toliko od mene,
cao drugari

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
gdje ces toEvil Genius II je napisao/la:sutra je presica na kojoj bi se zeman trebao zvanicno izjasniti o svojoj sudbini, iako je evidentno da je on novi trener rome. sto se ostalih novosti tice i nema ih bas previse. uglavnom se sve vrti oko vec spomenutih imena ali nista konkretno. ono sto mi se svidjelo je vijest da vrlo vjerovatno necemo otkupiti gaga (koji i nije zadovoljio proslom sezonom) pa se nadam da cemo dovesti kakvog kvalitetnog veznjaka (ili dva).
toliko od mene,
cao drugari
otisao, vratio se . . k'o enes begovic (il' cija je vec pjesma)AllAbout je napisao/la: gdje ces to![]()
![]()
sto se tice trenera mogu reci da sam jako sretan i mislim da ce sve biti dosta bolje ovaj put i da cemo napokon uzivati
http://www.asroma.it/en/news/news.html?id=5578" onclick="window.open(this.href);return false;Evil Genius II je napisao/la:propali pregovori sa zemanom!!!
nije ba![]()
danas je bio u trigoriji gdje je valjda potpisao ugovor a sutra u 17:00 je zvanicna presica
[youtube][/youtube]Evil Genius II je napisao/la:propali pregovori sa zemanom!!!
nista novo, sissoko se sam nudi ali iz rome sute 'ko zaliveni'. s rolandom se stvar malo zakomplikovala zbog nekih 3 miliona. naime, porto navodno trazi 15 a roma je spremna ponuditi 'samo' 12 miliona za njega. isto tako sam naletio na njegovu izjavu gdje kaze kako ce sacekati zavrsetak eura prije nego donese odluku o buducnosti sto vjerovatno znaci da puca na neki 'jaci' klub od rome tako da sam nakon pocetnog slavlja postao skeptik povodom njegovog dolaska. od ostalih vijesti nista zanimljivo sto me podsjeti:schmecker je napisao/la:Ima li kakvih novosti, desava li se sta, sta je sa sissoka i rolanda ?
nisam znao da je meta..ako jeste odlicno..dao se primjetit kvalitetEvil Genius II je napisao/la:evo gledam ovu tekmu francuska - engleska i moram priznati da ovaj debuchy nije nimalo los desni bek, a procitah jutros da nam je on kao primarna meta za tu poziciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.