Nadam se da je sad svima jasno zasto sam od prvog dana bio protiv Safeta (trenera ne igraca) i zaradio 300 banova ukazivajuci na stvari koje sam prepoznao od prve njegove utakmice...I cega sam se najvise plasio i dogodilo se pogodio sam sve sa preciznoscu 99,9%!!!
Zaista je nevjerovatno kako covjek uspijeva apsolutno sve raditi pogresno (zasluzo je "nobela" za ovo)...
Od kako je dosao vise nemamo nikakvu igru sve se je svelo na prekide gdje samo zahvaljujuci genaijalonosti pojedinaca zabijemo gol, mi smo 80% golova u eri Safeta dali iz prekida ne iz akcija a ako je i dat gol iz igre to je uvijek bilo po Magathovom receptu Miske-Dzeko i pogodak...
Nadam se da su svi oni pljuvaci po meni shvatili kad sam govorio da Miske,Pjanic,Rahimc,Ibricic zajedno u timu daju 2-3 igraca manje u nasem timu...
Kada sam Govorio da nas Rahimic previse kosta u ofanzivi i da svojom defanizivom ne moze nadokanaditi taj manjak iz igre prema naprijed,sa njim u timu mi nemamo nikakav protok lopte , jos kad se doda da nemamo krila od kako je Safet trener postaje kristalno jasno zasto Dzeko i Ibisevic ispadaju najgori pojedinci utakmica, a stvar je u tom da oni nemaju ama bas nikakvih lopte prema sebi i da ako hoce imati kontakt sa loptom po nju moraju doci i uzeti je od zadnje linije...
Pa dodati to da Pjanic jos nikad od kako je Safet trener nije zaigrao svoju poziciju nego je uvijek bi unistavan po krilima a to su pozicije gdje on ama bas nema nikakve sanse da igra jer je premek za duela koje ta pozicija zahtjeva...
Pa stavljati Jahica na stopera sa onakvov fizickom konstitucijom moze samo covjek koji ima ozbiljnih problema u glavi...Jahic je vise napadac nego stoper ...A to sto on sad u Turskoj konkurise na poziciji stopera dovoljno govori o klubu u kom igra...On u Grckoj nikada nije stao na stopera ili je bio Bek ili zadnji vezni....U Zelji je bio napadac...
Medunjanin nema sta traziti u repki ,jednostavno on je fizicki invalid...
Ibricic moze igrati ako neko izmisli vremeplov pa ga vrati u Urugvaj u 1930 godinu...
Alispahic mora pojesti jos Pure da bi mogao zamjeniti Misimovica pa kad Miske ode onda se nacekati da Pjanic ode ali tada ce imati 38 god i jasno je da nema sta traziti u repki...
Safete odlazi gori si sam nego svi zajedno u proslom savezu...A ako svi zaboravljaju ciji si covjek i ko te doveo ja ne zaboravljam...Ne zaboravljam da nikad nisi htio cuti za BiH dok ti Usanovic nije u Bosni na Ilidzi dao posao da smiri duhove javnosti tvojim imenom kojeg si stekao kao igrac NE KAO TRENER(onu prijateljsku prije 20 godina okaci macku o rep)...Ne zaboravljam kad si rekao da ces unistiti utakmice repke ako ne vrate Usanovica u savez...A znam i ko ti je brat i ko ti je skrojio dobar dio spiska...
Znas ti dobro za Zukanovica i Cocalica za zvijer na DM-u Ljevakovica a za zvijer na bekovskim pozicijama O.Vranjes znas ti i za Viscu ali mora se tvom bratu dati posao oko moguceg transfera da bi se dobio poziv u repku...
ODLAZI NEVOLJO OD NAS!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY