BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

D€LUX
Kontakt:

Re: BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]

Post Postao/la D€LUX » 01 jun 2012, 08:34

Nisam gledao tekmu nemogu ocjeniti pojedinacno... al eto vidim po komentarima da je pandza bio dobar opet... Jahic valjda los , ovi novi igraci valjda kar...ne kako sam i pretpostavljao , znaci vranjes , svraka , vrancic , prvi i posljednji poziv jedino logicno rjesenje... Slicno dublinu otprilike

Kad vidim ovaj gol u 92. minutu dodje mi da placem majke mi... Ovaj vranjes sam majkemi i takav kiks pravi..

E moj pape koga ti zove..
>>No body likes us but we dont care<<

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 01 jun 2012, 08:36

Buu je napisao/la:Trebao je Susic pozvati Torlaka, Bogicevica ili Kerlu. Barem da im da sansu, vidi da skripimo na tim pozicijama. Ili halaliti Nadarevicu.
p.s. kako je odigrao Muamer Svraka :D
Odigrao je tako da više mu ne treba slat poziv :D
Dragon Town

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 01 jun 2012, 08:47

Evo i da i ja napišem koju nije loše naravno BAKSUZNI nema nafake uvijek neka greška nas prati dokle više ???
Obrana nemam komentara, to podhitno nešto uradit inače smo nula,golman Asmir svaka čast.Naravno nije bilo (Papac,Spahe,Salihovića) igrača nedostatak se osijeti,svaka čast našima napunili stadion navijanje sve cool ;) .Srce ponosno ;)

Razočarana sam 2 prijateljske tekme ali nšta nismo novo otkrili nakon toliko igrača priča , proba ,spiskova mi opet imamu iste igrače koji su nam baza svega i na koje se može računati to je to ;) Novosti nema!
Dobro je to sve prošlo ,ali opet kažem pojedicima svaka čast koji daju svoj maksimum to se vidi uvijek , sretno nam!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 01 jun 2012, 08:56

nema nafake od ove repke,dok god neko ne dodje i sve okrene naglavacke,fino promjesa i da nam nesto novo.
jednostavno vise ovako ne ide...

kakvi ba nesretni porazi,moze biti jedan ili dva,ali 6-7 za redom,nisu nesretni porazi ni pod razno

Dajte ibrakovica za trenera,makar ce mo imati najljepsu repku :lol: :lol: :lol:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 jun 2012, 09:00

Susic pravi greske konstantno gura Jahica u odbranu bezveze,on tu poziciju igra samo u Reprezentaciji.....
Pandža je lav treba mu spomenik dici,kako se samo bori,lakta,rusi sve pred sobom,kako je samo iznjeo onu loptu skoro do protivnickog sesnesterca,odlican je bio kao i u prosloj utakmici....

necu sad da komentarisem sve igrace pojedinacno jer nemam živaca za to ali nekoliko stvari smeta i to toliko lose izgleda na terenu...Medunjanin se treba samo koristiti u veznom redu ili na krilu samo sa ofanzivnim zadatcima u odbrani on jednostavno nevrijedi nikome,Salihovica treba igrati na sredinibas na toj poziciji gdje igra Medunjanin...Neki nesto pricaju za Rahimica kako bi trebao da se oprosti ovo te ono,nazivaju ga nekakvim imenima itd...pa mi nemam boljeg defanzivca od njega covjek sa soji 36 godina igra odlicno i u skladu sa njegovim godinama igra odlicno s obzirom da i neigra za CSKA....Krpimo se svaku utakmicu i guramo igrace da igraju nekake lijeve pozicije od svojih stvarnih pozicija to mali broj timova radi,tako smo oslabili citavu ekipu,bolje biti los na jednoj poziciji ali na ostalim biti kompletan,pa treba pozvati nekog lijevog beka i zavrsiti s tim pa makar to i bio najgori igrac u ekipi ali da znamo da je to lijevi bocni i da ce on igrati tu poziciju,da se nece vise zrtvovati jedan Salihovic,Medunjanin,Lulic...Oni trebaju da igraju na pozicijama na kojim mogu dati svoj maksimum....
Dosta je vise fuserajauvijek ista prica atmosfera je odlicna bla bla kurci palci,zar ce mo jos par ciklusa pusiti istu pricu da nam neko uvijek fali,da nemamo igraca...Imamo igrace kakve takve,nego se neko samo pravi strucnjak i izmislja tu toplu vodu,od svakog moguceg igraca pravi cirkus,želi da svi budu poluvalentni da mogu jos i na gol stati...

Gleda kako igraci svaku loptu vracaju nazad i ako nemaju ideju sta da rade sa njom,oborene glave negledaju gdje ce poslati loptu nego gledaju u loptu i u pod pa je nabiju onako pa ako gdje pogodi ili prodje dobro ako ne nikom nista......

Ponasaju se kao neznalice i ako mislim da pojedinci dobro znaju s loptom ali samo na treningu,kao da se boje proci 2-3 igraca poslati zavrsni pas i gol(ili bar neka prilika,prepasti protivnika)

Nepatimo mi samo na poziciji lijevog beka mi patimo na svim mogucim pozicijama upravo zbog te jedne **** pozicije...

Mexico nije nista jaci od nas ali kod njih se zna ponos,volja,rad,disciplina....To kod nas nepostoji niti ce kad postojati..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 01 jun 2012, 09:01

Treba se zahvaliti Rahimicu stvarno vise nigdje veze da on igra. Odbrana nam je ocaj ocaja fuj ko pocetnici. Mi se i ne sjecamo zadnje pobjede reprezentacije kad je bila. U kvalifikacijama smo donji 100%

SUSICU ODLAZI

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 01 jun 2012, 09:03

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Treba se zahvaliti Rahimicu stvarno vise nigdje veze da on igra. Odbrana nam je ocaj ocaja fuj ko pocetnici. Mi se i ne sjecamo zadnje pobjede reprezentacije kad je bila. U kvalifikacijama smo donji 100%

SUSICU ODLAZI
A fkt se ni ja sad nesto ne sjecam,jbt,zadevera me sad,odo guglati :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 01 jun 2012, 09:08

SarajlijaTM je napisao/la:
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Treba se zahvaliti Rahimicu stvarno vise nigdje veze da on igra. Odbrana nam je ocaj ocaja fuj ko pocetnici. Mi se i ne sjecamo zadnje pobjede reprezentacije kad je bila. U kvalifikacijama smo donji 100%

SUSICU ODLAZI
A fkt se ni ja sad nesto ne sjecam,jbt,zadevera me sad,odo guglati :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Zadnja pobjeda Reprezentacije BiH bila je nad Luksemburgom 5:0 (07.10.2011) :?
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jun 2012, 09:32

Jel bio napredni fudbal,imal nesretnih poraza :lol: 238 dana bez pobjede,napredujemo nema sta..

I jel ovaj misli podnijet ostavku ,naravno ako ima obraza ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

30Scudetta
Kontakt:

Post Postao/la 30Scudetta » 01 jun 2012, 09:36

zmaj_Bosne je napisao/la:
Buu je napisao/la:Trebao je Susic pozvati Torlaka, Bogicevica ili Kerlu. Barem da im da sansu, vidi da skripimo na tim pozicijama. Ili halaliti Nadarevicu.
p.s. kako je odigrao Muamer Svraka :D
Odigrao je tako da više mu ne treba slat poziv :D
Barem se borio i nije grijesio i time pokazao da je bolji igrac od Zahirovica 480x.... jer upravo protivnicke ekipe vide svoju sansu da pobijede kada udje ili kada vec igra Zahiraga jer to je odmah jedan igrac manje odnosno krampa vise na terenu...
Sto se tice Teleceg Pogleda sve je receno i on treba sto prije da dobije pedalu al' buduci da je dobar haver sa Ivicom nema sanse.... Svo genijalno umijece je pokazao u ove 2 utakmice.... Al' ne vjerujem da ce i to biti dovoljno da ga se otpusti.....
Toliko imamo mladih i talentovanih odbrambenih tipa Zukanovica i Cocalica pa zasto ne i Kerle al' strucnjak nikog ne poziva kao u fazonu sto ce mu kada i bez Spahe i Papca imamo jaku odbranu.... Pa da je pozvao makar jednog od njih trojice da malo rastereti Jahica koji igra poziciju stopera samo u reprezentaciji pa da njega prebaci na beka sto mu je prava pozicija a da Lulu stavi na krilo jer se vidjelo sinoc koliko puse vjetrova po toj strani kada je Lula na beku... Al' ne treba strucnjaku odbrambenih vec mu treba 5454646465 veznih igraca od cega mozda samo Svraka zasluzuje poziv i to ne sto je kalibar za repku vec zato sto iza sebe ima odlicnu sezonu....

PS
Stojan Vranjes :shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: Brate dragi kakva mu je ono reakcija bila.... Bolje da je pustio izbio bi Jahic ili Pandza....
Al' ako nista bilo je bolje nego protiv Irske mada mi u 2. poluvremenu nismo 5x presli centar.....
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...

High

Post Postao/la High » 01 jun 2012, 09:42

Stid me otvoriti link i pregledati isječak kad su Meksikanci dali gol za pobjedu. Mogu misliti komentara na youtube. :oops:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jun 2012, 09:46

Vranjes je najaci :lol: :lol: samo me zanima gdje ga nadje :?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 01 jun 2012, 09:48

Što nije zvao onog lika sto igra stopera u Belgiji negdje :?: Eno trazi ga Anderlecht znaci da valja momak nešto. A ti Sušiću dudlaj ga crncu. Drago mi je što se nisam mogao nakaniti da ustanem i gledam Vranješa i co. :lol:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 01 jun 2012, 09:53

U prvom poluvremenu smo možda bili malo bolji od Meksikanaca, imali smo dobrih prilika, Meksikanci bez ikakve ideje, al' opet nas je greška koštala gola. Jahić užasan, kako ga je de Nigris meščini okren'o kod prvog kola. U drugom je opet nastavio griješit. Kako onako SMOTANO igra nije mi jasno. :roll: Svraka solidan, ne može se iz jedne utakmice ništa izvući, imao je onu jednu grešku kad je odmah Chicharito dobio priliku, sreća Begović na golu :mrgreen: Mi kao ekipa ništa nismo uradili u nastavku, al' bukvalno ništa. Radi toga Meksiko je i zaslužio da pobijedi.
I na kraju, šlag na tortu, potez dana od Stojana :lol: Vrančić u jednoj, on u drugoj, potezi utakmice.

Najbolji iz ove dvije utakmice Begović i Pandža, najgori Jahić. I da, kako znamo odigrati naprijed kad trče i kad se trude, al' jbg samo mogu jedno poluvrijeme.
Čelik Zenica 1945

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 01 jun 2012, 09:57

Ponos Torina je napisao/la:Susic pravi greske konstantno gura Jahica u odbranu bezveze,on tu poziciju igra samo u Reprezentaciji..... Pandža je lav treba mu spomenik dici,kako se samo bori,lakta,rusi sve pred sobom,kako je samo iznjeo onu loptu skoro do protivnickog sesnesterca,odlican je bio kao i u prosloj utakmici....
Apsolutno si u pravu za Jahica, on veze nema u odbrani, kad je god igrao u odbrani lose smo prosli. On nije nikako za odbrane. U Zelji je igrao napadaca cini mi se samo jednu polusezonu i na kraju ipak bio najbolji strijelac lige, a igrao je i po desnom krilu gdje je razvaljivao. Znam da nije mjerilo igrati dobro u nasoj ligi i u repr. ali sigurno je da ne bi bio onoliko los po desnoj strani koliko u odbrani. Pandza je uz Begovica nas najbolji igrac u ove zadnje dvije tekme. Ostali su onako ili losi. A onaj Vranjes je toliki imbecil da komotno moze uci u Ginisovu knjigu rekorda po imbecilnosti. DVA puta lik pokusava izbiti loptu u situaciji gdje je sam kao duh i na kraju hoce da makazicama izbije loptu. Pa halo covjece, tako se ni Rio Ferdinand ne zaj.ebava pred golom. Koliko se sjecam jedino je to uspjesno radio Roberto Carlos, ali i on je to radio kad nije imao drugog izbora kad ga pritisnu protivnicki napadaci. Nadam se da mu je ovo zadnji poziv. Dobro je rekao jednom Josip Pejakovic: Znam ja nas, je.bo ti nas....
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 01 jun 2012, 10:01

Da, da, onaj potez kad je došao do šesnaesterca Meksika pa Pjanić usr'o akciju :lol:
Pandža Jahve! 8-)

Nadam se boljoj odbrani kad budu Spahić i on.
Čelik Zenica 1945

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 jun 2012, 10:01

Hajde idite jedan sat odspavajte, šta ste se ufatili foruma, gledaj ih deset stranica su ispisali od pet :mrgreen: :mrgreen:

Pa dobro smo odigral, ni ja im ne mogu ništa zamjeriti bar smo trčali. ;)
Mi smo za ovaj Mexiko i Irsku svemirski brod, samo kad ovi naši lezihljebovići hoće :lol: , samo je njih teško natjerati :mrgreen:

E moj Stojane moj konju, pa nisi ti Carlos :lol: :lol: , al kako se prostrije nakon škarica :lol: :lol: , eto kakav igrač nam igra, noliku loptu promaši :mrgreen:

Od prvotimaca Jahić je škripio, sve visoke lopte ga konstantno preskaču i prave probleme Mujdži na drugoj stativi, ako je Pandža ne pokupi, ona Jahu prođe koda ga nema, nikako ne skače, baš sam ga gledao, i kad udari loptu on je samo zakači malo tjemenom i ona opet prođe :roll: :roll: Imao je on i dobrih poteza, ali u jačim utakmicama bi se ovo moglo kazniti :x
Ostali su se borili i mogu dobiti prolaznu ocjenu.
Od novajlija, Vranješ i Svraka dobili po dvadeset minuta, Svraka se kao nešto nudio, trčao, ali je izgubio dvije lopte i napravio gol šansu Chicaritu.Vranješ se krije po terenu, svaki put je negdje tamo u ćošku da ga niko ne vidi :lol:
Vrančić je ušao pet minuta, tako da nije nešto imo ni pokazati.
Ove utakmice su nam poslužile da isprobamo veznjake i nisu zadovoljili(osim Stevanovića) bar po meni ;)
Wels iskoristit za stopere i napadače i ne bi se onda imalo ništa prigovoriti Saju, ako ne uradi to, jadna mu majka :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 01 jun 2012, 10:04

Dobro je da neko i realno kaže kako stvari stoje.... 8-)
Bosna i Hercegovina poražena u Chicagu

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je sinoć u prijateljskom susretu od Meksika sa 2:1, golom u posljednjoj minuti sudijske nadoknade, poslije velike greške debitanta Stojana Vranješa.

Meksiko je bolje ušao u utakmicu i dominirao na početku. Reprezentativci Bosne i Hercegovine kao da su čekali pogodak Meksika, koji je ubrzo i stigao. Igrala se šesta minuta kada je Dos Santos pogodio mrežu Begovića poslije jedne velike greške Jahića, koji je i ovaj susret odigrao dosta slabo kao prethodni u Dablinu protiv Republike Irske.

Poslije gola Meksika, Bosna i Hercegovina je preuzela inicijativu i preko Džeke poravnala rezultat. Na odmor se otišlo rezultatom 1:1, dok je drugo poluvrijeme proteklo bez većih prilika i ozbiljnijih šuteva na gol.
U sudijskoj nadoknadi, Stojan Vranješ je u dva navrata pokušavao da izbije loptu. Drugi put je čak pokušao makazicama, no lopta je završila u nogama Chicharita, kojem nije bilo teško savladati Begovića. Sudija je, odmah poslije gola odsvirao kraj tako da Bosna i Hercegovina nije imala priliku izjednačiti rezultat.

Bio je to 5 uzastopni poraz Safeta Sušića na klupi Bosne i Hercegovine. Mnogi sumnjaju da je Safet ispravno rješenje na klupi ove reprezentacije. Posljednji rezultati i igra ne obećavaju mnogo, a Safet ne uspjeva motivirati igrače na pravi način pa igra i rezultati u prijateljskim mečevima nisu na željenom nivou.
Posebno je čudna odluka, da je reprezentacija Bosne i Hercegovine imala svega dva stopera na raspolaganju za posljednje mečeve protiv Republike Irske i Meksika. Klupa Bosne i Hercegovine je bila ispunjena igračima sredine terena, dok nisu pozvani igrači koji ćsu trebali nadomjestiti povrijeđene Spahića i Papca, iako se Ervin Zukanović itekako istakao u Belgijskoj ligi gdje je izabran u najbolji tim Jupiler lige ove sezone, a i Edin Cocalić već duže vrijeme kuca na vrata ove reprezentacije.

Za nadati se je da će ova reprezentacija smoći snage do početka narednih kvalifikacija, za SP u Brazilu, i biti na onom visokom nivou koji je imala posljednja dva ciklusa kvalifikacija.

E.U

http://bal.........kan-sport.net/2012/06/bosna-i-hercegovina-porazena-u-chicagu/" onclick="window.open(this.href);return false;

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 jun 2012, 10:11

Ne znam koji vam je racku.. Pa u tom trenutku je na terenu bilo 5,6 NE standardnih ljudi... Kada budu cijelu utakmicu igralo svih nasih najboljih 11 onda mozemo nesto s*ati protiv Safeta (iako ga ne volim jer je pitar). Covjek pogrijesio, pa sta :?: :?: Niko od nas inace nikad ne grijesi, a ni Puyol, Terry, Spahic, i sl.
Covjek je vidio da sa ovim nekima ne ide, sada ce zovnuti za Wels Cocalica i Zukanovica, pa mozda se bas pokazu.. Polako ljudi, ovo su prijateljske tekme, i poraz ne znaci nista (osim naravno koeficijent nesto malo, euforija...) a da smo pobjedili bili bi najjaci na svijetu, dosla bi Slovacka i otresla bi nas ko slinu, jer ko su to oni da nas pobjede a mi dobili Mexica.. Ljudi su tamo vec odigrali utakmicu, i aklimatizovani su.. Nasi su tu tek 3 dana, i normalno da je drugacije.. Meni ovaj poraz ni malo ne smeta, osim sto sam rokno na kladionici iz X/X... ;) 8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.