FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- 30Scudetta
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Solidan je bio Muamer a i to je dovoljno da bude pozivan i ubuduce jer kako su odigrale ostale novajlije on je licno Socrates za njih......
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...
Borben i nije se prepao.Trazio loptu.Dva puta pogrijesio kod predaje lopte.Prvi put kada je pogrijesio Cicorito izasao sam pred Begovice no odbranio mu a poslije Lula sa gol crte skinuo drugi sut.csh je napisao/la:moze li nam neko napisat kako je odigrao svraka!
Da nije bilo te prve greske Muamer bi mogao dobiti prolaznu ocjenu ovako moze biti samo sluzbeni nastup za BiH.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Solidan je bio, sto kaze scudeto, ali je ostao samo na tome.. Bio je uvijek na terenu gdje je i trebao, nije se krio za svoj debitantski nastup i pokazao je da ima mu*a za razliku od nekih koji inace nisu tu. Napravio je 2 ostra faula bez zutog nad Zavalom i Chicaritom. Imao je jednu katastrofalnu pogresku, kada je loptu koja mu je isla pokusao iz prve da proslijedi prema napadu, ali je bila malo jaca i nije stigao, i samo je vratio nazad prema igracu koji mu je i dodao, i to je presjekao Guardado jer je bila slabija lopta, i pruzio loptu Chicaritu koji je fulao 100% priliku...csh je napisao/la:moze li nam neko napisat kako je odigrao svraka!
Sve u svemu, tesko da ce opet biti pozvan, ne sto nije zasluzio, vec sto je Susic pitar zezsci...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
kad te sad počnu napadati radi ovog boldiranog...Baja_Zvjerka je napisao/la:Sve u svemu, tesko da ce opet biti pozvan, ne sto nije zasluzio, vec sto je Susic pitar zezsci...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ma jok, eto zaslužio je igromanonimni je napisao/la:kad te sad počnu napadati radi ovog boldiranog...Baja_Zvjerka je napisao/la:Sve u svemu, tesko da ce opet biti pozvan, ne sto nije zasluzio, vec sto je Susic pitar zezsci...
nisam gled'o utakmicu, al' po komentarima koje sam vidio i na pdf-u reprezentacije i ovdje, nije zaslužio da igra. ja samo govorim da će(te) ga napadati radi ovog dijela da je Safet pitar, ne radi toga je li Svraka zaslužio poziv
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Kako mi je drago sto je dosla ponuda za adilovica 400 000 hiljada KM i koja je odbijena na svakom forumu navijaci Zelje sto je najtuznije takve gluposti govore da je to za nevjerovati pa i da je tako nema potrebe da to govoris za igraca koji je svaku utakmicu odigrao srcem ja mu zelim sve najbolje.
Baš me zanima čime sam to prekršio pravila foruma, da mi se briše post u kojem fino pitam, je li istinita vijest koju sam pročitao na drugom sajtu, da li je Partizan poslao ponudu za Kvesića?? Svašta!!
Nekako mi je cak i nevjerovatno da mali Kvesa ode... Volio bih jako da se ne ostvare ove medijske prepiske, Partizan i tako to. Ipak cemo jako tesko nadomjestiti njegov odlazak. Haj' ti sad nadji nekog ovakvog ili boljeg mozda. Tesko. Jedino ako je u pitanju neki pravo dobar iznos, recimo 800 000 eura ili nesto tako, onda uredu, ali mislim da ga u suprotnom niposto ne bi trebali prodati. Radije prihvatiti ovu ponudu za Adilovica, mozda nategnuti jos nekih 100 000 pa ga tusnuti za pola miliona € nekome. Siguran sam da mozemo naci boljeg napadaca. Ova lijeva strana ce nam jako oslabiti ako ode Josip. Vidim zelja mu je da ide u Partizan, zao mi je i zbog toga, ali to treba postovati i biti realan. Ali da barem hoce Evropu odraditi svi igraci koje imamo pa da onda idu. Nekako bih lakse to prebrodio, jer samo kad se sjetim prije 2 godine kad smo prodali Bekrica, Bucana, Simu bili smo znatno neprepoznatljiviji i losiji u LP. Odlaskom ovako bitnih igraca prije Evrope sanse jos vise opadaju. Amaru u potpunosti vjerujem, ako on ipak odluci da ga proda onda mi nemamo pravo tu ista pametovati jer sigurno postoje neki valjani razlozi ili adekvatna zamjena. Ali jednostavno, ne mogu se oteti dojmu da mi je zao...
Sinoc nisam gledao drugo poluvrijeme, zaspao. Citam da je Svraka grijesio i to opasno, ali da je ostatak odradio solidno. Nadam se da ce opet biti pozvan iskreno, pored tamo nekog Stojana Vranjesa i ostalih je sigurno zasluzio vise poziv.
Sinoc nisam gledao drugo poluvrijeme, zaspao. Citam da je Svraka grijesio i to opasno, ali da je ostatak odradio solidno. Nadam se da ce opet biti pozvan iskreno, pored tamo nekog Stojana Vranjesa i ostalih je sigurno zasluzio vise poziv.
Osim - drugo ime za Želju !
-
- Kontakt:
imao je jednu veliku gresku kada je gurnuo njima loptu u for,a kasnije odigrao je solidno nije ni grijesio puno,uglavnom sigurno bolji od nekih vranjesa i alispahica,a ovo za Kvesica ne znam sta da kazem steta velika ako ode ispod 500.000 euraanonimni je napisao/la:nisam gled'o utakmicu, al' po komentarima koje sam vidio i na pdf-u reprezentacije i ovdje, nije zaslužio da igra. ja samo govorim da će(te) ga napadati radi ovog dijela da je Safet pitar, ne radi toga je li Svraka zaslužio poziv

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
.
Zadnja izmjena: mokhe, dana/u 01 jun 2012, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Nije nama u klubu frka da se prodaju igraci tek tako,pogotovo sto sam siguran da se ceka sta ce biti sa Dzekom,jer bi opet bila pravo dobra finansijska injekcija sa tom prodajom.Apsolutno se slazem s tobom i ostao bi zal kada bi ostali bez tako dobrog beka.No neminovan je njegov odlazak kad tad,jako je dobro skolovan,vrijedan,a mlad totalno,pozeljan je svakoj ekipi koja je naprednija od nas.Sa druge strane sansa da se proda dobra je samo za ovaj prelazni rok zbog ugovora koji ima.Da li bi Kvesic pristao na neko produzenje sa vjerovatno boljim uslovima,to je upitno.Normalno je da momak hoce da napreduje u karijeri i svjestan je da na mladost i kvalitet moze otici u puno bolju sredinu i dobro napredovati i finansijski i igracki.Prema tome postoji taj rizik da ako se ne proda vec sada,da odbije produzenje i dosli bi u realnu opasnost da ga bas moramo prodati na zimu,s tim da bi cijena bila garantovano puno manja.Bojim se takve opasnosti.A opet prodaja na zimu bi ostavile jos manju mogucnost popunjavanja te pozicije kvalitetno.rossoner je napisao/la:Nekako mi je cak i nevjerovatno da mali Kvesa ode... Volio bih jako da se ne ostvare ove medijske prepiske, Partizan i tako to. Ipak cemo jako tesko nadomjestiti njegov odlazak. Haj' ti sad nadji nekog ovakvog ili boljeg mozda. Tesko. Jedino ako je u pitanju neki pravo dobar iznos, recimo 800 000 eura ili nesto tako, onda uredu, ali mislim da ga u suprotnom niposto ne bi trebali prodati. Radije prihvatiti ovu ponudu za Adilovica, mozda nategnuti jos nekih 100 000 pa ga tusnuti za pola miliona € nekome. Siguran sam da mozemo naci boljeg napadaca. Ova lijeva strana ce nam jako oslabiti ako ode Josip. Vidim zelja mu je da ide u Partizan, zao mi je i zbog toga, ali to treba postovati i biti realan. Ali da barem hoce Evropu odraditi svi igraci koje imamo pa da onda idu. Nekako bih lakse to prebrodio, jer samo kad se sjetim prije 2 godine kad smo prodali Bekrica, Bucana, Simu bili smo znatno neprepoznatljiviji i losiji u LP. Odlaskom ovako bitnih igraca prije Evrope sanse jos vise opadaju. Amaru u potpunosti vjerujem, ako on ipak odluci da ga proda onda mi nemamo pravo tu ista pametovati jer sigurno postoje neki valjani razlozi ili adekvatna zamjena. Ali jednostavno, ne mogu se oteti dojmu da mi je zao...
Inace sam misljenja da su svi igraci na prodaju,pa neka izvole,iako bi dobro bilo da ne ode vise od dva igraca zbog uigranosti ekipe i zbog toga sto bi to vec bio garant uspjeha u narednoj ligaskoj sezoni.
Zalio bih svakako zbog njegovog odlaska,ali realno ja bi vec sada ili poslije evropskih utakmica,jer ipak ima vremena za transfere,pogledao najbolju ponudu i prodao ga po toj cijeni koja je najveca,pa kolika god ona bila,a imali bi vremena da trazimo opet nekog dobrog igraca.Prije njega je bio Radovanovic koji isto nije bio los igrac,pa je dosao Kvesic.Za obojicu nismo znali kakvi su,nama su bili nepoznati.Da Radovanovic nije izradio na pocetku prosle sezone i da nije otisao uprkos obecanju da ce se pojaviti na prozivci,nikada ne bi vidjeli Kvesica na djelu.Tako da se nikad ne zna da li bi upecali boljeg od Kvesica npr.,Mozda bi mogli dovesti i boljeg,ali tesko da bi mogli dovesti i boljeg i perspektivnijeg od njega.No pare se vrte i od toga se zivi,pa se nekad i mora prodati neko ko ce ti i faliti u narednoj sezoni.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Blagoje Bratić
Kakav je ovaj Kenan Handžić iz Sarajeva 20 godina koliko već i tako ga se lako riješe dali mu slobodne papire da li neko zna šta o tom momku,i ima li kakav kvalitet. ?
Zadnja izmjena: Blagoje Bratić, dana/u 01 jun 2012, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
Kao sto rekoh juce ili prodat ili produzit ugovor.Nekako mi se cini da je najblize odlasku Adilovic ili Svraka.Vjerujem da ce Kvesa naci zajednicku sa Amarom oni jednostavno trebaju jedan drugom.boccaccio je napisao/la:Nije nama u klubu frka da se prodaju igraci tek tako,pogotovo sto sam siguran da se ceka sta ce biti sa Dzekom,jer bi opet bila pravo dobra finansijska injekcija sa tom prodajom.Apsolutno se slazem s tobom i ostao bi zal kada bi ostali bez tako dobrog beka.No neminovan je njegov odlazak kad tad,jako je dobro skolovan,vrijedan,a mlad totalno,pozeljan je svakoj ekipi koja je naprednija od nas.Sa druge strane sansa da se proda dobra je samo za ovaj prelazni rok zbog ugovora koji ima.Da li bi Kvesic pristao na neko produzenje sa vjerovatno boljim uslovima,to je upitno.Normalno je da momak hoce da napreduje u karijeri i svjestan je da na mladost i kvalitet moze otici u puno bolju sredinu i dobro napredovati i finansijski i igracki.Prema tome postoji taj rizik da ako se ne proda vec sada,da odbije produzenje i dosli bi u realnu opasnost da ga bas moramo prodati na zimu,s tim da bi cijena bila garantovano puno manja.Bojim se takve opasnosti.A opet prodaja na zimu bi ostavile jos manju mogucnost popunjavanja te pozicije kvalitetno.
Inace sam misljenja da su svi igraci na prodaju,pa neka izvole,iako bi dobro bilo da ne ode vise od dva igraca zbog uigranosti ekipe i zbog toga sto bi to vec bio garant uspjeha u narednoj ligaskoj sezoni.
Zalio bih svakako zbog njegovog odlaska,ali realno ja bi vec sada ili poslije evropskih utakmica,jer ipak ima vremena za transfere,pogledao najbolju ponudu i prodao ga po toj cijeni koja je najveca,pa kolika god ona bila,a imali bi vremena da trazimo opet nekog dobrog igraca.Prije njega je bio Radovanovic koji isto nije bio los igrac,pa je dosao Kvesic.Za obojicu nismo znali kakvi su,nama su bili nepoznati.Da Radovanovic nije izradio na pocetku prosle sezone i da nije otisao uprkos obecanju da ce se pojaviti na prozivci,nikada ne bi vidjeli Kvesica na djelu.Tako da se nikad ne zna da li bi upecali boljeg od Kvesica npr.,Mozda bi mogli dovesti i boljeg,ali tesko da bi mogli dovesti i boljeg i perspektivnijeg od njega.No pare se vrte i od toga se zivi,pa se nekad i mora prodati neko ko ce ti i faliti u narednoj sezoni.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- istina1981
- Kontakt:
Svim igracima koji imaju ugovore do 6/2013. a koji sada ne odu obavezno, po svaku cijenu produziti ugovore. A za one koji to ne zele SIR Amar ima lijeka. Lijepa rezervna ekipa pa ce onda biti pozeljan samo za Rudar iz Kaknja. Ipak je Zeljo na prvom mjestu. To svim igracima treba da bude jasno. A za nase uslove imaju sasvim solidna primanja tako da ne trebaju puno da se zale....
Zadnja izmjena: istina1981, dana/u 01 jun 2012, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO !!!
Nadam se da je tako @pile...ipak,ako bi prodali Svraku,a sa odlaskom Patricka,mijenjamo onda citavu defanzivnu veznu liniju,a ne mislim da je to bas dobro.Vjerovatno bi upao Zolotic,ali bi pored njega morao onda doci jedan pakleni zadnji vezni,s obzirom da je Zola mlad i moze se desiti da kroz sezonu dosta varira sa igrama.Nemam pojma,kontam da bi bilo opasno odjednom izgubiti dva zadnja vezna koja su nam drzala sezonu.
Za Kvesica se nadam da bi mogao produziti ako Amar to zaganja,ipak ga je Amar vratio u igru,u zivot i napravio da je mali sada toliko na cijeni.Mogao bi to onda i ispostovati bar za jos sezonu.
Za Kvesica se nadam da bi mogao produziti ako Amar to zaganja,ipak ga je Amar vratio u igru,u zivot i napravio da je mali sada toliko na cijeni.Mogao bi to onda i ispostovati bar za jos sezonu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- istina1981
- Kontakt:
I neko je napisao da se ceka ishod eventualnog Dzekinog transfera pa da ce se onda razmatrati ko ce da ide. S tim se upotpunosti slazem. Ako Dzekson ode za kakvu cifru priblizno 30 000 000 tada bi bili u situaciji da nikog ne moramo prodati i cak bi bilo love za jedno dva solidna pojacanja iz nase lige...
FORZA ZELJO !!!
-
- Kontakt:
Ja sam za to da se sredi finansije kluba jer ne treba puno da se to svede na nulu ili bar neki minoran iznos, da se iskoristi novac za kamp jer se slijedeće sezone neće moći licenca za evropu dobiti bez trening-kampa, i tek onda da se ganjaju neka extra pojačanja
za zelje nema sigurnoBlagoje Bratić je napisao/la:Kakav je ovaj Kenan Handžić iz Sarajeva 20 godina koliko već i tako ga se lako riješe dali mu slobodne papire da li neko zna šta o tom momku,i ima li kakav kvalitet. ?
blueboy kakav trening kamp ce biti uslov za licencu objasni malo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- istina1981
- Kontakt:
Kenan Handzic je bio, ne znam jeli jos mladi reprezentativac. Ne radi se uopste o losem igracu s obzirom da je 91. godiste. Mana mu je sto je tarpi
mada mi nismo imali losa iskustva sa pitarima koji dodju kod nas. Cak su ginuli duplo vise nego za FKS. Primjeri: Pelak, Ihtijarevic, Cenan,Bucan.... Mozda nebi bilo lose dovesti ovog malog ako je vec dzaba...

FORZA ZELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Bosanac1991, rishovski i 144 gosta.