da je Svraka grijesio i to opasno, ali da je ostatak odradio solidno. Nadam se da ce opet biti pozvan iskreno, pored tamo nekog Stojana Vranjesa i ostalih je sigurno zasluzio vise poziv.
cuj nekog tamo stojana vranjesa momak igrao u panduriju bio standardan i jedan od najboljih igraca sad ga kupio cluj i tamo isto igra.svraka jeste zasluzio ali je vise na fazon maletica
Vranjes kad je igra i nasu ligu bio je dobar ali dovesti igraca koji ima haman 30 kuka da ga probas u repki je ludost.Ustvari nije to je poziv za menadzere, kao sto je bio i bezbroj puta do sada onaj Vrancic pa sta je ono onako, hem je spor em star pa ja vidim da nije kalibar za reprezentaciju a ne neko ko se bolje razumije u nogomet al nije sve u parama ma jok

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 01 jun 2012, 15:29

pile87 je napisao/la: Vranjes kad je igra i nasu ligu bio je dobar ali dovesti igraca koji ima haman 30 kuka da ga probas u repki je ludost.Ustvari nije to je poziv za menadzere, kao sto je bio i bezbroj puta do sada onaj Vrancic pa sta je ono onako, hem je spor em star pa ja vidim da nije kalibar za reprezentaciju a ne neko ko se bolje razumije u nogomet al nije sve u parama ma jok
svraka ima 24 godine vranjes za par sedmica puni 27.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 01 jun 2012, 16:00

fredi je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Vranjes kad je igra i nasu ligu bio je dobar ali dovesti igraca koji ima haman 30 kuka da ga probas u repki je ludost.Ustvari nije to je poziv za menadzere, kao sto je bio i bezbroj puta do sada onaj Vrancic pa sta je ono onako, hem je spor em star pa ja vidim da nije kalibar za reprezentaciju a ne neko ko se bolje razumije u nogomet al nije sve u parama ma jok
Sta si se ti nadovezo tog Vranjesa lik fakat al fakat nije kalibar za reprezentacije, sve dok nam takvi dolaze igrat mi necemo vidjet dalje od baraza. Al nebitno idemo bezveze u off.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jun 2012, 16:01

fredi je napisao/la:
ma ne citas vranjes i moze proci da se proba ali vrancic je odron ili kako se vec lik zove.zaista ne znam kakvu je sezonu vranjes imao iza sebe ali Svraka je bio iznad nase lige ove sezonu igrac koji je najvise napredovao ove tri godine od igraca kojeg su tjerali po posudbama do igraca koji je dobio poziv jer ima iza sebe jaku sezonu, pa bi se od njega moglo ocekivati da zaigra...

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 01 jun 2012, 16:10

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 01 jun 2012, 16:36

najvise od svega me nervira ovo potcjenjivanje ekipa a pogotovo Želje, cuj ti Hajduk nesto nudi 100.000 pa sta ste vi sta misle svi da su,smijesni su svi koji traze ove nase igrace za tih nekih 100.000,ali dobro tu smo krivi i mi bili pa smo im omogucili to prije,nema vise,naprijed Amare samo uvedi taj novi sistem..a kad ste kod Vranjesa pa onaj lik jedino sto ima frizuru onako pofinu,a da je igrao vala i u Barsi on veze s vezom nema...
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jun 2012, 16:43

old school je napisao/la:najvise od svega me nervira ovo potcjenjivanje ekipa a pogotovo Želje, cuj ti Hajduk nesto nudi 100.000 pa sta ste vi sta misle svi da su,smijesni su svi koji traze ove nase igrace za tih nekih 100.000,ali dobro tu smo krivi i mi bili pa smo im omogucili to prije,nema vise,naprijed Amare samo uvedi taj novi sistem..a kad ste kod Vranjesa pa onaj lik jedino sto ima frizuru onako pofinu,a da je igrao vala i u Barsi on veze s vezom nema...
Samo ono sto ne prodamo produziti ugovore, kako je krenulo nece biti potrebe ni prodavati ako se Dzeko opet uda a sve su prilike da hoce.Najpozeljni smo klub u BiH za igrati, iskreno oceujem transfer nakon kojeg nece nista vise biti isto, koji ce biti presudan za dolazak igraca da neko veliko ime zaigra u Zelji e onda cemo znati da smo iznad sivila i jada lige i da nema povratka nazad.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 01 jun 2012, 16:52

pile87 je napisao/la:
old school je napisao/la:najvise od svega me nervira ovo potcjenjivanje ekipa a pogotovo Želje, cuj ti Hajduk nesto nudi 100.000 pa sta ste vi sta misle svi da su,smijesni su svi koji traze ove nase igrace za tih nekih 100.000,ali dobro tu smo krivi i mi bili pa smo im omogucili to prije,nema vise,naprijed Amare samo uvedi taj novi sistem..a kad ste kod Vranjesa pa onaj lik jedino sto ima frizuru onako pofinu,a da je igrao vala i u Barsi on veze s vezom nema...
Samo ono sto ne prodamo produziti ugovore, kako je krenulo nece biti potrebe ni prodavati ako se Dzeko opet uda a sve su prilike da hoce.Najpozeljni smo klub u BiH za igrati, iskreno oceujem transfer nakon kojeg nece nista vise biti isto, koji ce biti presudan za dolazak igraca da neko veliko ime zaigra u Zelji e onda cemo znati da smo iznad sivila i jada lige i da nema povratka nazad.
Cekam taj dan da nekoga udamo za 1 000 000 Evrica :P Eh kada se to desi (a desit ce se danas il sutra) sto rece pile nista vise nece biti isto.Da u trenutnom sastavu ima materijala za to ja sam siguran.Svraka,Kvesic,Cola mali,Bogi,Zola,Zajko,Bekric,Nijema.........

Neka bar jedan od ovi ode za milju a ostali kada dodje vrijeme i za manje bili bi giganti naredni 10 godina.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 01 jun 2012, 17:01

ja na ovu kompletnu situaciju u premijer ligi bih gledam kao na jedan maraton,gdje svi klubovi trce,ali negdje na desetom kilometru ceka auto,i onaj koji prvi stigne i sjedne u to auto je otisao za dugo,dugo vremena svim ostalim klubovima....

taj auto je plasman u grupnu fazu lige sampiona i zagarantovanih najmanje 9 miliona evra!.....a neko ce uspjeti prvi,kad tad,da li privatizacijom i privatnim ulaganjem,da li dobrom generacijom i srecom u zrijebu....nerealno je da to bude zeljo ove godine,ali ko zna....uglavnom,ko god bude,bice ga skoro nemoguce stici kasnije....
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Tarapi i 80 gostiju.