Saurman je napisao/la:dinoze je napisao/la:Za mene licno igraci nisu ni sekunde krivi. Krivi su navijaci reprezentacije i oni koji se tako predstavljaju.
Igraci su se silom prilika samo uklopili u to okruzenje. Susic je cak i postavio neke profesionalne standarde na pocetku ali je brzo popustio. Jer su nasi novinarcici sa raznih portala i TV kuca napravili pritisak na njega.
Sve dok se navijaci budu ovako ponasali prema repki i novinari izmisljali lazi i trazili iz svega senzaciju nema nama napredka u fudbalu. Mi se trebamo prvo nauciti neke stavri.
Susic da je pamentan **** bi sve navijace sto dolaze na treninge i u hotel repke, repku bi drzao u strogom karantinu, nema posjeta porodicama i rodzacima. Navijaci nemaju pravo pistupa na kilometar hotelu i treningu, menadzer isto tako. Press konferencija svaki dan u 15h , trajanje 5 min, pitanja zabranjena. Mi smo stoka i mrava i netreba nam drugacije.
Vranjes i nije toliko los igrac kako ga neki ovdije predtsavljaju, covjek igra u Kluzu sto je za hrvatske, bosanske, srbijanske, austrijske, belgijske timove pojam. Treba mu malo vremena da adaptira ne pominjuci to da ga je stavio na neprirodnu poziciju.
O kojem karantinu govoriš u prijateljskim utakmicama.![]()
Vranješ je kloc i to je pokazao već protiv Irske a sinoć je to i potvrdio.
Pa posto ovdije vecina forumasa uzima prijateljske kao vazne onda karantin i prije njih.
A ako je prijateljska i ne treba karantin (citaj nevazna) onda nas i nije skupo kostao.
A svi mi znamo kakva su se sijela pravila i u kvalifikacijama.