BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]
briši ovu temu..... 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
neuzubillah sve sto vise gledam sve mi je manje jasno sta je htio ovim posticimirza_9 je napisao/la:[youtube][/youtube]emir18 je napisao/la:Imas gdje snimka 3 gola da vidim ponovo onu majstoriju vranjesa, lijepa asistencija za cicatrita

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
1. mogao je nikako ne dirati loptu, pokupio bi je Jahic ili vec neko..
2. mogao prvi put fino nabit u tribine, prema protivnickom, golu, u aut- jedan pa drugi, u korner, van stadiona ..
3. drugi put mogao fino nabit u picku mile matere..
Al ne, mora neko izigravat budalu pa da mi popusimo u zadnjim sekundama utakmice, bem ti prokletu naciju...
2. mogao prvi put fino nabit u tribine, prema protivnickom, golu, u aut- jedan pa drugi, u korner, van stadiona ..

3. drugi put mogao fino nabit u picku mile matere..
Al ne, mora neko izigravat budalu pa da mi popusimo u zadnjim sekundama utakmice, bem ti prokletu naciju...
POTPIS K'O KUCA!Dado je napisao/la:Redom dok su utisci svjezi
Begovic 7 - Opet nas spasio vece sramote. Sta ce covjek kad igra sa budalama u odbrani, mogu misliti kako mu je
Jahic 5 - Ocajan u prvom, uzrokovao prvi i skoro nas kostao drugog gola u prvom poluvremenu. U drugom se malo izvadio ali nedovoljno
Pandza 7 - Da ga nije bilo uz Begovica popusili bi danas i tricu. Par puta probijao i Meksicku odbranu kao ofanzivac
Mujdza 5 - Prespor i neprimjetan.
Lulic 6 - Izvadio gol sa crte ali puno bolji u napadu nego u odbrani
Svraka 3 - Teretnjak u rangu golfa dizelasa. Sta vise reci
Vranjes 2 - Ono sto je uradio kod drugog gola je gore od autogola. Generalno potpuno izgubljen veci dio utakmice. Njemu i Svraki treba zabraniti da gledaju reprezentaciju a kamoli da igraju.
Rahimic 5 - Kao sto rekoh za penzije. Zna on fudbal u teoriji ali nemoze se vise.
Medunjanin 6 - Malo bolji nego prosli put. Polusistirao za gol vise sretno nego spretno. U drugom poluvremenu solidniji. Kvalitet je tu ali treba mu utakmica
Pjanic 7 - Definitivno najtalentovaniji fudbaler i greska je Papeta sto nezna kako da ga iskoristi
Misimovic 6 - Malo bolje nego prosli put. Neplanirano izveo laznjak da sebi pripise asistenciju.
Ibricic 5 - Gnjavio loptu samo kako on zna. Bio visak na terenu.
Dzeko 6 - Osim sretnog gola nista posebno pokazao.
Ibisevic 5 - Kao da je pospan bio vecinu utakmice. Uvijek kasnio dva koraka. Opet bez imalo crstine i sigurnosti.
Vrancic i Alispahic prekratko na terenu za bilo kakvu ocjenu.
Pape 3 - Nakon ove dvije utakmice gotovo sam ubijedjen da dok je Pape selektor necemo mi ici nigdje. Ko nakon skoro 3 godine sa reprezentacijom jos uvijek nema vise od jedne formacije koja ujedno i ne funcionise. Zali boze ove generacije kakvu necemo imati vise narednih 30 godina.
STOJAN VRANJEŠ ZA POBJEDU MEKSIKA!!!
DABOGDA VISE NIKAD NE OBUKAO DRES BOSNE I HERCEGOVINE !!!!!!!!!!
DABOGDA VISE NIKAD NE OBUKAO DRES BOSNE I HERCEGOVINE !!!!!!!!!!
Prvo se nauči kulturi, seljačino.scootyTM87 je napisao/la:Haj mi ti reci koga ce drugog ? da nece mozda nekog Barbareza ili Bolica, koji nemaju pojma o trenerskoj poziciji.High je napisao/la:Zezaš se?anonymousHD je napisao/la:Amara Osima za selektora Bosne i Hercegovine!!!
SUSICU **** TI RMTVE
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
U ovoj reprezentaciji treba samo jednu izmjenu izvršiti.Da nam je selektor stručan kao što nije,ovo bismo hladno dobili. 

Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Pitanje je samo kad ce ovi malo ozbiljniji igraci poceti da se neodazivaju na okupljanja.
Ovo je cirkus postao, ali totalni...
Ovo je cirkus postao, ali totalni...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
To Safete ,to Vranjes svaka cast
Pjanic balerinica boji se svakog duela ,Jahic ispo ko iz voza,Misimovic cheasburger boy itd itd. Samo se brukamo ,zao mi je nas navijaca a Susica nataknem na napojnu zilu..........

Pjanic balerinica boji se svakog duela ,Jahic ispo ko iz voza,Misimovic cheasburger boy itd itd. Samo se brukamo ,zao mi je nas navijaca a Susica nataknem na napojnu zilu..........
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- anonymousHD
- Kontakt:
Ne zezam se! Amara za selektora! Šta je uradio od Želje to je neverovatno, a šta bi tek uradio sa BIH, sa ovakvim igračima. Treba nam selektor koji će motivirati igrače, a ne kao Safet, da im govori da nisu ni 'i' od igrača ili šta ti ja znam. To ubija u pojam svakog igrača. Safet je nesposoban i ćao! Treba da ode, da nas pojača!
Ne branim Papeta , čovjek nije za selektora jedne reprezentacije na klupi nam treba čovjek sa iskustvom u malo priznatijim ligama svijeta treba nam jedan Baždarević ili pokušati s Vahom na klupi pred kvalifikacije zašto ne ? Pa ti ljudi bar znaju postaviti taktiku , znaju ko može gdje , kako i šta igrati . Koga pozvati i da bar odemo na to veliko takmičenje a vjerujte imamo sve da idemo . Ne može uvijek sreča , peh biti kriva za naše poraze krive su naše greške na kojima nikad ne učimo .
Ali što ovaj navede Amara Osima on ako ne bi bio gori ne bi bio ni bolji , ne trebaju nam amateri na klupi ni u ekipi a u ovom slučaju to su i Safet i Amar . Jer to se vodi samo rasprava oko Sarajevo - Željo . Amateri obadvojica čisti i to je to .
Ali što ovaj navede Amara Osima on ako ne bi bio gori ne bi bio ni bolji , ne trebaju nam amateri na klupi ni u ekipi a u ovom slučaju to su i Safet i Amar . Jer to se vodi samo rasprava oko Sarajevo - Željo . Amateri obadvojica čisti i to je to .
Cuj Vranjes izgubljen veci dio utakmice,kao i Svraka?Jesi li ti vidio uopste kad su oni usli u igru???Dado je napisao/la:Redom dok su utisci svjezi
Begovic 7 - Opet nas spasio vece sramote. Sta ce covjek kad igra sa budalama u odbrani, mogu misliti kako mu je
Jahic 5 - Ocajan u prvom, uzrokovao prvi i skoro nas kostao drugog gola u prvom poluvremenu. U drugom se malo izvadio ali nedovoljno
Pandza 7 - Da ga nije bilo uz Begovica popusili bi danas i tricu. Par puta probijao i Meksicku odbranu kao ofanzivac
Mujdza 5 - Prespor i neprimjetan.
Lulic 6 - Izvadio gol sa crte ali puno bolji u napadu nego u odbrani
Svraka 3 - Teretnjak u rangu golfa dizelasa. Sta vise reci
Vranjes 2 - Ono sto je uradio kod drugog gola je gore od autogola. Generalno potpuno izgubljen veci dio utakmice. Njemu i Svraki treba zabraniti da gledaju reprezentaciju a kamoli da igraju.
Rahimic 5 - Kao sto rekoh za penzije. Zna on fudbal u teoriji ali nemoze se vise.
Medunjanin 6 - Malo bolji nego prosli put. Polusistirao za gol vise sretno nego spretno. U drugom poluvremenu solidniji. Kvalitet je tu ali treba mu utakmica
Pjanic 7 - Definitivno najtalentovaniji fudbaler i greska je Papeta sto nezna kako da ga iskoristi
Misimovic 6 - Malo bolje nego prosli put. Neplanirano izveo laznjak da sebi pripise asistenciju.
Ibricic 5 - Gnjavio loptu samo kako on zna. Bio visak na terenu.
Dzeko 6 - Osim sretnog gola nista posebno pokazao.
Ibisevic 5 - Kao da je pospan bio vecinu utakmice. Uvijek kasnio dva koraka. Opet bez imalo crstine i sigurnosti.
Vrancic i Alispahic prekratko na terenu za bilo kakvu ocjenu.
Pape 3 - Nakon ove dvije utakmice gotovo sam ubijedjen da dok je Pape selektor necemo mi ici nigdje. Ko nakon skoro 3 godine sa reprezentacijom jos uvijek nema vise od jedne formacije koja ujedno i ne funcionise. Zali boze ove generacije kakvu necemo imati vise narednih 30 godina.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
idi prati bayern kani se Zelje i Amarabavarac95 je napisao/la:Ne branim Papeta , čovjek nije za selektora jedne reprezentacije na klupi nam treba čovjek sa iskustvom u malo priznatijim ligama svijeta treba nam jedan Baždarević ili pokušati s Vahom na klupi pred kvalifikacije zašto ne ? Pa ti ljudi bar znaju postaviti taktiku , znaju ko može gdje , kako i šta igrati . Koga pozvati i da bar odemo na to veliko takmičenje a vjerujte imamo sve da idemo . Ne može uvijek sreča , peh biti kriva za naše poraze krive su naše greške na kojima nikad ne učimo .
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ljudi safet radi za 5 000 mjesecno a malo ozbiljan trener hoce od pola miliona pa gore (za kvalifikacije). Jedino nam je resenje da ne igramo jedno 4-5 g
(((

Zadnja izmjena: damirfile, dana/u 01 jun 2012, 05:34, ukupno mijenjano 1 put.
Bosnia vs Mexico 31.05.2012 Chicago
BiH - Mex 1.pol.
[youtube][/youtube]
BiH - Mex 2.pol.
[youtube][/youtube]
BiH - Mex 1.pol.
[youtube][/youtube]
BiH - Mex 2.pol.
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
A sto ne bi mogo Amar Osim biti selektor?High je napisao/la:Zezaš se?anonymousHD je napisao/la:Amara Osima za selektora Bosne i Hercegovine!!!
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Strucnjaci, sta cemo postici ako budemo mjenjali selektora uvijek? Nek Pape odradi kvalifikaciju pa cemo vidjeti... Uvjeren sam da cemo se plasirati na svjetsko prvenstvo sa Papetom!
Razumijem te,dao nam je mnogo razloga za optimizam!MrAmani96 je napisao/la:Strucnjaci, sta cemo postici ako budemo mjenjali selektora uvijek? Nek Pape odradi kvalifikaciju pa cemo vidjeti... Uvjeren sam da cemo se plasirati na svjetsko prvenstvo sa Papetom!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- inacefindecko
- Kontakt:
Safete, obraduj nas svojim odlaskom.
Nit smo uigrani, igra se svodi NABIJ NA DŽEKU, nit mu je skauting dobar-čim ovog genijalca može zvat, a toliko boljih imena ne provjerit.

Dok Goveđi Gulaš bude trener mi nikad nigdje nećemo otići!
Maximalno u baraž gdje ćemo ispasti protiv iole jače repke!
Nit smo uigrani, igra se svodi NABIJ NA DŽEKU, nit mu je skauting dobar-čim ovog genijalca može zvat, a toliko boljih imena ne provjerit.

Dok Goveđi Gulaš bude trener mi nikad nigdje nećemo otići!
Maximalno u baraž gdje ćemo ispasti protiv iole jače repke!
a pa i ciro je radio za iste par, pa sta je napravio od repke,ovaj nam samo kvari ugled jedino imo dobru tekmu protiv Francuza ostalo loseee totalnodamirfile je napisao/la:Ljudi safet radi za 5 000 mjesecno a malo ozbiljan trener hoce od pola miliona pa gore (za kvalifikacije). Jedino nam je resenje da ne igramo jedno 4-5 g(((
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.