hehheehhehehehehee! a bogami! hehe, momak totalno izgubljen! sa druge strane pandza opet igra ekstra, opet najbolji odbrambeni igrac u nas! igra u sustini nije ni toliko losa, puno bolje igramo nego protiv irske! ja vjerujem da cemo ovo dobit! da ima ko da ga zamjeni ja bi mjenjao jahica, ali problem je sto nema nijednog stopera na klupi a ni sam jahic nije taj nego defanzivni vezni! krpi rupu jer nema ko drugi ali bogami lose krpi! i rahimica meni se cini godine stizu, nebi bilo lose probat tog svraku vise da vidimo mozeli ista! pjanic sepa mogla bi i tu zamjena bit!Titova-Juga je napisao/la:Ovo sada pitam bez imalo sarkazma i 100% ozbiljan.
Da li Jahić intimno zadovoljava Safu ?
BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]
Igra je na nivou . Nemoj sad ako izgubimo da se ospe po igracima . Dibri su za ovih 45 minuta
Thomas Müller - Fußballgott
Segunda Division.High je napisao/la:Je l' bilo šta za Slobodu ?*p!p!t@* je napisao/la:Komentatori iz Meksika na TV nabrajaju klubove Premijer lige BiH i kaže šampion je Seljehnikar i govore tu su još Borak, Sarahevo i Velezzzzz...Ovaj drugi kaze: Velez???' i smije se....Ovaj mu potvrdjuje: Velez, Velez.....

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- L'Avvocato
- Kontakt:
Scof1eld je napisao/la:Jahić was born in Strasburg, France.
Pored ovakvog igraca, njima Rami igra

Al' frajer krizira po terenu ... luuud
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ništa do idućeg prvog u mjesecuHigh je napisao/la:
Je l' bilo šta za Slobodu ?

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
nastaviti ovako jos 15-20 minuta i onda alispahic umjesto pjanica, stevanovic - ibisevic, svraka-rahimic, nadame se da nece vaditi medunjanina jer nam fakat puno znaci, odbrane na klupi i nema tako da je to to vjerovatno od izmjena za vcrs
- 30Scudetta
- Kontakt:
Kako vam nije jasno da Jahic zbog Teleceg Pogleda mora igrati na stoperu iako je to uz golmana jedina pozicija koja mu je strana.... Da je pozvao jos nekog stopera iako je znao da Spaha i Papac nece igrati sad bi Jaha igrao na pravoj poziciji na beku a Lula bi isao na krilo.... Uglavnom nije da imamo i nekih opcija na klupi za poziciju stopera....
A sto to recimo Pandza nije dijelom kriv za 1. gol iako mu je Dos Santos pobjegao.... Al' bitno je nekoga zapikirati i odmah mu sve ebavati.....
Sto se tice igre nije lose al' sad dolazi 2. poluvrijeme i postepeni pad igre......
A sto to recimo Pandza nije dijelom kriv za 1. gol iako mu je Dos Santos pobjegao.... Al' bitno je nekoga zapikirati i odmah mu sve ebavati.....
Sto se tice igre nije lose al' sad dolazi 2. poluvrijeme i postepeni pad igre......
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...
Pa zar nisi prepozno Lulica po koracima???Warrick je napisao/la:To je nas stealth napadac to je revoulcionarno otkrice u svijetu fudbala i mi ga sa ponosom prezentujemoTuborgGreen je napisao/la:Ibisevic ukljucio nevidljivostsedra je napisao/la:Kako vam stoji Ibisevic?..al neka ga moze on lako sijevnut..
Sto Lulic nije doso na utakmicu?
Dobro je ispalo nakon pritiska Meksikanaca...
- Titova-Juga
- Kontakt:
mikki21 je napisao/la:hehheehhehehehehee! a bogami! hehe, momak totalno izgubljen! sa druge strane pandza opet igra ekstra, opet najbolji odbrambeni igrac u nas! igra u sustini nije ni toliko losa, puno bolje igramo nego protiv irske! ja vjerujem da cemo ovo dobit! da ima ko da ga zamjeni ja bi mjenjao jahica, ali problem je sto nema nijednog stopera na klupi a ni sam jahic nije taj nego defanzivni vezni! krpi rupu jer nema ko drugi ali bogami lose krpi! i rahimica meni se cini godine stizu, nebi bilo lose probat tog svraku vise da vidimo mozeli ista! pjanic sepa mogla bi i tu zamjena bit!Titova-Juga je napisao/la:Ovo sada pitam bez imalo sarkazma i 100% ozbiljan.
Da li Jahić intimno zadovoljava Safu ?
Ja bi iskreno Rahimica probao umjesto njega jer ovaj je totalno u ku... na stoperu!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
na pocetku su rekli nesto kao "ovo nisu navijaci Boca Juniorsa ovo su navijaci Bosne" kada je kamera prikazala nasu tribinu sa zuto-plavim bojamazizu1991 je napisao/la:Da Velez, sjetili se onoga argentinskoga*p!p!t@* je napisao/la:Komentatori iz Meksika na TV nabrajaju klubove Premijer lige BiH i kaže šampion je Seljehnikar i govore tu su još Borak, Sarahevo i Velezzzzz...Ovaj drugi kaze: Velez???' i smije se....Ovaj mu potvrdjuje: Velez, Velez.....

i jednom kada je Miske opucao na tribine kazu "Miiiiiiisiiiiimoviiiic.... No, Tribunovic"

Zadnja izmjena: calcio, dana/u 01 jun 2012, 04:09, ukupno mijenjano 1 put.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Dobri smo do sad, samo lagano. Gol nespretno primismo ali nea veze.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Ajmo dobit ovo , nismo odavno pobjedili bilo koga
, da prekinemo crni niz !
.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Mene samo interesuje sto ne zove zukanovica
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Iskreno više Ibišević nazad pomaže nego naprijed, al' eto barem ima nekakvu ulogu. A ne onaj Jahić pekinezer k'o da su mu obe lijeve...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sve u svemu, nikako taj mentalitet nas sjebani izbaciti barem na momenat iz sebe.
Nismo poceli posteno da igramo, ma ni da se potrudimo dok nismo taj gol primili, a ovakve Mehe su zrele bile za nekoliko komada u I pol. Ibisevic je ko Casper veceras, ostali koliko toliko na nivou.
Nismo poceli posteno da igramo, ma ni da se potrudimo dok nismo taj gol primili, a ovakve Mehe su zrele bile za nekoliko komada u I pol. Ibisevic je ko Casper veceras, ostali koliko toliko na nivou.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Svraka treba dobiti sansu umjesto Rahimica i to je to! Treba nam svjezina
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Al ajd ko sto neko rece,vrijedilo je ostati budan samo da vidim sut Rahimica
A ovi Mexikanci trce kao da ce dobit zelenu kartu za USA

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
SeHunda Division.Cartman je napisao/la:Segunda Division.High je napisao/la:Je l' bilo šta za Slobodu ?*p!p!t@* je napisao/la:Komentatori iz Meksika na TV nabrajaju klubove Premijer lige BiH i kaže šampion je Seljehnikar i govore tu su još Borak, Sarahevo i Velezzzzz...Ovaj drugi kaze: Velez???' i smije se....Ovaj mu potvrdjuje: Velez, Velez.....

Ma meksikanci nikada nisu bili normalnu, šta očekivati od njihcalcio je napisao/la: na pocetku su rekli nesto kao "ovo nisu navijaci Boca Juniorsa ovo su navijaci Bosne" kada je kamera prikazala nasu tribinu sa zuto-plavim bojama![]()
i jednom kada je Miske opucao na tribine kazu "Miiiiiiisiiiiimoviiiic.... No, Tribunovic"![]()

Emir ZENICA je napisao/la:Al ajd ko sto neko rece,vrijedilo je ostati budan samo da vidim sut Rahimica![]()
![]()

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.