Safet Sušić - Pape

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Monolog » 01 jun 2012, 15:08

Pape ostani, novac mi je prijeko potreban :!:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 jun 2012, 15:08

vendeta87 je napisao/la:Evo sa ovih 23 igraca ja Vam garantujem da bi svaki prosjecan trener ostvario prolaz na SP 2014,
Golmani: Begovic, Buric, Sehic.
Odbrana: Mujdza, O.Vranjes, Spahic, Pandza, Zukanovic ,Cocalic, Papc, Kvesic.
Vezni red: Salihovic, Medunjanin, Pjanic, Misimovic, Zahirovic, Hadzic.
Krila: Lulic, Visca, Stevanovic ,Mahmutovic.
Napad: Dzeko, Ibisevic.
Postava 4-2-3-1, i Susic ih sve moze vec sad pozvati i uigravati osim Hadzica kojem treba vremena da sredi dokumentaciju.
Po obicaju, ti imas kvalitetne postove i slazem se sa ovim izborom igraca. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 01 jun 2012, 15:08

Blaž Slišković mi se odjednom ne čini kao loš zar ne? :mrgreen:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 jun 2012, 15:08

vendeta87 je napisao/la:

Ma nisam ni mislio da je Rahimic kriv za nesto al treba se on oprositi od repke a ja bi poce igrati sa dva centralana vezna tj. bez klasicnog defanzivnog veznog.
eh moj Banjalučanine, svi smo mi generali poslije bitke, no jedno je sigurno, nešto Pape treba da mijenja
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 jun 2012, 15:08

skyisthelimit je napisao/la:sve reci ali da je Mexico prelos ili u prevodu da smo mi brazilci za njih je smjesno..Zao mi je, ali je presmjesno
Nemoj biti smjesan cuj neznamo pa milion puta bi odbrana bila bolja i sigurnija, a ja da sam na mjesto Zukanovica i Cocalica ne bi se ni odazavao na poziv dok je Susic selektor jer onj njih dvojicu vec godinu dana ignorise!

Jesi li ti gledao tu dvojicu igraca u svojim klubovima ili pises da su bolji samo zbog toga sto svi to govore..
Kazem ponovo trebao ih je pozvati ali niko ali bas niko njihove partije nije gledao i stoga njihove kvalitete ne znamo. Natpisi u medijima, igraci sezone i sl nista u prilogu ne govore dok ne odigraju jednu tekmu u reprezentaciji..Tek onda mozemo suditi..
Prosle sezone ste Jahica isto prozivali pa kad je pozvan sad je jedan od najgorih igraca..Univezalac ? Da, ali za nista.. Fol sve zna igrati, a zapravo ne zna nista..Ako ce biti da on ode, u potpunosti sam za pozivanje navedene dvojice igraca ali samo kao zamjene za Spahica i Pandzu
Mexiko je bio na nivou Albanije ako ne i meksi...Djelovali su bas kao neka U21 ili olimpijska reprezentacija...Dok god Miske ,Pjanic,Medunjanin,Rahimic stoje zajedno u redu dok se intonira himna mi cemo uvijek biti nadtrcani a samim tim i nadigrani, rezultat necu pogadjati ali ovo dvoje je sigurno kao da ce danas pasti kisa u BiH... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 01 jun 2012, 15:09

bhsport je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Evo sa ovih 23 igraca ja Vam garantujem da bi svaki prosjecan trener ostvario prolaz na SP 2014,
Golmani: Begovic, Buric, Sehic.
Odbrana: Mujdza, O.Vranjes, Spahic, Pandza, Zukanovic ,Cocalic, Papc, Kvesic.
Vezni red: Salihovic, Medunjanin, Pjanic, Misimovic, Zahirovic, Hadzic.
Krila: Lulic, Visca, Stevanovic ,Mahmutovic.
Napad: Dzeko, Ibisevic.
Postava 4-2-3-1, i Susic ih sve moze vec sad pozvati i uigravati osim Hadzica kojem treba vremena da sredi dokumentaciju.
Po obicaju, ti imas kvalitetne postove i slazem se sa ovim izborom igraca. ;)
Hvala na komplimentu, isto vazi i za tebe!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 01 jun 2012, 15:11

Ceka se taj Lihenstajn za prekidanje crne serije.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 01 jun 2012, 15:12

Monolog je napisao/la:Pape ostani, novac mi je prijeko potreban :!:

budi mangup pa odigraj na Lihtenstajn 7.9.2012 kec ili X..Ulozi cener dobitak nije ispod 70 KM..
15.10 - 15.06 ...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 jun 2012, 15:13

skyisthelimit je napisao/la:

budi mangup pa odigraj na Lihtenstajn 7.9.2012 kec ili X..Ulozi cener dobitak nije ispod 70 KM..
Lihtenštajn bismo mogli nas 11 s foruma dobiti, a da nas vodi Pape. Čak ni on nije u stanju izgubiti od totalnih amatera. Taj novac ću ipak drugačije uložiti. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 jun 2012, 15:14

Scof1eld je napisao/la:Sad svi su UVIJEK govorili da je nesposoban.. ja se nesto ne sjecam da iko poslije francuske to govorio ili par mjeseci prije.. Koliko se ja sjecam, sjevali su komplimenti ili su misevi bili skriveni u rupama..

Zelite da se testiraju novi igraci, za sto i sluze prijateljske, i onda kad primimo gol u zadnjim minutama, zahvaljujuci individualnim idiotskim greskama, onda je pape za sve to kriv.. ( quote tipa on ih i poziva je besmislen, jer ne mozes ocekivat da ce idiot raditi skarice u svom petercu, ili da ce najiskusniji igrac dati autogol u 94 )

I Jahica ste svi htjeli u repci, jednu tekmu vam je odlican, nakon sinoc treba biti lincovan.. :roll:
Nadji post od bilo koga na ovom foumu da je potencirao na Stojana Vranjesa,Svaraku,Vrancica pa da i to razrijesimo...Ovdje su svi ubijek potencirali na one koji nam trebaju a to su Stevanovic,Visca,Zukanovic,Cocalic,Buric,Mahmutovic,Ljevakovic,Hadzic,Bicakcic,Svaraka ,Galesic itd itd...
A od ovih svih koje smo mi potencirali jedan je pozvan i pokazao vise za ono malo minuta nego 70 % repke...Znaci da mi pratimo puno vise sve nego nas vrli strateg...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 01 jun 2012, 15:14

Monolog je napisao/la:

Lihtenštajn bismo mogli nas 11 s foruma dobiti, a da nas vodi Pape. Čak ni on nije u stanju izgubiti od totalnih amatera. Taj novac ću ipak drugačije uložiti. ;)
Nemoj tako da potcjenjujes Papeta on je u stanju da izgubi i protiv Lichtenstajna!
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 01 jun 2012, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 jun 2012, 15:15

vendeta87 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:@anonymousHD nije to samo tvoje misljenje vecina se normalnih i racionalnih ljud slaze sa tobom!
@Cartman, eto to spomenu kostur ekipe pa reko da pitam i tebe i ostale forumase koji to igraci i zasto cine kostur ekipe, koji stil fudbala mi opste gajimo?
Bog zna koji mi stil gajimo. Volimo mislit da smo kao neki tehnicari i da igramo dobru pas igru, ali meksikanci su pokazali koliko su bolji sto se toga tice. Da ne pricam o Portugalu.

A kostur ekipe je po meni Begovic, Spahic, Dzeko, Pjanic i Misimovic. Tu bi trebao bit i Salihovic, ali covjek nikad ne igra.
Ali kako god mi da prevrcemo i okrecemo nemogu Pjanic i Miismovic zajedno igrati, ili jedan ili drugi, jednostavno kad su istovremeno na terenu gubimo na brzini u igri.
Mislim da mogu protiv slabijih ekipa, ali ne protiv Slovacke i Grcke. Tu neka Miske ide na klupu sto se mene tice. U Minsku je se vidilo da mozemo bez njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 01 jun 2012, 15:17

Da mi je samo jednu tekmu nase repke docekati u kojoj ce svaki igrac igrati na svojoj prirodnoj poziciji!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 01 jun 2012, 15:18

Monolog je napisao/la: Lihtenštajn bismo mogli nas 11 s foruma dobiti, a da nas vodi Pape. Čak ni on nije u stanju izgubiti od totalnih amatera. Taj novac ću ipak drugačije uložiti. ;)

dobro, ostaje ti Latvija 5 dana kasnije..Verpakovskis koji ima Euro iskustvo i Rundevs igraju ko veeeeliki..

Pamtim 712.
15.10 - 15.06 ...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 01 jun 2012, 15:19

Monolog je napisao/la:

Lihtenštajn je znao izvući bod i protiv Portugala, ako se ne varam. Nisi ih pratio zadnja 3 kvalifikacijska ciklusa, nisu više toliko loši, stalno nekog pokopaju. Neće biti lagano ni protiv njih :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 jun 2012, 15:20

Pamti.
No, taj novac ću iskoristiti za zimovanje. Vels, s druge strane, bi mi mogao otvoriti vrata Španije ili neke druge egzotične zemlje. Jbg, dosadilo mi pozdravljat "poznatu" raju na crnogorskom ili hrvatskom primorju. :mrgreen:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 jun 2012, 15:20

Mislis ovako kako sam ja odigrao:
slika
A nalijepicu ti kasnije i listic na kom sam odigrao na Njemce,Francuze,Mexiko!!! ;)

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 01 jun 2012, 15:24

gringobih je napisao/la: Mislis ovako kako sam ja odigrao:
slika
A nalijepicu ti kasnije i listic na kom sam odigrao na Njemce,Francuze,Mexiko!!! ;)

svaka cast.. Vidis da su ovi porazi dobrodosli svima nama od selektora, igraca a narocito navijaca
15.10 - 15.06 ...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jun 2012, 16:28

Nisu za nas ove jace utakmice,dajte vi nama Iran da pobjedimo i zaradimo koju marku..

Jos nije podnio ostavku ? :roll:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 jun 2012, 17:36

Sušić da je imao i gram morala podnio bi ostavku odmah nakon baraža.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.