Nek si ti njeg prekrižio nakon 20 (po meni solidnih osim jedne greške) minuta. A o ključnim igračima koji su se prešetavali drugo poluvrijeme ništa.Cartman je napisao/la:A konja Vranjesa majko mila. Ovo je nevidjeno. Solidno prvo poluvrijeme, drugo vrlo lose. Sve u svemu, dvije utakmice bacene kroz prozor jer nemamo nijednog novog igraca niti neku novu kombinaciju. Vranjes, Vrancic i Svraka su se pokazali kao totalni promasaji, ocekivano.
BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Re: BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]
vranjes pogino dabogda... ne mozes ono uraditi....
Evo ohladio sam se u zadnjih 30 sekundi i da smireno kazem...
IZBIJ JE U KORNER BOG TE *EBO!!!!!
IZBIJ JE U KORNER BOG TE *EBO!!!!!
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Fino prvo poluvrijeme, a vidjelo se da smo u drugom izgubili snagu, pa smo odigrali defansivnijetepsija je napisao/la:Gdje su oni Papetovi fanovi?
Šta misle o postavci igre,o igračima koje poziva da igraju i tako to?
Inače,šta misle?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
gledam sta ovaj lik radi........ o jebote.
- anonymousHD
- Kontakt:
AHAHHAHHAHHAHHAHAHHA! Majko draga... Ne želim više ove prijateljske utakmice gledati i ove flopove koje 'veliki stručnjak' Sušić dovede. ODLAZI SAFETE! MOLIM TE! POJAČAJ NAS!
Svraka me iznenadio, odlično odigrao.
Svraka me iznenadio, odlično odigrao.

- Titova-Juga
- Kontakt:
Da je ono jednom slucajno fulio loptu pa iz toga gol pao ne bi mu covjek zamjerio, nego lafcina pokusava da izigrava Roberta Carlosa DVA PUTA :S. E moja hablecino, da je Ciro sad trener, ne bi ti vise nikada zaigro za repku, a ovako ces sigurno dobivati jos sansi jer ovaj ionako nece jos zadugo dobiti otkaz na mjesto izbornika.
Uostalom, kakva je to ekipa koja jednostavno ne zeli da igra uopste jedno cijelo poluvrijeme ?
SAFINA ! Ne, nije tenisacica
Goni vas u kura c sviju, tuzit cu vas za izgubljenih 2h sna !
Uostalom, kakva je to ekipa koja jednostavno ne zeli da igra uopste jedno cijelo poluvrijeme ?
SAFINA ! Ne, nije tenisacica

Goni vas u kura c sviju, tuzit cu vas za izgubljenih 2h sna !
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 01 jun 2012, 05:11, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
tepsija je napisao/la:Gdje su oni Papetovi fanovi?
Inače,šta misle?
Hebo ga ti, nećemo ga sada pretjerivati, desilo se pa se desilo, šta sada, imati ćemo podočnjake, bol ostaje vječna i tako

oj vejza, ne kuni čovjekavejza_ je napisao/la:vranjes pogino dabogda... ne mozes ono uraditi....

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
za nepovjerovati, ja beka i govana to samo kod nas u repki moze igrat, jadan je taj tim u kojem on igra

Zadnja izmjena: emir18, dana/u 01 jun 2012, 05:11, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
ista prica kao protiv francuske, pola prvog poluvremena odigrali sjajno, u drugome otpali totalno. problem je sto mi samo zelimo kada moramo. gubimo 1:0? ok 1:1.. pa opet zaspi.. a ono od vranjesa se nemora komentarisati, sto dalje od repke.
Imao je jednu katastrofalnu gresku koja je dovela do velike prilike Hernandeza, jos je osim toga mnogo grijesio kod pasova. Nije kvalitet da pojaca repku i to je to. Ali kako su se Vrancic i ovaj ucesnik cirkus de soleila Vranjes pokazali, dobar je on.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Nek si ti njeg prekrižio nakon 20 (po meni solidnih osim jedne greške) minuta. A o ključnim igračima koji su se prešetavali drugo poluvrijeme ništa.Cartman je napisao/la:A konja Vranjesa majko mila. Ovo je nevidjeno. Solidno prvo poluvrijeme, drugo vrlo lose. Sve u svemu, dvije utakmice bacene kroz prozor jer nemamo nijednog novog igraca niti neku novu kombinaciju. Vranjes, Vrancic i Svraka su se pokazali kao totalni promasaji, ocekivano.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- storm_raider
- Kontakt:
Nevjerovatno.
Prvo poluvrijeme odlicno, drugo smo pali. Svraka pokazao zelju, trcao, borio se. Pogrijesio jednom kada su nam napravili 100%-tnu priliku. Vranjes... pogrijesio je u najboljoj namjeri. Strasno...
Hajde vratice nam se ovo u kvalifikacijama, bolje sad da ovakve gluposti pravimo nego tad.

Prvo poluvrijeme odlicno, drugo smo pali. Svraka pokazao zelju, trcao, borio se. Pogrijesio jednom kada su nam napravili 100%-tnu priliku. Vranjes... pogrijesio je u najboljoj namjeri. Strasno...
Hajde vratice nam se ovo u kvalifikacijama, bolje sad da ovakve gluposti pravimo nego tad.

Sport je lijek za tijelo i duh.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Da.I?MrAmani96 je napisao/la:Fino prvo poluvrijeme, a vidjelo se da smo u drugom izgubili snagu, pa smo odigrali defansivnijetepsija je napisao/la:Gdje su oni Papetovi fanovi?
Inače,šta misle?
Dobar Pape?
Ma nek ide u 100 kuratza.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Drugo pol igra 0 ,ne znam jesmol imali i jedan sut prema golu
((. ove igrace sto susic fura sramota,zar su menadzeri ti koji ih guraju ili nemamo boljih igraca ???

Sta reci, nesreca... Vranjes je ipak napadac, sta ce u odbranu u pm
Susic je kriv sto papac protiv brazila dadne autogol, Susic je kriv sto vranjes glumi akrobatu, Susic je kriv sto isprobava igrace na prijateljskim, Susic je kriv sto ne isprobava igrace....
ser del barça es el millor que hi ha !
Ove pticurine,Vranjesa,Darmira Vrnjcica i ostalu ekipu vratit odakle su i dosli.Jedino Stevanovicu pruzit jos jednu priliku da potvrdi ono sto zna ili se i njemu zahvalit.Jutros solidni da smo imali klasicnu odbanu Spahic Papac Panj ubili bi Mekslko.Sta je tu je momci su se borili i to je to

Ovo brate nidje nema , u drugom nismo po golu opalili , gubitnicki mentalitet Safeta Susica .. - kukavicki pravo
A ovakve golove neprima ni Burkina Faso ili Somalijski Otoci , joj sramote ove , gore mi je ovo nego da smo izgubili
4:0 , tugo mojaaa

A ovakve golove neprima ni Burkina Faso ili Somalijski Otoci , joj sramote ove , gore mi je ovo nego da smo izgubili
4:0 , tugo mojaaa

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Scof1eld je napisao/la:Susic je kriv sto papac protiv brazila dadne autogol, Susic je kriv sto vranjes glumi akrobatu, Susic je kriv sto isprobava igrace na prijateljskim, Susic je kriv sto ne isprobava igrace....
Ne, Sušić je kriv jer je fulio zanat !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Pasovi su nam bili veoma losi u drugom poluvremenu , kada lopta predje ili dodje do naseg sesnaeterca svi se uspanice .... Koliko sam samo znaci Spaha i Papac ... Sreca pa je ovo prijateljska , sreca opet kazem .. ili koliko tu zapravo srece ima ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.